Iphone 5s Guld

Blev ingen mer update igår eftersom det var tajt schema igår också. Red Hasse igår och han var superfin! Extremt laddad i början men det släppte senare och han var riktigt avslappnad. Philip och Samuel följe också med till stallet, haha! 
Åkte sen hem till pappa direkt och fick träffa honom för första gången sen i somras. Gamle gubben<3 . Massa kramar och en fin överaskning fick jag med. Pappa hade köpt en ny Iphone 5s, guld, till mig. Bästa pappan eller? Har ju gått med en såndär fin tegelsten nokia sen i höstas eftersom den svarta Iphonen jag hade gick sönder.. Så äntligen kan jag uppdatera mer aktivt. 
 
Gomorron :)
 
 

Hasse Abstinens

 
 

Kvällstankar

Stog länge i duschen. Så skönt att bara rensa tankar och slappna av. Har varit ganska stressigt och så på sistone. En hel del skola, läxor, Hasse och massa annat. Ska plugga en del i helgen och fixa lite grejer med plugg. 
 
Imorgon(inatt) kommer pappa hem till Sverige! Åh vad jag har saknat honom! Ska till honom direkt efter jag har ridit och vi ska ha filmkväll och äta revbenspjäll. Det så standard när pappa är hemma haha, tradition ju. Ska sova nu och gå upp i tid imorgon. Trött är bara förnamnet.
 
Helt onödigt inlägg egentligen, men god natt!
 
 

Dagen

Ja, läs rubriken.. Sämst update nu för det är verkligen tight schema nu på dagarna. Extremt mycket i skolan och sen stallet. Får fixa lite mer tidsinställda så att det liksom händer lite mer här. 
 
Idag slutade jag tidigt och jag, Agnes, Emma S och Morten drog till Agnes. Emma har också fått sin (moppe)bil nu! Så himla söt haha! Jag och Emma åkte iväg köpte lite godis hehe.. Sen åkte jag, Agnes och Emma till stallet och red. 
Jag kom väl hem för en stund sen och nu sitter jag typ och pluggar, eller aa snapar med friendoz för det mesta haha. 
Bloggar mer sen!
 
Bild på bomberna Emma och jag
 
 

Onsdag+ gårdagen

Hallå igen people :))) Förlåt för att jag inte bloggade mer igår.. men aa. Är i skolan nu och slutar vid fyra idag.. Hoppas dagen går fort i alla fall! Efter skolan åker jag på dirren till stallet för att rida. Blir nog ett styrkepass i manegen. Sen ska jag hem och sova haha. Så himla trött!
 
Igår så var ju jag hemma från skolan. Jag vaknade med världens huvudvärk och frös, så jag stannade hemma. Mamma körde mig till stallet och jag bara fixade för Hasse. Han fick vila igår, kände verkligen inte för att rida så han fick ha sin vilodag igår. Åkte sen hem till Elin en stund. Sen åkte vi in till Göteborg och sen Kärra och träffade lite gött folk. Sen åkte vi hem till Nattis. Nattis och hennes pappa körde sen hem oss vid tio. Hade typ fullt upp så fick inte riktigt tillfälle att blogga.. Men kul dag i alla fall! 
 
Gammal bild på mig och min homie<3
 

Måste sova

Extremt trött nu.. kommer1 göra ett inlägg om denna dagen imorgon. Just nu måste jag bara sova,.. *ZzzZzz* 
repost 
 
 

Bultande huvudvärk

Vaknade med bultande huvudvärk och frös som en gris. Feber vet jag inte om jag hade, men jag stannade hemma ändå. Kul. 
Ska till stallet sen och rida i alla fall. Jises va det är kallt ute nu. Imorse var det 10-! På med undelställ och värma kläder. En månad kvar så är jag på ett varmt ställe igen. 
 
Gammal bild från sydkorea 2012 
 

Mysig måndag

Hallå igen :)
 
Åkte till skolan och skoldagen rullade på bra. Det går bra i skolan nu och det känns som jag kan matten till imorgon, då vi har matteprov. Hatar sånt.. Usch. Bara att bita ihop, som jag alltid skriver haha!
 
Efter skolan åkte jag och Agnes till affären och köpte kladdkaka haha.. Fitness? Satt och käkade och pratade lite. Sen gick vi ner till ridhuset och hoppade upp på hästryggarna. Vi tog fram några upphöjda bommar och jobbade lite i trav över dom. Pigga hästar! Jobbade även Hasse i galoppen och kombinerade med bommarna imellan. Han kändes fin, riktigt fin! 
En ganska pinsam grej hände också.. Vi hade satt i Agnes mobil i högtalarna och satte på en spellista. Sen när det kom in två andra ryttare så börjar en värsta hårdrocks-låt spelas! Och på högsta volym! Dom kollade askonstigt på oss haha.. Varför så typiskt oss? 
Sen fixade jag lite grejer i staller och sen kom mamma och hämtade mig. Kom väl hem vid sju tiden och nu har jag suttit och pluggat sen dess.. Ganska trött på matte nu helt klart haha. Sitter och snapar med lite friends nu och dricker te. Ska ta och borsta tänderna snart och lägga mig i sängen och kolla nya avsnittet på Paradise hotell, hehe;). 
God natt :)
 
världen tråkigaste bild 
 
 
 
 

Bilder från skolan

friendoooz 
Samuel, jag & Elin
Alex, jag & Morten
Samuel & Elin haha..Finisar
Elin lolzzz
Agnes (agneta) åh jag
Goingar hela högen haha!
 
 

Insperation

 

Då vare ny vecka

Ny vecka. Vanlig skolvecka och vanliga rutiner. 
Åker direkt till stallet efter skolan och rider Hasse. Det blir väl ett styrkepass eller bomövningar om det inte är många i manegen. Ingen hoppträningen denna veckan, vad jag vet. Det suger.. Haha.
Efter staller hämtar mamma mig och jag åker med henne hem. Jag måste verkligen plugga ikväll så, så sermin kväll antagligen ut.. Typical måndag helt enkelt. 
God morgon förresten!
 
