Halsfluss

Jo , men kul. Precis när man e på "g" med skolan så blir man sjuk. Hurra. Kikar in snaaaart....
 

Uppe innan tuppen

Gick upp vid 6.. Jag tror jag dööör va trött jag är! Eftersom pappa är hemma nu och jag sover hos honom så måste jag ta andra bussar.  
Btw gick på den sista gröntkortkursen igår. Sista innan provet, som är på måndag. Så det är bara att plugga!
 
Kikar in snart igeeeen!
 
 

Att utvecklas

Att utvecklas är något alla gör på olika sätt. Finns inte bara ett rätt sätt. Vissa utvecklas jättefort, medans andra tar det i sin egna takt , långsammare. Det är ett val man gör helt själv. Jag som person tycker att det är roligare att utvecklas fort och lära sig mycket. Skulle tro att dom flesta tycker det är roligt att utvecklas i bra takt. Alltså lära sig så mycket som möljigt varje ridpass och träning. 
 
Alla har sina olika mål. Vissa rida sm, baltic, em , medans andra nöjer sig med en felfri runda på 70. Helt olika, men helt och hållet ens eget val. Man ska aldrig känna sig pressad att göra något man inte är reda för. Jag tycker att alla är lika "duktiga" hur man än utvecklas. 
 
Kom ihåg att man bestämmer själv sina mål och ingen annan ska få påverka vad det ni gör!
 
 
feb 2012
 
 
juli 2012
 
 
 
 
januari 2013 (screen printat)
 

Bad bad update

Oh ja , jag vet. Har varit sååå mycket att göra. Haft två prov, åkt på kurser, hur mycket med skolan som helst och sen hinna med stallet på det. Det blir mycket och jag känner att det blir väldigt i "otakt". Jag gillar att ha planer för dagarna. Utan stress. Det är helt och hållet tvärtom just nu. Men lovar att jag ska bli bättre!
 
Jag kommer att kika in mer nu! Även om det är kaosssss, puss
 
 
Jag har helt och hållet bott i böcker och häften om detta!
 

..

Gonatt. Jag vet dålig update idag.. Men finns anledningar.
 

Bara jag som ryser?

 

Dagens planer

Första ska jag ner till stallet och fixa allt. Sen hämtar mamma mig och jag åker och byter om så åker vi och hämtar upp Cajsa. Sen kör mamma oss till Kungälv så vi kan kolla på innebady hehe :) 
Rida Hasse, om det inte är mörkt ute så ska jag rida ut, i alla fall rida fram ute, men får se, hörs sen! Outfit bild kommer kanske!
 
 
Bild från i somras! Osminkad..
 
 

Första Hoppningen 2013

 

Här är videon på första hoppningen , som jag egentligen la ut på youtube. Men efter som youtube dampar sönder så fixa jag det på videofyme istället ;-) 

Nu kan alla se den i alla fall, puss :*

+ att hasse inte ser avlång ut haha...

Mi papi

Nu har min pappa precis landat i sverige igen. Mí papi<3. 
 
Riktigt stolt över min pappa. Han har många talanger alltså!
 
Han är en utbildad historiedoktor. Typ som en proffessor inom historia.
 
Bilden är tagen för flera år sedan när pappa fick sitt pris för utbildningen! Plutten till vänster är jag.. Med lugg (?!?!?!?!) Stor som jag va på den tiden hahaha..  Visste ni att han har skrivit en bok och håller på en andra?
 
 
Han är grym på det han jobbar med!
Han har jobbat i Abu Dhabi , Dubai och Sydkorea. Då är man duktig på det man gör.
Nu jobbar han i Sydkorea.
 
Pappa äventyrar runt i bergen haha..
 
 
Min pappa är bäst. Bäst. Bäst. Han är den som alltid ställer upp. Hjälper mig med vad som helst. Ställer upp alltid verkligen. Min pappa, älskar honom<3
 
Jag va svarthårig?
 
 
Första gången jag åkte rainbow haha..
 
 

Girly Things








 

Träningsinsperation

Sticker nu!

Fuck candy, veckoplaner

Måste bara börja detta inlägget med hur mycket jag har börjat älska frukt!! Köpte med oss (jag & mamma) ett ehöt lass med olika frukter! En melon, apelsiner, vindruvor, ananas, bananer och allt va det nu va haha ;) . Så himla gott!
Goda saker måste inte va onyttiga! Lägg det på minnet.
 
