Höstfeelings

Kom precis hem från en kompis. Var ute och fotade lite i det fina höstvädret! Älskar hösten, i alla fall innan det blir sådär lerigt och regnigt.. Men när det är sånt här väder. Sol skiner på en klar himmel, fast det är så där kyligt och löven är i alla möjliga fäger. Mysigt och fint!
 
Måste även skriva en grej.. Nu när jag inte rider aktivt ( för tillfället) så finns det inte jätte roliga grejer att skriva om liksom.. Jag började blogga för just det att jag håller på med ridsport. Då fylls i alla fall bloggen med lite mer spännande inlägg och mer motivation i inläggen för att jag skriver om något jag verkligen tycker om. Just nu är det såna här inlägg som "kom precis hem från skolan" "ska plugga nu jao" nu sitter jag och min kompis och äter kladdkaka, fitness girlsen is here!" Haha men ni vet! Tycker mitt liv är verkligen ruttet utan häst och den aktiva ridningen! Förhoppningsvis ändras det snart ;-) 
 
 
Ska sätta mig och plugga massor nu.. Var juk igår och missade tydligen en hel del. Jippi typ. 
 
 

Saker ni kanske inte riktigt visste om mig

Jag har lejon som stjärntecken, raarw 
--

Jag är väldigt ambitiös.. Ska jag göra en sak så ger jag allt vad jag kan! Hatar även att ge upp, haha!
--

Jag kan snarka jätte högt ibland! Feminint och attraktivt, i know
--

Jag har ett marsvin och en kanin som numera bor hos min syster, där dom stormtrivs! Har även haft två till marsvin som gått bort. Zoo?
--

Jag knäcker mina fingrar jätte ofta! Inte bra och försöker sluta.. Haha
--

Jag spelar fortfarande candy crush haha!
--

Älskar serierna Pretty Little Liars, Game Of Thrones, Gossip Girl och några mer!
-- 

Älskar filmer! Ville bli skådespelerska när jag var liten hehe:)
--

Jag är inte blyg av mig, utan säger oftast vad jag tycker
--

De länder jag varit i är Sverige (såklart), Norge, Danmark, England, USA (new York), Sydkorea, Thailand, Förenta Arab Emiraten (varit i landets alla sju emirat) , Oman och även mellanlandat i Tyskland, Nederländerna, England , Qatar, Finland x antal gånger,  om det räknas haha! xD
--












Plugg

Hejsansvejsan

Gick till skolan idag. Mådde mycket bättre så det är skönt! Sitter i bibblan med Sara och Kristine nu och pluggar på riksdags grejer .. Orkar inte, Gud va tråkigt ! Men måste man så måste man.

Efter skolan (slutar fyra) idag så drar vi och tränar. 
Detta blev ett snabbt inlägg men måste plugga vidare nu haha.. Puss hej



Sömnberoende

Ska krypa ner i min varma goa säng nu och sova. Fett trött, tror det var därför jag blev sjuk.. Slarvat med sömnen, oops:/ ska till skolan imorgon igen så hoppas att jag är bättre då!
Gonatt så hörs vi imorgon , kramar :))



Bästa vännen kom med glass



Random

 Ursäkta min ofräshet, men ursäkten är att jag faktiskt är sjuk haha! Allt för uppdatering I guess.. :)
 

Dålig start på veckan

Yes ni läste rätt. Startar veckan med att vara sjuk. Vaknade med huvudvärk och illamående. Denna dagen får jag ligga hemma och göra såna sjuk-saker. Kolla filmer och sånt, ni vet. Mycket action. 
 
Denna veckan är trots allt jättespännande! Min älskade pappa kommer hem på onsdag, gud vad jag saknar honom.. Så det ÄGER haha. Även Fredagen är spännande (!), då vi ska hos veterinären igen för en hästbesiktning ;))) Håller alla tummar och fingrar och tår nu! Och även i helgen kommer ett STORT beslut tas, eller inte tas. Exciting! 
 
Ses under dagen! :)
 
 
- väldigt ramdom och gammal bild haha.. 
 
 
 
 
 
 
 

Höstmorgon

Gomorron:)
Vaknade av att det typ stormade ute imorse. Undrar om Hasse blåst iväg inatt asså haha, han går ju ute. 

Snart hämtar farfar mig och vi åker upp till Malin och hälsar på en viss storhäst. Måste även köpa nya stövlar på vägen dit, mina andra gick sönder sist jag var där haha! Så får se vad det blir för stövlar denna gången. Svart läder så långt jag vet nu i alla fall. 