Extremt bildbrist .. jo tack, jag vet
 

Pizza och film

Red ut i solskenet idag på finaste prinsen. Han hade lindor och allt ;) . Skrittade och travade även. Superpigg så vi fick mest hålla oss till skirtt haha.. Han tycker det är såå roligt att rida ut. Snart nu när vintern kommer så blir det ridhus varje dag i princip, så man får passa på nu! 
 
Åkte hem till Elin, min syster och vi har kollat film och käkat pizza. Jag låg även länge i badkaret. Underbart! 
Ska ta och titta klart på en film nu och sen sova.. 
Vet att bloggningen har sugit, men har verkligen inte gjort något som har varit intressant eller haft tid att skriva långa inlägg.. Men jaja, ibland blir det så!
 
Saknar detta så extremt!! Om mindre än en månad är jag där igen!
 

Söndag

Vaknade precis. Så skönt att sova ut och vakna av sig själv! Idag är nog en helt chill dag. Ska till stallet och rida ut Hasse och sen åka till min syster igen. Jag måste plugga lite ikväll också.. Uppdaterar under dagen, puss!
 
old pic
 

Biomys

Var länge i stallet idag. Red unte. Fixade och borstade på prinsen och gav honom 1000 pussar. Jag krattade även hans grushage.. Vill inte att den ska vara helt bucklig när det fryser på. Shit va tugnt det va! Mamma kom och hämtade mig och nu ska jag snart åka in till stenungsund och möta upp my sis. Vi åker in och kollar på bion. Bra avslut på en fredag, tycker jag! 
 
 

Hos min bebis

 
 

Ny dag & nya tag

Imorse vaknade jag gladare. Idag i skolan ska jag fixa klart det jag inte har gjort. Bara att bita ihop och fixa klart allt! Även om det är tråkigt så måste det göras, och för mig så tycker jag det är roligt om det går bra. 
 
Efter skolan så åker jag till stallet och fixar mat och sånt. Hasse promeneras i 30 minuter idag, han får en vilo dag idag. Efter tar jag expressen in och jag och min syster ska kolla på bio. Vi ska se catching fire, andra delen av the hunger games. Tyckte den var jätte bra så jag har nog lika höga förväntningar för denna! 
Efter bion så åker jag hem till min syster och sover där. Mys fredag. 
 
En bild på mig och min syster från Thailand 2009, haha klassikern
 
 
 

Kvällsinlägg

Så trött på livet som jag är nu har jag inte varit på ett bra tag. Sjukt skoltrött, trött på allt och alla, känner inte motivation i ridningen som jag brukar, ont i kroppen. Kan skriva en hel lista. Vissa privata. Har hållt mig borta nu ett litet tag från blogginläggen för jag har kännt att det verkligen inte kommer bli kul att läsa för er. Mitt humör är lågt och jag är trött. Kortaste stubinen och inget tålamod. Varför? Är jag aldrig sån här ju. Tror dom flesta orsakerna är att jag var extremt skoltrött, trött på vissa människor, och sen hände det där i Laholm, på tävlingen. Där sprängdes bomben tror jag. Orkade helt enkelt inte med allt. Låter sjukt mesigt när jag skriver det så här, jag vet, men såna här grejer är svåra att förklara när man inte kan dela med sig av alla detaljer som är dom som betyder mycket. 
 
Nu när jag rider prinsen så kan jag bli så himla arg när han inte förstår. På mig själv! Tyå på hoppträningen igår så sa min tränare faktiskt till mig att jag inte ska bli så himla arg. Då insåg jag vad jag gjorde. 
Jag vet inte vad det är med mig? Bara en period?
 
Ska tillbringa helgen med att slappna av. Imorgon kväll så ska jag och min älskade syster gå på bio. Systrar är alltid så bra att ha. Bara slappna av denna helgen. Inga kompisar, inga fester, bara vila. Min nacke och huvud blir bara sämre med stress och dåligt humör. Så känns det i alla fall.
 
Jag vill få tillbaka min motivation i ridningen och i skolan. I allt helt enkelt. Gå från alla lektioner och känna "wow, denna lektionen lärde jag mig mycket på" eller skritta av på hästen med känslan av att båda två gjorde sitt allra bästa. Vill verkligen försöka och kämpa nu. 
Detta kommer på dirren från hjärtat och jag ville att ni ska få veta en del av anledningen till ingen bloggning.
 
Finaste ängeln
 
 
 

Vrickad nacke och rumpvärk

Kom precis hem från stallet. Red i ca 45 minuter i ridhuset. Pigg det var han, men han gick superfint ändå! Jag hade lite ont i huvudet efteråt.. och skitont i rumpan haha! Slog antagligen i den delen också när jag ramla av. Kände av det när jag red. Jaja, jag får bita ihop för imorgon är det hoppträning för Christian.
 
Vill även be om ursäkt för att updaten inte varit på topp, i know.. Men är ganska "nere" nu när jag har ont överallt typ och känner inte för att sätta mig och skriva långa inlägg, det hoppas jag att ni förstår.
Får se om jag uppdaterar mer ikväll.. Men hej så länge i alla fall!
 
Förebild!! Roffe
 
 

Skolan

 
 
 
Hej!
Åkte till skolan idag.. Mår bättre, men fortfarande lite ont i nacken. Rider i alla fall ett jogging pass med Hasse. Longerade honom som sagt igår och han gick superfint! Imorgon ska jag hoppträna.. Med vrickad nacke haha! Tänker fasen få ordning på honom! Vill inte att han nånsin ska hålla på så igen som han gjorde. På en tävling, dessutom. Kämpa hela vintern med träningar och pay and jumps nu!
 
Åker som sagt till stallet sen och rider ett jogging pass och sen åker jag nog bara hem och pluggar eller så.. Börjar skoldagarna nio och slutar två varje dag denna veckan nu! Hur skönt?
 
Ska äta lunch nu så hörs sen!
 
 
 
 

Om...