 
Hasse gick hur underbart fint som helt idag! Lillen va bara pyttepyttelite varmt runt skorpan , så han var helt OK, men jag skippar träningen för christian imorgon i alla fall.. Hasse reds inte på fyra dagar och jag vill inte anstränga benen för mycket direkt sådär :) 
 
Planer för helgen
 

Lördag: 
Imorgon så hämtar Emma och hennes mamma upp mig och så åker vi till stallet och så.. Är länge i stallet imorgon, så ska nog bli skönt! Jag ska sätta mig och göra mitt träningsschema imorgon också, annars chillkväll med frukt och Regelboken, till gröntkortkursen, i knät. Somna i tid! Ringa hovslagarn! Pappa kommer hem och hälsar på hos släkten och vänner m.m. Ska bli skitkul att träffa honom igen!
 
Söndag: G¨upp tidigt och rida. Åka in till kungälv och möta upp Cajsa eftersom vi ska se på nåt innebandy sm sakgrej..? haha , nej men det blir kul att träffa Cajsi<3
 
Btw fick med mig två byxor och en tröja hem (bilder kommer), alltid bra att få med sig lite grejer ibland! 
Sedan sprang jag in på Kicks och upptäckte världens GOASTE parfym, Lancome<33333 Så jävla god!
 
 
 
Puss ses imon :*

Stallet nu

Bloggar senare!
 

Åker nu

Nu ska jag hoppa in i bilen och åka iväg med mamma för att se om vi hittar lite smått & gått i nån affär, egen mamma tid ;-)
 

Inspo

Sadeln kommer hem till mig i vår! (Billigt för Prestige!! Bara 15.000!)
Har hittat ett träns också från Dyon som är minst lika underbart! 
Mumma!
 
Kolla jackan & byxorna & allt! Perfect! Charles owenhjälmarna in my <3
 
 
 

A thursday morning

Ska på lektion nu, men kommer fixa lite inlägg också, puss !
 

Good night, sleep tight

Imorgon är det skola, den åker jag ibåg en sväng med mamma och shoppar lite, får se vad jag hittar, sen så blir'e stallet! 
Sleep tight
 
SÅ SANN

Glad

Verkligen! Jag kollade på Hasses ben idag igen och det såg fint ut. Visst det är klart att det var varmt .Men det är alltid varmt runt ett sår när det läker! Gick ner med honom i ridhuset och jag skritta och trava honom för hand och Agnes kollade om han gick rent och inte haltade eller något. Det gjorde han inte! Så lättat över det! Så jag tog tyglarna över halsen och hoppa upp på täcket. Ja, jag hade hjälm ;-) . Jag kände inte att han hade några svårigheter med att röra sig, pigg och glad som vanligt. Så superglad för det! Imorgon så ska jag rida "normalt" igen, så hoppas det går bra :)
 
Min lilla biff! Ska bli en riktigt biff ponny!
 

Isbiten är hemma

Äntligen! Höll på att dö av köldskador idag i stallet. Seriously, vad är det för land vi bor i?! Hur som helst ska jag sätta mig i soffan , fixa lite mat , blogga (såklart) och sätta på en film.. Sedan ska jag ta och titta i gröntkortkurs-boken, men annars chill kväll, eftersom vi inte har läxor imorgon.
 
Bloggar om en stund!
 

Hasses skada

När jag kom till stallet häromdan så gick jag igenom hans ben snabbt (som man alltid ska göra) och fick blod på min hand! Jag kollar närmre och ser att han har fått som ett långt jack på insdian av vänster bakben.. Han har verkligen otur med sina bakben haha, redan överben på höger... Men i alla fall det var svullet och varmt. Tyvärr hade jag inte min kylgelé hemma, tror den var slut eller nåt.. Så jag bestämde mig för att bara tvätta rent det och låta han stå inne på dagen näsa dag.
Sen nästa dag så var det fortfarande lika svullet och varmt.. Jag ringde mamma och sa att vi var tvungna att åka och köpa kylgelé, så det gjorde vi. Jag gick även med han i ridhuset en stund.
Sen igår när jag kom till stallet så hade svullnaden gått ner och det hade blivit en skorpa, tack gud typ.. Så jag får se hur det är imorgon med honom, om han går och rida. För han haltade inte eller nånting sånt, så för hoppningsvis om det inte är varmt och svullet så ska jag rida, och sen även träna för christian på lördag, och Hasse står inne nu ett tag, bort från halkan!
 
