Yas Island Water Park

Idag gick vi upp supertidigg, för att åka till Abu Dhabi och vara där i hyfsad tid. Dagens planer är att pappa och min syster ska springa några ärenden och dumpa mig och Kristine på Yas Island Water World. Hur roligt? Älskar vattenrutschkanor och sånt, som det barn jag är haha! Hur kul som helst!

Annars åker vi nog till något köpcenter och äter och shoppar lite. Vi skulle egentligen fira nyår med några svenska kompisar, men det var mest en vuxengrej, så vi struntade i det.. Lite annorlunda men rolig nyårsafton!!



Lever livet

Har det underbart här nere.. Nästan så att man glömmer av verkligheten och vardagen hemma i Sverige. 
Samtidigt längtar jag efter att komma hem. Mina älskade hästar, mamma och alla underbara vänner där hemma. 
Gjort upp lite planer om hästarna inför det kommande året. Mest Alicia utvecklingsvis och även Hasse en del... 

Snart är det alltså 2015.. Vänta va? Kan fortfarande inte fatta att detta året redan är slut? Personligen ser jag fram emot 2015 jättemycket! Tänkte göra inlägg om tillbakablickar genom hela 2014. Hur roligt är inte det?




Januari 2014

Kommer knappt ihåg.. Haha! Vad hände i Januari? Det var ett bra tag sedan nu.. 

I början av året befann jag mig på samma ställe som nu- i Abu Dhabi hos pappa. Vi hade firat jul med vänner till familjen och vi hade även firat nyår i Dubai, där vi beskådade ett världsrekord- mest fyrverkerier som dom sköt ifrån världens högsta skyskrapa, Burg Al Khalifa. Vi var i Dubai i några dagar på att jättefint hotell och åt på lyxigare restauranger. Vi tittade även på kamel-race innan vi åkte hem också.. Lite fräckt! Livet lekte på bra.. Jag mådde finfint när det var lov! Hade varit en del drama med kompisar och jag var lättat av att få lätta på lassen och bara ta det lugnt utomlands! 



 Jag kom hem kort där efter och började sätta igång Hasse lite smått efter vinter vilan. Jag var även i ett förhållande... 




Jag var jättenervös inför gymnasievalet och stressade i skolan för betygen.
Jag började sätta igång Hasse, som sagt och jag var extremt taggad på våran tävlingssäsong det kommande året. Vi började tävla så smått och vi tränade stenhårt! 




Han var galen den vintern haha.. Vi hade extremt kul, Hasse och jag!


Kortfattat bestog januari av träning, plugg och umgänge med vänner. Jag mådde super i Januari!


Dagen i bilder






BeachHäng

Hej gött folk
Idag har jag och Kristine varit på Dabat i några timmar. Vi badade en hel del i poolen och tog även lite bilder nere vid stranden. Det var lite svalt i havet, så vi skippade det. 

Här är lite härliga bilder vi klickade!







Kolla bara den turkosa färgen.. Hur underbart? 



Ball resturang

Här om dagen, när vi var på FerrariWorld och Yas Island Mall, så åt vi ju på en resturang där. Det var en ganska unik resturang, kan man säga!

Man beställde helt själv på surfplattor som det fanns vid borden. Sedan efter en stund så kom maten och drickan neråkandes för typ små bergochdalbanor till varje bord. Skitfräckt! Var tvungen att visa er detta.. Hur vanligt är detta då? Finns inte direkt i Kungälv haha!




Tre dagar kvar av 2014

Shit pomfritt vad tiden går fort, va ju nyss 2013 haha! Om tre dagar är det redan 2015. Känner på att det kommer bli ett roligt år! 
Detta året har också varit roligt, men jag har även varit med om en del nedförsbackar helt klart.. Men det är ju också en del av livet, så upp med hakan, bara!

Tänkte fixa ett inlägg om detta året, som  snart har runnit förbi. Måste även be om ursäkt för en dålig uppdatering, men har inga ursäkter förutom att jag faktiskt är på semester;-) 



Lever livet

Allt är underbart här nere. Inga bekymmer, avslappning i överflöd, roliga upplevelser, allt. Nu låter jag som en amerikansk reklam, men allt är faktiskt fantastiskt! 

Idag åker jag, Elin och Kristine till Al Danat för att gymma lite och sedan bada. Det finns pool, men ska se om det går att bada i havet också.. Det är trots allt vinter här nere med, ungefär som en svensk sommar. Och under svenska somrar kan havet vara lite kyligt hehe.. Men hoppas att det lagom! 

Ska även börja så smått med den nya designen ikväll, tänkte jag! Men hur som helst så hörs vi lite senare! Kramisar :-)

Godmorgon förresten!


Alltså... Ser ibland extremt gulhårig ut i vissa ljus. Är brunett va fasen!! 

Liwa

Hejhopp
Idag har vi gjort en hel del, igen haha! Vi sov ut länge imorse och sedan åkte vi ut en sväng till Liwaöknen för att visa Kristine riktiga sanddyner. Jag tycker fortfarande det är jättefint, fast jag sett det mer än en gång haha.. Känns verkligen som att man är i en annan världsdel då. 
Efter det åt vi middag på en libanesisk resturang igen, vilket var jättegott! Efter det storhandlade vi i mataffären.
Annars har vi mest tagit det lugnt här hemma på kvällen! 

Imorgon åker vi till Al Danat för att gymma lite (behövs nu haha) och bada:)


Vi testade även min syster nya polaroidkamera, riktigt fräckt faktiskt!

Gårdagen på FerrariWorld i bilder











I väntan på polarn

Hejsvej igen
Nu sitter vi i våra hotellrum i Abu Dhabi och väntar på Kristine. Hon landade för några minuter sedan så vi ska gå och möta henne snart. 
Hotellet sitter ihop med flygplatsen så det tar ungefär tre min att gå när vi ska möta upp Kristine, vilket är skönt haha. Det var faktiskt  jättemysiga rum vi fick. Jag och Kristine delar rum, vilket är skojsigt! 
Har även fixat en liten överaskning till Kristine i och med att hon fyllde år här om dagen och att det var julafton igår.. Hoppas hon gillar det!





Juldagen

Godmorgon:-))
Gårdagen var hur mysig som helst, mycket mat, mycket skratt och surrounded av härligt folk- så julen ska vara! 
Klockan ringde tidigt för mig idag, kl 7, då jag snackade i tele med Kristine. Hon åkte till flygplatsen vid fyra och jag hade lovat att prata med henne då haha.. What are friend for? 
På tal om det! Ikväll vid halv nio landar Kristine i Abu Dhabi hos oss, hurra! Så jäkla kul att ha broshan här nere också!

Annars händer inte så mycket idag.. Ska snabbköpa en grej på mallet och sedan i eftermiddag äter vi middag hos Åsa och hennes urgulliga unge Milo. Hur mys? Och, som sagt, åker vi in till Abu Dhabi ikväll och hämtar Kristine. Bra dag:-)))



God Jul ifrån Ruwais





Hahah pappa...

Röda Julläppar



24 December

Gud Jul!

Idag är planerna att fira jul med våra svenska vänner sol också bor och jobbar här. Trots att vi är i ett arabiskt land ska vi äta samma gamla svenska julmat. Janssons, prinskorvar, köttbullar, ja ni vet! 
Vi kör även alltid julklappsleken, vilket ärsuperskoj. Vi ska även kolla Kalle Anka som man gör i Sverige. Dock blir det klockan sex här då vi är tre timmar före i tid haha.. 

Kommer bli en mysig julafton med härligt folk, hoppas ni får en lika underbar jul:-) Fast med snö istället för ökensand och 25 grader haha!



- en julbild på mig och min syster från år 2000. Tänk vad tiden går fort.. 14 år sedan nu!
 

Dagens middag/ Libanesiskt



American Eagle | Pink | Sephora








Grattis Min Bästa Vän!

Idag fyller min bästa vän Kristine år! Vi har känt varandra under tio år och blev i princip bästa vänner första dagen vi träffades, hihi. Sjukt tacksam över att jag har så fina vänner, framför allt Kristine! Love u
Den 25 hämtar vi även henne på flygplatsen i Abu Dhabi! Längtar! Kommer bli underbart med henne här och jag ska visa aaaallt, hehe!

 Tiden går så fort va..







 

Gårdagens trip till Dubai

Hej!
Sorry att jag var oaktiv igår, men som sagt var iväg hela dagen och det finns inte wifi överallt heller.. 
Hur som helst var jag, min syster, pappa och Mikael på en liten trip till Dubai och Abu Dhabi. Först åkte vi till Dubai för pappa och Mikael skulle göra något ärende på nån ambasad.. Sedan så åt vi även lunch där, på en indisk/pakistank resturang. Vi klena svenskarbrukar få säga till att vi inte vill ha för spicy mat.. Men igår tänkte jag att jag skulle testa med lite mer spicy.. Aldrig igen asså! Haha, svetten rann, näsan rann och min hals och mun brann upp typ. Gott var det verkligen, men extremt starkt. Antar att vi klena svenskar får hålla oss till köttbullar och mos eller bara välja less spicy mat i dessa länder.. Haha!
 




Efter middagen så åkte vi vidare till Abu Dhabi (ligger ca 1 och en halv timma ifrån) och vi åkte till ett köpcenter som heter Yas Island Mall, ett ganska nyöppnat och väldigt fint, tycker jag! Där fyndade vi lite grejer faktiskt! Vi köpte massa filmer, då vi inte vill se på arabiska program som går på teven här.. Hehe. Köpte fyra av mina favoritfilmer! Jag och min syster fick även lite kläder av pappa. Jag fyndade tre par jeans, två tröjor och ny ögonbrynsgelé, hehe! Riktigt nöjd! Kommer ett inlägg om inköpen :-))
 
 

- en bild på cheesecaken jag åt igår när vi fikade på Yas Island Mall.. Var mätt efter tre tuggor typ haha!
 
 

Varit i Dabai hela dagen

Bloggar om detta imorgon.. Dödstrött nu!



Paradis

Hej! Sorry för lite seg update idag.. Men har haft fullt upp.
Imorse blev det lite ändrade planer, så istället för att vi åkte till stranden drog jag och min syster oss till Ruwais Mall och åt frukost/brunch på starbucks. Åt en supergod macka! 
Efter det tog vi en lååång promenad genom hela samhället, Ruwais som det heter där pappa bor. 

Nu har vi bara varit hemma, ätit middag och tagit det lugnt. Jag och min syster ska snart ut och springa igen, när solen gått ner!

See u



Duktig

Heej igen!
Kom hem för en stund sen. Har varit ute och kört springtävling-intervaller med min syster och invigit några nya träningskläder som vi köpte förut. Efter alla dessa år tar jag äntligen henne, är äntligen snabbast! Trots min otränade kropp för tillfället, hehe.. Det var jätteskönt att springa nu på kvällen (halv tio) då det bara är 20 grader. Perfekt väder att träna i! 

Innan detta var jag, pappa och Elin och köpte lite nya träningskläder, som sagt. Jag fick ett par nya skor och ett par nya träningsbyxor- båda ifrån Nike. Tycker dom är superballa och hur sköna som helst! 

Annars har vi gått den där promenaden i öknen i förmiddags och åt sedan på en resturang, typ. 
Mysig dag och trött som fasen nu! det blir tidig läggdags idag för imorgon går vi upp ganska tidigt för att åka till al danat-stranden! Mys dag. Gonatt:-)))





Desertwalk






Dag två

Nu har jag äntligen fått sova ut! Utvilad och pigg ska vi och några svensk vänner ut på en promenad i öknen.
Pappa har köpt en ny "leksak", en drönare med HDkamera som kan flyga 50 meter i radie tydligen.. Haha. Det kändes lite för litet att flyga den i pappas lägenhet så därför blir öknen perfekt! 
Kommer ta massa bilder som kommer upp ikväll! Vi hörs

Kommer bli varmt i solen idag..



Promenad

Saknat detta otroligt! 


Äntligen framme

Morsning korsning!
Vi landade i UAE vid sju imorse arabisk tid (tre timmar före) , så är ganska trött med andra ord. Annars gick flygresan bra och nu har vi precis ätit lunch. Kan säga att jag hade glömt av hur stark maten är hahah..  Det brände!

