Uppe innan tuppen

Halv 6 ringde klockan. Det är tidigt.. Planet lyfter halv nio och man måste vara där ett tag innan ju. Åh asså kunde typ inte somna inatt.. Resfeber? Lite kanske;). Snackade i telefon med Alexandra och sent innan jag verkligen la mig. Ska ringa och störa henne sen innan planet lyfter. Kommer sakna mina vänner!

Jag är framme i Abu Dhabi vid 6 svensk tid och vi ligger två timmar före så jag hinner nog blogga. Om jag inte gör det så kan ni räkna med update imorgon! Puss hej sålänge! Kanske kommer tidsinställt..:)

Pussat hejdå

Mötte upp Cajsa och snackade med henne lite .. Skönt! Vi gick till stallet och jag pussade hejdå till Hasse hundra gånger. Åh kommer dö av saknad!

Ska ta och packa det sista nu och sen sätta på en film och somna tidigt! Flyget lyfter halv nio imorgon i Göteborg och när måste man vara där då? Väldigt tidigt.. Döda mig typ. Fast är riktigt sugen på att åka nu! Resfeber!! Har saknat pappa nåt enormt!

Jag är tillbaka.. Frisk

Hello people! Nu är jag frisk igen och känner mig jätteladdad för att skriva! Haha.. Kände att det inte skulle vart så kul att läsa inlägg om när jag ligger i sängen och hostar, så bloggen fick vila lite som jag.

Jo det är typ det jag har gjort dom senaste dagarna. Förutom i söndags så drog jag mig ut sängen och åkte till Liseberg med mamma och Elin, min bigsis. Jättekul va det! Få göra lite roliga grejer med mamma innan jag åker till pappa. Kommer ju inte se henne på två veckor!
Är jättetaggad på att åka! Bara en dag kvar! Dock fick jag reda på att det är en dagsresa då vi flyger på dagen. Suck hatar det! Vill helst sova på planet då man snabbt är framme haha;).

Jag ska packa det sista nu och sen ikväll ska jag åka till favoritkillen och säga hejdå igen.. Haha har redan varit i stallet idag och fixat.. Men vill pussa han på mulen 82619 gånger och gå en sväng med honom. Åh kommer sakna honom:( .
Hörs sen!

Bästa mamma

Haha så underbar är min mamma! Åkte och handla massa "sjukmat" .. Eller aa mat som jag kan svälja. Köpte ansiktsmask och grejer. Hon gjorde smoothie till mig och nu ligger jag här med masken i ansiktet, gurka på ögonen och smoothie i handen. Gullemamma tar hand om mig när jag är sjuk.. Ibland får man vara lite bortskäm!

Sjuk tjej och vaniljglass

Hej alla Goa. Ha inte bloggar på ett tag jag vet.. Men nu vill jag komma igång igen! Plus att jag ska utomlands om drygt en vecka och det är klart att man vill uppdatera då!

Just nu gör jag verkligen inget kul och intressant .. Jag är sjuk och är tvungen att käka glass till frukost eftesom jag inte får ner nåt annat i min hals, har så fruktansvärt ont i den! Kan typ inte svälja och jag kraxar som en fågel när jag försöker prata.. Åh hatar detta!! Bara ligga still och inte göra nåt är inte min grej om man säger så.. Brb ska återgå till glassen nu, puss hej:*

Ingetorp med bästis

Har sjukt gött nu.. Njuteeeer love life<3

Onsdags

Hello readers. Vaknade precis och ska orka ta mig ur sängen för att äta frukost. Dagen idag ser la ut så här,först ska jag åka till stallet och sen åka till ingetorp och bada med Alexandra. Sen ikväll så ska jag antagligen åka in till gothia med Anna och Malin, så det blir en go dag:).

Hoppade förresten Hasse igår.. Det gick inte så jätte bra haha! I alla fall i början. Han va jätte pigg och jobbig men sen blev det mycket bättre och långsammare .. ;) han ska bara promeneras idag.
Puss hejjjj
Asså den bilden*_*

Bilder från Uddevalla

Jag vet att dom kommer lite sent .. Men här är några :)

Uddevalla 6/7 2013 LC

God morgon

Sitter i soffan hos Alexandra och kollar film. Vaknade typ halv ett haha.. Så himla trött va jag! Har en sån jäkla träningsvärk i låren och magen eftersom vi gymmade i två timmar igår. Men riktigt skönt efteråt.

