God... Dag?

Kan ju inte annat säga än att jag skäms över att säga godmorgon nu. Eller aa, jag och Ebba vaknade vid ett typ och mu har vi bara ätit och chillat på steken, haha. 
Var är go kväll igår, med lite roligt folk. Har aldrig varit så mätt efter att vi var på Thai Lee.. Shit asså haha!

Idag så står det på schemat att städa lägenheten, rida Alicia och sedan plugga.. Suck, söndagsångest är hemskt, speciellt med en jäkla inlämning som ska in på en söndagskväll(!). 

Bara att bita ihop, snart är det looooov! Jag menar, det är ju redan första advent ;-)))


       



Med favoriterna



Nämnde jag att jag gillar hästar?

Haha skämt åsido.. 
Har precis kommit hem från stallet. Red igenom Alicia i paddocken och avslutade med några hopp. Fick till några riktigt fina och spänstiga skutt. Jobbade mycket på spänsten, precis som vi gjorde när vi tränade dressyr för Christian i torsdags! Sån sjuk skillnad! Riktigt nöjd med dagens ridpass:-)

Var ju innan hos Hasse och hälsade på honom, lillkillen. Han mådde super och han fick springa av sig lite i ridhuset. Tycker det är sjukt kul att busa till det så ibland, det gör Hasse också haha sötisen! 

Nu ska jag snabba mig hem och hinna fixa mig lite. Vid halv sju så träffas alla tjejkompisarna vid Thai Lee. Riktigt mys och gott hehe, är galet hungrig! 




Saturday mornin

Godmorgon!
Vi är lagom trötta idag haha.. Vi kom hem vid två kanske och somnade vid tre, hehe! Har seriöst inte ätit så mycket godis som vi gjorde igår asså, shit. Ska ta en rejäl springtur ikväll alltså och rida igenom Alicia rejält. Får se vad vi hittar på idag. Tror att hon får gå något markarbetspass med bommar och småhinder i paddocken idag. Skojsigt! 

Ska även hälsa på min älskade ponny nu om en stund. Farfar kommer och hämtar mig snart och så åker vi ända ut till tjuvkil för att hälsa på numera pensionären Hasse, hihi! Saknar honom så mycket, tänker på honom varje dag men kan vara lugn och trösta mig själv när jag är medveten om att han har det bäst! Lille skrutten<3

Ikväll kommer mina favotjejer till mig och vi hittar säkert på lite kul grejer:-))




En dröm på fyra ben



Fantastiska häst

Igår red jag dressyrträning för Christian. Mycket träning med styrka och på att ha kvar spänsten i galoppen. Jätteviktigt att ha det trycket i galoppen om man till exempel ska hoppa en 140 bana. 

Hon var sååå fin! Hon jobbade på riktigt bra och lyssnade super på mig. Riktig klapp på axeln på både mig och Alicia. Detta kändes riktigt riktigt skönt efter att träningen i tisdags inte var på topp! Den satt riktigt jäkla bra!

Fina, fina tjejen !



Fredag!

Äntligen helg! Gud va jag längtat efter helgen denna veckan, haha.. 

Ikväll så åker min mamma och Erik till flygplatsen och sedan vidare till Spanien. Där stannar dom i värmen i en vecka och jag hemma här i det kalla.. Snyft. Jag var sur över det ända till jag insåg att jag också åker till värmen snart ! Bara drygt 3 veckor kvar! Men för tillfället är jag homealone B-))) 

Slutar skolan tidigt idag och jag åker direkt till stallet för att jogga Alicia. Hon var fantastisk igår på dressyrträningen ( kommer ett inlägg om det). 
Sedan ikväll åker jag, Kristine och Emma till skolhallen för att kolla nattcupen. Det är typ en fotbollsturnering från 21-03.. Så på natten. Vi alla sover hos Kristine inatt. kommer blir en riktig tjockiskväll med massor med godis.. Me gusta!
Vi hörs 



Sova ska bli min nya vän

Ikväll ska jag somna tidigt, tidigt! Lärde mig en läxa igår verkligen.. Alla läxor gjorda och stallet klart. Ska bara ta det lugnt ikväll och somna senast kl 22! 

Idag promenerade jag Alicia bara. Jag hade mycket träningsvärk efter igår och säkert Alicia också. Mamma sa även till mig på skarpen förut " du ska bara ta det lugnt idag, du måste. Man kan inte dela på sig". Sanna ord. Vilan idag gjorde verkligen ingenting, det var bara bra! 

