Stallet nu

 

Ridplaner- Påsklov

Denna veckan hade jag tänkt att göra exakt som min tränare (christian) har sagt att man jag måste göra.( så läs detta nu, christian!! ;) Nämligen att rida utan stigbyglar.. Få bättre sits! Sitsen är grunden till allt. Så hade tänkt att köra så drygt 15-20 minuter varje ridpass!
 
Lördag: Markarbete med bommar i paddocken, få fintrampning och få honom att hänga med med bakdelen. 
Söndag: Lösgörande, dressyr/markarbete. 
Måndag: Markarbete, med mycket jobb utan stigbyglar. Träna sits och Hasse ska bli så mjuk som möjligt.
Tisdag:Hoppning. Ingen träning, utan jag tänkte göra lite övningar i paddocken. Dom övningarna och vägarna på den senaste träningen i onsdags var såå svåra. Vill bli sjukt mycket bättre på det, så tänke bygga upp något liknande. Ebba skulle nog också hoppa sin ponny samtidigt som mig.
Onsdag: Skrittar ut, lång promenad så att han får sträcka på benen rejält. 
Torsdag: Dressyr i ridhuset..
Fredag: Uteritt!
Lördag: Hårdtrimm i ridhuset, jobba med upphöjda bommar och få honom att trampa under rejält och arbeta med både kroppen och hjärnan.
Söndag: Hasse vilar ifrån ridningen och han ska promeneras så att han i alla fall får röra på sig!
 
 
 

Godmorgon sötisar!

Sovit gott? Det har jag!!
Kom precis ut ur en underbar dusch och ska precis sätta mig och äta frulle- smoothie, muuums. Nyttigt ska det va! Ska verkligen försöka att äta min "nyttighets-diet" nu så mycket det går! Hade även tänkt att ta mig en springrunda ikväll... innan jag inser att jag har glömt mina springskor i skådet i skolan. Alltså fan, haha. Får väl äta nyttigt och se glad ut, kanske även kan palla min systers springskor, så helt kört kanske det inte är ;-)  . 
Hur som helst, efter frukosten så sticker jag till stallet på dirren och Hasse ska jobbas med bommar i paddocken idag!
Ses senare!
 

Finaste jag har

Först i förmiddags så var jag och Emma på "påskhoppet"på Krs, för Emma skulle fota lite och jag bara följde med för att det kunde ha vart kul att se. Men men, sen åkte jag till stallet och red ut Hasse idag med Ebba. Pigga ponnysar.. Oh shit haha!
 
Nu sitter jag halvt forever alone.. Mamma är med våra gäster, min syster är i Berlin med sin kompis och hennes familj, och pappa är på andra sidan jorden.. Haha kul. 
 
Kommer i alla fall uppdatera jättemycket imorgon, så håll koll! 
Gonatt!
 

Lov

Så hääääär underbart! Hej, förresten! Måste säga förlåt för sämst update, men hur mycket med skolan som helst! 
Men nu när det är lov ska jag verkligen försöka komma igång igen! Men allvarligt är superglad att det är lov nu, jippi!
 

Hej!!

Hej på er igen! Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte bara skitit i bloggen, men det är så himla mycket med skolan nu! Tiden har helt enkelt inte räckt till.. Men nu så ska jag försöka!
 
Hur mår ni då? Jag mår strålande! Idag kommer jag blogga som sjutton! 
Men nu måste jag sprigna till bussen, så att jag inte missar den idag igen... :s
 

Checkar ut- mitt i natten

                    Mitt i natten.. Haha. Men har haft fullt upp idag! Först var jag i stallet och red och fixa. 
Haha, lilla pluttponnyn jag har! Han känns helt serriöst som en shettis efter att ha suttit på dressyr-storhästar i en hel vecka.. Plus att han har börjat bli lite för tunn.. Så öka maten!! Det höt han fick på det gamla stallet var något kraftigare än det på det nya stallet, så aa sånt händer! 
 
