Second day in week

Väntar på LB

mupparna kom och störde haha;)
 
 

Taggade!

 
Sitter i bilen nu och är väl framme om tio. I lc så startar jag femma och i lb startar jag etta, hatar att starta först! 
Kommer att uppdatera under dagen:)
 
det regnade en skur men inte längre.. Som tur är! 

Uggs

Är grymt sugen på att beställa nya Uggs. Jag hade egentligen bestämt mig att köpa ett par (dom direkt nedanför) , men sen har jag även varit sugen på att köpa dom med "bandrosetter" på typ.. Kanske ska köpa två??
Vilka är snyggast?
 
 
 
 
 
Såå mysiga! *_*
 

It's Fridaaaay

 
 
Jaa, favvodagen! Somnade innan tio igår så nu är jag mycket piggare haha! Får lägga mig tidigt idag med för att vara pigg på tävlingen. Krossa! Ska satsa på denna. Min super ponny kan verkligen hoppa hus.. Om jag gör rätt då vill säga haha! Kapasitet har han, det vissta jag efter första provridningen. Snart två år sedan.. Vart har tiden tagit vägen? :O
 
Snyggisen
 
 
Slutar vid två, kanske tre idag.. Suck, men har hemkunskapsprov. Äger ju verkligen på att göra vegitarisk mat.. eller? Man borde ju tycka att jag kunde varit lite duktigare eftersom min syster är veg. Jaja, får se hur det går.
 
 
När jag slutar åker jag på dirren till stallet och rider, ett ganska förberedande pass inför imorgon. Kolla gas, broms och kanske hoppar någon sockerbit. Sedan så ska han knoppas och kanske duschas.. Plus att jag ska fixa allt annat för imorgon också. Kommer komma hem sent idag!
 
Uppdaterar under dagen, puss
Gomorgon btw
 
Varför klippte jag av mitt långa hår... :(
 
 

Rolig dag!

Trots att jag va extremt trött så har dagen rullat på och varit riktigt rolig! Vi hade idrott sista lektionen och vi hade orientering.. Jag, Agnes, Mohammed, Alex, Sebbe gick vilse i skogen.. Alltså helt lost verkligen! Gick typ i cirklar. Så vi hittade tillbaks långt efter lektionen var slut. Kort dag så vi slutade ett idag.
 
Jag och Agge tog hennes bil och körde till stallet. Allvarligt.. Vi kom dit vid två kanske(?) och vi börja mocka osv när klockan va halv fem..? Vi satt i fikarummet och sega.. Sen kom Emma (http://emmasstrand.blogg.se/) och Ebba. Dör va roligt vi hade.. Skrattade verkligen åt allt, plus att jag var svintrött. Flams.. Sen bestämde vi oss för att göra något kul så alla fyra körde iväg och köpte godis med Agges bil.. Sen spelade vi kort o massa annat.
 
Som sagt, kom ut i stallet väldigt sent haha! Som tur va så skulle Hasse vila, lille snutten. Han gillar egentligen inte att bara stå, utan vi brukar i alla fall ta en promenad på hans vilodag. Dåligt samvete haha, borstade honom inte ens idag!
 
Jag kom väl hem vid sex och jag har bara segat oså vid datan.. Ska duscha nu och lägga mig direkt efter det och SOVA. Sjukligt trött av all skola, allt plugg osv. Men det går så himla bra i skolan nu! Thank God.. Vilket det inte gjorde förut. Haha nu babblar jag bara så bäst att jag slutar skriva.. Trött tjej
 
God natt :))))
 
 
 

Extremt trött

Åhh idag är en sån morgon man bara vill ligga kvar i sängen och sova till klockan 12.. Asså grinar snart så trött jag är! Måste lägga mig mer i tid om jag ska orka hela nian haha.. Sen på lördagsmorgonen har jag ingen sovmorgon eftersom första start är nio.. Dock är inte det inte så långt att åka, vilket är tur.
Om någon irriterar mig idag.. händer inte roliga saker haha!

