Färdigpackat

Fått gjort en hel del idag, verkligen. Är även klar med packningen nu, bara lite handbagage kvar..  
Är i alla fall helt  slut, minst sagt. Ska lägga mig redan nu och sova. Kommer inte ha några problem att somna ikväll, haha. 
 
Går i skolan imorgon och sedan åker jag direkt därifrån till Landvetter. Mellanlandar, som vanligt, i Amsterdam och sedan vidare till Abu Dhabi. Saknar pappa något otroligt. 
 
Kommer fixa lite tidsinställda inlägg när jag reser, så att ni får uppdatering. 
Puss&Gonatt
 
 
 
 

Riktig stalldag

Gick upp med tuppen, red, packade, åkte från stallet vid elva, lämnade Alicia hos Malin på stall JH, åkte tillbaka, fixade klart alla stallsaker, putsade all utrustning och kom hem nu (16.30) . Dödstrött, speciellt med feber och tre timmars sömn. Nu står min egna packning på listan. Ska bara ta en powernap... ZzzZzz, hörs snart! 



 
 

Sämre överraskningar

Uppe med tuppen.. Minst sagt. Jag ska vara i stallet vid sju för att hinna rida, packa Alicias grejer och fixa stallet innan tolvtiden då vi kör upp henne till Malin.

Jag har sovit sämst inatt. Vaknade vid två-tre tiden av feber, blev lagom irriterad. Så inatt har jag ungefär fått tre timmars sömn haha.. Varit trött som ett as, men ändå inte kunnat somna? Och jag somnar alltid lätt! Skitsamma, bara att bita ihop, ta alvedon och fixa det som ska fixas! 

Ikväll ska jag även upp till min älsklingsponny och hälsa på honom innan jag åker. Massor av mys kommer det bli! Favvoponnyn<3 



- inte den snyggaste outfiten genom tiderna hahah..

Godisholic

Snutit och pluggat hela kvällen med Kristine, med godis såklart! Såklart.. *_* 

Alicia var även jättefin idag. Lite protester, men lyssnade bra. Rider för sista gången på två veckor imorgon.. Kommer sakna det, men skönt att ta ett break ibland. 

Imorgon blir det stallet tidigt för att köra upp Alicia till Malin. Supersnälla Linda hjälper mig, då min familj inte kan, eller är i Sverige haha.. Så tacksam för hennes hjälp! 

Gonatt :)))




Hästarna ATM

Alicia och jag hittar varandra mer och mer (hon kom till mig i oktober). Vi har inte kommit ut på så mycket tävlingar än pågrund av olika anledningar... Men trots allt, känner jag inte nån som helst stress under våran utveckling. Vi hoppar liksom 140 språng som ingenting hihi! Men såklart ska vi tävla snart! 
Vi kan nog varandra utan och innan nu i ridningen. Vart våra gränser går, vad vi orkar, samt våra både starka och svaga egenskaper. 
Personligen tycker jag att jag har utvecklats jättebra på Alicia och jag rider bättre än någonsin. Tänk va sessan lärt mig! Och såklart mina grymma tränare och andra vänner. Får även klappa mig själv på axeln för detta :)). 
Säger bara det.. Se upp för oss ;)
 
 
 
Hasse njuter i flocken på lösdriften och trivs riktigt bra med rehabiliteringen. Han har inte varit halt på flera månader nu och nu till våren ska vi försöka få igång honom lite.. Vi får se hur mycket hans ben klarar. 
Hittills har vi bara hållt på med bus och trickträning. Superduktig och lättlärd är han, Han kan nästa stegra helt på kommando nu! :D 
Är så ofta jag kan hos honom... Ibland blir det mer sällan tyvärr, eftersom jag har skolan, Alicia osv.. Det är en jäkla lång väg dit också. Önskar jag kunde träffa min älklingsponny oftare.. 
 
 
Observera fluffpälsen!! Hahaha

  
 
 
 

Ingen måndagsångest här inte

Börjar skolan vid ett idag, vilket är sååå skönt. Det betyder att jag får lite sovmorgon och hinner åka upp till stallet nu och rida sessan innan skolan också. Så efter skolan är det bara att krascha i sängen hemma haha (I wish).. Fast nej, massa saker som ska göras. Plugg, plugg, plugg. 
 
Min vecka: 
Måndag: Trimma Alicia, skolan, plugg. Även städa rummet.. Om jag pallar, vilket är tveksamt haha.
 
Tisdag; Packa Alicias grejer. Rida ut Alicia och pussa extra på henne, innan vi åker upp till stall JH och lämnar henne hos min tränare Malin Trollnäs. Jag ska även packa min egna resväska på kvällen. 
 
Onsdag: Skolan, och sedan iväg till Landvetter. Flyga till Abu Dhabi och träffa min älskade pappa, som jag saknar obeskrivligt!! 
 
Torsdag- lovet: Lov för min del! Är i Förenta Arab Emiraterna hela lovet!
 
 
 
 

Två månader senare..

Stort HEEEJ igen! 
 
Som ni märkt har bloggen legat nere i cirka två månader. Först var det pågrund av designbyte, men senare blev det trots allt en liten bloggpaus. Första veckan var  det skönt, eftersom jag har extremt mycket i skolan nu för tiden, men nej... Nu kan jag bara inte hålla fingrarna borta från tangentbordet längre! ;-)
 
Så.. Vart ska vi börja? Massor har hänt, believe me. Krig i stallet, pappa har varit hemma i Sverige, programbyte i skolan (!), fotat ny design, varit med massor av mina vänner, drama hit och dit.. osv.. 
 
 
Vissa saker kan jag ta upp här och vissa inte. Men en sak jag kan ta upp är att jag bytt linje! Från ekonomi till samhäll. Saken är egentligen inte jättestor, men för mig är det självklart det! Ekonomi var verkligen inte min grej.. Not at all- så jag bytte till samhäll. Jag stormtrvis i klassen och lärarna är sååå mycket bättre. Så detta är jag superglad över! 
Och det med stallet... kan jag tyvärr inte skriva om just nu. Men trust me.. Det kommer, vid rätt tillfälle. 
 
Är mer än motiverad till att börja skriva här på bloggen igen! Förresten vad tycker ni om den nya designen? FInns några detaljer kvar som jag vill fixa.. Men det kommer!