Imorgon ska jag ta och jobba lite bommar med Hasse.. Puhh ridit dressyr i 0924048 år nu! ;) 
Allt ska putsas, för är numera nogrannare med det! Haha, i alla fall efter praoveckan på Vena!
Juste, berättade jag att jag och Elin fick en prinsesstårta och ett present kort av Jessica och hennes man sista dagen? Haha, så sjukt gulligt!
 
Nä, men i alla fall så ses vi imorgon! Pusselipuss
 

Tips för bra hårkvalité

Trött på slitet, dött och torrt hår? Jo, det är ju inte direkt något man vill hänga i granen.. 
Ger er lite tips som funkar skitbra!
 
- Undvik att platta/locka håret när du egentligen inte behöver det! I så fall använd ett bra värmeskydd.
 
- Använd bra hårprodukter! Inte schampoo som torkar ut håret osv. Tänk på att inte duscha håret  i hundra grader. haha sliter då.
 
- Använd hårinpackning ofta! Skyddar håret, ger "lyster" och blir lent. Helt perfa (y). 
 
- Försök att fläta håret varje kväll innan du sover. Skyddar håret mot slitage.
 
- Borsta försiktigt. Alltid nerifrån och upp. Du vill inte att tovorna ska " slitas" igenom hela håret. Hjälper dig att få tjockare hår och det växer fortare!
 
- Klipp regelbundet! Tänk inte "jag vill ju spara ut håret, ååh!" Utan om du klipper det regelbundet så kommer "friskt" hår som inte är slitet att växa snabbare, för slitet hår går av i topparna! Jag klipper mig var sjunde vecka!
 
 
Jag följer detta och mitt hår mår numera jättebra! 
 
 
Jag lägger bara ut denna bilden för håret, inget annat. Håret på bilden är inte plattat eller nånting.
 
 

Lite morgonsnack

Asså palla slutet, haha..
 
 

Sanningar om mig!

- Är en sjukt dålig förlorare... Blir hur sur som helst! Dock är jag en bra vinnare- jag uppskattar mina "medtävlande" och säger såklart till dom att dom kämpade bra!
 
- Längtar efter sjukt många saker som ska hända nu!
 
- En liten possetiv kommentar kan göra min dag! Stort plus till människor som är trevliga och framåtriktade!
 
- Har kommit över en person och det kan vara ett av det bästa jag gjort haha!
 
- I sommar, då jädrar ska jag bli brun! Ska verkligen flytta in i solstolen ;)
 

Planer inför helgen!

Ska bli skönt med helg, hur kul veckan än har varit, så behöver man slappna av lite också!
Ska i alla fall åka direkt till stallet på ikväll och pussa på Hasse! Saknat bebis!
I alla fall..
 
Lördag; Jag är inte med på lördagens hoppträning, utan ska skritta ut min prins och låta honom sträcka på benen med lite joggning på grusvägarna! Hem och kanske ta en springtur.. Eller egentligen är det ett måste, eftersom jag har ätit så sjuuukt mycket under veckan haha.. Sedan blir det plugg hela kvällen.. Tråkiga grejer måste också göras! Ska be min mattesnille-syster om hjälp ;)
 
Söndag; Ser ungeför likadan ut som lördagen.. Hasse skrittas antagligen ut igen (får se) och jag kommer hem i någolunda tid för att springa och sedan plugga... Råplugga inför ett matteprov på måndag! 
 

Hasse

Fått lite kommentarer att jag ska berätta lite om Hasse, så visst :) ! 
Hasse är en hollänsk import och kom till svenneland när han var unghäst.. 3-4-5 tror jag, inte helt 100% (han är född 2002). I passet och på Tdb så står han under sitt hollänska namn Hom- men vem vill skrika Hom när man ropar in hästen från hagen.. Haha, ingen. För mig så är han och kommer alltid vara Hasse. 
Hans stam är okänd och jag vet inte ens vilka hans föräldrar är/var, inte ens hans förra ägare visste det. 
Så helt okänd! Lite fräckt faktiskt.. Men ett minus är att det hade varit roligt och se om han är lik sina föräldrar och var, alltså vilket stall han kommer ifrån. Kanske har dom foton på honom när han var bebis.. Hade varit kul!!
 
Han är tävlad LA och startad i Msv B innan Jonna (förra ägaren) blev 18! Så han är ju inte helt kass på hoppning haha ;) Grymmis! 
 

Pigg som vanligt!

Eller inte.. Fast idag är jag pigg och huvudvärken borta helt! Igår var jag med hela dagen på praoen, men hade lite ont i huvudet i början av dagen men sen försvann det, så det var skönt! Bara att arbeta på sista dagen!
 
Har varit skitkul på praoen, verkligen. Har träffat mycket nytt, trevligt folk och lärt mig så sjukt mycket på bara en vecka! Är jättetacksam för folk folk på stallet som har lärt mig jättemycket! Framför allt Jessica, så sjukt duktig va!! Sedan alla andra som har hjälp mig och Elin och varit med oss under dagarna. Att vi fick rida Jessicas balla dressyrhästar va bara woooow. Alla pyttesmå detaljer man har lärt sig, ger så mycket i hela ridningen, osv. 
Tack för att vi fick komma och praoa, verkligen jättekul!
Ett stort plus till Vena Dressyr Center!
 
Nu ska jag käka frulle!
 

Skillnad?

Haha tror jag dör! Liten C!
 
 

Wanties this year

Saker jag verkligen måste, måste, måste ha detta året! To die 4!
 
OMG, dom här skorna.. Kostar 1550 och dom finns på  http://www.henrykole.se
 
 
Jofama By Kenza 9, röd. Ganska mainstream men så sjukt snygg! Finns bland annat på nelly.com.
 
 
 
Denna klänningen.. Alltså finner no words. Så underbart fin!!
 
 
 

Nätmobbning

I mina ögon är det ett av det lågaste man kan göra. Att mobba någon på nätet. Ingen mobbning är ju okej , men nätmobbning är så fruktansväääärt fegt. Det är lågt, det är fegt, det är bara hur patetiskt som helst! För på nätet kan man nästan säga vad som helst. Du kan liksom sitta där med mobilen framför instagram och bara skriva den där elaka kommentaren eller påpekandet och inget mer med det. För på internet kan du skriva mycket utan konsekvenser eller vara anonym. Tyvärr är det så att vissa fega människor faktiskt är så fega och respektlösa att dom skriver den där elaka kommentaren. Varför? Avunsjuka? Osäkerhet? För guds skull folk, det gör dig inte till en bättre människa om du trycker ner någon annan. Känner du dig bättre då eller? Är det för att vara cool inför kompisarna eller? Tro mig, du kommer sjunka sjukt lågt i andras ögon.
 
Ni som sitter och läser detta nu, tänk efter. Var det jättesmart att lämna den kommentaren där eller var det nödvändigt att ge den lite anorlunda tjejen den där blicken? Tänk. Om jag får säga det sjäv så tycker jag att det är mycket modigare att sticka ut och våga vara anorlunda, i jämnfört med "mobbarna" som gör såna där grejer för att bevisa att dom också kan vara "coola" inför sina kompisar. Eller vad det än handlar om!?  Ingen ska behandlas sämre än någon annan. Nobody. 
Skjärp er, hur kan ni kalla er själva mogna om ni beter er som man gjorde på dagis?
Även om ni inte riktigt tänker till när ni skriver den elaka kommentaren så kan det såra en jävligt mycket. Jag vet. Minsta lilla onödiga kommentar kan skada en jävligt illa.
 
 
Åh det där med nätmobbning.. Hade ens hälften vågat säga den kommentaren face 2 face? 
Pfft, patetiskt. Det är fan dags att sätta ner foten!
 
 
 

Min nya polare Frank

Haha hur söt? ;)
 
 

Degar med skräckis och kycklingsallad

Yoloswag- haha fast nä ;)

Kvällen slutar bra

Sätter mig i sängen och kollar film med bebiselin.. Med ice cream ;) Mår i alla fall lite bättre efter en lång och skön dusch, så det är skönt! Men uppdaterar senare!
 