 
... 10 dagar fyller bloggen ett år!
... 31 dagar slutar skolan(!!!)
... 35 dagar är det julafton!
... 32 dagar åker jag och min syster till Abu Dhabi igen!
... 42 dagar är det Nyårsafton och den firar vi i Dubai!
... 43 dagar är det 2014!
 

Hasse 14/11 del II

 

Drar mig till stallet

Wazzap igen
Nu ska jag åka till stallet och bara longera Hasse inspänt. Ska även duscha honom.. Fick lite tips och sånt av folk i mitt stall bland annat.. Eftersom han bralla loss så kanske det fortfarande ligger hår under pälsen och kittlar efter klippningen. Får se. Tror inte han har ont i alla fall. Det jag tror är att han bara var övertaggad. Det var kallt, nyklippt ponny, Hasse tycker det är roligt att hoppa.. Aa ni vet. Tar en promenad med honom och jag ska borsta länge på prinsen idag. Hörs sen!
 
 
 

Filmtips

Överlever

Hallå igen
Jag kom hem i natt vid tre, så jag gick inte till skolan. Dom röntgade min nacke och allt var okej med kotorna och benen i nackpartiet. Dock så sa dom att jag hade typ "vrickat" nacken och fått en rejäl smäll i huvudet. Dom rekommenderade att jag skulle ta det lite fram över nu.
Jag får väl sitta hemma idag och se på film eller något. Sen senare på dagen så åker jag till stallet och longerar Hasse inspänt. Han måste röra på sig. Så, så ser väl dagen ut idag.
 
Kände att denna bilden var klockren nu..
 
 

östra sjukhuset

Hej! Som ni vet så blev det inte riktigt som planerat, om man säger så hehe.. såhär är läget.
 
När jag red fram inför lb klassen så kändes han väldigt pigg. Sen jag jag började hoppa fram så kicka han med bakbenen några gånger och typ dampa.. sen var han även lite stressadö för att det var en fyrrhjuling som harvade banan (framhoppning och banan var i samma byggnad.) Förutom det kändes han jättefräsh och hade jätte fina språng.  
Sen inne på banan så hoppade vi ettan och tvåan utan problem med fina språng. Men efter tvåan så får han typ flipp och brallar loss ordentligt.  Jag kastas av och landar på nacken/huvudet. Tror inte jag tuppade av men jag reste mig direkt och gick och hämtade hasse (hästfan haha). 
Till slut tog jag beslutet att stryka mig i la klassen. Även om han kanske hade blivit "lugnare" så insåg jag att det inte var värt det. Om jag nu hade hjärnskakning så hade det inte direkt varit perfa och jag svimmade eller spydde på hästen, lol. Nej men mådde verkligen illa och hade jätte ont. Jag är även den som inte klagar i första hand. Påväg hem hade jag typ ångest att jag strök mig men tror det va bäst så.. 
Ibland måste man misslyckas tio gånger för att lyckas en gång :) även dåliga förlorare och vinnarskallar måste inse detta..
Dagen i bilder typ
 
 

Damphäst och hjärnskakning

Ska till östra sjukhuset sen, så berättar efter.. 


Påväg och supertaggad

Då var vi påväg! Långt bort.. Sen dag. Hoppar i alla fall Lb och debuterar LA sen. Spännande! 
Min söta farfar haha



Lördagsmorgon

Hej bloggen! Förlåt för verkligen sämstupdate igår och i morse.. Va med kompis och ville inte vara osocial plus att jag typ inte ville tänka på bloggen för prio ett. Så sorry men aa..
Ny dag i alla fall och nu har jag precis varit på granngården och köpt spånpellets med mamma och Kristine. Prisen får sova på det goaste ströet haha..He deserve it! 
Ska rida honom lite i ridhuset och sen packa och pusta för imorgon! 
Hörs:* 







 

Min hästmodell

 
 
 

Favvodagen

Hej!
Äntligen fredag! Går en kort skoldag och sen åker jag till stallet och rider Hasse. Ska väl hoppa nåt hinder i paddocken och bara "känna" på honom. Sjukt taggad inför fredag! Ikväll ska jag nog ta och träffa kompis. Go fredag hittills!
 
 Gulligaste!
 
 
 
 

God natt

Mer bilder från photoshooten kommer imorgon!
 
 
 
 

Sneakie peakie

En liten sneak peak på ett foto som togs föut. Kommer mer om en stund. Så fin bild!
 
Igga mitt afro bara.. Blåste en hel del haha
 
 
 
 
 

Hallå hallå

Hej bloggis! 
 
Har hunit med en hel del idag, verkligen! Skolan gick fort och sista lektionen hade vi teori på idrotten. Tur. Kan inte gå typ sån träningsvärk jag har.. Skoldagen gick i alal fall riktigt fort vilket är skönt. 
 
Åkte till stallet direkt och gjorde iordning Hasse och mig själv lite för photoshooten. Gick super och det blev nog många fina bilder! Superduktig är Linnéa http://liinneasimonsson.blogg.se   
Hasse bet även sönder en Kingslandsväst som är min när han var på jakt efter godis. Tack ska han ha asså. Dom är ju så billiga haha.. 
 
Efter photoshooten hade jag, Linnéa, agnes och Emma tårtkalas. Jag hade rämlat av för ett bra tag sen och vi hade inte haft tillfälle för att käka tårta innan. Haha tårtan smakade skit så att det slutatde med att hälften av tårtan blev intryckt i Agnes ansikte haha! Vi hittar på så konstiga grejer ibland asså.. Goa tjejer!
 
snygg agnes 
 
 
 

Torsdag

Hej alla! 
Sitter i skolan och vi ska se på film på engelskan, men som vanligt tar det en halvtimma när läraren ska försöka sig på teknik. Haha jaja får väl sitta här med Emilina och vänta.

Idag är det skola och sen en photoshoot med Linnea som ska fota mig och Hasse. Hasse vilar idag och blir fotomodell i stället haha.  



Bloggar under dagen puss haj 

Åsikts inlägg- homosexualitet

Jätte kul för all cred och roligt att du gillar min blogg!
Jo visst kan jag det! Tycker det är roligt med olika åsikter. Kan väl ta och skriva lite om homosexualitet, eftersom du kom med det förslaget!
 