Grattis världens bästa pappa

Idag fyller min älskade far år, grattis pappa!! (Vet att du läser;) grymmare pappa får man leta efter<3





Fredagsmys

Jisses har typ städat hela huset, vad hände där Cicci? Städryck kan man säga. Städade hela mitt rum och gjorde det fint och ordningsamt, tände även lite mysiga doftljus, cozy. 
Städade också smink/tjej-bordet. Mardröm var det haha! Får bli bättre på att hålla ordning alltså.. I stallet har jag ordning jämt, men hemma.. Nja. 
 
Väntar på mamma och Elin som kommer hem snart. Det blir en sån där familje-fredagsmys-fredag! Har knappt varit hemma dom senaste helgerna så ska bli skönt att bara ta det lugnt med my lovely family<3
 
Imorgon ska jag till Munkedal igen till Malins stall och hälsa på en viss storhäst.. Ska bli roligt att träffa henne igen, snuttan. :) 
 Hoppas ni också får en härlig fredagskväll,  gonatt! 

Kolla vad fint det blev tillslut! 
 





Världshistoriens tröttaste människa

När jag kom hem så slocknade jag direkt. Sov inte alls bra inatt, vilket som inte hör till vanligheten. 
Ikväll stannar jag hemma med familjen och tar det lugnt. En gammal hederlig slappar-fredag helt enkelt. Det behövs också ibland!

Innan mamma och min syster kommer hem så ska jag göra fint och mysigt i mitt rum (när man ändå har tid) och sedan ta en lång varm dusch. Sedan ska jag sätta mig vid datorn och försöka skriva ett något annat inlägg förutom mobiluppdatering som det lätt blir hela tiden..

Bild från dagen haha.. Charmiga boys!
Me gusta min klass:)))
 

Äntligen fredag!

Hello darlings
Ligger i sängen nu och ska snart gå upp till skolan. 

Var ju hos Hasse igår och han va så mycket bättre i benet! Haltande knappt nåt vad jag kunde se, vilket gör mig så glad! Värsta som finns att se det.. Usch! 

Börjar tidigt idag vilket suger, men jag slutar i alla fall tidigt. Ska hoppa in i duschen nu och dra mig till skolan:)

Byee



Gonatt

Orkar inte blogga nu.. Skulle egentligen fixa ett inlägg nu men just nu är jag en halvt sovande människa haha.. Dream sweet:*



Underbara minnen

Gud, blir nästan tårögd. Världens finaste ponny! 






















05:45

Det stod klockan på.. Hjälp asså! Tidig uppgång idag för jag börjar åtta.. Läxor och prov hela dagen idag. Från åtta till fyra, fem lååånga lektioner. Kommer nog somna.

Får se om jag orkar till gymmet efter skolan, annars ska jag nog hem och vila haha och sedan åka och kolla hoppträningen som är på stallet ikväll.

Måste erkänna att det är tufft att stå där och titta på, det är det. Men är ända där och hjälper till med bommar, träffar stallfolk  som jag nästan aldrig träffar längre och jag lär mig även mycket på att titta på ekipage och höra vad Christian, min tränare, säger. 

Hur som helst måste jag kuta (som vanligt ) till bussen! Godmorgon förresten!


- bild från förra hösten.. Mitt fina <3

Höstväder deluxe

Hej igen!

Var hos Hasse efter skolan och hälsade på honom. Idag var han jätte halt.. Dock kan det vara så nu lite i början när dom bytt till vinterhage- hårdare mark. Suck. Ska prata med pappa imorgon.

Nu är det verkligen höstväder asså! Storm och nu regn. Var frost imorse när jag vaknade.. Fy! 

Ska sätta mig och plugga nu.. Har två läxor och ett prov tills imorgon.. Känns sådär asså.. Har ingen alls motivation i skolan nu för tiden. Trots det får jag gjort allt, även om jag verkligen får bita ihop haha! Bara att kämpa på.. 

Hasse och hans lats friends förut när jag gick ut i hagen haha sötisar!




Tillbaka till verkligheten

Ny vecka igen då.. Ber om ursäkt för att jag inte har bloggat i heglen, men det blir så när man är med kompisar hela tiden. Nu för tiden blir det ofta lite av&på bloggning.. Man vill liksom vara social mot dem och så är det heller inte så mycket att skriva live om.. Så sorry för det! 
 