Nu ska jag krypa ner i sängen nu och sätta på en film.. Godnatt och sov gott, det ska jag göra!



Gårdagen hoppträning

Gårdagen sög. Verkligen hela tisdagen sööög! Nu tror ni att jag överdriver men hela tagen innebar stress, minst sagt. 

Eftersom Alicia inte ville gå på lastbilen först så hopptränade jag klockan 19 istället för 17.30. 
Hoppträningen började sämst. Alicia var jättepigg, såklart när hon inte hoppats på ett bra tag, på grund av muggen. Men mest av allt var så extremt arg och frustrerad på mig själv. Jag kunde inte koncentrera mig alls.. Har aldrig haft så svårt att koncentrera mig. Kom ihåg att jag började tänka mitt historiaprov mitt i en övning. Liksom hur kommer det upp i huvudet? Har tänkt lite nu efter så mycket som jag har haft i huvudet denna veckan, med majoritet av skolarbete, så är det kanske inte så konstigt att jag inte kunde koncentrera mig. Det och att jag var extremt trött. 

Kombinationen av detta och en pigg häst var inte någon höjdare.. Men har lärt mig av mitt misstag, och detta lär inte hända igen på ett bra tag..! Däremot gick det super i slutet när jag blivit riktigt jäkla förbannad på mig själv och när Alicia började bli trött.. Så nöjd till slut.



Hoppträning på G

Taggad är bara förnamnet. Äntligen haha! Ska bli superroligt och det tycker Alicia med, har jag en känsla av ;-) 

En till rolig grej är att Agnes har börjat i samma grupp som mig, med sin ponny katten. Hon sa detsamma. "Malin är super". Indeed, verkligen! 

Vi hörs sedan när vi kommit hem från träningen, puss o kram 0:-) 



06:45

Det ringde klockan på idag. Varför, när jag börjar skolan tio? Tänkte vara lite hurtig höhö.. Eller nja, jag drog mig och mamma halvsovandes till stallet. Vi fixade stallet redan på morgonen och jag promenerade även Alicia en stund. Ska hoppträna i Stenungsund ikväll och kommer hem sent.. Skönt att slippa stallet då och bara åka hem. Är även tvungen att vara hemma i god tid då jag har plugg.. Gäller att planera! 

Nu är jag påväg till bussen till skolan. Slutar fyra.. Ingen hit, men hoppas dagen flyter på bra ändå! 



Alicia var inte riktigt lika impad på att ta egopics.. Inte så här tidigt på morgonen ;-)))

Plugg, plugg, mera plugg

Har suttit med näsan i böckerna sedan jag kom hem ifrån stallet..  Loooove it.

Alicia var fin idag, red igenom henne iför hoppträningen för Malin imorgon. Såå taggad! Har inte hopptränat på nästan fyra veckor, pågrund av muggen.. Säger igen, det är extremt skönt att den är borta, inte bara att jag kan rida henne, utan det var ett extremt jobb. Åkte till stallet innan skolan för att gå med henne, linda svullnaden, tvätta smörja flera gånger om dagen! Ni fattar.. Fy! Fast såklart värt det! Lilla tjejen:)) 

Ska hoppa in i duschen nu och sedan lägga mig och sova. Råkade somna två inatt då jag var mitt uppe i en serie.. Helt plötsligt hade det gått några timmar.. Oops. Så idag blir det tidig läggdags! 
Godnatt darlings:p



Denna bilden gjorde sååå min dag hihi

Finaste hästen på denna jorden

Trim på g. Hörs sen!



Utvecklingssamtal

Japp.. Precis varit på utvecklingssamtal, det värsta jag vet. 
Skoldagen gick fort och nu är jag påväg till stallet för att rida sessan. Hoppträning imorgon för Malin för första gången sen Alicia fick sin jäkla mugg.. På tal om det.. Den har blivit mycket mycket bättre, nästan helt borta! Efter allt slit är det skönt verkligen! 

Hörs sedan!


Är snart i paradiset igen.. Bortom skolan, bekymmer och stress!

Min helg

.. Som inte uppdaterats typ. sorry.. 
I fredags så red jag Alicia och katten och dom gick super! På kvällen så kom Agnes till mig och vi drog senare till en typ fest. Riktigt rolig fredagskväll med Goa människor!


Kom hem sent på fredagen, eller aa kom hem på lördag morgon. Somnade 06.30 på morgonen och vaknade 14.30 på dagen (!!) Oooupps..
Jag åkte i alla fall till stallet och red tillsammans med Agnes och några andra tjejer från stallet! Jag satt barbacka på Alicia för första gången haha! hon skulle bara skrittas, men ändå hihi.. Kommer ihåg hur mycket jag red barbacka på Hasse. Roligt i alla fall var det! Typ så såg hela min lördag ut.. Inte jättekul om man sover bort dagen hehe.. 