Jag vill bara säga att detta är min helt egna åsikt.
Jag tycker att vem som helst kan få älska vem som helst. Det är helt otroligt gammalmodigt att se ner på folk som är homosexuella. Dom är helt normala och är vilka människor som helst! Jag står helt på deras sida och stöttar dom och jag är helt straight! Känner några som är homosexuella och dom är liksom helt vanliga människor och dessutom mina vänner.
Sen det där med att kalla någon typ hah gay osv.. Asså va? Ska det vara något öknamn? Sjukt ändå. Sen säger även vissa att man inte kan älska samma kön för att man inte kan få barn och att det är onaturligt. Adoptera. Finns hur många barn som helst som behöver en bättre framtid hos en bra familj.
Sen säger vissa troende att Gud inte ser olikt på de homosexuella och att dom är annorlunda. Helt fel. Gud älskar alla var och en. Alla är olika alla. Det står inte nånstans i , i alla fall Bibeln, att Gud ser annorlunda på dom.
 
Det finns massor av öknamn, fördommar och förtryckningar. Kom igen, året är 2013. Dags att tänka till lite va? Det är så himla old school att se ner på detta. Jag är helt på dom homosexuellas sida och jag kan säga med handen på hjärtat att jag är imponerad faktiskt enormt mycket av dom som vågar sticka ut och gå ut med detta officiellt.
 
Kolla denna videon!
 
 
 
 
 

Bad update

 
 
 
Hej alla!
Sorry för skit update idag.. Men har varit allmänt trött och så. Vi har våra ups and downs, och sånt är livet!
Åkte i alla fall till stallet direkt efter skolan. Hasse joggades och jag red barbacka (!). Skit kul haha! Plus att han var skit pigg så jag fick ju använda en hel del muskler för att ta tillbaka honom och samtidigt ha kvar balansen. Han var finfin!
 
Nu ska jag ta att träna lite och sen duscha länge, länge. Så skönt! Ska väl sätta på nån film sen till kvällsmaten och sen gå och lägga mig. Hålls vaken av vissa (host) som snapar hela tiden och mobilen är aldrig tyst så ja.. Tidigt idag!
Uppdaterar lite mer ikväll, puss
 
gammal bild haha.. tog bilder i kameran på pappas då nya Tv haha
 
 
 
 

Onsdag igen

Gomorgon :) . Sitter i skolan just nu och bara väntar tills dagen ska ta slut. Är för tillfället sjukt skoltrött.. men får kämpa på ändå. Går ju nian och en del viktiga saker händer där.. Så aa bara att bita ihop.
 
Efter stallet åker jag till stallet och rider. Han ska bara joggas lätt idag. Sen på torsdag ska han vila för jag ska ha en photoshoot med Linnea som ska fota mig och Hasse. Lite bilder till designen och sådär, kul!
 
Lite veckoplanering-
Ons- Skola, Hasse ska joggas, plugg
Tors- Hälsa på ett gymnasie, spännande! Photoshoot.
Fre- Skola, Hasse hoppas lite inför söndagen. Träffa kompisar.
Lördag- Stallet nästan hela dagen. Hasse går lite i paddocken, lite förberedelser tills på söndag. Packa, putsa,                  knoppa och allt det där.
Söndag- Lasta tidigt och åka till Laholm för att tävla där vi ska hoppa en LB och våran första LA.
 
Jag och bästa farfar när vi dunkade musik när jag skulle tävla i Bulycke haha.. Standard. #coolgrandpa
 
 
 

Kryper ner i sängen

Är så äckligt trött.. Så går och lägger mig nu. Kanske sätter på en film eller nåt. Puss & gonatt.
 
Låten. Texten<3 
 

Vår första LA

 
 
På söndag lastar vi transporten och drar oss mot Laholm. Där ska jag och Hasse debutera våran allra första LA. Så himla taggad! Han är så himla fin nu och vi får se om båda är redo för detta nu. Känns så :D
 
Det tar typ två timmar till Laholm. Långt, det är det, men det är typ sista chansen innan tävlingssäsongen är över! Seriöst det finns inga tävlingar. Så vi hoppar denna tävlingen och sen kör vi pay and jumps hela vintern.
 
typ favobilderna haha..
 
 
 

Hemma

 
 
Hemma igen. Allt jag kan säga är att Hasse var super fin idag igen! Körde som sagt en bomövning. Passade på när jag var ensam i manegen.
 
Det var tre upphöjda bommar inom ca 9 m. Ett studs mellan varje bom. Eller två trav steg. Efter ett tag tog jag bort bom för bom och det slutade med att jag hoppade några skutt på 1 m kanske? Mest bara för att han kändes sååå fräsch. Lite badass sådär att hoppa utan säkerhetsväst.. Schh.. Haha papa läs inte detta nu ;) .
 
- bild från oktober
 
 

Trimma havremoppen nu


 
Åker till stallet nu och ska trimma havremoppen. Ska som sagt rida i ridhuset. Om det inte är mycket folk kanske jag kan lägga fram lite bommövningar innanför spåret. Det är såå bra med bommar. Tränar både hjärnan och musklerna på hästen, och ryttaren ;)
 
Hörs seeen
 
 

Second day in week

Hej!
Tisdag då.. En helt vanlig fast idag har jag ändå mycket att göra. Ringa viktiga samtal osv. Annars är det en het vanlig tisdag. Efter skolan åker jag direkt till stallet. Hasse trimmas i ridhuset. Sen hem och plugga.
 
Förresten så va det såå fina siffror på statistiken igår! Fick också länkar till massa spännande bloggar, så fortsätt bara länka!
 
I mina hörlurar right now!
 

Länka din blogg!

Tänkte krypa ner i sängen nu. Älskar att skriva och läsa bloggar, så varför inte länka din blogg här? Hade varit roligt att läsa andras och lite nya bloggar jag aldrig har läst, så kommentera och länka din blogg nu!!
 