Idag så ska vi mest ta det lugnt. Om en stund åker vi och handlar mat och såna hushållsgrejer. 

Saknar stämningen, saknar värmen men framför allt saknat pappa! Detta kommer bli en underbar resa, som vanligt!



Landvetter

Nu lämnar vi Sverige och kommer tillbaka om två veckor! 



Svenskt godis

Var hos Hasse ikväll och pussade hejdå till honom, lilla pälsbollen! 
Nu ikväll har jag suttit med familjen i soffan med en fet godisskål och kollat på en film. Kommer sakna det svenska lösgodiset hehe.. En lite ironisk grej också är att filmen handlade om anorexia.. Riktigt hemska grejer, verkligen! Värre än skräckfilm ju, speciellt när det handlar om vekligheten. 

Sket i att börja packa ikväll.. Ville bara ta det lugnt innan redan imorgon, så jag packar imorgon förmiddag. 
Gonatt allihop:-))



Nytt år snart

Snart är det ju nytt år igen. Hur fort har inte detta året gått!? Bara rann iväg ju! 
Nästa år blir det nya utmaningar och nya härliga och sämre minnen. Är seriöst taggad på det nya året hehe:-) ny tävlingssäsong med ny stjärnhäst, bland annat! 

Lite grejer här på bloggen kommer även förnyas! Vi ska fota en ny design nere i UAE är tanken, hur najs? Så mycket snart ska bloggen snyggas till rejält. Haft denna designen ett bra tag nu haha.. 
2015 here we go:-p


Sista skoldagen detta året

Precis kommit hem efter skolan. Pustar ut efter ännu ett år i skolan, som nu äntligen är över! Imorgon åker jag till pappa på semester över två veckor. Bara ta en paus från verkligheten och vardagslivet, det behövs verkligen ibland. Kommer vara lagom utvilad inför en ny termin. 
 
 
Körde ju som sagt upp Alicia till Malin igår, eftersom hon skall stå där när jag är borta, vilket känns super! Kan slappna av till 100% då. Ikväll ska jag och mamma åka och hälsa på Hasse igen, vill hinna se honom också innan jag åker, plutten. Ska även hinna packa lite innan jag lägger mig också. 
 
OCH NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOOOOOOV
 
/ glader
 
 

Nu åker sessan




Rättegång

Sitter i tingsrätten nu med klassen oxh väntar på att bli insläppta. Vi ska kolla på en rättegång för att typ lära oss eller nåt.
Direkt efter skolan åker jag till stallet och gör iordning Alicia för henne tillfälliga flytt till Malin. 
Sedan ikväll ska jag även börja pack så smått också. Det brukar bli så att jag packar typ några timmar innan jag åker haha.. 
Hur som helst, vi hörs sen!



Pluggat ihjäl mig

Efter skolan idag så åkte jag hem och åt direkt. Sedan kom min nya privatlärare och undervisade matte för mig för första gången. Det gick riktigt bra! Hon hjälpte mig en inlämning som ska in imorgon. To be honest, så förväntade jag mig en gammal gråhårig gubbe med harry Potter- brillor när pappa nämnde privatlärare haha! Det var verkligen tvärtom! Det var en tjej som bara var lite äldre än mig. Störtskön tjej och jäkligt duktig på matte och att lära ut! Hur nöjd som helst! Vi satt och pluggade matte i nästan två och en halv timma!

Efter det åkte jag och red Alicia ett sista pass på typ två veckor.. Gråter typ.. Hehe. Hon var riktigt dröm idag! Jag hann även packa lite inför Alicias resa imorgon. Kommer sakna henne såå.. 

Förlåt för sent inlägg, men har verkligen haft fuuuuullt upp de senaste timmarna! 
Kram och gonatt!



Måndag

Heej och godmorgon
Nu för tiden älskar jag måndagar, då vi börjar elva! Man kan sova till helg tio istället för till klockan sex.. Love it!

Idag så slutar jag vid fyra och åker hem direkt efter skolan då jag ska träffa min privatlärare för första gången.. Lite nervös! Ikväll ska jag även hinna rida Alicia och sedan packa lite smått för henne. Alicia åker ju till min tränare Malin på tisdag och ska vara där när jag är utomlands. Litar 110% på henne och hennes crew, plus att hon redan känner Alicia. 
På torsdag åker jag även iväg och är borta i två veckor, ska verkligen bli skönt! 