Idag har jag varit i stallet i stort sett hela dagen! Var där i hela sex timmar! Jag gjorde massa jobb, som man inte hinner på vardagarna. Mockade hagen, fixade nya stolpar till hagen, mockade, gjorde mat, red och massa mer! <-- all by myself!
Alicia gick som en klicka idag, verkligen. Var väldigt pigg i början men i slutet lyssnade hon på allt verkligen! Gick som en liten dressyrhäst! Jag ska faktiskt starta en klass i dressyr på henne! hur najs?
SKOJA. Kan knappt bärga mig till vi har kommit igång igen med hoppträningarna! Då jäklar ska vi ut på tävlingar, snart snart:) 


KOLLA HIT

Frida, en kompis till mig säljer sin urläckra C-ponny Nors Solo. Skitball dressyrponny om du frågar mig!

Han har många fina resultat, fin stam och en riktigt söt ponny! 

Ni hittar honom hääär --> http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=851928&inriktning=4&typ=11

-snodde en bild av dig Frida.. Hehe!

Frisk och färsk

Var hemma igår med. Mamma trodde att magknipet och migränen berodde på stress, så jag blev helt enkelt tvingad till att stanna hemma och röttna en dag till.. Hatar att bara ligga i sängen eller soffan och bara ligga där som en död sill. Håller hellre igång och gör något!

Idag är jag ledig! Alla mina lärare är på någon kurs så har inga lektioner alls! Har seriöst gått i skolan en dag denna veckan haha.. I måndags hade vi kompledigt, var i skolan i tisdags, sjuk ons-Tors och ledig fredag! Minilov eller ...? 
Blir mycket stall idag, ingen stress eller ligga hemma. Bara vara där jag älskar att vara. Ska rida Alicia med lite bomövningar och sedan ska jag även rida Agnes ponny Katten. Han är skitball, tycker jag! Bara roligt att rida ponny ibland! 
Ikväll så drar jag och Agnes till några kompisar, och det är ungefär så min fredagskväll kommer se ut! Härlig fredag över huvudtaget! 
See u darlings


En bild på katten, eller aa Attrory Black Cat som han egentligen heter. En liten kändisponny, som hoppat sm och Falsterbo och sånt, den ni ;-) 

Och en bild på min egna lilla sessa i action med Robin Ingvarsson  *_*


Volkswagen Grand Prix 2014

Sitter och kollar på det just nu.. dröm att vara med där, liksom kolla ekipagen? *_*

Var i stallet en liten stund förut.. Red lite lätt gymnastik över lite bommar. Min kropp var helt slut men Alicia skötte sig super, fina tjejen! 

Får se om jag åker till skolan imorgon.. Tvek just nu i alla fall. Hade sprängande huvudvärk förut, som släppt lite nu i alla fall. Hatar sånt här. 
/sjuklingen 



Sjuk

Vaknade flera gånger inatt pågrund av min mage, som fortfarande gjorde förjäkligt ont. Mamma sjukanmälde mig och jag vaknade igen vid halv tolv.. 
Det märks att jag inte mår bra om jag sover i över tolv timmar, som jag inte brukar göra. Min kropp var nog helt slut av alla kramper.. Suck , hatar att ruttna hemma..

Vill vara i skolan med mina girls!



Trött men glad

Kom hem för en stund sedan och har suttit framför teven med en tekopp. Sjukt skönt att få slappna av.. Åkte förresten nån halvtimma tidigare ifrån skolan idag. Mådde verkligen skit. Hade superont i magen och en hemsk huvudvärk. Ni kan den tjejer. 
 
Tog det lugnt hemma ett tag innan åkte till sessan och red henne. Idag var hon också superfin! I början stretade hon emot lite i vänster varv.. Kanske öm i dem musklerna pågrund av massagen igår, vem vet. Men hur som helst så var hon sjukt fin resten av ridpasset! Gud, jag har sagt till pappa minst 10 gånger dem senaste veckorna ;" vad är det för fantastisk häst vi köpt!? Är kär!" 
Alicia är en av de finaste hästarna jag suttit på verkligen, en på miljonen! Detta kan jag säga tusen gånger om (haha)! 
 
Nu ska jag göra min mamma på glatt humör och städs mitt rum och sedan lägga mig med datorn i sängen för att skriva klart en sammanfattning i företagsekonomi.. Godnatt mina kära läsare!
 