God natt
Det var 12 - (!) när vi hade denna photoshoten... Min hud var blå efter haha!
 
 
 
 

what's up?

Hej, eller go kväll!
Kom precis hem från stallet. Var där länge idag, för mamma var på möte i Göteborg så hon kunde inte hämta mig innan. Skulle ju som sagt åka till Ucklum och träna markarbete för Christian, men fick lite förhinder så kunde inte ta mig och Hasse dit just idag, synd men så är det ibland!
 
Red istället hemma och han var superfin! Jobbade på en rejält stadig galopp och körde lite lösgörande i mellan. Pigg, jo tack det var han. Fick höra att han hade brallat och ställt sig i hagen vid insläppet idag. Även lite fööör bråttom in. Piggelin? Antar att det inte är så konstigt. Nyklippt, grushage och kallt. Allt på en gång haha..
 
Nu ska jag ta och käka och sen sova tror jag.. Så extremt trött, ni vill inte veta när jag somna inatt!
 
 
 
  

50 thing's

1. Hur gammal är du? 15
2. Hur gammal känner du dig? 95 just nu.. sjukt trött haha.
3. Vad har du gjort i dag? Vaknat, käkat en halv macka och åkt till skolan
4. Vilken film såg du senast? "The Impossible" , sjukt bra film som handlar om tsunamin 2004. Sann historia.
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommarn gillar jag mest! Sena kvällar med kompisar, tävlingssäsong, härliga uteritter, lov! Samtidigt gillar jag vintern sjukt mycket! Tycker den är så mysig. Varm choklad, mysiga filtar och titta på film med kanske någon man tycker om ;) . Och det är jul (!)
6. Är du besatt av någonting? Hasse, med stora bokstäver! Haha och min ordning i stallet, bland annat. Allt ska ligga exakt som det ska. Tänk om jag var lika petig hemma..
7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Platsen är mörk och hemsk.. Haha nä men sitter i skolan.
8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag är en hel månad för tidigt född. Jag är beroende av musik. Jag är extremt lat när jag ska göra något som jag inte tycker om haha..
. När vaknade du i dag? 6.00
10. Vilken är din favorithögtid? Julen och nyår!
11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Vakna helt utvilad bredvid någon som betyder mycket. Göra grejer som den dagen skulle vara den sista.
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? New York eller hos pappa i Abu Dhabi, LÄTT. 
13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Vill nån gång återvända till alla ställen jag har varit i! 
14. Hur mår du just nu? Jag mår super!
15. Vad lyssnar du på just nu? Spectrum (say my name)
16. Har du någon gång brutit ett ben? Nej, men fått flera sprickor!
17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Mjölk, yoghurt, oboy, paprika och godis haha..
18. Vad är du på för humör just nu? Mensattackshumör(lol?) och trött, superkul!
19. Vilka världsdelar har du varit i? Nord Amerika, Asien, Europa.. tror inte jag glömt nån?
20. Snarkar du? Ibland haha!
21. Vilka yrken har du provat på? Inga, men praoat som hästskötare på ett dressyrcentrum.
22. Hur går du helst klädd? Mjukisar, tjockiströja och mystofflor
23. Vilket stjärntecken är du född i? Lejon, raawr
24. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad! Inga surisar.. blä
25. Vad sa du senast? SAAAY MYY NAAAMMMEEE- när jag sjöng på spectrum haha
26. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Svenska, engelska, musik tror jag?
27. Vilken är din favoritaffär? Gillar Tessie, fiorucci o nåra mer!
28. Vad har du i dina fickor? Nada
29. Vad köpte du senast? Skäms att säga detta, men jag köpte chips och choklad till mig och Kristine.
30. Hur många gånger har du flyttat? 5 tror jag?
31. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? MAT haha. Nej, men kniv eller nåt sånt nödvändigt. Rakhyvel också kanske haha..
32. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, helt klart!
33. Senaste filmen du såg på bio? Don´tremember!
34. Har du blivit sydd någon gång? ja
35. Vad åt du till frukost? En halv macka typ
36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Levde livet på dagis antagligen
37. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Mamma kom hem till mig med kinamat igår, gjorde min dag haha.
38. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På nattduksbordet
39. Vad var det sista du åt? frukost
40. Är du blyg? Nej, kan jag inte tycka! Är ofta framåt mot människor jag inte känner osv. Lätt att ha att göra med!
41. Vad heter du i andra namn? Emma
42. Har du varit med om en bilolycka? Nej, thank God
43. Vilken är den roligaste träningsformen? En träning för Christian (puuh) eller en go springrunda! Gillar även gym och gymnastik!
44. Har du några husdjur? Kanin, marsvin, katter och häst.
45. Vill du gifta dig? Ja (!!)
46. Var växte dina föräldrar upp? Stenungsund och lite Lidköping tror jag
47. Har du någon gång ringt polisen? Aa
48. Har du svenskt ursprung? Ja.. men utländsk släkt
49. Har du, eller har haft, något smeknamn? Cicci, haha. Pappa har kallat mig Mysak också sen jag var liten.
50. Vilka är dina största svagheter? Kommer inte på något bara så.. Men alla har svagheter!
 
 
 

Måndag


God morgon! Trött är bara förnamnet. Får kämpa iväg till skolan ändå. That's Life. Yes, skola idag då. Sen åker jag till stallet och rider.. Jag skulle egentligen åka till Ucklum och tränat men det kom förhinder för min chafför haha. Sen på kvällen är det plugg som gäller..
 
Förresten fixade en ny design igår. Eller aa inatt. Tyckte den andra var skitful, om jag ska vara ärlig. Så fixade en bättre och jag tycker själv den är snyggare. Kommer nog ha den ett tag nu. Kommentera vad ni tycker!
 
Hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ridpass

Idag så red jag Hasse i paddocken och körde en liten bomövning. Kan börja med att säga att han var sååå fin! Gick helt som en klocka. Övning bestod av tre bommar. Hela övningen är 18 m och det är 9 m mellan varje bom. Tanken med denna övningen är att ha samma jämna galopp in och ut ur övningen. Han gick perfekt! I början var han ganska pigg och ville köra i sitt eget tempo (110k/h haha) , men sen så gick han helt klockrent. Testade även att både länga och korta galoppen. Det är meningen att man ska få plats med två galoppsprång mellan varje bom och fyra galoppsprång genom hela övningen. Testade som sagt att länga och korta galoppen. Fick in hela 8 galoppsprång när jag kortade och två galoppsprång när jag längde. Haha skillnad?
 
Detta är en himla bra övning på många sätt! Kan tipsa denna, verkligen. Den är jätte bra om man vill öva på att hitta det "exakta" och jämna tempot, och man lär sig även att se avstånden med ögat. Super bra övning för folk i olika "nivåer".
 
 
 
 

Igår

Hej igen!
Bloggade inte alls igår, jag vet. Men kände varken för det plus att jag mer eller mindre glömde av det när jag var med Kristine och i stallet ett bra tag.
Först när vi vaknade så gick vi bort till hennes stall och vi red. Jag red en stor norsvensk(!), EM nästa förfan!
 
Efter det gick vi hem till henne igen och käka oså. Sen åkte vi till mitt stall och red min havremoppe. Först red jag och sen hade jag hade en liten lektion för Kristine och det gick super bra till slut! Dressyrhäst? Sen åkte jag hem och somna på dirren haha..
 
 
Haha.. Upptäckte lite försent att ländtäcket hade krympt i tvätten. Oops.
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Hej goingar!
Idag så är det en ganska chill dag. Först åker jag till stallet och rider. Han får trimmas lite i paddocken idag, tror jag. Man vill rida så mycket ute som möjligt innan det blir för kallt och halt osv. Vintern är på väg nu!  Avslutar nog med en liten runda ute, det gillar Hasse.
 
Ikväll ska jag väl plugga lite och bara vara liksom. Ska försöka städa mitt "walk-in-closet" också.. Avslutar nog dagen med liten spakväll och filmkväll. How cozy?
 
Uppdaterar under dagen!
 
 
 
 
 

Jag lever

 
 
Hej allihop! Ja, jag lever! Sorry för seg update idag.. Men efter skolan så åkte jeg direkt till stallet och red Hasse. Red ut en sväng ed Hasse i typ 20 min bara, han hade typ damp och höll på att skutta oså. Sen kom Kristine och vi åkte hem till mig och var sen ute. Nu ska vi åka till henne så sover jag där. Va det inte hundra år sen jag sov där? Jo typ!
Aja ska försöka blogga bättre imorgon, eftersom jag kanske ska vara lite social mot min lille vän.. Haha, puss gonatt!
 
 
 
 

Bra bloggar

Jag läser väldigt många bloggar. Mode, ridsport, tränings, vardags- bloggar. Allt typ. Tror det är för att jag själv älskar att skriva och blogga som läser väldigt många olika. Väldigt många olika bloggare med olika åsikter och olika stilar. Jag vill lyfta fram två väldigt bra bloggar!
Tycker verkligen att ni ska ta att kika in på bloggarna!
 
http://juliasjostrom.com/
Jag tycker att Julia först och främst är en jätte duktig ryttare.. Tror det var därför jag blev inspirerad från allra första början. Sedan då har jag läst och följt hennes blogg. Hon skriver på ett väldigt unikt sätt, ett sätt som får läsare att stanna osv. Intressant blogg! En bra förebild!
 
 
 
http://linnolsson.se/
Också en väldigt bra bloggare! Hon skriver väldigt bra inlägg och har super inställning. Har själv lyssnat på henne "live" och hon har väldigt bra inställning och åsikter! Målmedveten och också en väldigt bra förebild!
 
 
 
 
 

Änstligen fredag

Hej!
Försov mig imorse, så kanske inte en jätte bra start på dagen.. Menmen. Idag så ska jag först till skolan och sen till stallet och trimma liten ponny. Han ska bli trimmad lite i ridhuset. Lösgörande och styrka, I Think!
 
Efter stallet så ska jag träffa Kristine igen, how fun? 
Nu måste jag i alla fall skynda mig till skolan, puss!
 
 
 
 
 
 

Bästa kvällen!


 
Helt underbart rolig kväll! Träffade en tjej som heter Kristine. Vi har i princip varit bästisar sen ettan.. Sen i sjuan vet jag inte vad som hände? Vi gled isär osv. För några dagar sen så skrev vi med varann på facebook och bestämde att vi skulle ses idag efter skolan. Det kändes seriöst som att vi aldrig gled isär. Allt var sim vanligt och samma goa gamla Kristine! Ikväll somnar jag ed ett leende på läpparna, glad!
 
 
 
Haha x antal år senare, skillnad? LOL
 
 
 
 
 
 
 
 

Svar på kommentarer

 
 
 
 
Det är så här att min pappa jobbar och bor nere i Abu Dhabi. Han kommer hem till Sverige då och då, och jag och min syster åker ner och hälsar på vår gamle farsgubbe också. I vintras åkte vi till Sydkorea, då han jobbade där en period. Om du menar varför vi åkte genom hela UAE (förenta Arab Emiraten) till Muscat, Oman, så var det för nöjes skull. Fett kul att se olika klimat och delar av arabiska halvön. Även när vi bilade hade vi jätte kul! Lång väg, visst.. men hur kul som helst! Fanns nästan alltid något att kolla på genom bilrutan eller så satt vi och sjöng med gamla goa låtar från min och min syster barndom! Mysigt värre!
 
Om min pappa är brun? Eh, jo han har väl ganska bra pigment och så.. Men han är inte den som ligger och steker om man säger så haha! Sen är han inte där på semester, utan han jobbar också ;)
 
Hoppas ni fick svar på kommentarerna! Annars får ni väl fråga igen, eller nåt haha!
 
Fick även reda på en rolig grej av min pappa! Vi ska åka iväg till Dubai och checka in på ett fint hotell och fira nyår där! How nice? Älskar livet!
 