En bild på när han fick sitt överben i somras
 

Vad jag gjorde i Billdal

Jag har ju varit i Billdal nu i några timmar. Varför ? Jo jag har nämligen varit på en kurs, för att äntligen ta grönt kort. Jag hade egentligen gjort det för länge sen.. Om Hasse inte blev skadad i somras så att han inte gick att rida och tävla tyvärr. Så vad var meningen med att ta grönt kort då?? Hur som helst bättre sent än aldrig... Nu jäklar! Ska på två kurser till och sen så är provet. Jättehärlig ridlärare och gött folk!

Nu ska hem och ta en lång oh varm dusch och sedan lägga mig i min gosiga säng och bläddra igenom i regelboken (böckerna) vi fick. Vi har även en läxa. Som att vi inte har nog med läxor i skolan redan.. Suck ;)

Puss hej , kom och läs imorgon igen ;)

Påväg till Billdal

Sitter ny i bilen påväg till Billdal. Kommer blogga lite nu i bilen, pussohej

Hemlis

Efter skolan, slutar klockan fyra... fml typ..  så sticker jag bara till stallet för att bara fixar allt utom att rida.. och ta på Hasse kylgelé på hans ben.. Berättar sen vad som har hänt 
Hur som helst så kommer min affe (farfar) och hämtar mig sen och vi åker på dirren till Billdal och jag ska gå på en grej, som är ganska spännande ;-) Kommer berätta senare vad jag ska göra där en period.
 
Ciaoo
 
 
 
Finaste på jorden<3

Go morgon

Uppdaterar under dagen ! 
 

Första hoppningen efter vilan

Yes ni läste rätt! I lördags så hoppade jag efter vi efter , jag vet inte hur många veckor haha.. Kändes som evigheter sen! Jag tyckte det gick skitbra och både jag och Hasse va hoppglada hehe ;-) Dock så hade han lite problem med galoppbyterna ibland.. Han hoppade mest på glädje än teknik då kan man säga.. Men det är något vi ska jobba på!
 
Klippte ihop en liten video :)
 
Han ser fett avlång ut på videon hahaha....
 
 
 
 
Kommer ett inlägg imorgon som handlar om vad som har hänt med Hasse...

Back on track

Efter mycket om och men så är designen klar! Haha har haft skitmycket ideer och så har inte kunnat blogga.. Men nu är jag tillbaks som vanligt!
Är sjukt nöjd med designen btw. Vad tycker ni om den? Komentera!
 

Svar på kommentar

Fråga: Har du betalat Ronja för en design? Hur mycke?
Svar: Hej! Ja det kostar 100 kronor för en hel design :) / Ronja

Designändring

Min nya design ska fotas och fixas och klippas ihop, det är därför jag har den här tillfälliga, kommer heller inte blogga. Men jag är tillbaks om ca en vecka!
 
/ Cicci
 

Gomorgon världen *

Ny dag, nya tag. 
Ska bara fixa mig och sen dra bort till min älskade skola, love uuuu (not)
 
 

Plus & Minus

Plus
 
 
Folk som vågar stå upp för sig själva, våga vara sig själv
* Oblyga folk, såna som vågar bjuda på sig själva!
* Läppsyl och återfuktande hudkräm.. Hallelujah! Rena drömmen när man hela tiden är ute i den torra vintern..
* Tuggumi. Är superbra om man är sugen på nåt nu om man har godisförbud!
 
 
Minus
 
 
* Allmänt dryga folk.. ew typ.
* Slarvmajjor! Framför allt i stallet.. Det är det värsta!
* Folk som glor.. Verkligen råstirrar utan anledning.. Hahaha men okej, har ni ingen TV hemma eller ? haha ;)
 
 
 
Bildbrist osånt.....
 
 
 

Så här är det!

Jag har inte hunnit blogga, inte haft nån insperation eller ork.. Långa dagar i stallet. Långa. Mycket läxar.. Har varit jättemycket nu med stallet med att bo in sig  o så!
Hasse trivs jättebra ! Verkligen! Han e på G nu att komma igång igen. Lille biffen haha. Gött o ha ridkompisar nu varje dag hehe.. till skillnad från förut! 
 