 

Med min sessa

Bara ridningen kvar nu, hörs ikväll! 



Snön byts ut mot öken

Den artonde december säger jag hejdå till Sverige, för att hälsa på farsgubben igen.  Vant mig nu med jular och nyår utan snö hihi, fyra år till godo nu. Ska faktiskt bli skönt med lite värme nu, pågrund av att jag fryser i stort sett varje dag i detta underbara *host* svenska höstvädret.

 Det är även lite skönt att ta pauser ifrån vardagen och bara släppa verkligheten för några dagar. Låta stress och bekymmer bara rinna av i det underbart turkosa havet.

Men som sagt, det blir jul och nyår igen hos pappa! Stannar där i lite drygt två veckor.   

En speciell sak detta nyår, är att min kära vän Kristine kommer ner och hälsar på. Ska bli kul att få visa henne landet och ställena hon har fått lyssna på 100 gånger! Roligt, eller hur?! 

UAE see you soon :-)






Får inte alls ångest när jag ser denna bilden.. Just nu är jag fasen vit som ett lakan!

Sanningar

* Jag älskar djur! Om ni inte redan har märkt det hehe..

* Jag är stolt feminist.

* Jag är så svensk man kan bli, tror jag. Kanske lite tråkigt haha!

* Jag har klara planer om min framtid. Är sjukt motiverad! 

* Jag är i stort sett alltid osminkad och ofixad på helgen, om jag inte ska någonstans då.. Lat? Njaeee

* Jag hatar lök, tomat, broccoli och majs över hela mitt hjärta.

* Saknar ponnytiden något hemskt. När jag tittar på gamla "Hasse -videor" får jag lite tårar i ögonen. Men samtidigt slänger jag en blick mot Alicia och känner "där är min drömhäst och min framtid". 

* Jag är singel sedan några månader tillbaka..

* Min drömbil är en Lamborghini! 





Jag är expert på att missa bussen

Japp.. NI läste. Bra start idag. Säger bara en sak. JAG HATAR VÄSTTRAFFIK.
 
Idag blir det en såndär helt vardaglig dag. Skola, stallet för att rida Alicia och sedan hem och plugga. ALicia får gå ett lösgörande pass idag och jag ska verkligen rida igenom henne ordentligt efter gårdagens massage. Mycket skolor och ryggarbete. 
 
Annars då? Extremt trött på skolan, men dit måste man gå om man vill komma någonstand i livet.. Bara att kämpa på. Har inte sådär jättemycket plugg nu, men det är sjukt långtråkiga lektioner numera, pågrund av att vi läser om väldigt tråkiga ämnen just nu.. Suck.
 
Kommer upp lite tidsinställda idag, så håll ögonen öppna! Vi hörs sedan :-)))
 
 
 

Sent inlägg

Landat hemma och ligger i sängen. Snapar med gött folk och kollar instagram. Ligger högt på standardlistan alltså. 

Var uppe hos Alicia lite ikväll och pysslade om henne lite, myste lite extra och lindade om hennes nattlindor. Hon fick även massage av en riktigt bra massör idag. Hon kommer nu få det regelbundet, sisådär en gång i månaden. Skitbra! Många underskattar faktiskt massage.. Då har dom inte ridit dagen efter en massage. Dröm!

Lägger mig nu med gott samvete att läxorna är gjorda. Dock skäms jag lite när jag tittar ut över mitt rum och ser ett kaos.. "Hehe, man kan inte hinna allt!" Var ursäkten till mamma haha! 

Nu ska jag fixa lite inlägg tills imorgon och sedan sova, godnatt!



Jag <3 lediga dagar

Hello darlings 
Idag har jag hunnit med ungefär 100 grejer mer än vad man brukar hinna på måndagar, tack vare ledigheten! Hade ridit och gjort stallet redan innan klockan ett. 
Idag red jag ett lite mer tuffare pass på Alicia, då hon ändå fått gå nu några dagar. Idag var verkligen ett sånt där perfekt ridpass, såna man upplever ibland. Hon lyssnade verkligen på alla hjälper och vi verkligen hittade detdär bandet. Berömde henne mycket, och hon frustade och t ex höjde ryggen ännu mer, haha ni vet. Är så galet kär i denna hästen. Med vissa hästar klickar det, sådär perfekt! Mer än nöjd. 


- äldre bild 

Efter stallet åkte jag till Kristine, igeeen haha. Vi har tagit det lugnt hela kvällen och ätit en god middag med hennes familj. Vi smidde även lite planer och bokade biljetter till en grej..! Ett inlägg kommer om det! Så roligt verkligen. 

