Bloggpaus

When i think about you

20130413-095025.jpg

Bästa just nu!!

 

Tidsinställt

Hej! Just nu sitter jag på hästen, står och sopar eller mockar nån skit, men what ever en update ska det va! 
Efter stallet så ska jag bara ta och duscha sen så åker jag , Alice och Agnes till götet sen. Ska bli kul!
 
Åh, saknar besti Alle, just nu ligger hon på Miamis beach och steker.. inte avis eller så..

Saturday

Gomorgon alla! Vaknade för nån timma sen och ligger fortfarande i sängen och kollar tv. Lat stavas det. Ska äta nu och sedan sticka till stallet. Tror jag rider med bommar idag, kolla galoppen och bytena. Kommer bli en go dag och sen avslutas dagen med goa vänner i gbg på bio. Vi ska se Oblivion, nån som har sett den? Den verkar i alla fall bra! 
 
Tidsinställda kommer!!
 

Landat

Precis landat i soffan. Min dejt är med- popcornen (nyttigare än godis!!) Tänkte ta och kolla på One tree Hill och bara slappa av och veta att det är heeelg! Gah vad denna veckan har segat, men nu är det helg! Helgen kommer bli jättebra verkligen! Imorgon åker jag till stallet vid tolv och fixar frukten. By the way så gick han jättefint idag!! 
Blir som sagt en jättego helg! Bio med goa vänner i morgon kväll och så kommer pappa hem imorgon kväll så jag träffar honom antagligen på söndag. Saknar pappa nåt otroligt alltså..
Blir bättre update imorgon, så puss!
 
 
 

Rise n shine

Sitter du vd frukosten och försöker lära mig om matspjälkningen och andningen till provet idag,.. Biologi prov+ sämsta läraren. Kul där. Skitsamma bara att försöka! Få det överstökat.
 
Dagen börjar att marken ute är täckt med snö. Åh nej.. Är inte vinterhe****t förbi? Orkar inte med svenska vädret snart asså! Jaja, idag händer inget speciellt. Skola, slutar tidigt, stallet.. Hoppas det går bättre idag, han hade serri damp igår. Sedan ska jag gå hem och bara ta det lugnt och njuta av en vecka som når sitt slut. Bara ta det lugnt hela helgen, tro mig det behöver man också. Pappa kommer till sverige på lördag kväll. Tjoho asså I´ve miss that guy! Senare under helgen veckan så åker jag och pappa och ska köpa nya tävlingsbyxor och väst.. Funderar på racesafe och animobyxor faktiskt.. får se! 
Nu ska jag skynda mig iväg till bussen!

Hej igen..

Förlåt verkligen. Alltså har varit sjuuuuukt mycket i skolan. Alltså sinnessjukt mycket! Men jag har tur för jag har världens bästa bloggläsare som stannar kvar ändå och jag har inte förlorat massa läsare så puss på er!
Jag kommer uppdatera som vanligt imorgon!
 
Bjuder på en fuling-bild haha.. Osminkad och trött framför webcamen... Wut?
 

Hey again!

Kom precis hem från stallet.. Var där ganska länge idag hehe, från 8- halv fyra typ.. Allt för att slippa att plugga hehe!- eller inte ;) Nej, men jag och Hasse red ut idag i det fina solskenet, pigg och jättefin va han! Han funkar 100% nu! Hack var inget för honom. Körde både trav och galopp ute, och ja- han var PIGG.
 
Nu ska jag ta och äta middag med familjen, mys! Har inte ätit sen klockan sju.. så börjar bli smått hungrig, fast ändå inte O.o.. Men vi ses senare!
 
Den bjuder jag på haha!

Sunglasses and Sparkling Converse

Godmorgon!
Allvarligt.. Så fint väder nu! Sommarn är på G! Längtar så otroligt mycket till sommaren va!
Slängde in alla vinterskorna i garderoben och tog fram ett par converse! Fakiskt dom jag köpte i Sydkorea!
 