Jag tjuvade bilderna av Emma & Aggeboii (agnes smeknamn)
 
 
- Goingar<3 (från vänster) jag & Hasse, Agnes & Katten, Elin & Vincent, Emma & Amber
 
 
Imorgon sticker jag till skolan som vanligt och sen till stallet och rider. Efter det slaggar jag hos Agnes och går upp tidigt på lördan och åker till stallet (hon ska träna).. Sen städning i det gamla stallet....
 
Nu ska jag gå in i duschen och sen lägga mig i sängen ocj läsa lite läxa innan jag somnar , puss!
 

Tagga skolan

Har faktiskt sätt fram emot skolan nu.. men har sett fram emot lite mindre att gå upp tidigt.. hehe. Ska bli jättemycket bättre i skolan! (Läs detta nu pappa!!!) <--- Haha. 
 
Puss o hej :*
 
Outfit kommer sen :D
 
snygg osånt i webcamen (eller inte) Gammal o oserriös bild...
 
 
 

Very very long day

Kanske bara för att jag gick upp klockan sju? Men värt det. Kändes gött att ha gjort allt klart i tid och sen bara chilla på det. Först red jag och Emma (Emski) fotade lite. Herreguuud va övertaggad ponny.. Jo han blev så glad över att trava över en "bom" så att han sprka bakut några gånger. Haha stackarn har saknat att jobba, haha lillen<3. 
Är såååhääär glad att han trivs. Han trivdes över natten och kände sig trygg. Han var helspånig hela han imorse, så han har haft det skönt i boxen hihi. Tagga igångsättning och få allt i ordning i stallet.. Är superglad över flyttning!
 
Efter ridningen så fixa jag allt i stallet och sedan gick jag och Emski ner till ridhuset och fota Emma och Agnes. Dom hoppade och jag tyckte det såg jättefint ut!
 
 
Får typ nästan ångest där när jag stod och kollade på.. Vill ju också!! Åh längtar tills första hoppträningen, när han är på g igen! Då jäklar! Min lilla kamelhäst hahaha <3
 
Sen gick jag hem till Emski och bara va.. haha. Sen vid halv nio tiden kom mamma och hämta mig!
 
Men nu ska jag göra iordning lite grejer och gå och lägga mig.. Väldigt tidigt, men jag är fett trött!
Imorgon sticker jag, Agnes och Emma direkt efter skolan till stallet och rider.. Så tror jag dagen ser ut imorgon.. 
 
Puss hej:*
 det kommer bilder oså från idag imorgon, lovar! 
Nä vadå längtar efter att sitta på din rygg i dom där sprången.. :(
 

Sneakie peakie

ÖVERTAGGAD PONNY IDAG......
 
 
Mumma på honom<3 Bara hundra bakutsparkar idag hahah... Övertaggad och överglad att vilan är över!
 
 
Öhm.. Alla bilder är inte lika harmoniska ;-)

Svar på kommentar

 
"flög du hem själv med din syster? eller?"
 

Ja, jag och min syster flög över halv jorden ensamma haha :) Gick superbra!
 
 
Min superunderbara fina syster!<3 
 
 
 
 
 
Haha i flygplanet ;)
 
 

Uppe med tuppen , idag igen!

Nu sticker jag till stallet och ska möta Emma. Sen drar vi ner till ridhuset och jag ska rida Hasse och Emma ska rida på kameran hahah.. ... Hur som helst kommer tidsinställda under dagen, puss och hej!
 

Såhär fint ska han gå imorgon! Ah men jo lycka till med att rida på den tokstollen som bara kokar av  energi och bara vill springa...  Haha nej men skämt åsido :) Men vi får se hur det går ;-) 
 
 
Nu ska jag ta på mig springskorna och träningsbyxorna eftersom jag ska powerwalka till stallet !
 
 
 

Sammanfattning, dagen

Jag är sjukt trött nu för tiden alltså haha! Kom hem med en jetleg som va gegantisk och sedan flytta en häst som tog hela dagen plus att jag ska krubba boxen ren på det gamla stallet innan nästa helg. Stendöd. 
 
Hur som helst är det det jag har gjort idag, flyttat Hasse! Är supernöjd med det nya stallet och Hasse verkar redan trivas. Förhoppningsvis ligger han ner i boxen inatt och visar att han trivs och känner sig trygg! Träffa jättemycket nytt trevligt folk i stallet och det var väldigt många hästar där ijämnfört med det gamla stallet haha!
 
Ser fram emot imorgon, eftersom jag ska rida Hasse på första gången sen jag åkte utomlands och han gick på julvila. Oh jag kan säga , så pigg som han var idag, mycket nytt, nya hästar, hur enerigiskt som helst efter vilan, allt, fick honom att bli helknäpp. Överdriver inte! Såhär dampig (!) har han inte varit på hela tiden jag har haft honom! Men är nog hundra på att han är lugnare imorgon då han känner sig mer "hemma".
 
Längtar sjukt mycket till at rida imorgon!! Då kan han lägga energin på det och 
 bli lugnare. Han ska nu sättas igång i en till två veckor efter sin semester, så det kommer bli kul att äntligen ha ridhus och jättefin paddock btw att rida en ordentlig igång sättning! Ska jobba med lite skritt och trav imorgon, kanske över bommar?
 
Imorgon ska jag och Emma (kihl andersson) mötas vid stallet klockan åtta. Morgonpigga osånt ;) . Jag ska rida på morgonen och sen fixa stallet. Sen kommer Emma (strand) och Agnes och rider Amber och Katten som ska hoppas. Så jag och Emma stannar och fotar dom lite. Go dag!
 
Nu ska jag sova, pusshäj! Bilder och videos kommer imorgon från det första ridpasset på länge!
 
 
Hahahahahaha, fuling i transporten idag ;);)
 

Sneak peak

Lång dag, mycket arbete, lite bloggning.. Så blir det! Berättar senare vad som har hänt, här får ni en liten sneak peak :)
 
 
HAHAHAHAHA så jävla ful ibland
 

Uppe med tuppen

Har precis vaknat. Är faktiskt ganska pigg O.o .. Åh har längtat efter denna dagen och är taggad nu att bara lasta Hasse och åka iväg till det nya stallet! Kommer bli super! Igår när jag lasta av alla grejer till det nya stallet kändes det som jag tog med heeeela stallet (det gamla) , va ganska mycket grejer hehe.. Men allt är på plats nu och nu är det bara hästen som saknas i princip.
 
Nu ska jag gå och äta frukost och sen fixa mig så vi hört sen, puss hej! :*
 
 
 
Hahaha shit detta var typ ett år sen snart... Min outfit asså...... (no comments) Mumma på den.. 
 
Lite skillnad från nu??
 

Dålig update

Varit bussy hela dagen kan man säga! Från morgon till kväll. Lovar. 
Vad har jag gjort då? Jo jag har flyttat alla grejer till det nya stallet. Allt. Allt förutom spån och hästen haha. Blev också lite ändrade planer så Hasse flyttar dit imorgon istället för på måndag. Så upp tidigt imorgon igen ocj jobba.. Dags och lägga sig kanske? 
Hur som helst har jag verkligen saknat sverige! Typ ren luft haha, i jämnfört med Seoul´s avgasluft. 
 
Ska göra några tidsinställda och sedan gå och lägga mig för att orka upp imorgon hehe...
 
Gonatt, mah readers och jag lovar att blogga mer imorgon, puss :*
 
 
Ge mig sommar!!!

Helt slut, dödstrött..

Sorry för att jag inte hann blogga innan jag åkte.. Men dog typ av trötthet! Kom precis hem till sverige. Hemma<3. Skitvarmt ju! 6-7b grader ute? Från iskalla korea.. Är nåt kopiöst jetlegad och har varit uppe nu i 24 timmar, med typ tjugo minuters sömn.. Trevligt det. 
 
Haha, nu ska jag inte vara så negativ! Var och pussade på älskade ponnyn också , precis när jag kommit hem. Åh va jag har saknat honom!! Blir en heldag i stallet imorgon. Börja packa och planera inför i övermorgon då Hasse byter stall. Ska ta och borta på min älskling och ge honom en lång massage.. Han var lite sur på mig för att jag har varit borta så länge haha.. En häst med känslor det ;-)
 
 
 
 
Så glad är jag nu! Men trött....

Packar för fullt!