-en bild från igår, sessan gillar sin egen spegelbild haha! 

Min helg

Hej igen, efter ett par dagar.. Har lagt verkligen all tid på plugget och stallet denna helgen. Även hunnit vara lite med kompisar, så fullt upp! 
I fredags så spenderade jag kvällen med Johanna och Irma, riktigt mys var det! Hände även en minst sagt otrevlig grej tidigare i stallet också.. Människor slutar aldrig förvåna en, alltså.. Kvällen avslutades riktigt bra med sköna människor! 
Igår var jag ganska länge i stallet och red igenom sessan ordentligt. Senare åkte jag, Amanda, Olivia och Emma till till Göteborg och köpte lite stuff, hittade även julklappar hihi! Sedan på kvällen var vi med kompisar resten av kvällen, sedan sov jag hos Kristine till idag. 
Idag har jag bara tagit det lugnt, fixade stallet och red Alicia sent på eftermiddagen. Hon var gryyym idag! Kom hem för en stund sen och har ätit middag och nu sitter jag framför datorn med en stor inlämning som ska in ikväll. Nästan helt klar! 
 
Ledsen för små uppehåll ibland, men ibland får man prioritera andra grejer framför andra! 
 
Godnatt!
 
- lite bilder från helgen






 

@skolan



en skoldag, 2 hästar och en dusch senare

Utmattad är bara förordet. Haft en sjukt lång skoldag och sedan red jag två pigga hästar. 
Först red jag igenom Alicia inför dressyrträningen imorgon för Christian, hon var jättefin! Men lite pigg i början haha.. Sedan red jag en den där B-ponnyn som jag hjålpt till med nu några gånger. Han behövs verkligen ridas till, då hans ägare (en liten tjej) är numera lite rädd för honom i hoppningen då han sticker eller kör en extrem rodeo när han tycker det blir jobbigt eller tråkigt.. Haha låter bekant ;-) Det blir ara bättre och bättre med honom och än har han inte fått av mig, hehe lim i baken! Kan inte låta bli att skratta när han gör sina specialiteter! Hur som helst blir man ganska trött efter såna ridpass.. 
Precis njutit av en varm dusch och ätit lite kvällsmat. Nu väntas plugget.. Har Juridikprov imorgon som jag måte prestera bra på, såå.. Vi hörs imorgon! Godnatt!
 
 
- man kan inte tro att denna söta ponnyn kan hitta på såna grejer haha!
 

#FörHenne

Allvarligt, kolla videon. Var med och ta ställning mot flickornas rättigheter. Extrema orättvisor finns det i världen.
Håller även på med ett arbete i skolan om könsstympning, eller kvinnlig omskärelse.. Vilket betyder att man skär bort i stort sätt allt det yttre på kvinnans könsorgan. Det är sjukt. Ännu sjukare är att det är otroligt många som är ovetande om detta. Det var till exempel bara några stycken i min klass som visste va det är. Till exempel visste ni att det idag finns minst 130 miljoner könsstympade kvinnor och flickor i världen? Visste ni att detta är extrem tortyr och att väldigt många flickor dör av detta varje år, antingen pågrund av blodbrist eller infektionsproblem, då det oftast görs hemma hos "valigt folk" och inte med någon sjukvårdshjälp? Kvinnan anses som "ren" och oskuld och kan öppnas av sin make under bröllopsnatten ( oftast med kniv). Helt jävla sjukt är detta! Vart försvam de mänskliga rättigheterna?
Jag blir så extremt arg.. Och könsstympningen är bara ett exempel på många av kvinnornas brist på rättigheter! 
Därför vill jag att alla hjälper till med att stödja denna organisation- #förhenne 
 
#FÖRHENNE
 
Ursäkta för känslig text, men detta är verkligeheten och ingen kan blunda för den. 

