Lördag

Måste börja med att säga förlåt för min frånvaro idag.. Har inte haft en ledig stund asså. 
Först gick jag upp klockan åtta och red båda hästarna, som förresten var superfina, och var klar innan tolv. Skönt. Jobbade markarbete med bommar med båda två, och de var en aningens pigga båda två.. Fast i slutet gick de super!

Nu är jag hos Olivia med Amanda och Olivia och vi ska äta en trerättersmiddag, innan vi ska iväg till en fest. 
Förlåt för kort inlägg, bloggar mer imon!




Bästa dagen på hela veckan



Två stållar

stållar och stållar.. Pigga var dom idag haha! 
Katten joggades bara som sagt.. Lite svårt att ta det lugnt om man heter Katten.. Men han lugnade sig finfint i slutet och vi avslutade passet på bästa sätt! Måste säga att det är härligt att rida lite ponny igen..;-) 

Alicia reds ute i paddocken. Hon var jätteglad och pigg över att springa lite utomhus.. Hehe sötan. Hon var superfin i slutet och hon tyckte själv att hon var världsbäst. Hon frustade minst 10 gånger när hon fick beröm, haha underbara häst! 

Nu ska lägga mig och sova.. För åker till skolan imorgon igen. Äntligen fredag!!




29/1

Hejhallå! Eller godmorgon hade ju funkat bättre. Vaknade vid ett idag. Imorse när jag gick upp vis sju ungefär så hade jag feber, asså palla. Tänkte först gå till skolan, men ångrade mig gansla fort, haha! Tog en tablett och somnade om och vaknade kl 13. Skönt. Mår mycket bättre nu och har precis ätit en jättegod lunch, made by me.
 
Gårdagen var jättekul! Trots min ringrostighet, noll kontroll och 500 kraschar i 110km/h så tyckte jag det var jättekul! Är förvånad att jag inte skadade mig haha! Hade underbara vänner som gav mig lektioner. Jättemysig dag, helt klart! 
 
Nu ska jag pallra mig till stallet för att rida två stållar. Alicia ska trimmas och Katten ska ta det lugnare idag, joggas lite (vaccinerades igår). 
 


 

Dagen i bilder

Galet trött... Bloggar imorgon!





Kvällsmys

Trimmade Alicia i ridhuset och hon var sååå fin! Hennes behandling och massage gav verkligen resultat. Jobbade lite styrka och balans. Även en massa lösgörande i slutet. Underbara häst! 
 
Ska ställa mig och laga klart mat tills imorgon. Hela ettan på min skola ska på friluftsdag och åka skidor. Det kommer nog bli riktigt roligt! Kan ju inte säga att jag är proffs på det heller... Var ett bra jäkla tag sen haha! Vi är borta hela dagen och kommer hem på kvällen.. Tagga rida då, lagom trött. Bara att kämpa på! 
 
Ska göra mig en sallad och fixa lite fika, hade jag tänkt.. Gillar utflykter med mycket mat, hehe.
Säger godatt nu.. Ska upp halv sex imorgon så det blir tidigt läggdags.. :-///
 
Min finaste!



 

Tisdag

Kom hem för en stund sen och pluggat nu ett tag.. Hann göra en del innan jag blev rastlös, vilket var bra! 
Nu ska jag åka till favvotjejen och rida. 
Vi höres



Instagram

Ni glömmer väl inte följa mig på insta? ;-))) @ceciliaemanuelsson 






En tbt med tjejerna

Åh vad jag gillar dessa tjejerna! Denna kvällen var så mysig och rolig. Snodde lite pics från bästa Matildas blogg som ni hittar här--->   http://nouw.com/matildaemmy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lång dag

Hejhopp 
Kom precis hem ifrån stallet. Alicia skrittades som sagt bara idag efter massagen tidigare idag. Hon fick lite laser och nålar också, lyxlirare hihi. Allt för att hon ska må bra!!
Red Agnes ponny Katten, som jag förresten ska ha i två veckor, nu när hon ska åka till Thailand i tvåveckor (den gottigrisen...). Det ska blir jättekul att sitta på ponnyryggen lite igen! Katten skötte sig jättebra idag, mycket motor och egen vilja, men gick som en klocka i slutet. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, koka lite te och trycka näsan i läxböckerna. Vi hörs imon! :))


- en bild på mig och Agnes från i fredags!