Följ mig även på instagram! - ceciliaemanuelsson
 
 

Galning

Jo, men varför inte hoppa 3 meter innan hindret. Det går ju tydligen också, Haha galna ponny<3 Haha kolla svansen på honom.. Någon tycker det är roligt? Kolla örnen och han inställning, go!
#snyggkvallitéosv

 
 
 

Det är torsdag!

 
Idag är det skola som står på schemat och sen en grej jag har sett fram emot hur mycket som helst!
Engelska prov idag.. Känner mig säker på allt, så det känns bra! Slutar även klockan ett, hur skönt??
 
Efter skolan så åker jag till stallet där jag ska vänta på en gammal kompis. Eller aa, hon va min bästis hela min barndom, så det ska bli underbart att träffa henne igen! Saknad<3
Vi kommer nog rida oså, sen liksom bara vara med varann! Åker nog hem till mig? Får se.
 
Update kommer under dagen. Så håll koll! Är även jätte glad för statistiken det senaste. Så himla roligt och jag får så himla mycket motivation då! Bästa läsare<3
 
 
 
 
 

Hoppträning 6/11

Hej alla goa! Hoppträningen idag gick super! I början så körde han bananas några gånger.. Jätte pigg! Nyrakad och det var ganska kyligt ute. Samtidigt tror jag att det kittlar lite på honom om det sitter kvar päls osv. Hur som helst så gick han som en klocka i slutet! Supernöjd, fina killen<3
 
Vi hoppade räcken i serpentiner, trav in på kombination och sen lång anridning till en kombination med fyra galoppsprång. Vi satte allt korrekt i slutet, så härligt!
 
Lite klipp från ikväll.. Mamma filmade bara några snuttar och fick inte med några flipp som han gjorde, lika bra det kanske? ;) Igga mammas filmning på sina skor, men mammor och morderna mobiler kanske inte alltid kommer överens.. Host* Läs inte detta nu mamma.. :*
 
Förlåt för nackskador jag antagligen kommer ge er när ni kollar på den sista videon.. måste typ vrida huvudet jätte mycket för att se.. Skyll på min mamma!

 

 

Abu Dhabi 2013-2014


 
Den 21 december åker jag om min big is ner till pappa igen i Abu Dhabi. Där kommer vi fira jul och nyår. Shit.. har inte firat jul eller nyår i Sverige på på två år haha.. Förra året var jag ju i Sydkorea hos pappa.
 
Lite tillbakablickar från i somras. Vissa av bilderna är från att vi bilade från Abu Dhabi, genom alla emirat till Muscat, Oman. Så kul var det! Några av dom bästa minnena jag har, har skapats där.
 
Lite utsikt från ett jätte fint hotell i Al Ain. 
 
Lite smått och gott inköp från al ain.
 
En fin Moské med stor plantage ... typ? Utanför Muscat.
 
Lila- orangea vulkanberg i Fujairah
 
 
 
Nästan vid gränsen av Oman.
 
Jätte fint 5 stjärnigt hotell i Fujairah, vid kusten. Vi badade i indiska oceanen där också! Saknar..
 
En liten del av baksidan av hotellet
 
Utanför Dubai, tror jag.. Lite sand? ;)
 
Dubai och världens högsta skyskrapa. Har sett den förut och den kvar ännu haha..
 
 
Här vid denna poolen låg jag mycket haha.. Dock kunde jag bara ligga i solen högst i tio min.. 50 + är inte skönt.. Haha. Det och stranden låg en bit ifrån pappa. Där badade vi i havet också! En dag var det 41+ i vattnet. Inte skönt. Men super fint! Nu när vi åker ner i vinter kommer det inte vara lika brännhett. Kanske bara 35, vilket är skönt!
 
 
Sista bilden är en bild jag tog direkt utanför pappas sovrumsfönster, första dagen.
 
Längtar!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

 
 
Igår när jag kom hem från frissan så tänkte jag ju fixa lite inlägg.. Men ah istället somnar jag i soffan. Perfa ju. Hur trött liksom? Galet skönt i alla fall haha.. Hos frissan så toppade jag håret och färgade brynen, inget speciellt, men nöjd!
 
Idag står skola och hoppträning på schemat. Verkligen taggad inför hoppträningen! Lite spännande inlägg kommer under dagen.. Då jag förhoppningsvis inte sover igen..
Gomorgon förresten :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hahaha


 
Så sjukt trött är
jag.. Dör åt min dåliga humor.
 
 
 

Frulle

Gomorgon!
Sitter precis och käkar frukost. Idag är det ännu en seg dag.. Ännu segare faktiskt. Börjar åtta och slutar fyra. Men bara att bita ihop. Jag måste känna motivation om nån, med tanke på hur bra utvecklingssamtalet gick igår haha. Men nej, skulle hellre vilja stanna i min  goa säng.
 
Efter skolan åker jag till stallet och rider. Sen efter det så hämtar mamma mig och vi åker till frissan. Underbart! Färga brynen och kanske göra nåt håret mer än att toppa.. Får se.
 
Nu ska jag käka klart och sen gå till bussen, ciao
 
Hasse abstinens jag vet...
 
 

Lång dag och kass update

Hej och förlåt för kass update verkligen.. Men aja har haft extremt mycket att göra idag. Tajm schema liksom.
Först skola och det var en sån sjukt seg skoldag. Tvärseg! Slutade också vid fyra. Efter det så åkte jag hem och käka en snabbis sen kom mamma och då åkte vi till skolan för jag hade utvecklingssamtal. Det gick så bra!! Underbart verkligen!
 
Efter det så åkte jag till stallet och skrittade lite på Hasse barbacka. Han skulle egentligen vila, men det blev lite arbete ändå. Pigg som sjutton! Nyklippt och kallt idag.. Ingen bra kombo haha!
 
Nu ska jag plugga och sen sova, tror jag. Så himla trött! Som sagt sorry för dålig update, blir bättre imorgon!
Good night
 
 
Drömponiiee
 

Monday morning

Skola nu uppdaterar sen
 
 
 
 

Skola imorgon

 
 
 
 
Inte alls taggad inför en ny skolvecka. Som tur är har jag sovmorgon i alla fall!
Just nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig åh sätta på en film (standard). Somna i tid och vara lagom pigg för att gå upp imorgon. Hur trött som helst.
 
