Känslor, ilska och besvikelse

Har själv varit i New York city och sett detta. Inte hur dom lever utan hur dom såg ut. Beniga, tvingade att jobba i olika grader, från frysande minus grader till höga plusgrader. Dom såg väldigt väldigt trötta ut. Tyvärr finns det sånna människor som inte fattar att dom faktiskt vanvårdar dom. Ja det är djurplågeri.
Lea Michelle från glee-
 
 
 
Här kommer en ännu värre video.  Har aldrig gillat trav eller galopptävlingar. Aldrig. Kolla på videon och se vilka mörka baksidor den skiten har. Dom som sitter och kollar på detta, spelar om pengar på detta vet inte att det faktiskt begår hur hemska saker som helst rakt under deras näsor. Dags att vakna upp nu tycker jag.
 
känsliga läsare behöver inte titta.. Men jag rekomenderar att ni i alla fall lyssnar och kanske håller för ögonen om det blir för mycket. Just sayin
 
 
 
Hur tänker människan där? Hästen är inte bara en tävlingsmaskin som du sen kan kasta i soptunnan när du lekt färdigt. Det är levande djur. Precis som oss. Dom som gör så här. Dom gör detta för pengar. Spelar på någon annans liv. Man kan säga det. Dom som gör såhär är själviska. Man kan inte göra vad som helst. Om jag nu var en racinghäst, skulle jag vilja, efter ett redan hemskt liv på galopptävlingar, där ryttaren sitter och piskar och rappar med spöt som en idiot, så skulle jag vilja gå i pension. Som dom förtjänar. Leva sina sista år i en gräshage fullt med smaskigt gräs och goa hästpolare. Detta är fel. Dom som behandlar hästar såhär är fel. Really. Man serriöst skäms över att tillhöra samma ras som dom.


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo