Kvällsmys

Med mig själv, haha. Ska hoppa in i duschen och ha spa med mig själv.. Haha, nej men jag ska fixa inpackning, smörja in kroppen med goa oljor och bodylotions, vaxa mig osv.. Bara ta det lugnt och ta låååång tid på mig. Älskar att duscha länge och inte stressa till något. Sedan ska jag unna mig lite film innan jag går och lägger mig. Jag ska upp tidigt imon och åka till stallet i lagom tid och rida Hasse och sen så ska jag nog träffa en kompis senare på eftermiddagen/kvällen. Hatar att "sova bort" dagen, hellre att gå upp tidigt och njuta av sommarlovet så länge det vara, eller hur? 
 
När jag va i stallet förut så va Hasse sprängfylld med energi! Jag skulle släppa ut honom i hagen medans jag skulle mocka. Jäklar va han sprang! Fram och tillbaka, tjugo gånger typ. Höjde svansen och sparka bakut och lekte snygg.. Haha ;) . Om han ändå kunde springa med dom stegen när jag rider honom ;) . 
 
Jag är även jätte tacksam för att väldigt många har kikat in här idag. Puh statistiken har bara flugit iväg! Så himla roligt! Tänkte bara svara på en kommentar också innan jag lägger mig-
 
- Är hasse mindre än amber?
 
- Alltså nej det är han inte. Hasse är 1,45 och Amber är maxad c-ponny. Kollade på bilden nu och det ser faktiskt ut som Amber är större.. Men nej. Antar väl att Amber står längre fram eller nåt sånt :) . 
 
Gonatt readers
 
 

Åker till stallet nu!

Yes, sticker till stallet nu.. Ångrat mig, Hasse får bara promeneras idag igen. Fick ont i nacken förut igen. Sen om jag skulle ridit och suttit och spänt mig så skulle det inte blivit ett bra ridpass ändå. I stället får han en promenad och kanske en massage. Den bortskämda hästen haha! 
 
Tar nog en promenix med hästen så både han och jag får röra på fläsket lite, hehe. Blev ju så fint väder helt plötsligt, inte alls som svensk sommar- regn ;)
 
Bild lånad från Emmas blogg - http://emmasstrand.blogg.se/
Från vänster- Emma, Alice, jag, sen ser man Ebba i bakgrunden haha
 
 

Sunday

Hola!
Vaknade upp hos Cajsa idag. Vi sov i hennes uterum så det va jättemysigt! Sen skulle hon till göteborg så då tog jag bussen hem och nu sitter jag här.. Kanske kommer två kompisar sen. Dom hade tydligen varit här och våldgästat tidigare idag sa min mamma, haha!
 
Ska väl till stallet sen i eftermiddag/kväll. Måste rida idag.. Han vilade igår för att jag ramlade av i förrgår på hoppträningen och slog i nacken så jag var jätte öm i den. Vi åkte in  till sjukhuset och kollade den. Som tur var så var det ingen stor skada. Några sträckningar i musklerna och en rejäl smäll helt enkelt. Landade liksom på hakan och slogs huvudet bak i typ 90 grader.. Haha nej men det gjorde svin ont. Som tur så har jag inte jätte ont i nacken idag så jag måste rida idag eftersom det ät tävling på lördag i Uddevalla. Plus att jag måste åka på den tävlingen för att sen den 31 åker jag till pappa. I två hela veckor ska jag ligga och steka på stranden.. Fy va skönt!!
 
Det är väl så min dag kommer se ut tror jag! Bloggar sen
 
Öooo we got a badass over here! Kolla biffarmen ;)
 
 

Tillbaka!

Hey alla babes! Har ju varit borta ett tag nu från bloggen , men jag ville börja blogga nu igen, kändes som någonting saknades osv.. Hehe ;) .  Lite ändringar såsom design och header och jag tror att den blir ganska så tillfällig. Får hoppas att mina älskade bloggläsare kommer tillbaka efter typ två månader! Om du kikar in igen så är jag jätte tacksam!
Hörs sen :*