En sånhär liten veckoplanering

Onsdag: Skolan, rida Alicia och en till ponny, plugga inför juridikprov.. 
Torsdag: Skolan, dressyrlektion för Christian på Alicia, plugga inför demokratiprov
Fredag: Skolan, jogg Alicia, träffa Agnes
Lördag: Hoppa Alicia, åka in till Gbg och köpa julklappar
Söndag: Rida.. PLUGGA
 
Veckorna nu för tiden är ganska enformiga, om man säger så hehe.. Det ser inte så mycket ut när man skriver det så, men tiden går alltid fortare än vad man tänker sig och man har svårt att hinna med allt i livet. Man får prioritera det viktigaste, även om det kanske är tråkigast.
 
 
Åh kolla bilden.. Känner bara en massa sommarkänslor! Värme och lov, hur underbart!?
 

Vart tog tiden vägen..?

Direkt efter skolan åkte jag hem och pluggade en del.. Rikitgt nöjd över min insats idag då jag fixade lite gamla grejer, såsom rester hehe.. Slut på slarvigheter nu! FIck klart mycket grejer under ganska snabb tid, så jag åkte till stallet i god tid och red.
Jag red tillsammans med Agnes. Inte snackat med henne på hundra år, kändes det som i alla fall haha.. Vi skrittade fram samtidigt som vi pratade och helt plötisligt hade jag skrittat fram Alicia i 35 minuter haha! Vart tog den tiden vägen? Red ett lite lösgörande och avslappnande pass, och hon var bara fin! 
Kom hem igen vid nio.. och nu sitter jag vid datorn igen. Jag ska inte plugga, utan bara kolla igenom en inlämning för sista gången och sedan skicka in den med! 
 
Börjar skolan tidigt imorgon, så det blir tidigt läggdags. Vi hörs imorgon godnatt people!
 
 
- någon random bild hihi!


Braid



Frosty wintertimes

 
 
 
 
 
 


Cicci <3 sovmorgnar

Inatt vaknade jag utvilad, fixade klart stallet i lugn och ro och pussade lite på sessan, insett att jag har gjort alla läxor(!) och nu ska jag sätta mig äta en underbar frukost! En såndär lång med massa Goa grejer, som man verkligen inte hinner på en vanlig vardagsmorgon.
Haha det låter för bra för att bara sant.. Glömde jag säga att jag är på bäst humör också och jag är taggad på denna skoldagen? Haha cicci är det du som skriver...? ;-)

Ikväll blir det ett lösgörande pass på Alicia, hopptränar egentligen för Malin idag, men inte lätt när alla "chafförer" är utomlands haha! 
Förresten har jag glömt att säga en grej.. När jag åker till pappa och är där i två veckor, så kommer Alicia stå hos världens bästa Malin! Känner att jag litar 100% på henne och hennes crew och de känner ju Alicia redan! Både jag och pappa tycker att det blir bäst så. Nu kommer kunna slappna av 110% denna semester hehe!

Hoppas eran tisdag också är så här bra! 



Underbar kväll

Ikväll har jag hunnit plugga, trimmat Alicia under ett riktigt bra styrkepass, städat, fjatat mig med mamma då vi julpyntat lite (haha) och ätit! Hur underbart är det inte att få gjort allt detta? En ännu mer underbar grej är att jag börjar skolan 12.30 istället för 09.35! Hur underbart!? Kommer få sova ut ordentligt och även hinna rida på förmiddagen innan skolan. Perfekt tillfälle att plugga imorgon kväll utan något annat i tanke.. Nu låter jag som världens hemskaste människa, men är riktigt glad att våran lärare är sjuk! Hehe.. 
 
Nu är jag på riktigt jäkla bra humör och ska lägga mig i sängen till en film. Godnatt alla :-))))
 
Jag och Alicia hade lite pusskalas ikväll hihi! Så himla mysig är hon!



 

Wardobe Inspo

                   
 
                   
 
                   
 
                   
 
 

Världens bästa julklapp

Okej snart är det jul! Älskar julen mer än något annat, älskar julmaten, gemenskapen, stämningen, allt! Älskar att ge och få (hehe) julklappar. Men i år önskar jag mig verkligen ingenting.. Eller inget stort som jag alltid brukar göra, kanske ett par brallor eller nåt bara , ni vet. Men är helt nöjd över det jag fått i år. Jag fick ju Alicia! Hur kan man önska sig något mer eller bättre? Hade stått över flera julklappar under flera jular om det va så att jag fick Alicia. 
Är så jäkla glad och nöjd över det.. Och extremt tacksam!! Hur kan man önska sig något bättre ? 
 
