Trötta ben, lång dag

Hej igen!
Blev en lång dag idag verkligen. Var på sämst humör först sen i köpscentret först.. Så dagen kunde ju börjat bättre. Men sen så fick jag en ny Juicy Couture hoodie av pappa, så det fick mig på lite bättre humör också, hehe. Även ett par superbra hörlurar! Annars en bra dag med go mat och så. Mina ben är dock skit trötta. Kommer sova gott inatt asså.. 
 
Hörs imon 
 

Dubai nu

Kommer hem ikväll, bloggar då :*
 
                                         
 

Dag två

Gomorron! Sov till halv tolv idag. Trött?
Idag ska vi åka till Danat beach. Också en fin strand! Där är vi nog en stor del av dagen. Måste lägga mig tidigt eftersom vi ska upp tidigt och åka till Dubai. 3 timmars bilresa. Vi ska åka till The Mall Of Emirates och shoppa en del och sen ta och åta en go middag där.
Puss hej
 
 

Hidden Beach

Favoritplatsen. Det är inte många som kan hitta dit, det liksom ligger hemligt. Det är helt tyst och det enda man hör en vågorna. Jätte mysig plats verkligen!
 
 

Framme

Helloow. Kom hem till pappa imorse vid halv sju typ svensk tid fast halv tio arabisk tid haha. Vi vilade en stund och åt och nu ska vi till mitt absoluta favorit ställe. Hidden Beach. Så himla vackert med fräcka grottor och turkost hav. Underbart!
Ikväll ska vi mest ta det lugnt och gå på en resturang i grannstaden och äta god mat. Jag och Elin är ganska trötta efter flygningen och jag har varit vaken sen fyra svensk tid.. 
Hörs sen när jag är hemma igen, eftersom jag bara har internet där..  Måste ta fina bilder på Hidden Beach och lägga upp också!
 
 

Hejdå Sverige

Hej! Sitter på flygplatsen nu och jag och min syster ska käka middag. Mys.
Om en timma går vi på flyget och mellanlandar i Berlin och sedan vidare till Abu Dhabi . Vi är framme kl 6 och kl 4 svensk tid. Kommer stensova på planet haha. 
Gonatt hörs imorn när jag har vaknat!
 

Hollidaaays

Äntligen lov nu! Mitt lov började lite tidigare haha. Men så skönt! Ska vila ut mig ordentligt!
 
Gick i alla fall upp tidigt och åkte och hämtade lite stuff i skolan och sen åkte jag och pussade hejdå till Andreas. Åh kommer inte träffa honom på över en vecka.. :'( 
 
Ska i alla fall till stallet och jogga Hasse lite och sen fixa klart inför att jag åker. Kommer sakna min bebis med! Har precis packat klart i alla fall så är klar i stort sätt. 
 
Haha har ju inte alls tråkigt.. Kaos hår efter duschen. Vacker som få 
 

Night Time

Kom hem från hoppträningen för en stund sen. Vet verkligen inte om det gick bra eller dåligt.. Jag red i alla fall som en kratta. Så många tankar i huvudet, ingen chans till fokus då ju.. Jaja.
 
Så var det det med att packa också. Har aldrig packat i tid alltså.. Kvällen eller natten innan brukar det bli hehe! 
Ska ta och packa och sen sova. Förlåt för ett skit tråkigt inlägg men är ganska stressad. Gonatt :)
 
 

Ojojojoj

Hej igen! Nästan efter en hel vecka ju.. Tog en liten paus för vi hade nationella i bland annat fysik och så.. Hade jätte mycket att göra över huvudtaget. Fixat klart massa i skolan som jag är riktigt stolt över nu! Blandannat ett D på det senaste matteprovet.. Högsta på länge verkligen. Så det är därför jag inte har bloggat. Har knappt hunnit sova. 
 
Nu närmar sig i alla fall påsklovet! Så skönt ska det bli!! På Torsdag åker vi till Landvetter och tar flyget till pappa och vi stannar i Abu Dhabi hela lovet. Alice tar hand om Hasse och rider honom, så snäll som hon är! 2
Sista gången jag rider Hasse nu innan jag åker är ikväll och vi ska hoppträna för Christian. Han har varit sååå fin på dom senaste träningarna!
 
