Tårttajm

Släkt kalas

Redan fixat klart stallet och nu ska vi ha släkt kalas eftersom både jag och mamma har fyllt år. Jag den nittonde och hon den tjugonde! Så lite presenter och tårta med släkten blir det vid halv två tiden.

En ful bild på mig och Agnes igår.. Haha

Svar på kommentar

Hade fått en fråga om vad jag har för sadel? 
 

Jag har en santa cruz, kommer inte ihåg hela namnet men den är superskön! Den har skön stoppning och är jätte besväm. Sitter perfekt på Hasse också. Det är en hopp/all round sadel, men jag använder den i dressyren. För att vara hopp/all round sadel så kan man komma ner i den bra. I vissa såna saldar sitter man mer på sadeln än i. Så alltså är den jätte bra i alla moment. Super nöjd med den!
 
 

Klippt mig

Varit hos frissan ikväll och klippte hela 7 cm av mitt hår! Känner mig naken typ.. Men skönt att jag har blivit av med lite sliter hår. Sköter mitt hår jätte bra nu! Långt och friskt hår vill jag ha<3

Skillnad eller?

Bildbomb 20/8 del 2

racerponnyn
 

Väntan på bussen

Hann inte blogga förut idag, sorry. Nu har jag precis slutat och jag sitter och väntar på bussen med Agnes. Den kommer typ om en halvtimme så vi sitter typ och ruttnar i värmen, suck. Idag blir det ridhuset för Hasse. Svinvarmt ute och man kisar så man går ont i huvudet. Bara lite joggning för honom och sen skrittar jag nog ut en sväng. Så skönt att sluta skolan klockan ett redan, ingen stress i stallet och man kan ta det lugnt hemma och göra lite vad man vill. C u

Bildbomb 20/8 del 1

 

Ridpass klart

Kom till stallet vid fem idag ungefär. Lång dag i skolan.. Jag red som sagt över lite bommar. I början var han över pigg så han va jätte stark , men jag jobbade honom mycket på volt och fick honom någorlunda lösgjord , plus att han koncentrera sig mer på mig också. Gick bra till slut och jag avslutade med ett skutt på typ 50 cm.. Jisses vilket fint språng! Någon har saknat detta ;) . N ska jag skritta ut honom en sväng och sen ska jag åka hem. Hörs sen

Godmorgon people

Allt bra eller? Idag så slutar jag väldigt sent i skolan.. Runt fyra, fyf*n. 9an är tuff har jag märkt, haha. Efter skolan åker jag direkt till stallet. Blir bomarbete idag. Stärka ryggen, gå i kåg form över upphöjda bommar. Riktigt bra är det! Tränar inte bara musklerna utan och att han får tänka med hjärnan. Om en vecka är det hoppträningen för Christian igen.. Och nu känns han jätte fin redan. 
 
Bloggar mer sen, måste springa til bussen nu!
 
 

Sent inlägg

Kom hem vid åtta och efter det har jag pluggat klart och käkat lite. Åkte även och handla med mamsen. Förresten fyllde världens bästa mamma år idag. Älskar henne så mycket!
 
Hasse kändes sådär idag. Red i paddocken och det va nåra som höll på och greja vid sidan om.. Byggde nånting och höll på att bröta med motorsåg och massa andra läskiga grejer enligt Hasse.. Han blev lite spänd och koncentrera sig mer på det är på mig. Jaja det blev i alla fall bättre i slutet och man får inte glömma att framgångar och motgångar går hand i hand! Emma klickade massa bilder som kommer upp imorogn. Blev många fina! 
 
Smakprov :)
Gonatt everybodyyy
 
finingen
 
 

Pluggar

Hade håltimma så slutade en timma tidigare. Så nu sitter jag Emma och pluggar matte bland annat. Ska åka till stallet sen och Goa Emma följer med.
Idag står det lösgörande i trav och stryka i galoppen i schemat för Hasse. Emma skulle ta med kameran så det blir nog några bilder idag också.

Nu ska jag fortsätta att plugga matte och käka nudlar, pusshej

Dagens

Andra skoldagen

Gormorgon alla läsare. Sovit gott eller? Igår så blev det noll bloggning.. Det var min födelsedag. Jag var med kompisar i skolan och jag ville inte sötta mig ner och blogga då. Samma när jag var med mamma sen. Det var en "mamma o dotter stund" så jag ville inte sätta mig och vara osocial då heller.. Var i alla fall en jätte bra födelsedag som avslutades i stallet med världens finaste häst. Jag red ut vid åtta tiden och det var jättemysigt väder. Dock lite kyligt.. Men hösten kommer ju. Jag red barbacka! Väldigt längesen det hände. Nu skrittade jag bara han dock för at han skulle vila. 
 