Huvudsvärkhelvete

Fyfan. Om jag börjar ett inlägg med ett svärord så menar jag det, haha! Verkligen usch! Igår så bloggade jag inte, förlåt.. Men hade fullt upp igår- gick upp vid sju och slutade praktiken vid fem, sedan hämta mamma upp mig och vi åkte raka vägen för att köpa ströpellets till Hasses box. När vi kom fram till stallet (mitt) så lassade vi in allt osv, Alice var nere och red Hasse i ridhuset. Åh, bebis<3 Hade börjat sakna honomrejält efter bara två dagar.. Hehe ;) . 
Men efter att ha mockat grushagar och släppt in hästar i en och en halv timme i blåst som gick i 938109 km/h så blev jag en aning hängig.. Lite huvudvärk och lätt feber kändes det som.. Idag när jag vakna så mådde jag fortfarande inte riktigt bra, tyvärr.. Jag försökte imorse att arbeta.. Men min kropp och huvud klarade inte riktigt av mer än att ha utsläpp och sedan skritta fram och av två hästar. Jag var död efteråt.  Mitt huvud bultade och kroppen var som spagetti. Fan också. Så nu sitter jag här i sängen på rummet och lyssnar på alla klapprande ljud från hovar  och gnägg från hästar nerifrån. Åh , vad sur jag blir.. Ska nog fixa lite tidsinställda nu när jag ändå har tid och så ska jag nog sätta på en film och försöka sova en gång till. Puss hej!
 
/ en sjukling
 
 

Skönaste

 

Dagen- Slut

Herregud, pust! Dagen har varit jätterolig men ändå intensiv- välkommen till vuxenlivet ;) . Vi har hunnit med så sjukt mycket! Borstat hur många hästar som helst+ ett föl, utsläpp, ridit, mockat en box (mycket haha) , putsat, städat, sopat, ridit igen, insläpp m.m, hur mycket som helst! Riktigt kul hittills! Jättefin anläggning, rikitgt lyx ;), jättefina hästar, jättesöta får hehe, jätte gött folk, superbra alltihopa! Sen när vi slutade så käkade vi och sedan tog vi och borsta på Caramis och sedan så red vid henne i ridhuset. 
 
Ska ta och krypa ner i sängen och få Elin att sluta tjocka sig på godis, så vi kan sova! O nej, imorgon ska jag inte gå ut och springa innan frukost som idag, hell no, jag ska sova! Måste orka morgondagen , gonatt!
 

Film när Alice rider Hasse, igår!

En film på när Alice red Hasse igår fr första gången! Känns jättebra att hon rider och tar hand om honom hela veckan! Tack Alice!
 

Lunchrast!

Sitter på lunch nu och ska snart ner i stallet igen för att rida m.m! Verkligen kul att praoa här! Update och tidsinställt kommer!
 

Framme

Packar för fullt!

Packar för fullt! Åker om en stund när Elin har ringt! Uppdaterar när vi är framme!
 

Haha asså vissa bilder stämmer 100%

Gammal men fortfarande lika bra

Some questiens

Tre frågor om förhållanden. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Ja, eller beror på
Hur många har du varit kär i? en riktig
Är du kär just nu? nej, men har svårt att släppa en

Tio frågor om dig själv. 
Namn? Cicci!
När fyller du år? 19 augusti
Några piercingar? Öronen, men vill skaffa i naveln!
Vad har du på dig just nu? Mjukis<333   
Vad tycker du mest om hos dig själv? Jaadu.. Är nöjd med mig själv och det tycker jag alla ska vara!
Vad är du bra på? Mycket haha.. Skrytmåns där ;-) Nej men om man övar på det man vill utvecklas i så kan man göra och bli vad som helst!
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj, Hasse och mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på vem ;-)

3 frågor om dina vänner. 
Vem vet allt om dig? Nobody
Vem är den roligaste av dina vänner? Haha, dom som har samma humor som mig!
Vem är snyggast av dina vänner? Alla är fina!