Ny vecka

Åh vad jag älskar måndagar (tro det eller ej), vi börjar ju elva! Så skönt att sova ut och känna att helgen nästan inte är helt slut än.. I alla fall i några timmar. Nu ska jag upp och käka en god frukost. Mumma!
 
Idag får Alicia massage, så hon får bara sig en promenad ikväll.. Måste skrittas, de blir alltid slöa i hela kroppen efter en sån behandling. Dagen efter är det dröm att rida, ni ska bara veta! 
Det passar bra att jag inte ska rida ikväll, eftersom min lärare kommer hem till mig för att undervisa i två timmar. Så det passar perfekt! 
 
Gomorgon förresten! :-)
 


 

Min helg

Hej igen!
Inte varit jätteaktiv det senaste.. Fullt upp på helgen, ni vet... 

I fredags var jag på en 18-årsfest för att en killkompis hade fyllt år. Det var riktigt kul tycker jag! Var jättemycket härligt folk där, och kvällen var riktigt lyckad! 


I lördags så sov jag kanske länge.. La mig väldigt sent dagen innan, hehe.. Tog det lugnt och var sent i stallet och red igenom Alicia, som förresten var jättefin! 
Sedan på kvällen träffade jag min kompis som också är min syssling, Carolina. Vi åt lite godis och tog det för det mesta lugnt och prata. Mys lördag! 

Idag så har det varit lite av en stall-dag haha.. Åkte till stallet vid ett och klippte Alicia som blev så fin så! Det blir sista rankingen för denna säsongen. 
Åkte sedan hem och åt middag och värmde mig lite hemma. 
Sedan, nu ikväll, åkte jag upp och red Alicia. Jag hoppade henne och hon var superfin! Pigg och lite "stoig" , men vi var samspelta i slutet och då hoppade hon fint! Snälla Alice var med och filmade lite! Vill ni ha film?;))


ATM


Bloggar när jag kommer hem:-))

Tio onödiga

* förr var jag jättebesatt hur jag såg ut, hur mycket jag vägde, hittade komplex över min kropp. Men nej, inte längre. Är stolt över så jag ser ut och det tycker jag att vi alla ska vara. We all are unique:-))) 

* jag föddes svarthårig, var blond när jag var liten och nu har jag brunt hår.. What?

* alla racister, homofober, sexister är inte välkomna här på bloggen.

* har stora mål för mig och Alicia! 

* ska fota min nya design snart! Exciting!

* en av mina främsta förebilder i ridsporten är min tränare Malin. Liksom det är omöjligt att inte se henne som inspirerande, grym!! Annars ser jag väldigt mycket upp till Lisen, Peder och Alexander Zetterman. 

* saknar min pappa, varje dag. 1,5 år kvar, sedan kommer han hem...



 

#anti

Vissa bilder vill man bara likea hundra gånger om! Baam





22 Januari

 Brist på rubrik? Datumet funkar alltid, hehe! 
 
Jag gick till skolan idag, för mådde mycket bättre idag. Vi började tio och slutade två, vilket var väldigt skönt! Min älskade farfar kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte och hälsade på Hasse. 
Åh, min prins.. Inte varit hos honom sen innan jag åkte utomlands till pappa. Över en månad sen.. Var underbart att se honom igen. Långhårig och fluffig är vad han är, men otroligt lycklig. Det värmer i hjärtat att se honom så glad. Det var en del glädjeskutt i manegen när jag släppte honom där en stund. Han är verkligen jätterolig att leka med på marken.. Han springer alltid fram till mig med spetsade öron och sen svischar han iväg och bockar, haha sötisen! Att hälsa på Hasse ger mig lite tid att slappna av och bara andas ut. Tänk vad de "små" djuren smittar av sig.
 