Idag efter skolan åker jag till min lille prinsponny, saknar honom.. Är egentligen van att se honom varje dag, och nu bara några enstaka gånger i veckan. Kan trösta mig med att han stormtrivs och har fått massa kompisar, hehe!
 
Skulle egentligen gymma idag igen, men vill träffa Hasse och så kan jag passa på att vila min kropp lite.. Inte van med så här mycket träning! Otränad eller? Haha
 
Nu ska jag ta och ta på mig skorna och gå till bussen, ciao
 
 
 
 


 

Utmattad

Kom precis hem från från Kristine. Var på gymmet förut cirka en och en halv timma. Märks att jag inte gymmat  på en evighet och att jag inte är aktiv med någon sport (ridningen) nu för tiden. Senast jag höll på aktivt varje dag med ridningen var i början av juni liksom.. Har blivit jätte klen haha! Ska i alla fall försöka komma igång nu igen! Så kul ju!



Om man var miljonär..

Hjälp vad fint*.* om jag var rik och ville flytta till New York hade jag lätt slagit till, jisses!










Torsdag

Hallåhallå
Äntligen torsdag, gör det betyder att fredag är dagen efter! 
Skolan idag går nog ganska fort, har tre lektioner bara och men slutar vid fyra.. Men det rullar nog på bra! 

Efter skolan idag så ska jag antingen dra till gymmet med Kristine eller åka till stallet och rida "Bullen" igen.. Får se , kanske hinner båda två! 

Ska till Hasse på lördag igen.. Tror jag. Saknar min bebis! Måste hinna med annat nu och det lång tid att åka ut till lösdriften.. Så hinner knappt:/  

Nu ska jag in på lektion igen så hörs sen!

Åh Gud.. Hittade en jätte gammal bild på mig och Hasse . Båda två nöjda efter en hoppträning :') 

Ny westernryttare

Gud va kul det var förut att rida den lilla westernhästen! Överlycklig var han, tog även liten galopp på ängen. Glad häst! 

Som sagt det var roligt, men western är inte min grej ;-) 



Desperat

HALLÅ ni måste hjälpa mig lite nu! Har alltid läst massor av bloggar, men nu för tiden så har jag börjat tröttna på blgogarna, tyckt att bloggarna blir tråkiga, eller att dom aldrig uppdateras. Såklart finns det bloggar jag läser som fortfarande är super bra och inpererade, men det är tyärr ett fåtal. Kom igen nu! Länka bloggar ni tycker är spännande, intressanta att läsa eller ara en blogg ni fastnat för! Stora som små, blogg om ridsporten eller annat! Give it all :D
 
 
 
 
 
 

Livet efter skolan

Hej!
Var hemma vid fem idag. Gått från åtta till fyra, med långa lektioner. Det är kämpigt asså!
 
Suttit och gjort klart lite skolarbete nu en stund och nu ska jag faktsikt åka och rida! En kompis till mig är utomlands och hon bad om hjälp om jag kunde rida hennes häst! Supersöt är han! En lite äldre arabvalack med westernsadel på ryggen (!!) , lite speciellt men kul, framför allt för mig nu när jag inte så himla ofta sitter på en hästrygg. 
 
Åh längtar tills pappa kommer hem, som han gör om cirka två veckor! Pratar med honom nästan varje dag, men det är verkligen inta samma sak som när han är hemma.. Jaja bara ett och ett halvt år kvar tills han kommer hem för gått. Bit ihop! 
Hur som helst hörs sen!
 
 
- bjuder på en gammal bild på mig haha.. Nej inte alls bildbrist
 
 
 

Ingen fantasi

Hej, eller go kväll :pPpPp
Kom hem för en stund sen från Krstine. Hjälp asså är där varje dag nu för tiden haha, bor där typ. Men nu för tiden när man inte rider så har man extremt mycket fritid.. Och blir LAT. Borde egentligen göra massa annat, men "tar inte det idag, har ju all tid i världen-grejen haha.. Ajaj Cicci. 
 
Tänkte i alla fall lägga mig tidigt idag om jag ska orka upp imorgon, börjar liksom åtta.. Hurra typ. 
 
Och en sak till. Vet att jag bloggar om rötna inlägg och uppdaterar segare än en sengångare, ska försöka få igång min fantasi igen. Den är verkligen på topp nu! 
 
Hur som helst ska jag hoppa in i duschen nu och sen låta John Blund besöka mig, godnatt!
 
 

Lunchrast




God morgon

Börjar skolan vid halv tio idag och slutar fyra.. Så lång dag. Ska inte göra alls mycket idag som det brukar vara nu för tiden. Livet utan att rida varje dag sucks. Hej otränad. Ska faktiskt i alla fall försöka springa en sväng ute idag när vädret faktiskt tillåter det.