10 frågor om idag. 
Vad har du gjort idag? Många saker haha!
Vad ska du göra nu? Få detta inlägget klart
Har du gjort något dåligt idag? Njaa tror inte det :o
Vad har du ätit idag? Inget ännu
Har du duschat idag? Yes
Är du trött nu? Nej, piggelin!
Vad händer idag? Hur mycket som helst.. pust!

Annat. 
Hur mår du just nu? Superbra!
Är du hungrig nu? Nä fy haha
Vad är klockan nu just nu? En uppfinning
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bloggen & Fajsbok

Musik. 
Lyssnar du på musik just nu? Ja<3
Vilket är ditt favoritband/artist?- Många!
Vad gillar du för musik? Allt mellan himmel och jord

Kärlek. 
Är du kär just nu? nä
Har du kysst någon idag? Nej 
När kysste du någon senast? Igår.. Hästen ;-)
Är du romantisk? Beror på 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu för tillfället singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Hahah, skulle jag aldrig kunna va!

Mer videos!

Har fått en del frågor om jag kan göra mer videos när jag rider och är i stallet! Jo, visst kan jag göra det! Ska försöka göra mer videobloggar! Jag tycker faktiskt att bara skriva kan vara lite långtråkigt i längden därför kan man slänga in en rolig video då och då! Skitkul!
 
 
 

God morgon!

Idag vaknade jag betydligt tidigare.. Klockan åtta öppnade jag ögonen och var klarvaken.. Hade verkligen ingenting att göra, så jag tog och testa lite nytt smink som är ganska nyinköpt, haha! 
Idag händer det mycket grejer. Ska skypa med pappa vid elva och snacka lite med honom. Hasse ska rakas- äntligen! Men bättre sent än aldrig haha.. Jag ska gå igenom alla grejer i stallet för Alice, eftersom hon ska rida och ta hand om Hasse denna veckan jag praoar! Sedan ska jag packa alla grejer som jag ska ha med på praoen.. Så det kommer ta ett tag eftersom jag och Elin ska bo där i en hel vecka! Bo ensam med Elin en vecka.... hjälp ;-)
 
Ses senare!
 
Inte den nyaste bilden på oss direkt..

Ge mig!

Omg! Måste ha!
 
Flaggpannband från fager
 
 
 

Mys och longering av pigg ponny

Tog och filmade lite i stallet idag. Var bara jag där, så det var skönt.
Hehe, kunde bara filma en snutt när jag longerade honom.. Han var inte direkt lat av sig... 
Nu checkar jag ut för idag!
 
 

Vakna sent- ingen koll på dagen

Alltså jag hatar att vakna sent... Halva dagen har ju för fasen gått då!? Åh, orkar inte. Jag vakna vid halv ett och sedan så har jag städat mitt rum hela dagen, mer eller mindre.. Men nu ska jag i alla fall iväg till stallet. Klockan 18.00 en lördag. Kul. Kan ju ändå vara lite skönt att vara ensam i stallet nu på en lördags kväll och ta det lugnt och mysa ovanligt länge med en viss ponny. Rider inte ut idag, för sent, utan jag tror att jag ska ta Hasse på linan lite så han får sprnga av sig. Att longera är faktiskt ganska underskattat. Fel, massa bra saker med det! Hästen får jobbas på ett annat sätt utan att ha ryttare, sadel osv. på sig , använder musklerna på ett annat sätt, även bra att få hästen att lynna på dig även på marken. Marken är grund. Innan du ens sätter dig på hästen. 
 
Ses senare!
 
 

Ridsport Event 2013

Asgrymt! Jag, Alice, Agge och Ida kom väl dit vid halv sju och var där när "efterfesten" var också, alltså när det inte var jättemånga kvar, och då jäklar! Haha Barry dansa loss ;-) . Va interjuer med bloggare, bland annat en av mina förebilder, Linn Olsson, så det var både skitkul och intressant att lyssna på henne! Asgoa drinkar och go musik! Även Nicholai uppträdde , modigt!
 