Ska upp till stallet en sista gång ikväll, för att tvätta Alicias ben blandannat.  Sedan ska jag jag sätta mig med lite läxor, innan jag ska sova. Kom på att det är skola imorgon och vekligheten kom ikapp mig.. Skola och läxor, just det, oops. 



Favoritkillen



Min zebra

Som jag tycker om väldigt mycket<3
Testade täcket som mamma hade köpt hahah! Satt fint och det var faktiskt väldigt gosigt:-))





Varit med mina bästa

Kom precis hem efter en lång häst-dag. Var först och fixade stallet och släppte ut Alicia i hagen, m.m, sedan åkte jag och min farfar ut och hälsade på Hasse ute i tjuvkil. Saknat min prins! Lika Tjock och fluffig päls idag haha.. 
Jag släppte Hasse lite i ridhuset och vi busade lite hehe.. Saknar det, verkligen. Han var glad som vanligt och stojade rejält hihi! 

Åkte sedan tillbaka till Alicia och red henne. Vi rullade även lite galopp idag, då hon inte har ont av muggen längre! For några bakben i luften först, haha piggelin. Sedan var hon jättefin och det syntes verkligen att hon saknat detta. Snart kan ridschemat rulla på som vanligt och vi kan komma ut på tävlingar också! 

Nu ska jag åka till Kristine igen. IGEN haha. Typ bott hos henne denna helgen.. Vi har kompledigt imorgon från skolan och vi ska även boka flygbiljetter!! Spännandeee...



Helger..

Hej igen guys! 
Alltså har märkt att min uppdatering på helger har börjat suga rejält faktiskt.. Är alltid med kompisar och därmed halvt glömmer av bloggen.. Sryyy

I fredags var jag och Kristine på typ fest i kärna, kul vare i alla fall:-)) 
igår så gjorde vi inte så mycket.. Vi var först på öppet hus på våran skola och sedan åkte vi till stallet och var länge hos Alicia och jag red även lite igår. Så jäkla kul att rida igen!! Dessutom är det sista dagen med antibiotika för hennes del. Det har blivit skillnad verkligen, men hon kan vara svullen ibland. Fast när jag rider eller rör på henne så går svullnaden ner, vilket är jättebra!


Idag kommer vara i stallet vid mitt på dagen ungefär och sedan får jag se vad som händer i kväll, kanske fest i Gbg igen, men får suga på dem karamellen!




 

När mamma handlar hästgrejer

... Slutar det såhär! Haha gulligt värre:-)))




Lång vardag

Kom precis hem. Åkte hem med Kristine efter skolan och vi typ åt och gjorde inte så mycket mer haha... Sedan åkte vi till stallet vid sju och jag gick med Alicia och gjorde samma gamla vanliga behandlingar med hennes ben. Promenad, schampoonera, låta schampot verka, skölja ur, torka och smörja, smörja, smörja! 

Idag var hon ännu bättre i benen! Ingen stor svullnad och alla "muggskorpor" är borta. Lite småsår är kvar på vissa ställen och pälsen börjar även växa ut. Men annars ser det inte ut som hon haft mugg! Glaaad! Slänger upp sadeln imorgon och ser om det går att rida lite. Hurreeeey, inte ridit sedan i tisdags förra veckan ju. 

Kristine fick torka lite ben i typ tio minuter och det var jobbigt. Då sa jag "tänk att ha suttit i den ställningen, alltså på huk, i timtal den senaste veckan! Då klagade hon inte längre haha.. 

Annars är det är chill kväll, har inga läxor tills imorgon som jag inte har gjort, vilket är superskönt!

Alicia har vant sig nu vid dom hör långtråkiga sakerna.. I början var hon inte alls lika imponerad haha!


Mörk morgon

God morgon alla morgonpigga.. Kan säga att jag är pigg kl 8 för första gången på hundra år typ! Man blir ju extra trött när det är mörk ute nu också. 

Blir en standard  dag idag, skolan och stallet. Får se om det kläms in något annat i schemat också... Är en ganska lugn period i skolan nu, då veckan efter lovet var en mardröm, rent ut sagt. Vi hade en miljon prov och läxor. Suck.. Nu är det i alla fall över för den här gången. 

Som jag skrev igår, så kommer jag köra samma visa med Alicia idag igen för att vara helt säker! Men imorgon kanske..:)

Hoppas alla får en bra dag!