Nu har jag varit hemma en stund och ätit och pluggat lite.. Ska snart dra mig till stallet för att rida Alicia, som ska gå ett hårdträningspass. Fullt trim nu, inför säsongen. Första start är nu 8/2!
 
Kolla in pälsen haha!!


Dagar som dessa

Sorry folket, varit lite off idag på bloggen. Jag var hemma ifrån skolan idag, pågrund av att jag hade en grov huvudvärk imorse och var väldigt hängig. Vet inte varför.. Men stannade i alla fall hemma och sov ut. Det hjälpte lite och med en alvedon lite senare mådde jag bättre. Skönt.

Egentligen klarar jag verkligen av att stanna inne en hel dag. Blir galen, haha! Hade aldrig kunnat sitta i fängelse, hade blivit värsta psycho. :')) 
Skämt åsido.. Satt och kollade på serie och tog mig en promenad i snön.

Var i alla fall uppe nu i stallet på kvällen och joggade Alicia. Hon var lite bråkig i början, antagligen pågrund av träningsvärk, men i slutet gick hon super! 


Förresten gick hoppträningen igår jättebra! Åter igen jättebra haha. Hon var jättepigg, vilket är ganska konstigt med tanke på helgens kurs.. Men pigg var hon i alla fall. Hon var verkligen en tickande bomb i fattningarna, men hoppa... Det kan hon!! Det är sjukt kul att se en häst älska att hoppa så mycket som hon gör, hon verkligen letar hinder, snuttan! Fett cool är hon, min sessa. 




Snöväder

Nästan helt vitt på marken nu, hur mysigt? Eftersom inte jag hade snö på jul (då vi var utomlands) är det extra kul, hihi! Mindre roligt med kyla, dock. 
Ska snart ge mig iväg till stallet, ska ju träna för Malin ikväll i Stenungsund. Fruktar att gå ut nu haha.. Legat ihopkuren i min säng nu de senaste timmarna. Vi slutade ett i stället för fyra, hur skönt som helst! 
 
Vi tar det lite lugnare idag på träningen, mest att få en känsla inför kommande starter. Hon har varit mer än fantasitsk denna helgen, så har en superbra magkänsla!
 
 

Alicia just nu

Vart ska jag börja? Min drömhäst. Hon går superfint nu och vi har verkligen gått framåt i utvecklingen, nu den sista tiden. Vårat band är starkare än någonsin och varje ridpass ger resultat. Lärt mig extremt mycket på denna hästen. Tack vare grym träning med grymma tränare med då, såklart:)) Ser fram emot tävlingssäsogen 2015!
 
Idag ska vi åka på hoppträning för Malin, igen.. Vi kommer absolut ta det lite lugnare idag, eftersom vi var på hoppkurs två dagar denna helgen. Det var inga övningar som krävde extremt mycket av hästen och inga höjder, så vi bestämde att jag hopptränar henne idag i alla fall, trots detta. 
Vill hinna med en sista Malin- träning innan vi ska iväg på tävling näst, nästa helg. Våran första start.. Spännande! Får se vilka klasser osv.. Så återkommer om det. Men tävling blir det!
 
Min fina, fina tjej *-*
 
 

Plugg, plugg, plugg

Blev precis klar med min matteinlämning. Underbart att vara i tid, den ska liksom in på fredag! Jobbade även med annan matte med min mattelärare. Hon är grym på riktigt! Börjar tycka matte är roligt.. Är detta jag som skriver haha?
Hur som helst ska jag slappna av rejält ikväll. Hästen riden, läxor gjorda- och klockan är bara åtta! Ska nog göra en toast och sätta på en ny Beck-film, tror jag. Mys på högsta nivå, då man kan slappna av till max. 
 
godnatt!
 
 

Morgonpigg

Gomorgon! Eller aa dag. Sitter i skolan nu och har rast. Ganska snabb skoldag eftersom jag började 11. Sedan när jag kommer hem ska jag plugga matte med min lärare som kommer vid 5. 