Vill bara säga tack till Henke att vi fick möjligheten att komma och att han anordnade detta! Stort creed till honom!!
 
Bilder snodda av Alices och Idas blogg --> http://classicalpony.blogg.se/
 
 

Fixar mig

Smink, plattång , kläder är framme! Bara börja pyssla! Agnes kommer och plockar upp mig senare och vi åker iväg mot götet. Outfit bild kommer vääl...  Vi får höras!
 
Snyggveponny!!
 

Hemma en sväng!

Kom precis hem. Underbart att sluta vid ett! Ska käka lite en snabbis och sen så ska jag ta och åka till nästa station- stallet. Eftersom bästa Agnes mockade åt mig idag (tack!) så ska jag bara fixa maten och antagligen borsta lite på prinsen<3. Sedan kommer mamma och hämtar mig så ska jag fixa mig för att sedan åka till eventet i kväll!
 
Update kommer, men nu måste jag snabba mig!
 

Nu privat lektion

Sitter nu på privat lektion, haha nej men det är bara jag här just nu eftersom vi har elevens val och det är bara jag och bildläraren som är i bildsalen och vi sitter och dunkar musik, lyyx ;-)
 
Hasse vilar idag, gick hur bra som helst igår! Inte ofta jag blir helt nöjd med ett ridpass, kanske för att jag är lite av en perfektionist i just ridningen.. Vilket både kan vara bra och dåligt. Men i alla fall bästa passet på länge. 
Han gick på tredelat igår som han inte har gjort på jättelänge och jädrar vad han sög på bettet! Jobbade skänkelvikningar och lösgörande och till slut såg han ut som en liten dressyrponny, hihi! Bästa<3
 
Nu ska vi fortsätta och dunka musik och jag ska komma igång med en ny teckning!
 

Nu kan jag sova gott

Gonatt
 

Lite frågor

Namn- Emma Cecilia Emanuelsson
Födelsedag- 19 augusti
Hemstad- Göteborg, Stora Höga, stenungsund, kungälv haha?
Ögonfärg- grön/ bruna
Hårfärg- brunt
Stjärntecken - lejon
Skostorlek- 37
Är dina föräldrar skila?- Jeees
Skor idag?- ett par vita converse
Mål för året- en hel del
Det första du tänker på när du vaknar- vad är klockan?

Tatueringar-  naj , men vill ha!



Namn  på barn? Kurt o Ragnar.... Haha, nej jag vet inte ;)
Vad vill du bli när du blir gammal?- pensionär förhoppningsvis 
Dröm jobbet-  Artist
Favorit mat- Massor!
Sport- Ridning
Glass-  chocko!
Godis- inget längre!
Låt- MASSA!
Helgdag- lördag

Senast du...
Skrattade?- förut haha , eller just nu ;)
Grät?- Inte en jävla aning, förut typ av glädje tårar i bilen med frida haha! :D

Kollade på film?- igår tror jag 
Drog ett skämt? -  förut

Just nu..
Vad ser man utanför ditt fönster?- hus
Lyssnar du på musik nu?- always<3
Vad har du på dig?- strumpor, trosor, byxor, bh, tröja haha
Vad är de på din musmatta?- har ingen

Har du under den senaste månaden..
Rökt?- -
Shoppat?- Ja :')
Motionerat?- Senast i morse och sedan red jag ;)
Solat?- nej :(
Haft sex?- -
Pussats med någon? - -

Vem..
Kan du lita på?- mina närmsta vänner
Vet allt om dig?-  ingen
Längtar du efter? Massa

 

Ask me

http://ask.fm/Ceiliaemanuelsson
 
Skitskoj, fråga vad som helst! :)
 

Morni'n

Hallå alla morgon glada :-) Hur mår alla?
Idag är det hoppträning för christian, jag hoppar på bana och lite högre hinder hehe ;-) 
 
Veckan ungefär ut såhääär
 
Ons: Skolaaan, hoppträning, kanske lite plugg
tors: Skolan, Hasse lösgörande, min kanin Hammie ska kastreras... , Välja kläder inför eventet! Ett måste!
fre: Skolan, snabba mig i stallet, Hasse skrittas ut, Ridsport event! 
 