Alltså, bilden har inget med inlägget att göra, men den är såå sann! Agree??

Glad är bara förnamnet!

Kom precis hem från stallet, med ett glatt humör! Vi var med Alicia igår hos veterinären och fick med oss bakteriedödande schampoo till muggen och även hippotrim (antibiotika). Igår hos veterinären fick hon även än spruta som skulle få ner svullnaden. 
Jisses vilken skillnad det var idag! Svullnaden hade nästan gått ner helt och hon var inte varm och irriterad. Gick med henne i 30 minuter i paddocken och det var en superskillnad på hennes humör. Hon var skitglad och pigg! Hon traskade på och ömmade inte det mista på benet. Det märktes verkligen att hon inte hade ont längre, som hon haft nu i en vecka. Man blir så varm i hjärtat av att se en så mycket gladare häst hihi:-) 

Har tvättat hennes ben med schampot och gett henne pastan. Hon får fortfarande stå med nattlindorna några dar till.. Det säkra före det osäkra. 

Imorgon promeneras hon nog igen och om hon är helt ren igen, så slänger vi på sadeln på fredag igen och förhoppningsvis kan jag rida lite! 

Måste även be om ursäkt för sämst uppdatering.. Har lagt all tid på den här förj**liga muggen(!!). Gått med henne två gånger om dagen, smörjt och lindat i timtal, sammanlagt. Har nog aldrig suttit på huk så mycket som jag gjort denna veckan haha! Allt slit är ju helt klart värt!




Numera soffpotatis

Hej ifrån sängen! Kom hem från stallet vid åtta och efter det har jag bara tagit det lugnt. Städat rummet lite och suttit med mobilen. Ingen stress av läxor. Älska! 

Imorgon blir det en betydligt längre dag.. Har sovmorgon, men går till halv fyra. På kvällen imorgon blir det tandläkaren för Alicia som ska få sina tänder raspade och vi ska även kolla upp hennes mugg, då hon fortfarande är svullen... Vilket suger nåt förjäkligt. Huvudsaken är att få henne fri från muggen och svullnaden.

Nu ska jag fortsätta att njuta av lugnet och sedan sova. Godnatt everyone:-* 


Fina fina fina tjejen

Snabb skoldag

Idag började min klass med håltimma, så vi började vid ett! Efter det kollade vi på film på två lektioner och sedan slutade vi! Skön måndag för en gångs skull! 

Farfar och jag sitter i bilen påväg till stallet nu efter våran shoppingrunda på granngården. Hästmat och strö till boxen, behövs mer än vad man tror.

Imorse var jag morgonpigg och åkte till stallet och gick med Alicia i 40 min, innan jag åkte till skolan. Samma visa ikväll. Smörja, smörja,  promenera ner svullnaden och sätta på nattlindorna.

Ikväll ska jag ta det lugnt för en gångs skull haha.. Har inga läxor alls till imorgon. HURRAAA


Var även farsdag igår! Såklart grattade jag världens bästa pappa:-))

Min helg

Hej igen! Har inte bloggat denna helgen pga olika anledningar.. Kände att jag behövde lägga all fokus på Alicia och även skolarbete.. Det är ju inte jobbigt att blogga så sett, men man vill göra fet utan stress såklart! 

I lördags var jag ganska länge i stallet och tog hand om min prinsessa. Nu när hon har mugg så rider jag ju inte, då hon är svullen i benet. Så mycket promenader och mycket pyssel & mys. 
Sedan på kvällen åkte jag och träffade lite kompisar ifrån klassen och vi spelade lite FIFA ( personligen suger jag verkligen på det haha!)  och kollade lite film, chill lördag. 




I söndags, igår då, så gick jag upp tidigt och för att åka med Ebba till en pay and jump. Jag skulle ju egentligen hoppa där med. Efter det var jag och fixade hos Alicia. På kvällen igår så åkte jag och kristne in till Göteborg och fikade lite, köpte lite kläder och sedan gick vi på bio. Vi såg skräckfilmen Ouija.. Herreguuuud jag dog haha... 



Det har varit en riktig mysig helg, men nu är vardagarna tillbaka..  


Bra dag

Kom till stallet för stund sen och Alicias mugg har blivit mycket bättre!! Ingen svullnad och nästan inga "skorpor" kvar.   Hon skrittas ändå idag bara, förvaret vara på den säkra sidan. Någon kommer vara pigg... Haha! 

Ikväll blir det plugg, plugg & plugg. Har två redovisningar imorgon i historia och svenska. Men nu blir det stallet och massa mys med prinsessan!