Hörs sen när jag kommer hem, puss haj
 
Min galna ponny haha
 

Spagettiben

Är heeelt slut efter denna dagen så ska sova på dirren asså.. Skriver om dressyrträning imorgon!
Puss gonatt
 Asså jag dööör, världens sötaste unge va Andreas
 

Abu Dhabi igen

På påsklovet åker jag iväg till pappa igen. Funderade ett tag på att jag skulle stanna hemma för jag kommer missa en del fester hehe, men jag beslöt mig för att åka i alla fall. Det är första gången på väldigt länge jag verkligen behöver den här resan. Slappna av, tänka på allt annat än skolan och all press. 
Så om en ca två veckor åker jag tillbaka till pappa och stannar där över lovet. Ibland måste man faktiskt välja det man behöver och inte det man tycker är roligast! Sen så har ett nytt köpcenter öppnat precis brevid pappa, så det hjälpte mig lite att välja hehe. 
 
Måste verkligen få lite färg denna gången också.. Haha vitlöken
 
 
 
 

Stalldag

Kom hem vid åtta efter en långdag i stallet. Jag red Hasse, gjorde stallet, städade och putsade. Duktig tjej over here!
By the way så gick ridpasset bra. Hasse va lite frånvarande i början och var mer fokuserad på dom väldigt spännande hönorna som går i en hage bredvid paddocken. Efter ett tag så koncentreade han sig mer på mig. Jag förstår honom helt och hållet. Vissa dagar när man är i skolan vill man bara stirra ut genom fönstret i klassrummet och dagdrömma.
 
 
Nu ska jag sätta mig och bara ta det lugnt och sen skriva några tidsinställda inlägg inför imorgon. Om ni undrar varför jag inte gör så mycket "livebloggning" är det för att för två tre veckor sen så slutade min älskade mobil att funka.. (snyft) Den ska snart in på lagning. Igen.. 
 
Ska lägga mig tidigt inatt och hoppas ni sover lika bra som jag ska göra haha..Gonaaatt
 
 
 
 
 

Onsdag

Hallå igen
 
Har precis kämpat mig igenom en engelskauppsats, näst sista nationella provet i engelska klart. Skönt. 
 
Efter skolan åker jag och trimmar Hasse. Har även stallet idag.. Suck. Ska ta och rida ett lösgörnade pass och få han så fin som möjligt inför dressyrlektionen imon för Christian. Ska ta och vara i stallet en längre tid idag för att städa och fixa iordning lite. Det är kaos i ett av skåpen och jag får halvt panik varje gång jag öppnar det. Ordning och reda ska det vara i stallet. En annan grej är om det ligger lite kläder på golvet i mitt rum. Det är inte lika farligt hehe. 
 
Ska ta och gå på lektion nu så hörs sen!
 
 
Gammal bild på mig och Linnea i klassrummet haha
 

Fullspäckad dag

Är äntligen hemma igen efter ett superbra pass med Hasse. Åh han gick så fint, dör haha. Gjorde som sagt lösgörande i trav och styrka & skänkeluppmärksamhet i galoppen. Han lyssnade på allt verkligen och gick som en klocka!
 
Efter skolan så åkte Andreas med hem och vi lagade lite mat och sen var vi bara med varann. Mys! 
Hade även gjort lite tidsinställda inlägg som skulle komma upp under dagen, var det tänkt, men vet inte vart dom tog vägen hehe..? Det är anledningen för att det blev ganska få inlägg idag. Men ändå har statistiken stigit hela dagen. Jätte roligt!
 
Nu ska jag ta och spänna av och ta en varm dusch och avsluta dagen med ett avsnitt med Ryttareliten. Så bra och intressant serie! 
 
Ha de gött 
 
Bästa killarna 
 
 
 
 
 

Tisdag

Gomorron!
 
Tisdagar är alltid så himla sega, men får hoppas att dagen rullar på bra ändå. Slutar vid halv fyra och så kommer Andreas så åker vi hem till mig en stund. Efter det så åker jag och rider Hasse. Vi ska jobba med lösgörande i trav och styrka i galoppen. Han har varit så himla mjuk och härligt att rida på sistone. Det märks att han älskar att arbeta och göra rätt. Snutten!
Så ser min dag ut idag, en helt vanlig vardag. 
Puss hej
 
Förrsten fixade till det sista på designen, som blev mycket bättre, tycker i alla fall jag.. 
 
Haha är så himla hungrig just nu så sitter bara och tänker på mat.. Hundra år kvar till lunchen juuuu :(