Tillbaks

Sorry för 0 bloggning, men aa... Men tillbaks nu!
 

Days Left

* 13 dagar kvar till Ridsport Eventet är
* 99 dagar kvar Justins Koncert, Believe! <3
* Om 5 månader och nio dagar fyller jag år! 
* Tio år kvar tills jag fyller 24!! Haha seriösaste... Bara för att ;-)
 
 

Skolaaan

Bara för att hålla bloggen vid liv!
 
Bäst
 

Summer 2013

Längtar fruktansvärt mycket efter sommarn! Allt är chill då! Liksom finns det ens något dåligt med sommaren?
 
* Det är sommarlov*
Det är varmt och soligt*
Man blir brun*
Mysiga kvällsdopp i havet/sjön*
Partäy med friends!*
Tävlingssäsongen är igång*
Svala kläder*
Jag åker till Abu Dhabi igen*
Gothia Discot (killar!!!!)  *
Inte oroa sig över morgondagens läxor*
osv*
 Finns verkligen inget dåligt med sommaren!
 
Så sommarn 2013, snabba dig för 17!
 
 
 

I knew you were trouble

Gårdagens inköp

Först sprang jag in på kicks.. Nu när jag äntligen hade tid! Köpte mest basic grejer där.. Hade tänkt att köpa min älskade älsklingsparfym la vie est belle, från Lancome. < I will be back! Men insåg att det var bäst att den fick vänta medans jag köpta basicgrejer jag behövde för stunden! Ändå nöjd.
 
Ny foundation, eftersom min förra var slut. Lätt beslut var det, Fit me är lätt den bästa foundationen!
 
 
 
Köpte även ett puder som passa ihop med foundationen, har faktiskt aldrig testat Fit me Powder, men ska la bli intressant!
 
 
Sedan en puderpensel till den! Från Kicks proffessional! Asbra!
 
Sen köpte jag ett nagelack från Malava- sparkling bronze. Jättebra kvallité på deras nagelack och skitsnygga!
 
Sen köpte jag ett random läppglans från Burt´s Bees. Mest bara för att testa märket.. Är man nyfiken så är man! ;-)
 
 
 
 
Var ju en snabbis på hööks igår som pappa lovat mig! Snabbt gick vi in och köpte det mest behövligaste.. Eller? 
Hur som helst så fick vi med oss lite i alla fall!
 
Två vanliga schabrak, brunt & blått med vita detaljer. Simple & plain
 
Två nya grimskaft.. Brunt & blått. Haha, där kan vi verkligen säga att jag behövde det.. Herregud hade bara ett kvar (som jag visste vart det var) kvar! Tänk om det hade gått sönder? :o
 
 
Sedan var vi tvugna att köpa nya stigbyglar! Tvugna! Vanliga silvriga sålänge...

Hola amigos!

Godmorgon bloggläsare, sovit gött eller?
Sitter nu i skype med två mongon.. väntar till klockan blir två, för då tar jag bussen till stallet, update kommer under dagen så håll koll!
 

Checkar ut för idag!

Gav mig på paddocken idag och det faktiskt bra.. Avslutade med ett sockerbits-skutt , jädrar va pigg han var först men sen blev han jättesnygg i galoppen! 
Kom hem för en stund sen och gick ut och sprang lite! Så sjukt skönt att springa i detta vädret, eller är det bara jag som tycker det haha? Liksom det är inte för varmt eller för kallt. Bara man har vantar på sig haha!
Ska ta en macka eller nåt och sätta mig för att slappna av i soffan och kolla om det finns nån bra film att hyra eller så tar jag och knappar på svenskauppgiften lite till.. får se. Men det lutar åt teven haha ;-) 
Gonatt bästa läsare!
 
Inte alls nån fantasi på bilder nu känner jag..
 

Funderar lite...