 
Sötaste smilla och mina giirls (
Med matchande skor haha ) :)))



Snö

Igår blev det ingen hoppträning, tyvärr. Vi upptäckte mugg på Alicia fö några dagar sedan och igår var det en hel del och hon var svullen och öm i benet, så såklart skippade vi träningen då! Min tränare Christian hjälpte mig att "akutbehandla" det. Så imorse när jag kom för att göra samma grej igen och kolla till det, såg det redan mycket bättre ut! Hon var inte varm i benet, inte lika svullen och mycket av muggen hade ramlat av. 
För er som inte riktigt vad mugg är.. Mugg är någon svampbakterie som kan sätta sig nere på benen, oftast över hovarna. Man måste hålla det mjukt, rent och inte fuktigt. Alltså mycket krämer som är feta. Dom kan få mugg av många olika anledningar. Till ex om de går i leriga hagar och inte blir rena. Det är inte orsaken av Alicias mugg, då hon stått mycket inne nu, under detta vädret som varit. Men vi får smörja och ta hand om detta nu så ska det nog försvinna snart!

Annars går jag sent i skolan idag och kommer bara skritta Alicia efter skolan, beroende på hur hon mår.

Sedan ikväll är det plugg... En vanlig torsdag , helt enkelt! 
Det snöade förresten imorse!! Lite för tidigt kanske...? 



Dödstrött x100

Kom precis hem ifrån skolan, efter en lååååång skoldag. Gått från åtta till fyra, så himla segt! Har även bara sovit fyra timmar förra natten, för att jag pluggade så är lite halvt trött. Tagga hoppträning på det! 
Jag har hunnit lägga mig i sängen och slumrat till lite.. Åker till stallet vid 6 tiden, så hinner vila upp krafterna lite till i alla fall! 

Hehe Gud vad jag klagar.. Men sånt här suger!



Drömmar och mål

I helgen åker jag och Alicia iväg till Trollhättan. På en pay and jump, bara en enkel pay and jump. Valde detta istället för en tävling, då jag verkligen vill hitta känslan genom rundorna. Ta det lugnt, ingen prestationspress, bara hitta den känslan. 
Vi hoppar 100 och 110. Min tränare Christian sa bara: ni hoppar verkligen inte lägre!" Det kan hon i princip kliva över haha.. Utan dessa höjder känns rimliga som "första start". Om jag tycker att presterade bra, så skulle jag kunna tänka mig någon tävling redan till nästa helg!

Är så sjukt motiverad nu för tiden! Älskar att stanna länge i stallet, pyssla om min fina tjej, gör upp ridscheman, m.m. Är så sjukt tacksam för det min pappa gjort i detta, det han egentligen gör varje dag. Det är att vara världens bästa pappa för mig.. Även om han just nu läser detta från andra sidan jordklotet. 

Jag kan säga att mitt liv verkligen inte hade sett ut så här idag om det inte vore så att fortsatte kämpa för min skull. Efter allt drama med Hasse var jag i princip helt done. Jag visste inte om jag ville fortsätta med denna sporten, den sporten som kunde göra att man bara på några sekunder falla pladask ner med ansiktet i marken. 
Kommer ihåg dagen då pappa hämtade mig från skolan och vi satt där i bilen och han berättade det. Hasse kommer aldrig bli ridbar igen, Hasse kommer aldrig vara en hopponny igen. Det där var som en käftsmäll.. Dock hade jag lätt kunnat ta 100 käftsmällar istället för att få höra det. 
Efter vi hälsat på Hasse den kvällen frågade pappa om jag fortfarande tyckte om ridning. Det gjorde jag ju såklart, även efter allt detta. Jag visste bara hur jag skulle kravla upp ur den djupa, mörka gropen jag hamnat i. Jag har aldrig gett upp lätt, men allt kändes så himla hopplöst. Det var med min pappas hjälp den här gnistan tändes igen. Att låta mig provrida och sedan köpa min drömhäst till mig, är att bry sig. 
Inte bara detta, utan jag ör extremt tacksam över allt pappa gör för mig. Han står alltid vid min sida och gör det bästa pappajobbet en pappa kan göra. Jag älskar min pappa såå mycket!




Hallå hallå bloggen

Shit.. Upptäckte nu att inga inlägg publicerats under dagen idag.. Hade gjort tidsinställda men vad sjutton hände med dem!?? 

Har i alla varit och ridit prinsessan, vilket gick jättebra. Red ett lagom lite lättare pass idag då vi hopptränar imorgon! Hon var en aningen pigg i början haha, men det är klart, hon blev ju trots allt klippt igår.. Men i slutet lyssnade hon super och sprang inte ifrån arbetet längre, utan höll den takten som jag ville. 