Idag så rider jag ut en sväng.. men jag tror även jag rider nåt lite lätt pass idag med.. Igår när jag försäkte mig på att rida på hack så blev det inte direkt världens styrkepass.. Nej,nej , försökte mest få stop på hans fyrkantiga galopp och få honom att skritta över huvudtaget.. Alltså det var så konstigt haha! Få se hur jag gör!
Planen är att bli klart tidigt i stallet idag och sedan sticka till det gamla stallet och fortsätta städa.. Sedan ska jag trycka näsan i matteboken igen.. Suck. Men jaja, ett lov går ganska fort när man har roligt!
 
 

Live från torteringen

Hasse + Hackamore = inte sant

 
Han hatade verkligen hack.. Jag kände att han inte riktigt ville bjuda fram och han tyckte trycket i nacken och nosryggen var obehaglig.. Men, men alla hästar är olika!
 
Nu ska jag tortera mig själv genom att plugga...
 
 
 
 

Hasse + Hackamore = inte sant

 
Han hatade verkligen hack.. Jag kände att han inte riktigt ville bjuda fram och han tyckte trycket i nacken och nosryggen var obehaglig.. Men, men alla hästar är olika!
 
Nu ska jag tortera mig själv genom att plugga...
 
 
 
 

Tillbakablickar - Syd Korea














 

 

Hello!

Hej alla bloggläsare! 
Förlåt för att jag inte bloggade mer igår, men jag blev kidnappad av Carro.. ;) . 
Ska precis sätta på mig skorna och powerwalka iväg till stallet! Snackade även precis med pappa i skype om årets tävlingsförberedelser osv.. Kul! Bästa pappa! 
Idag blir det hårdtrimm med Hasse i ridhuset, jobba med upphöjda bommar och övningar som stärker honom.
Ska även testa och rida honom med hackamore idag.... Undra hur det fungerar??
 
Seriösast i världen
 
 

Ändrade planer

Idag ska Hasse inte ridas ut, utan han ska få ridas ut på söndag istället och så får han gå en promenad idag. Det är för att jag ska träffa nåra kompisar sedan, kul!! Haha har typ varit med nån kompis varje dag typ detta lovet... Haha! Goa vänner! Ska dra på mig ett par gåskor och tripap iväg till stallet och fixa det först och sedan promenera Hasse. Vi ses seeeenare!
 
Haha dom bakbenen på 1.30<3333

@sängen

Godmorgon alla bloggläsare! Sövi gött ellö?
Idag händer väl inte så mycket.. Hasse ska ridas ut och jag ska fortsätta och städa hans gamla box.. Pust. Tog mig typ tre timmar igår att städa och det vt bra nästan halva! Snacka om att jag fick en musklig högerarm!
Men i alla fall så ska jag rida ut Hasse idag, tror Ebba skulle joina?
Puss hej så länge!

Live från bubbelpoolen

Video från hoppningen i tisdags!

 

Today

Vad händer idag? Jo, det blir en tidig dag som börjar med att jag åker till stallet. Dressyrpass på Hasse och ska jobba mycket lösgörande med slutor, öppnor, skönkelvikningar osv. Hasse fick även en lång massage av en jättebra massör igår och hon tipsade mig om lösgörande övningar och sånt! 
 
Sedan ska jag skynda mig hem och ska fixa lite grejer! Skriver om det sedan ! Så checka in igen!
 

New In

Glen Gordon benskygg, bruna! Riktigt kap och hur snygga som helst!
 

Fantastiska människa..

Love this!
 
 

Buenos Dias

Sitter just nu och försöker äta frukost.. Men är inte alls hungrig! Ska ta och gå in i duschen och sedan så ska jag och gå iväg till stallet.. Kommer väl inte varra mycket att bränna om man säger så.. Kanske dom tre digestive kexen jag åt precis haha, men det är i så fall det ända!
 