Så nu denna julen, när folk frågar vad jag önskar mig, så säger jag att jag inte önskar mig något alls, ska lägga min tid på att hitta underbara julklappar till mina kära istället! Julen handlar ju just om att ta och ge, trots allt :-)))
 
 
 
Sötnöten hihi!
 
 
 

Lite tillbaka på banan igen

Hej igen.. Varit lite frånvarande ifrån bloggen nu ett tag, pågrund av lite personliga anledningar. Men tillbaka nu!
 
Vad har hänt då? Inget speciellt.. Haha! Mamma har kommit tillbaka ifrån Spanien så är inte själv hemma längre, jag har mest ridit jag varot med kompisar, låter bekant haha..?
 
Idag så gick jag, Amanda och Olivia till skolan kl åtta, istället för elva då vi egentligen börjar. Spanskastödet var inställt så nu har vi suttit i bibblan och pluggat. Var inte alls trött eller seg så det gjorde absolut ingenting att vi kom hit ändå, behövde plugga. 
 
Idag så slutar vi fyra för dagen, lite halvt segt. Sedan åker jag nog direkt till stallet och trimmar Alicia. Blir ett riktigt strykepass, då hon bara skrittades och vilade igår. Alicias förra ägare var även och hälsade på i onsdags och kollade hoppträningen. Det gick ändå ganska bra! Sessan var sjukt pigg och glad haha.. Söt är hon, snuttan!
 
Ikväll är det bara plugg som gäller. Ett prov och en del läxor och inlämningar.. och rester ska fixas denna veckan! Blir nog mest en "sitta-hemmavecka" denna veckan. Men får helt skylla mig själv om man slarvar!
 
 

In action



Sjukaste

Hjälp vad fort tiden går, liksom det var ju precis sommarlov? 2014 har gått sjukt fort och snart är vi på ett nytt år igen.

Det är bara 22 dagar kvar till jul
Det är bara 29 dagar kvar till nyår

Det är bara 14 dagar kvar till Abu Dhabi
Längtar ihjäl mig. Det är verkligen sann semester för stressen och man kan lämna i princip allt bakom sig i två veckor, skolan, hästarna, vintern. Visst jag tycker allt det är kul men ibland behöver man en paus från det också. 
Bara ligga i den ljusa sanden på stranden och spela skön musik i öronen. Snaaaart så!



Onsdag

Godmorgon! 
Idag är verkligen skoldagarnas värsta dag.. Går från åtta till fyra- kill me please. Dock så slutar vi tidigare idag pågrund av håltimma, hur skönt?

Åker hem efter skolan och tänker att jag ska plugga lite. Sedan ikväll är det hoppträning igen, för Christian! Hon va superfin igår när jag red igenom henne, så tror att det kommer gå lika bra idag. 

Ikväll när jag kommer hem ska jag bara sova, sova, sovaaaa. Trött är bara förnamnet!

Ha d g





Tisdag

Hur trött som helst.. Va länge igår med kompisar på kvällen. Riktigt kul hihi!

Idag så rider jag igenom Alicia lite inför hoppningen imorgon, och det som står med stora bokstäver på schemat ikväll är plugga och städa! Suck, jag som är dödstrött. Ska nog lägga mig senast nio idag, haha...

@ school med girlsen




December, 1st


Hade sovmorgon till elva idag, vilket var riktigt skönt. Hade aldrig klarat av måndagar om jag hade börjat skolan åtta eller något sånt.. Fy. 

Dagen kommer rulla på bra, känns det som. Efter skolan åker jag och trimmar prinsessan, ett styrkepass står på schemat idag! Imorgon blir det ett lugnare "rida igenom-pass" och på onsdag ska vi hoppträna för Christian Bengtsson. Taggad, eftersom hon hoppade super i lördags:-))

24 dagar kvar, sedan juuuul!


Girlsen