Kvällen spenderas verkligen med näsan i skolböckerna. Har jättemycket tills imorgon, och har knappt börjat på vissa uppgifter (hehe).. 
Pågrund av läxorna, så blir detta dagens sista och enda inlägg.. Men imorgon blir det bättre uppdatering, så vi hörs då! 


Haha sötis

Hästkvinnor

Blev klar för en halvtimma sedan med klippningen.. Eller klar, vi har ansiktet kvar och lite mellan frambenen. Maskinen krångla typ så det var därför det tog lång tid, annars tyckte jag att Alicia var duktig. Hasse var vi ju tvinga och sedera och det hjälpte knappt! Sån skillnad på hästar! 
Ska hoppa in i duschen nu och jag vill inte veta hur mycket hästhår jag har på mig. Säkert flera hårbollar man andats in också haha.. 
Har en helt läxfri kväll ikväll, då det var bra att vi klippte ikväll! Ska slappa framför teven för en gångs skull och äta kvällsmat! 

Idag blev det ett ganska mycket kondistionpass, så en del svett. Som tur nu är hon klippt<33333  hon joggas lite lättare imorgon och sedan på onsdag är det hoppträning för Christian igen! 
På söndag ska vi även till Trollhättan och hoppa en paynjump faktiskt, som ska bli superkul! Hoppar 100, 110. 

Som sagt ska verkligen leva mig in i slapparlivet nu och lägga mig i soffan, så vi hörs imorgon! Godnatt:-)))



Tänder även ett ljus för en speciell person ikväll. Många många styrkekramar till min bästa vän! Livet är såååå orättvist..


Hos frissan




In Action

Med alla brudar !


Måndag suger

Alltså måndagar är verkligen ingen favorit för mig.. Alltid så himla mycket att göra och man är alltid lika trött.

Efter skolan idag så åker jag till stallet direkt och rider Alicia, som dessutom stått inne idag då det varit skitväder. Tror det blir lite vardagligt trim i ridhuset.  Alicia ska även klippas idag.. Det behövs verkligen. Hon är inte jättelånghårig men hon blir ändå svettig vilket inte är bra nu när det är så kallt och jag inte alltid har möjlighet till att stanna jättelänge (och byta täcke) efter varje ridpass.. Så det blir frisören för henne idag! Snälla Therese hjälper mig:)

Ikväll ska jag även till kyrkogården med en nära vän till mig.. Och när jag kommer hem blir det lite plugg. 



@skolan


Är i skolan nu.. Slutar fyra. Hör av mig sen:-)


Sleepover

Red ut Alicia idag i det fina höstvädret och det var supermysigt! Hon skötte sig super och var lugn trots det blåste lite.

Sedan åt jag en jättegod sallad med mamma och Erik. Asgoood va den hehe.. 

Kom hem till Derya för ett tag sen och nu kom Lisa också. Vi börjar elva imorgon så vi sover här inatt. Lite mys-sleepover innan skolan börjar igen.. Är såååå otagg på skolan va, men that's life. Hörs imorgon!



Höstmys

Sånahär synder behöver man ibland. Några härliga galopper på grusvägarna i det härliga höstvädret! 




Sista dagen på lovet

Hej igen! Valde att inte blogga igår då jag känner att det kan vara bra att ta en dag ledig någon gång ibland. Vill verkligen inte tröttna på detta och idag så är jag jättemotiverad igen hehe!
Gårdagen var ganska normal. Gjorde inte jätte mycket. Vaknade upp hos Johanna med Olivia och Johanna, och vi åkte till Johannes hästar, sedan vidare till min lilla Alicia och jag red henne ( hon var även superfin, förresten!). Sedan så satt jag och Olivia hemma och tog det lugnt.. 
När Olivia åkte hem så städade jag mitt rum, duschade länge och tog allmänt hand om mig själv, plockade brynen, smörjde benen osv.. Ni vet tjejgrejer! Lugn och skön lördag.

Idag så ser dagen nästan likadan ut. Jag ska upp till stallet snart och rida Alicia. Vi ska bara skritts ut en sväng tror jag, om vädret tillåter. Bara ett lugnt pass som veckan avslutas med. I eftermiddag så åker jag till Derya och träffar henne, inte träffat henne på hela lovet! 
Tänk att det är måndag imorgon igen.. Och skola.. Redan!?

Denna bilden är sååå sann.. Haha