Blev även en del blandade åsikter om den nya designen. Allt från positivt till negativt. Men jag tar åt mig all kretik som är bra eller man kan lära sig på. Alla tycker olika. Dock så vill jag bara påminna er att elaka eller nertryckande kommentarer publiceras inte av mig. Jag vet at jag har sagt det innan, men ibland måste man påminna vissa eller så är det nya läsare. På tal om det så var det antagligen mycket nya läsare idag! Riktigt fina siffror på statistiken! Blir så glad! Somnar glad ikväll. Gonatt:)
 
 
En bild från i somras efter en hoppträning tror jag.. Från vänster är det Emma http://emmasstrand.blogg.se/ , Ebba (i bakgrunden haha), Alice http://classicalpony.blogg.se/ och jag.
 
 
 
 

Ny design och header

Fixade och klippte ihop en ny design och header. En såndär "sålänge header"  tills vidare! Om ni inte kan se den så klicka på f5. Vad tycker ni? Alldeles för enkel ocv? Kommentera!
 
 
 
 

random

Jag vill verkligen - Åka till pappa igen!
Det första du gjorde I morse? Åt frulle
Vad åt du sist? Paprika haha
Vad irriterar du dig på? 
Rökt? Ja
Druckit alkohol? Ja
Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag bor i centrum av New York som en framgångsrik advokat omgiven av en underbar familj.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Kommer alltid finnas oärligt folk..
 Vart reste du sist? Till pappsen Förenta Arab Emiraten, dock var vi i Oman, Muscat, också.
  Ler du ofta? Ja! Är en väldigt glad person :)
 Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Klart!
Färgen på din tröja är? Mörkblå och rosa om man räknar med den lilla rosa Hollisterfågeln haha..
Gillar du skolan? japp!
Värsta ämne? Kemi, syslöjd, uääk
Favoritämne? Idrott, musik, språk
 
 
 

Oh shit it's sunday

 
God morgon :)
Idag efter frukost så åker jag direkt till stallet för att rida min (äntligen) nyklippta ponny haha.. Han ska gå lite i ridhuset och sen avsluta veckan med en ute ritt, han älskar det! Ska försöka bli klar i stallet i tid och komma hem nån gång på eftermiddagen.
 
Jag tänkte sätta mig och fixa den nya designen som jag inte haft tid med innan.. men nu äntligen! Ska även fixa lite läxor som ska in. Man lever livet på fredag och lördag och sen på söndagen inser man hur mycket man måste göra haha, alltid!
 
Så här ser min dag ut ungefär.. Bloggar under dagen!
 
 
åh måste komma ut och tävla innan tävlingarna tar "slut"..
 

Säger god natt

 
 
Har precis käkat lite glass och kollat film med min syster, mys.
Ska sätta på nån ny film och sen sova, tror jag. Vill inte sova bort dagen, utan komma iväg i tid till stallet och sen sätta mig och plugga lite. Bara ta det lugnt och förbereda mig för en skolvecka igen. Alltså redan?(!) .
 
gonatt :)))
 
 
 

Glaaad


 
Har precis klippt klart Hasse! Finally! Jag hade ju rakat honom innan, men inte tagit halsen eller benen, för då flippade han sönder.. På riktigt. Så idag så jag honom domosedan som en veterinär hade skrivit ut till mig.
 
Bilder kommer imorgon!
 
 
 

10 saker ni kanske inte visste om mig

* När jag var liten ville jag bli skådespelerska.. Drömmen har inte dött helt än ;)
 
* På tal om det.. Jag älskar filmer! Kollar minst en varje dag..
 
* Är största gottegrisen.. Onyttigheter och viljan att ha värsta fitness-kroppen är en evig kamp haha..
 
* Finaste staden jag varit i är lätt New York. Skulle lätt kunna bo där! Absolut finaste, och tro mig , jag har varit i många städer!
 
* Har precis börjat snacka med en kompis som jag i princip spenderade min barndom med! Så kul.. Min bästa vän var hon
 
* Är väldigt målmedveten! Vill jag nånting, så kämpar jag mitt bästa hela vägen tills jag är nöjd!
 
* Bästa rapparna nånsin är Eminem och 2pac, lätt
 
* Älskar att klä mig snyggt och älskar mode, men ändå är mina favoritkläder mjukisar och slapptröjor.. och kommer alltid att vara.
 
* Tycker barndomen gick så himla fort! Nu gymnasieval och allt snart.. Shieet
 
* Läser väldigt många bloggar, men läser cirka 5-7 stycken regelbundet varje dag
 
 
när denna bilden togs va jag vältränad.. vad hände? lol
 
 
 
 

Six rules to success

 
#Trust yourself 
#Break some rules 
#Don't be afriad to fail
  #Ignore the naysayers 
#Work like hell
#Give something back
 
 
 *Gåshud*

Hemma


 
Kom hem för en stund sen från stallet. Var där jätte länge idag.. Hade ändå inget att göra hemma så jag städade två skåp. Dom var fullproppade och allt va kaos haha. När man städar hittar man massor av grejer man glömt av och även massa skräp! Hittade en hel del täcken som jag inte har sett på ett år haha.. Aa ni fattar. Kaos.
Skäms att säga detta, men tyvärr är jag ägare av ett rosa (!) täcke. Jag har en valack och han är fux.. Charmigt värre.
 
Träningen för Christian gick super! Gör ett inlägg om det sen:)
Jag ska käka lite och sen tänkte jag och mamma åka och köpa lite godis och sen kolla på film. Myskväll blir super!
 
 
 
 
 
 
 
 

Fridaaay

Åh, helt klart min favvodag!
Jag och Alexandra vaknade typ vid tio för att det regnade så himla mycket! Vi käkade frulle och såg på en film.
Hon ska snart åka hem och jag ska till stallet och rida dressyrlektion för Christian. Taggaaa.
 
Såg förresten en film som hette The Conjuring. Scary As HELL