Trots att jag började 11 idag så gick jag upp vid sju och åkte till stallet. Jag gjorde klart allt i stallet, joggade och skrittade ut Alicia, som tar det lugnt idag efter helgens kurs. Hann hem och duscha och fixa mig innan bussen till skolan kom. Hur bra som helst att vara klar redan på morgonen! 




- min ridoutfit var lite annorlunda idag.. Haha. Uggs och glittriga till och med. Tappa inte hakan nu dressyrkärringar, det gick fantastiskt bra att rida ändå! Pussss

Film från kursen

 

Häst-helg

Detta har verkligen varit en riktig hästhelg. Ridit på en tvådagarskurs för Malin, som gick superbra båda dagarna! Är super nöjd med både mig själv som gjorde mitt yttersta och världens finaste häst, hur bra är hon inte då? Blir varm i hjärtat.. Har även ridit Agnes ponny, haft tjejmiddag med tjejerna och sovit hos Ebbson. Mys helg, helt klart!
 
Kom hem för en stund sen och har precis ätit klart. Åt en jättegod kycklingsallad, mumma! Det blev en lång ag i stallet idag.. Först så fixade jag alla stallsysslor och packningen.. Sedan har jag fixat två hagar, då Alicia ska flyttas till en bättre hage. Gud.. Slet, mockade och grävde. Är man bonne, så är man Haha! Hur som helst, så av det bra resultat och han även med att städa skåpen och borsta Alicia så hon blänkte (som prinsessor ska göra). Sedan var det stallmöte. Kan ju säga en sak... Är mer trött på vissa människor än andra. SUCK. Försöker gilla läget.. 
 
Förresten! Filmer från kursen är på G!
 
 



Hoppkurs dag 2

Nu sitter vi i bilen och Alicia i släpet där bak. Supertaggad idag igen och hoppas att det blir lika roligt som igår! 
Jag sov hos Ebba tills idag, så hon följer också med, kul kul! 




Hästarna idag

Alicia och jag var ju på hoppkurs idag för Malin, som sagt. Det gick jättebra! Hon var såklart såklart pigg, men lydig. Vi hoppade serier, linjer och bågar. Exakt sånt vi övat på hemma, sjukt mycket. Det satt numera som berget och fick jättemycket beröm av Malin för det. Hon sg direkt att vi hade tränat på det. Så kul med skillnad! 
Jag öste beröm över Alicia, som bara frustade, så himla underbar va! Hon vet exakt när hon gör rätt och då tycker hon att hon själv är världbäst. Vinklar fram öronen, frustar och tar i lite extra! Älskar den tjejen.
Efter träningen kände jag bara " Det här är så jävla roligt!!", tror jag berättade det för farfar 100 gånger i bilen också, hehe. Glad Cicci!
 Film kommer..


 
Katten, Agnes D-ponny red jag också idag, som en liten tjänst. Han lekte lite cirkus med mig idag haha.. Varför stå på fyra ben när man kan stå på två, hallå? 
Han vilade tydligen igår och var därför en aningen stel och pigg. Han är en sån jäkla smart ponny va.. Om det blir jobbigt så springer han bara iväg från arbetet, om inte det går slingrar han sig runt och trycken rumpan in eller ut, om inte det går.. Ja, då ställer han sig på två ben. Mycket hjärna på hästen och envishet- irländare haha! 
Efter några tuffa matcher insåg han att det var i stort sett lönlöst och bara ännu mer jobbigare att hålla på. Så i slitet gick han som en klocka. Visst, det var inte världens mest samlade galopp, men han lyssnade super och var lösgjord. Ett steg i taget! Är i alla fall nöjd med den lille svarta! Han kan om han vill.
 
 




Taggade till tusen

Alicia sprang på transporten! Alla är på toppenhumör och jag är taggad och har fokus. Nu kör vi :)))



Fredagsmys med tjejerna




Fredag!

Hejhopp

Går i skolan till två idag, hur skönt? Åker direkt till stallet och rider igenom Alicia innan helgens kurs, taggad som f*n! Jag ska även vara duktig och putsa och förbereda lite inför helgen.. 

Ikväll träffas jag, Ebba och Matilda hos Emma och ska äta lite pizza, mys. Ska somna tidigt idag och för en tidig uppgång imorgon.. Rider 10.30 båda dagarna. 