Nu ska jag upp ur sängen och käka lite frulle, hejsvej




Hugg i hjärtat

Har tråkiga nyheter tyvärr. Hasse kommer bli triangelmärkt. Vet inte riktigt vad jag ska tänka. Vet inte riktigt vad jag ska känna. Allt går bara nedåt nu. 

En enda grej som är positivt är vi kanske har en storhäst på g. Vi ska besiktiga henne igen om cirka tre veckor. 

Nu förstår ni varför jag inte har bloggat.  
Jag försöker ta mig upp för uppförsbacken igen och samtidigt hinna med skolan och resten. Men nu ska hakan upp och blicken framåt. 

Får en klump i halsen när jag ser denna bilden. Mitt älskade hjärta <3





Snabbt inlägg

Heej
Kom hem från skolan för typ två timmar sen och ska snart åka till stallet för att kolla hoppträning. Åh vill också hoppa haha:(  men snart så! 
Hörs sen ! 


Livet kom i mellan

Jag vet. Förlåt förlåt förlåt haha. Suger på att uppdatera nu.. i alla fall dom två seaste dagarna, Varit mycket i skolan och alla sånna ursäkter ni vet. Livet kom imellan så jag inte riktigt tänkte på bloggen i första hand. 
 
Igår så var jag ju hos Hasse på morgonen och han fick nya skor. Sedan var jag i skolan och hade förhör på en politikredovisning, som jag även fick högta betyg på (glad hehe), efter skolan så var jag med Kristine och Erik och vi var ute lite och hade allmänt roligt! 
Idag så såg dagen likadan ut nästan. Var i skolan och träffade Kristine efter skolan. Jisses, kan vara med kompisar efter skoltid nu när jag inte rider varje dag haha.. Wierd feeling. 
 
Imorgon så ska jag ha någon matteföreläsning i skolan så jag tror vi slutar tidigare.. Hoppas det i alla fall! Sedan på kvällen så har jag faktiskt tänkt att kolla på hoppträningen för Christian på stallet! Behöver prata med honom om lite ny-häst-nyheter hehe.. Han har känt *den hästen* sen långt tillbaka, så han känner hästen väl, vilket är super!
 
På torsdag så besiktigas min antagligen nya storhäst, och om det inte är några bekymmer så står det en ny häst i stallet i början av Oktober, då pappa är hemma igen! SO EXCITING! Lovar er att skriva ett inlägg om hästen så fort jag vet! 
 
Ska krypa ner i sängen nu och sova.. Supertrött! Godnatt bloggen
 
 

Underbaringar

Måste berätta en jätterolig grej! Häromdagen så släpptes ett pyttelitet fölsto in i Hasses flock. Dom är som tokiga i varandra! Dom springer ihop som mamma och föl och dom går alltid ihop. Så himla söta!! Extrapappan Hasse ;) 


Morgonpigg

Heej måndag igen då.. 
Var faktiskt jättemorgonpigg idag så nu är jag ute hos Hasse och hälsar på honom och kollar när han får nya skor. Sen ska jag till skolan.. Börjar vid elva men ska dit direkt efter detta och sätta mig i bibblan och göra klart en skoluppgift. Hörs

Kolla på Hasse, Gud va han njuter haha sötis 


Söndagskväll

Hej! Förlåt för sämst uppdatering denna helgen.. Men inte riktigt varit på humör för det eller orkat. Bara umgåtts med Kristine i helgen. Varit riktigt skönt att bara ta det lugnt. 

Imorgon väntas en hel ny vecka och nya roliga grejer! På morgonen innan skolan imorgon ska jag och min farfar ut till Hasse och han ska få nya skor på det nya stället. Han trivs super och det värmer nåt otroligt! Sedan så ska jag till skolan och sen slutar jag fyra.. Får se vad jag hittar på efter det! 
Puss och gonatt :*



En bild från Göteborg igår och våran tacokväll haha

Lördagsmys

Hej! 
Kom hem jätte sent igår så sov länge idag. Inte gjort så mycket idag utan mest tagit det lugnt hemma. Nu sitter jag på bussen påväg in till stan med Kristine. Ska kolla lite skor och så. Just hang out. Ikväll så blir det mest en tjejkväll med my best homie. Vi ska nog äta tacos och kolla film eller liknande, bra lördag!:)


Upptagen kväll

Förlåt för dålig bloggning idag , efter skolan så blev jag rätt upptagen. Nu ska jag kolla bio tillsammans med en speciell, hörs imon :)


Stressig morgon

Denna morgonen var hur bra som helst tills jag upptäckte att jag hade försovit mig en halvtimma. Var svin trött..