Skrittar ut Hasse idag, med Ebba och Bella faktiskt! Sötisarna ;) Nej men så Hasse får sträcka på benen ordentligt från igår! 
 
Hörs!
 

1.30 Med ponnyn

Vill ni ha mer bilder och videos? ;)
 
 
 

Insperation- Girly





 
 

 


 

Babe

Tillåt mig och presentera världens snyggaste skådespelar och min man. Mario Casas. Även kallad - ögongodis!!
 


 
 
 
 
 

 

Days Left

Eftersom man är så tråkig som jag är nu så har jag räknat ut hur många dagar det är kvar till najsa grejer! 
21 dagar kvar till Justin Bieber- Believe! Ståplats 
25 dagar kvar till Göteborgs Horse Show
70 Dagar kvar till sommarlov!!
138 Dagar kvar tills jag fyller 15!
 
 

Sanningar a lá Cicci

♥ Jag har blivit såå mycket bättre i skolan! Stolt över mig själv!
♥ Gillar egentligen att läsa (böcker).. Men eftersom man nästan aldrig har tid så läsaer jag nästan aldrig längre.
♥ Jag är inte kär längre.. Eller jaa, försöker intala mig själv det, hehe.
♥ Älskar att shoppa! Skulle verkligen ( om jag hade tid) lagt ner mer tid på det!
♥ Längtar så att jag dör till sommaren och sommarlovet! Tagga!
♥ Saknar pappa enormt mycket nu.. 
♥ Ska försöka komma igång med tränignen igen! Blev ett litet avbrott pågrund av 9012940 prov i skolan..
♥ My God.. Hatar attentionwhores så himla mycket alltså haha! Usch..
♥ Jag har ett marsvin som heter Geisha och en kanin som heter Hammie.
♥ Jag har också två katter som heter Kurre och Bosse.. Åh dom hatar mig haha!
♥ Det är den bara 21 dagar kvar tills jag åker upp till sthlm till Biebers koncert! Omfg!
♥ Det är 25 dagar kvar tills jag ska på Göteborgs Horseshow!
♥ Jag har gått på tre skolor. ( I hela mitt liv)
♥ Älskar att nyrakade ben! Bästa som finns haha.
♥ Älskar min kompisar! 
 
 

En tisdagsmorgon

Vill börja inlägget med att säga att jag vet att jag har varit sjuukt dålig på att uppdatera! Men för det första så har jag varit hos en kompis på Tjörn i två dagar och kände att jag mest ville spendera tiden med henne, eftersom vi inte hade träffats på sjuuuukt länge! För det andra så har blogg.se dampat sönder.. Bara för mig det var så?
 
Sitter just nu på morgonkvisten och käkar lite frulle. Funderar lite.. Händer mycket idag. Först nu tidigt ska vi plocka upp Carolina (min syssling som bor 200 m ifrån mig, haha), sen raka vägen till stallet för att hoppa lite i paddocken faktiskt. Mamma kommer vid tolv och då åker vi till Tre Hästar och jag ska ta och se vad man kan fynda där hehe. Sedan så ska jag ta och åka upp till mitt gamla stall (remember?) och städa Hasses gamla box.. Kunde ju inte göra det innan eftersom det var så himla kallt! Men det ska bli skönt att få det gjort!
 
Igår så gick det sååååå bra när jag red Hasse. Sjukt asså.. Red ensam i ridhuset, för att det var ett par andra i paddocken och jag kände bara inte för att vara där idag igen. Shit, va fin är va! Jobbade mycket volter, serpentiner, snett igenom, bara för att få honom mjuk och arbetsbar. Skitfin blev han! Rumpan var som stark som en båtmotor och ryggen var hög och fin! Kunde verkligen inte bli bättre.. Han fick massa klappar och morötter efter, så han vet allt att han gjorde rätt, hehe ;-) 
 
Uppdaterar under dagen, och jag kommer göra ett "new in"- inlägg efter Tre hästar, puss!
 
Gammal bild från i höstas (höger)