Nästa gång jag köper något att rida på kanske jag ska satsa på giraff eller noshörning? Varför inte göra något anorlunda? ;-)
 

Bra start på dagen

Satte mig precis i massagestolen i bibloteket.. Behövde verkligen det! Dagen har varit lugn hittills, satte mig och åt frukost till en film. "Älskar mig igen" hette den och den är verklighetsbaserad och den var hur bra som helst! Ett plus var också att Channing Tatum var med i den. Så jädra snygg!! Riktigt ögongodis!
 
 
Har locat el padre att städa i mitt rum lite idag också.. Kommer väl ta bussen eller tåget till stallet sen och ta och rida ett ordentligt pass.. Btw Hasse var hur fin som helst igår! Lillen<3. Ska även sätta mig och knappa lite på en svenskauppgift ikväll också är tanken. Kommer såklart update under dagen!
 
Livet leker

Saker som gör Hasse till världens bästa!

 Han skulle aldrig, aldrig göra någonting för att skada mig (eller andra), inte med mening. Ett hjärta utav guld!<3
 Älskar stunderna när han verkligen lägger sitt huvud i min famn.. Gosi.
 Han hoppar verkligen i alla lägen nu för tiden! Kommer han för snett, för nära osv så hoppar han. Guld värt!
 Älskar stunderna på sommaren när vi busar runt ihagen och han springer med svansen höjd..
Älskar hans gnägg när jag kommer till hagen.
 
Han är helt perfekt. Perfekt, det är det enda ordet han kan beskrivas som. Han är guld värt och jag skulle ta en kula för honom. Lätt. Min bästa vän, mitt hjärta!
Submitted by Anonymous
Photography by http://haleybreen.tumblr.com
Used with permission 
 
 Submitted by http://serenitynorth.tumblr.com
Photo by http://hannah-h-photography.tumblr.com
Used with permission :)
Submitted by http://taking-it-at-a-jump.tumblr.com/
Photo by http://hannah-h-photography.tumblr.com
Used with permission :)

Sanningar

* Jag föddes en månad för tidigt.
* Jag har alltid älskat musik & sång. Underbart är det!
* Jag ångrar inte att vi köpte Hasse och kommer aldrig göra heller!
* Älskar mina vänner, underbara är ni!
*Jag har typ fått en ovana.. När jag har sopat (i stallet) så stör jag mig på minsra lilla korn som ligger kvar.. Haha.
* Jag har ganska höga mål för mig och Hasse i år!
 

Breakfast

Vakna av att min kanin stog och och slog på bursgallret.. Han vill ut minst en gång om dagen, haha men han har blivit jättebortskämd med det! 
Hur som helst så ska jag ta och duscha och sen ta mig en sväng till stenungsund, till Kicks. Känner att jag behöver fylla på bakrumsskåpet lite hehe ;-) Tar bussen hem sen och ska sätta mig och plugga.. Sånt är livet!
När pappa kommer hem från sitt lilla ärende så åker vi till Torp, eftersom pappa lovade mig en runda där när han kom hem. Sedan senare på eftermiddagen så åker vi ner till staller och Hasse ska trimmas lite i ridhuset, så det blir nog bra!
Men ska ta och duscha nu så hörs sen!
 

Yesterday

Gårdagens ridpass alltså.. Han va knäpp haha. Det va skitfint väder och jag tänkte ta en uteritt.. Han var PIGG. Jädrans.. Idag ska jag ta och trimam lite i ridhuset och sedan kommer pappa och hämtar mig , så en bra dag! :)
 

Pappa home in sverigeland

Hahah.. fick precis ett samtal farsan och han hade kommit hem nu efter sin jobbsak i Belgien i vecka.. Han va där och då tänkte han komma hem lite eftersom han var i europa, så det är ju najs! Träffar honom imorgon för då kommer han till stallet och hämtar mig sedan. Saknar honom! Sen på söndag så har han lovat mig en runda på Hööks, haha ;-)
 
Första gången jag åkte Rainbow på Lisse, haha fulaste...
 

Otroligt..

Hur rörd blir man inte av detta? Att aldrig ge upp, gäller i alla lägen!