Nu sitter jag i alla fall på bussen. Slutar tidigt idag med bara trelektioner. Efter skolan åker jag hem till pappa igen och säger hej då till min älskade pappa. Han åker tillbaka till Abu Dhabi igen åker hemifrån vid tre.. Vill vara där då liksom! 

Pappa kommer hem igen i början av oktober , längre redan haha! 

Ikväll ska jag iväg till Göteborg på en spännande liten hemlig sak också.. ;) 
 Känns som en bra dag idag !


Haha pappsen..
 

Fullspäckad dag

Jisses nu är jag helt slut. Gick i skolan till klockan fyra och sedan åkte jag och Kristine till det stallet och hämtade lite av Hasses grejer och även mockade ur boxen.. Suck. 
Sedan kom pappa och vi åkte ut till tjuvkil och hälsade på våran prins. Gud vad han trivs där! Lycklig ponny! Blivit riktig polare med ett pyttelitet föl som flyttade in i flocken i morse. Såg lite roligt ut när han och fölet sprang som stomamma och föl.. Haha dör! Alla älskar Hasse <3 
Sedan så ikväll vid sju hade vi ett litet affärsmöte med ägarna till den storhästen vi har kollat på. Lite snack och kontraktskrivning. Om hästen går igenom besiktningen på torsdag så är hon vår! MIN ALLDELES EGNA STORHÄST. Kan verkligen inte fatta detta. Världens finaste storhäst verkligen!!
Om/när hon har gått igenom besiktningen  och är helt grön så tänker jag presentera den. Jisses så spännande! 
Ledsen med sådär bloggning idag men har haft väldigt fullt upp.. Är super trött nu. Ska krypa ner i sängen snart och drömma massor! Hoppas ni gör detsamma , gonatt :))

Rast med besti



At school

Började vid halv tio idag med samhällskunskap. Vi jobbar med partier och sånt.. Inget riktigt min grej, fy vad tråkigt! 
Dagen ska nog rulla på bra. Det känns verkligen som måndag eftersom jag inte varit i i skolan på tre dagar haha! Efter skolan så ska jag åka till det gamla stallet och hämta de sista grejerna och sedan hämtar pappa mig och vi åker ut till Hasse. Herrejisses vad lycklig han var igår! Hoppas han är lika glad idag. 
Gomorgon i alla fall!



Lyckan vänder

Heeej!! Har verkligen varit en superdag idag! Lyckan är påväg åt rätt håll igen!

Kom precis hem efter provridningen på en viss häst. SÅ HIMLA UNDERBAR. Vilket scoop h*n har alltså! Dröm ju. Får se vart detta leder nu...

Ska i alla fall ta det lugnt nu och kolla på lite film med min syster (alias kameraman ikväll haha). Köpte lite naturgodis på vägen hem också, mumma! 

Imorgon ska jag gå till skolan igen för första gången på en evighet känns det som haha! Har saknat kompisarna ju. 
Efter skolan imorgon så åker jag och pappa till Hasse med dom sista grejerna och hälsar på våran kära ponny. Det är ungefär hur min dag ser ut imorgon..    

Gonatt:))
Men kolla på denna skönheten!!


Världens lyckligaste ponny

Var jätte nervös imorse. Skulle han trivas? Skulle flocken inte gilla honom? Allt det.. Var nog extra nervös efter allt som har hänt. Inget har liksom gått så bra på sistone haha. 
Men tvärtom.

Vi ut tog Hasse i hagen och jag tog av han grimman. Ville filma så skulle precis ta upp min mobil. Det ända Hasse hinner göra är att äta en tugga gräs han hitta direkt. Sedan en sekund senare så slänger han upp huvudet och kollar sig omkring. Han upptäcker flocken som är långt borta och att han är i världens största hage! Sedan tog det en millisekund för honom att sätta benen under sig och for iväg i den snabbaste galoppen han kan! Svansen va rätt upp i vädret och han slängde med huvudet. En sååå lycklig ponny! Blev alldeles varm:') sån ren lycka lyste ur honom. Han sprang fram till flocken och hälsade även på ledaren vilket gick superbra! Allt gick så himla bra!! Han sprang runt med flocken ett tag och sen kom alla till ro och käkade gräs. Har inte sett Hasse så lycklig på jätte länge! Eller känt mig.. 