Kommer mer roliga inlägg under dagen, puss
God morgon förresten!
 
 
 

Smart drag

Vi hade håltimma i två timmar så jag åkte till stallet ock käkade, fixade allt i stallet och sen duschade jag en snabbis och sen åkte till skolan igen. Jätte skönt verkligen, bara ridningen kvar idag! Idag på schemat står det en ganska intensivt pass. Mycket lösgörande i trav och skritt och sen mycket stryka i galoppen. Sen så ska vi ha koll på allt tills på lördag. Torsdag vilar han och fredag går han ett "förberedande" pass inför lördag, med kanske nån sockerbit eller så. Inte rida länge då.. Vill att han ska ha mycket energi kvar på lördag!
 
tötisen
 
 

Grymma!

 
 

Mjukis och Uggs

Slutar fyra idag igen, seeegt. En dag är ju inte farligt men tre dagar i rad är inte högst upp på min lista! Så idag hoppar jag i mjukisbyxorna och Uggs, mys!
 
Alltså på vardagarna ser dagarna ut nästan samma! Svårt att göra det olikt.. Skolan, stallet, plugg , sova.. Haha. Kommer fixa inställda så ni har annat att läsa om istället för att läsa om när jag sitter med näsan i matteboken eller är i skolan osv. Ska fixa lite roligare!

Ska bli bättre på att ta outfit bild också, hann inte det idag.. Puss hej
 
Snyggt tvättställ i bakgrunden, jag vet
 
 

Helt död

 
 
Lång dag, verkligen! Jätte lång dag i skolan och sen stallet och red en pigg ponny. Han gick som en klocka idag och han känns jätte fräsch till på lördag då vi hoppar LB, LC på stall Troya. Taggad!
Nu på hösten när det börjar bli kallt så blir Hasse så himla pigg! Aa jo det är roligt att han har egen motor, fast ibland för mycket haha, får rejält med magmuskler i alla fall! Det går verkligen bara framåt nu för mig och ponnyskiten :)
 
Kvällen spenderas nu framför religionsboken eftersom vi har SO inlämning snart och jag ska ha ett A denna gången.. Bye
 
 
 
 
 

Tuesday

Morgon people, sovit bra eller? Det har verkligen jag haha, somna halv tio, trött? Går i skolan idag till så sent som fyra.. Dör så tråkigt, fast måste! Efter skolan blir det stallet på dirren. Hasse ska gå i ridhuset, regnar hela tiden ju! Skitväder.  När jag loggade in här nu på morgonen asså.. wow! Statistiken va hur hög som helst  och massa fina kommentarer, så roligt att se! Inte en enda elak kommentar! Fortsätt så.. Det är najs att ta bilder i teven haha..    

Tar nya tag och sätter ner foten

Hej igen. Var ett tag sen jag bloggade nu. Fanns vissa anledningar. Vissa jag inte tänker gå in på och andra som ni kan få veta och vissa lyssna noga på. Jag tar aldrig åt mig elaka grejer som folk skriver eller kommenterar på bloggen här. Fast jag undrar om folk inte skäms när dom kommenterar anonymt på nätet. Det är rena himmelriket för osäkra och avundsjuka killar och tjejer. Får det er att känna er bättre, eller vad? Om ni ska läsa min blogg så vill jag att ni klickar in här för att läsa och tycka om bloggen, det gör mig glad! Men om ni bara klickar in här för att skriva den där elaka kommentaren om hur jag ser ut, hur jag klär mig, osv osv.. så behöver ni över huvudtaget inte kika in här. Om ni kommenterar elakt så tänker jag inte gynna er som skriver så med att godkänna kommentaren, utan den åker i papperskorgen direkt!  Älskar att skriva och blogga! Har så många idéer och tankar. Tänker börja blogga igen för att jag tycker om det och från och med nu så trampar jag på elaka kommentarer och slänger dom bakom mig.  En grej bara.. Helt sjukt att statistiken fortfarande är hög.. Asså what? Har inte bloggat på jätte länge haha!