Idag händer väl inte så mycket. Åker till stallet på kvällen och rider. Men hörs sen

Videoblogg

Godmorgon

Hello peolpe. Ska precis till stallet.. Har utsläpp så aa jag kommer vara där tidigt idag men det ska bli skönt att vara klar i tid!
Blev inte så mycket bloggning igår hehe.. Men jag spendera förmiddagen hos Natalie och vi låg typ bara och stekta och snackade och sen på kvällen åkte jag till stallet. Kommer blogga mer idag promise !

Nu ska jag käka lite och sen ta cykeln(!!!) till stallet , så vi hörs sen!

Hahaha asså fulaste bilden.. Klart han ska skaka på huvudet när jag ska ta kort :D

Jul. 08, 2013

Monday

Mornin guys. Jag vaknade runt halv tolv. Snacka om att jag behövde sova! Idag blir det mest en slappdag.. Bad med tjejerna och sen ska jag köra ett ridpass på kvällen. Bara jogga honom lite i paddocken. Så fint väder så det blir nog mysigt att rida på kvällen då det ända är lite svalare. Ska även ta mig en springrunda ikväll.
 
 

Landat i sängen

Gud va skönt att slappna av. Ska nog sova när som helst.

So sorry att jag har bloggat som en kratta.. Har haft typ fullt upp efter tävlingen igår. När vi kom båtar stall igen så packade vi upp och fixa oså och sen åkte jag hem och så fick Brian och oliver för sig att komma hit.. Så jag ringde även hit Elin.. Elins moppe gick sönder mitt i en uppförsbacke så hennes föräldrar fick komma och hämta mig och Elin haha.. Oliver och Brian drog nånstans haha. Sen sov jag hos Elin.

Vaknade runt elva idag och mådde inte jättebra.. Hade nog lite för kul igår kväll/natt hahah!
Vi åt frulle och sen åkte vi och hoppade hennes ponny Caramis , jag fick även hoppa henne, så duktig!
Sen på eftermiddan kom jag hem och bara dog på sängen! Sen på kvällen vid sju tog jag mig till stallet och gick en promenad med Hasse i solnedgången , haha låter värsta harmoniskt ;)) nä men det va mysigt och typ nu kom jag hem för sova , ska bara käka , sen dör jag haha, gonatt. Btw bilder och video från tävlingen kommer imorgon!

Haha en bild när Elin hade sprutat oboypulver över hela bordet och en bild på när jag hoppar caramis :)

Hello readers

Hej alla Goa.. Sitter god Elin nu och mår inte så bra xD jag åkte till henne igår typ efter att jag kom hem från tävlingen, btw det kommer ett inlägg om hur det gick osv igår promise!
Vi ska i alla fall gå ut och fixa hennes Goa ponny som ska hoppas idag , dom rider ju dressyr och hon hade inte hoppat på länge så aa. Ska dra mig ut.. Suck . Hörs sen :*

En bild från igår, min stjärna <3
Och en annan bild på mig och Elin igår HAHAHA fula

På väg!

Taggad som in i hel***e !!
Uppdaterar så mycket som möjligt :)

Hello

Hej sötisar! Är i stallet nu och ska rida Hasse för att känna igenom honom tills imon, så kommer nog testa gas och broms och kanske ta nån sockerbit och träna nån omhoppnigssväng eller så. Sen ska jag packa lite för imorgon.
Åker till Alexandra vid 3 och firar henne , hon fyller ju år! Är där en stund och sen måste jag tillbaks till stallet för att duscha och knoppa Hasse för tävlingen imon , sen hem och lägga sig tidigt! Vill inte vara trött och sur när man ska tävla.. Vi lastar redan klockan 8 så ni kan ju gissa när jag ska upp , haha :')