Kommer uppdatera under dagen idag, kanske kommer outfit osv. See u
 
Saknar!
 

Slutet av sommarlovet

Efter stallet så mötte jag upp Emma och vi skulle promenera till henne.. Såklart kommer sveriges största regnväder över oss när vi är halvvägs. Har serriöst aldrig varit så blöt av regn väder. Det va inte en enda torr fläck på hela oss haha.. Vi dog av skratt när vi sprang när vi sprang. 
Vi bytte om hos Emma och sen käkade vi tacos och pratade och flammsade hela kvällen typ.. Jätte roligt slut på sommarlovet. Hade inte träffat Emma på jätte länge heller. Varit ett jätte bra sommarlov och har hunnit med jätte mycket! Kan skriva ett inlägg om mitt sommarlov imorgon.
 
Imorgon är det inte bara skolstart, utan också min födelsedag! 15 år och allt! Dagen spenderas med kompisar i skolan och sen ska jag åka iväg med min mamma en sväng för att fira min födelsedag. 
 
Bloggar mer imorgon! Tack för jätte bra statistik idag!! love uu
 
 

Hasse 18/8

Hasse i ett nötskal

  Hittade några gamla videor på min gamla dator. Bland annar massa videor på när Hasse brallar loss i hagen. Rullar sig och fyger upp jämnfota gång på gång. Han är verkligen alltid glad, snutten.. En av hans bästa personlighet är att han lyckas att få en på bra humör. Finste killen!
 
Ledsen för sjukt dålig kvallite på bilderna men dom är utklippta ur en video. 
 
 
 
 
 
 

Hej igen!

Hello folket!
Jag har inte bloggat på en vecka, jag vet.. Men den sista veckan hos pappa så orkade jag verkligen inte springa runt och stressa efter wifi om vi inte var hos pappa. Dom sista dagarna tog vi det bara lugnt vid stranden så då kände jag att det kanske inte är jätte roligt att läsa om exakt samma sak hela tiden, så stog över bloggandet till jag kom hem. 
 
Kom förresten hem i förrgår. Var väl i sverige nio på morgonen svensk tid. Det va underbart och gå ut och andas in svensk luft som inte har så himla hög luftfuktighet som i UAE. Var även skönt att kunna gå ut i solen utan att det va 50 grader. 
 
Åkte hem till min mamma och kramde om henne och sen så fortsatte jag till stallet. Saknat Hasse så mycket! Han hade fått sig en liten gräsmage.. kul haha! Red ut honom först en sväng innan vi gick till ridhuset. Sa nån pigg? Red ner för en backe och skulle vända och han bara flyger iväg som ett skott! Skrattade ihjäl mig typ. 
Jag red honom lite i ridhuset sen. Han var jätte fin! Verkligen inte alls så stel jag trodde att han skulle vara, utan han var riktigt mjuk i både nacke och ryggen. Kändes verkligen inte alls som om han hade vilat. Red igår igen och han var ännu finare. Ska sätta igång honom noggrant, ett steg i taget. Bygga från från grunden och på onsdag om ca en och en halv vecka så hoppar jag för Christian, blir perfekt timing. Bara jag som är jätte sugen på att tävla? Ska anmäla så fort han känns 100%. 
 
Pappa flög med oss hem för att vara i sverige ett tag, så jag kommer träffa honom sen och vi ska åka på lite ärenden idag och han ska även med till stallet. Kommer uppdatera under dagen. :)
Så hörs sen!
 
Förresten fixade en ny header för jag började tröttna på den gamla.. Vad tycker ni?
 

Al ain

Sitter på hotellet nu i al ain. Jättefint 5 stjärnigt hotell detta också. Nästan direkt när vi kom fram så tog vi bilen in till köpcentret för att äta och shoppa lite.

Jag köpte faktiskt lite:) tre jättesöta tröjor och fem bodyplashes från Victorias secret. Min favvoaffär.. Haha;)

Imon ska vi upp tidigt igen för att åka hem till pappas place igen. Varit en jätte rolig resa och man har verkligen sett mycket!

Bilder- lite inköp och en bild utanför fönstret

 

Mot al ain

Uppe tidigt. Igen haha.. Men lång bilresa idag igen. Vi åker ut ur Oman och åker till Al Ain, som ligger i emeratet Abu Dhabi. Det var 70 mil hemifrån till Oman. Helt sjukt långt ändå.

Igår kväll höll jag på att skriva ett inlägg som jag lovade.. Så klart somnar man! Haha typical mig asså. Men men bloggar nu.

Får se hur det blir med wifi på hotellet i al ain.. Men försöker blogga då mycket som möjligt!
Pöss haj

Oman

Har precis landat i sängen på det nya hotellet i Oman. Ligger centralt i muscat och är också ett sjukt fint hotell.

En grej bara.. Det förra inlägget skulle komma upp igår! Men det hotellets wifi dampade typ så jag fick publicera det idag istället.

Nu ska vi gå ut och ta oss en promenad i staden och sen gå till nån restaurang och äta .. Utsvulten!

Lovar att blogga senare , puss.
Bilder från bilresan från Fujairah till Oman-

Älskar livet

Kom hit vid ungefär vid fyra. Åkt bil ända sen halv nio i morse så hade himla ont i röven haha! Vi fick se jätte mycket fina saker på vägen. Allt från storstäder, småstäder, öken, "vulkanberg" och alla emerat. Så det var inte jätte tråkigt att åka bil ändå. Hade party i bilen;).
Utanför Fujairah så går indiska oceanen, så det första vi gör är att hoppar i havet när vi kom fram till hotellet. Haha jäklar(!!!) va stora vågor! Det första som händer är att pappa gör en volt över mig! Haha dör va starka vågorna va. Fast jag tycker det är jätteroligt med vågor , om man är med på att dom kommer..;)
Hotellet är sjukt fint! 5 stjärnigt och helt perfekt. Havsutsikt , megapool, lyx. Allt är verkligen lyx här.. Älska !

När vi hade badat så gick vi och åt middag på hotellet. Buffé.. Inte alltid så bra haha.. För äter tills jag spricker:D Älskar arabisk mat!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova.. Vi ska iväg tidigt imon igen. Mot Oman!

Ledsen att jag inte har kunnat blogga fören nu, men har ju inte haft wifi innan. Så skriver ett hyfsat långt inlägg nu! :)

Dagen i bilder-

Hasse Abstinens

Saknar honom så sjuukt, min bäbis.
 
Baakbeeen *_*
 
 
 
 
 

Sanning om mig

 Jag fyller år om 13 dagar, fyller den nittonde
 
Ska satsa jättemycket mer i skolan nu i nian
 
När jag var liten så hade jag världens bästa pigment. Kunde knappt va ute i solen i tio minuter utan att få t-shirt bränna, haha!
 
Älskar att resa! Jättekul att se alla olika kulturer och klimat
 
När jag kommer hem så ska jag fokusera jättemycket på Hasse. Tävla så mycket som möjligt och träna jätte mycket! Vill utvecklas
 
 
 

Död


 
Va helt död när jag vakna. Klockan sju och klockan fem svensk tid. Suck.
Hur som helst ska försöka fixa inställt och så.. :) Tror det finns wifi på alla hotellen, så det är bra. Då kan jag blogga "live" redan ikväll/eftermiddag.
Hörs!
Hasse får bjuda på en bild.. Åh miss my boo :(
 
 
 

Spännande

Imorgon så hoppar jag, pappa och min syster in i bilen för att åka till alla sju emirat och även Oman! Så kul! För er som inte visste så finns det sju emirat. Abu Dhabi, Dubai, Fujairah, Ajman, Sharjah, Umm al-Qaiwain , Ras Al-Khaimah. Oman är ett eget land och vi ska till huvudstaden Muscat. Så resan kommer se ut såhär-
 
7 aug- Bilar vi igenom alla emerat och sover över i ett hotell i Fujairah.
8 aug- Bilar till Oman och sover över i ett hotell i Muscat.
9 aug- Bilar till staden Al Ain som ligger i Abu Dhabi och sover på ett hotell där.
10 aug- åker vi tillbaks hem till Ruwias
 
Så kul ska det bli! Se andra delar av landet också. Ska tjata på pappa så att vi stannar regelbundet på köpcenter vi passerar. Blandannat ska vi besöka Victorias Secret på hemvägen. Måste fylla på lite höstkläder i garderoben!
 Kommer nog inte kunna blogga när jag sitter i bilen.. som jag kommer göra mycket haha! Men ska göra tidsinställda och blogga så fort jag får wifi. Tagga att gå upp klockan sju imorgon.. Måste även säga att jag är jättetacksam att statistiken är kvar fast jag jag uppdaterar som en kratta. Bästa bloggläsare!
Gonatt:)
 
 
 
 

Ni vet vart jag är

Älskar mitt liv!

Tisdag

Hello folket!
Sorry att jag inte har bloggat men varje dag har väl sätt ut så att jag ligger i eller vid poolen och degar haha.. Inte jättekul att läsa om hela tiden men men. Jag ska blogga från och med nu;).

Idag på dagen blir det poolen och solning.. Har legat och segat i poolen istället för att jobba på brännan .. Shame on me haha! Så mycket sol idag.
Sen när jag kommer hem så ska jag packa och göra i iordning för den där GREJEN. Taggad! Kommer ett inlägg om det sen!!

Kolla bilderna ! Första bilden är från första dagen och sen andra är från igår. Lite färg har jag allt fått! Fast jag i princip bara har slöat i poolen. Ingen redigering:)

@poolen

Bara 39 grader idag , jätte skönt. Njuter...

Lördag 3/8

Hello people!
Vaknade vid tio och käkade frukost framför teven.. Standard på semester;).

Idag blir det slappdag vid poolen. Jag ska åka med två av våra kompisar dit medsänd pappa jobbar.. Blir poolen idag haha.. Vågade som fasen igår i havet. Och om man får vattnet i ögonen tror man att man ska bli blind , så salt vattnet är haha! Så inget hav idag.. Ska även jobba lite på brännan. Första dagen låg jag i solen i 15min och redan fått en rejäl bikini rand haha..

Det blir en del slappdagar i början nu när pappa fortfarande jobbar oså.. Men det är skönt det också. Men nästa vecka ska vi göra en jätterolig grej!! Ska göra ett inlägg om det sen. Sååå kul.

See u

Haha inte så jättekul bild .. Bara tog kort genom fönstret :)

Gårdagen

Ledsen att jag inte bloggade alls igår.. Men jag va knappt hemma under hela dagen. Först åkte jag och min syster till havet och badade. Jäklar vilka vågor det va.. Sen var vi bara hemma en snabbis och gjorde i ordning oss. Vid fem tiden åkte vi på middag hos svenska kompisar som också jobbar här som pappa. Vi har känt dom sen innan. Riktigt god mat och gött folk.
Sen åkte vi och handlade och åkte hem... Så aa ar inte riktigt haft den tiden att blogga, men jag ska blogga mycket mer idag. Ska fixa ett tidsinställt också.
Häjj

Myskväll

Har precis lagt beslag på soffan.. Haha. Nej men jag och min sis ska ta och käka lite arabisk glass och kolla det nya avsnittet av pretty little liars på pappas nya tv. Sjukt bra är den. Som en dator, touch fjärrkontroll, 3D bild och allt. Big like. Hörs imorgon igen. Puss:*

Älskar livet

Det är hur underbart som helst i havet! Inte alls dödligt varmt. Visst varmt är det men i alla fall svalare än på land. Det ser nästan exakt ut dom det gjorde för några år sedan. Så fint är det! Finaste ljusaste sanden och underbaraste turkosa vattnet. Dör<3
Brb

Sticker till stranden

Kommer kokas levande typ.. Som tur är finns en pool ;).

Framme

Kom väl hit hos pappa halv tolv svensk tid och halv två Abu dhabisk (haha) tid. Två timmar före här då.

Jag har ju varit här innan och jag känner igen mig jättemycket.. Även om det är så mycket mer byggt och utvecklat! Love this place.

Vi ska dra oss till stranden sen. Får se om jag badar i poolen .. Är 45 grader nästan idag. I havet är uteslutet att jag inte ska bada haha! Pappas kompis badade där med sin son och fick typ värmeutslag hahah.. Det är varmare i vattnet än i luften som är runt 40-50 grader! Men ska bli kul att se stansen och hela anläggningen där igen. Så fint var det!

Bilden är utanför fönstret bara.. Haha