12 dagar går fort! Imorgon bitti tar jag och min syster flyget hem till sverige.. känns ändå att vi har haft tur. Nu när vi flyger ifrån korea ska det bli tjogu minus här, brr! Hela resan har varit lyckad tycker jag! Jättekul att vara i en lite mer anorlunda del av världen.
 
Slänger in ett inlägg imorgon innan jag åker! ciao <3
 

Återblickar

Eftersom jag håller på att dö av saknad av min ponny (desperat jävel) så kollade jag på gamla bilder, och gamla ridpass.. Somsagt man utvecklas fortare än vad man tror.
 
Ett ridpass i höstas i paddocken, med lite ordentligare igångsättning efter skadan.. Han var jätteojämn i galoppen och ville inte riktigt trampa under sig.. Skillnad nu! (Eller innan han gick på vila) Kolla slutet så ser ni vilka dampryck han kan få! HAHA
 
 
 
 
Hittade tyvärr inga bra videor på denna datorn.. men hittade lite annat smått o gått!
 
Efter skadan och igångsättningen, full träning på stenshult! Han blev starkare och fick större självförtroende igen och tyckte det var super kul!
 
Kolla bara! Min stjärna<3
Lufta lite´..
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur goa bakben  då? :o
 
 
 

Do`in nothing..

Precis ätit frukost oc´h verkligen ingenting att göra typ.. :(
Som tur är är det alltid några nattvakna kompisar inne på facebook eller liknande.. Tackar Gud för dom haha!
 
Jag älskar semester och resa verkligen.., men är en sån längtar hem efter ett tag haha.. fast bara till min gosihäst, kompisar oså..
 
Ska nog sätta mig och kolla på nån film nu när pappa jobbar.
Saknar min bäbi<3
 
 
 
 

Utveckling

 
Detta året, kommer flytta till ett nytt stall och har möjligtheter till mycket mer framgång. Träningar på gården, tillgång till bra tränare, ridhus och massa bra grejer! Längtar så mycket och saknar min lillplutt.. Satt och kolla på lite ridfilmer och man blir så himla taggad att hoppa upp på hästryggen och bara kämpa på! När man kollar på videorna och undrar hur i helv***e red man där? Hur tänkte man? Då vet man att man när framgång med träning! Just i det tillfället när man spelade in videon, tänkte man att man hade kommit långt med ridning och det är först nu när man kollar på några månaders gamla videor inser hur snabbt man kan utvecklas!
Ser fram emot detta årets framgångar och lyckanden! Men om man ska lyckas, så kommer man stöta på både motgångar och misslyckanden, men det är det som gör det utmanande och roligt att kämpa för!
 
 
 
 
- Haha lillen.. där va du inte så biff :')

Hej hej hemskt mycket hej!

Har inte hunnit blogga idag.. och klockan är redan 6 här! Det beror på att jag har varit ganska upptagen om man säger så.. ;-) Fast nej.. Var nere vid pappas jobbs byggnad och kolla på vaktparaden vid 12. Sen har jag bara suttit här i hotelllägenheten och bara slappnat av, det behövs också ibland!
Kommer mer inlägg senare för nu kom maten så jag ska ta och äta en underbar middag, fläskfilé a lá korea typ haha.. Ses ! :)
 

Svar på kommentar

"Vilket stall ska du flytta till?"
 
Några som har undrat vilket stall jag ska flytta Hasse. Jo, det är nämligen grymme stall Rogstorp! Superglad för att jag fick plats! :)
 
 
 sista inlägget för idag, så gonatt my readers!<3

Bilder som gör mig lycklig <3

 
 

Mitt 2012

 
Mitt 2012 har varit bra. Bra framgångar och goa minnen.
Jag är otroligt nöjd själv, slängt ut dom personerna ur mitt liv som bara förstörde, såna jag mådde dåligt av. Jag kan lova att dom förtjänade det. Nu är bara bra människor välkomna i mitt liv. Såna man kan lita på till 110%. Just nu har jag världens bästa vänner! Jag har gjort grejer jag inte skulle vågat för ett år sedan.. Blivit mycket mer självsäker. Tar inte åt mig grejer och har lärt mig lyssna på mig själv!
 
Mitt 2013 kommer bli jättebra! Nytt stall, nya möjligheter, bästa vännerna, killar.. ;-) vem vet? . Ser fram emot ett jättebra år! Ska ta vara på tiden dom ung, såklart!
 