Pågrund av att jag inte hann ta upp min mobil och filma när han exploderade iväg så har jag varken bilder eller videor haha! Men får ta det imorgon:)) 

-gamla bilder på en lycklig Hasse 




Morgonsnack

Idag är jag hemma
Igen. Doktorn sa att antibiotikan jag fick har helt mot smittan på fredag, så får stanna hemma från skolan idag igen. 
Eller hemma och hemma. Nu ska vi åka upp till Hasse och släppa ut honom i flocken.  Hoppas han trivs nu!! 

Sen i kväll ska jag åka till en viss storhästen och rida igen. Ska inte glömma västen den här gången så vi kan hoppa lite höjder. Får inte hoppa högt utan väst , pappas order. 
Hur som helst måste vi snabba oss till Hasse nu för att att vara med på utsläppet! 

Gomorron förresten :)



Ingen mer sån hage för Hasse. Nu ska han springa på STORA ängar och mysiga skogar.  

Hemma

Är hemma nu. Var lite jobbigt, men han såg ut att trivas hittills. Nu står han på box  inatt och imorgon så släpps han i flocken på lösdriften. Tror han trivs jättebra , plutten <3 är i alla fall skit trött så ska sova nu hörs imon 



Resturang med min bästa pappa



En titt på framtiden

Trots allt som hänt nu så vill jag fortsätta med den sporten jag brinner för. Även om det är svårt att få upp hakan och fortsätta se framåt så vet jag att detta är något jag inte skulle klara mig utan. Seriöst,Cicci kommer hem efter skolan och tar det lugnt? Herregud skulle inte klara av det! 
Utan jag och min pappa har besämt oss för att fortsätta med den här sporten. Dock inte på någon mer ponny , då jag har provridit en helt fantastiskt storhästen. Är helt kär i den! Ni kommer antagligen snart få reda på mer om den. H*n är underbar! 





Frukost och VM på tv-rutan

Sitter just nu och käkar frukost framför VM  i laghoppning. Så kul att se! Trots att Sverige inte längre har någon chans så är det ändå kul att se deras ritter. 

Senare ikväll åker Hasse till sitt nya hem. En superfin och bra organiserad lösdrift. Hoppas han trivs.. 

Ska äta upp nu i all fall och lite senare åka till stallet och packa lite. See you soon :) 


Night time

Hello:) ska lägga mig nu äntligen.. Har inget feber längre, vilket är skönt, men har effing öronen och ännu mer ont i halsen. Tog typ 30 min att få ner två mackor förut. Skojar inte, tuffaste måltiden på länge haha.. 

Imorgon ska vi antagligen flytta Hasse. Känner på mig att det kommer vara en hel del känslor inblandade.. Känslan att plocka ihop alla hans grejer eller hänga sadeln någonstans där den under en lång tid inte att flyttas på. Allt dedär. Men försöker bita ihop och bara göra det.

Nu ska jag ta en varm dusch och sedan lägga mig och försöka sova, hörs imon
  
Åh kommer ihåg den här träningen i vintras så väl! Han var såå fin.. Och galen ;)


Rubrik ska de va ja..

Oj va dagen gick fort! Åkte som sagt till vårdcentralen och fick diagnosen halsfluss-bakterier.. Så 3 tabletter antibiotika i 10 dagar.. Alltså 30 tabletter som allt! Har inget problem med att svälja tabletter men dom här är stora .. Usch:( eftersom det är smittsamt så får jag inte hå till skolan fören på onsdag .. Kul. Har ju ingen feber längre så hade sett fram emot att inte sitta och ruttna här hemma haha..  

Åkte sedan med mamma till en affär och köpte lite smink och sånt, sen till en annan affär och köpte en ny as gosig ridtröja och ett par nya KL strumpor. Har inte riktigt använt ridkläder som senaste månaderna pga allt med Hasse. Men nu så:) 
Sitter hemma nu och tar det lugnt och kollar på serie och njuter av en B&J .. Eller ja försöker. Det är massa snickare på taket som fixar solpaneler , och det låter skit mycket, ingen lugn och ro.. 
Hörs sedan i alla fall :) 

Två bilder från dagen 


 

Måndag

Gomorgon , är påväg ut till vårdcentralen med mamma. Min hals blir inte bättre och har nu fått skit ont i örat! Alltså orkar inte..

Hur som helst kommer min dag inte vara så spännande direkt haha, men kommer uppdatera i alla fall!