Bloggar mer sen :*

Bild tagen precis nu

Gårdagen

Hej alla goa bloggläsare! Förlåt att jag inte bloggade igår.. Men jag var sjukt trött och bara depp så kände inte direkt för det. Jag sov ju hos Alexandra och vi la oss typ vid ett när vi skulle upp sju nästa morgon för att hon skulle göra fransar. Jag kan säga att jag var död när jag vakna.. Åkte hem till mig och hon åkte vidare till Kungälv. La mig i sägen för att sova.. Och så klart blir man skitpigg, sååå typiskt! + att mobilen plingade all the time så då kan man inte direkt slappna av heller.. Låg hemma och sega hela dagen och kollade på gossip girl och pll. Kände mig faktiskt lite hängig med.. Sen kom mamma hem och vi åkte till bäckebol och skulle köpa lite grejer.. Haha alla kollade på mig när jag kom i Uggs, mjukis och tjocktröja.. Fast sen kom det svenska sommarvädret ändå-regn.

Åkte sen till stallet på kvällen och kollade till bebisen. Alltså red inte igår.. Var ute på en promenad istället med honom. Sen åkte jag hem och sov, så jävla gött!

 
 
 
 

Stallet next

Kom hem precis och har käkat lite. Stan va jätte mysig och hittade lite stuff som kommer upp sen! Vi tog en fika och segade runt i affärerna. Sen skulle Alle till gymmet och nu ska jag till mitt gym- stallet.. ;) 
Måste kuta nu! Puss haaay
 
-gammal bild..
 
 

My place

Vi kom precis hem till mig efter att ha sovit hos Alexandra. Ska fixa oss och sen ska vi dra in till gbg och shoppa lite smått & gott. Har inte shoppat på 982097 år! Okej inte jätte längsen men det känns som det hehe ;) . Alexandra skulle kanske ta med Brian också.. Haha våra outfit bilder kommer sen
 
Ska kanske även träna för Christian idag men jag kan inte på förmiddagen för ska till gbg så hoppas att han har tid på kvällen typ.. Haha känner mig så angagerad i ridningen när jag prioriterar shoppning före ridlektion hehe.. Men detta är en engångsgrej ! 
 
Bloggar sen puss!
 
Alle bjudeeer
 
 

Tävlingar

Den enda kommande tävlingen nu på ett tag (åker på semester i två veckor), är på lördag. På Uddevalla RF. Kommer starta en LC och en LB. Vill mest nå våra egna mål och inte fightas om första platsen. Underlaget är på gräs.. så är orolig om det regnar då. Blir ju så halt .. Så kommer inte speeda på som fasen då i omhoppningen. Är i alla fall riktigt taggad!!
 
Sorry.. Sämst kvallité, men kolla tekniken *-* Guldponny
 

Sanningar om mig!

Tidsinställt är bättre än inget!
 
 
Just nu är klockan tjugo i tre på natten, och jag sitter här helt skitpigg! Har typ vänt på dygnet..
 
Jag skulle egentligen flytta till pappa i september men vi ansökte för sent till privatskolan(?) *sur för det*
 
Älskar min vänner! Dom finns alltid där för mig!
 
Jag är född den 19 augusti 1998, klockan 00.03 på natten
 
Jag ser verkligen inte fram emot nian.. Nationella prov, gymnasie val , allt verkligen på samma gång usch.
 
Är väldigt "kräsen" när det gäller att läsa bloggar.. Dom jag läser måste verkligen vara bra och ha det där lilla extra!
 
Har faktiskt en ingift portugisisk släkt.. Hur mycket folk som helst haha!
 
Gillar inte godis längre!
 
Ett av mina favvomärken är VS
 
 
Liten Cicci..
 

Monday

Morron gubbs! Vaknade vid tio typ och nu ska mamma köra mig till stallet.. Ska rida Hasse idag. Låg och avslappnad form. Sen åker jag till Alexandra och sover där. Det är typ så dagen ser ut. Alltså vi åker in till stan imon istället.. 
Men min mamma ropar på mig nu så hörs sen!
Uppdaterar under dagen, puss!