 
Mina mål under 2013-
 
* Börja träna mer!
* Umgås med folk som gör mig lycklig!
* När det gäller kärlek.. bara att lyssna på mig själv!
* Hålla det där (jävla) godisförbudet!
* Vara på TOP i skolan!
* Utvecklas mer i min ridning, komma ut ordentligt på banorna med Hasse!
 
Har bestämt mig att jag ska klara detta!
 
Vad är era nyårs löften? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag minns 2012 dom om det var igår...

Skämtrubrik hehe..
Jo idag har jag, pappa och min syster tagit oss en promenad i stan lite. Satte oss på Dunki'n Dounuts och bara slappna av. Sedan gick vi hem och Elin plugga lite och jag satt i ett underbart bad! Så underbart! Efter det toppade vi kvällen med en go middag! Måste säga att jag har gjort framgång med ätpinnarna på denna resan! Käkar ju nästan som en infödning jao ;-)
 
Nu ska jag börja planera packningen lite och se om jag har köpt för mycket, viktmässigt hehe..... Orolig :s
 
 
 
 

Julklappar av pappa, 2012

 
Är supernöjd med årets julklappar av pappa! Först och främst så fick ju jag och min syster åka ner till Sydkorea och hälsa på gammle (pappa kommer påstå att han är ung) pappa. Hur snällt är inte det? Sen fick jag flytta till ett jättebra stall, som jag viljat länge.. Kommer bli jättebra med träningar, ridhus och massa kompisar att rida ut med. Kanoners!
 
Sen fick jag :
 
- UGGs , jag är supernöjd med dom. Speciella och unika. Hur goa som helst. Och ja, man kommer sticka ut med dom.. haha :)
 
 
- Juicy Couture tröja, också supernöjd med den. Superskönt och snygg!!
Jättesämst bild... men skulle visa den snygga baksidan :)
 
 
 
 
 
 
 
- En tröja. "flufffluff" haha. Nej men den är jättego och den är från nåt koreanskt märke.. så vet inte vart den kommer ifrån såå.. Men den är jättego och lätt att matcha andra kläder till. Passar även till mina Uggs. Jag valde för att den så såååå skön ut och det var den!
 
 
 
 
 
- Converse. Ett par unika converse, kan man säga. Som ni vet är jag en suckeer för skor.. Dom är äkta och dom kostar halva priset i korea också, så varför inte göra ett kap tänkte pappa och köpte ett par till mig och Elin ... lite oplanerat hehe.. Är supernöjd med dom!
 
 
 
 
- Springskor. Mina andra var för små så pappa sa att vi var "tvungna" att köpa nya.. Men gillar dom! Supersköna att springa i! (Dom är inte röda , utan rosa. Blev jättekonstigt ljus!)
 
 
 
 
 
 
Sen fick jag lite "cosmetic things". Älska koreanska produkter. namnam
 
 
Och sist men inte minst! Haha, skämta.. Vi var ju på en Victorias Secret store också. Där gick jag loss haha! Köpte kanske lite julklappar till nåra speciella personer... Hmmm ;-) men även till mig själv! Älska VS!
Tyvärr så har jag inte fått grejerna än, utan jag får dom på flyplatsen för att köpcentret var "duty free". Det innebär att dom som hälsar på i landet måsta visa pass och blabla i affären och senare får dom på nån securitygrejsimojs på flygplatsen.. Lite synd. Fast kunde ju ändå inte plåta det eftersom det kanske händelsevis kunde vart julklappar.. kanske kanske ;-)
Detta var nog allt jag kommer på.. Tror jag :s
 
 
Tack för allting pappa<3
 
 
 
 
 
 

Sov ut

Jösses det va skönt att sova ut. Vaknade kvart i ett.. Har varit två intensiv veckor i korea. Annars hatar jag när man "sover bort" dagen.. Fy. jag vill gå upp i tid och göra allt i lugn och ro och ingen stress. Planera dagen liksom. Men nu är jag på semester.. Plus att det är "slappdag" idag. Ingen shopping.
Idag tänkte jag lägga ut några julklappar jag fick av pappa. Superbra jul och super bra nyår!
 
 
Fick även reda på att pappa kommer jobba i Dubai nästa år.. och det leder till nyårsfirande i Dubai!! Glad tjej :D Kommer bli fräckt!