Kommer blir en jätterolig helg!



Dagen

Hejsansvejsan 
Olivia och jag har suttit och pluggat nu hela kvällen. Dödstrött i huvudet nu. Tagga bra betyg nu!!
Alicia fick promeneras idag istället, då hon har gått mycket och ska gå mycket i helgen. Såklart stog hon inte bara stilla, utan fick sträcka på benen i skritt nån halvtimma och en massa mys och kärlek, hihi! 
Förlåt, men skolan går tyvärr före uppdateringen.. Sry, bloggar mer imorgon, puss!



Seg

Det är just vad jag är på onsdagar. Veckans längsta skoldag. Från 8-16. Kill me please!
Skippar nog träningen idag, utan rider bara. Kom knappt upp ur sängen i morse pågrund av träningsvärken.. Då vill jag inte veta hur ont jag kommer ha imorgon.. Haha.

Nu för tider har jag världens bloggtorka. Jag kan ha ett tomt blad framför mig och bara "vad ska jag skriva?" Sedan skriver jag en mening och undrar hur jag ska fortsätta. Skitjobbigt minst sagt. Men jag jobbar på det och vill verkligen skriva mer intressanta inlägg, tro mig, vet inte vad det är med mig.. För mycket i huvudet kanske? 
Hur som helst, vi hörs senare..

- en bild på Alicia igår, finisen


Ännu en skoldag över

Hur snabbt går inte dagarna? Kändes som man precis klev ur sängen. 
Dagen har rullat på bra och skoldagen avslutades med att jag fick tillbaka en matteinlämning, som jag fick A på. Jättenöjd över det, och mycket är tack vare allt nytt jag lärt mig av min nya "privatlärare" i matte. Hon förklarar jättebra och hon och jag förstår hur båda tänker, så det funkar super!
 
Sitter och ska försöka hinna äta lite. Åker till stallet snart och ska rida Alicia. Hon joggades bara igår, eftersom hon reds mycket i markarbete i söndags. Men idag blir det lite mer styrka och lösgörande. Jag jobbar mycket lösgörande med henne nu, och det har gett mycket fina resultat, vilket är superskoj! Nu taggar vi inför helgen hoppkurs för Malin! 
Sedan åker jag och nåra tjejkompisar vidare till gymmet och tränar. Jag har fått värsta tränigstänket nu och tänker även mykcet på vad jag äter.. Så sen ska jag kötta på gymmet! Trots min träningsvärk.. Hehe
 
 
- gammal bild på mig och Hasse, älsklingen!
 
 

Tisdag

Godmorgon
Igår blev det typ ingen bloggning alls, pågrund av att jag hade hundra grejer att göra, i princip. 
Idag däremot, har jag en aningens mindre grejer att göra. 
Skolan, stallet.. Sen ska jag plugga lite inför ett prov som är på torsdag i företagsekonomi. Ett stort jäkla prov.. Bara att kämpa!! 

Nu ska jag i alla fall till skolan, vi hörs



- en bild på mig och mina älskade tjejer

Måndagar suger

Hej.. Förlåt för seg, seg uppdatering.
Har haft den hektiska dagen nånsin. Slutat sent i skolan, Pluggat med min lärare, ridit Alicia sent som fasen.. Ni hör. 

Vi hörs imorgon istället när jag fått lite sömn.. Godnatt:))


Ebbisen<33

Söndag

Kom till stallet för en stund sen och sitter redan på hästen och skrittar fram. Vi var på gymmet förut alla tre. Jag sprang en stund och sedan körde jag lite ben och mage. Kommer va ont imorgon.. 
Vi hörs av senare när jag inte sitter på en häst, haha.. Puss



Emma fixar lyxfrulle



Storm

Hejhallå
Shit vad det har blåst idag. Storm, kan man ju lugnt kalla det. Åkte först till stallet och red Alicia, som förresten var jättefin! Och lugnt, trots vädret.. Nu är jag påväg till Ebba. Jag, Emma, Agnes och Ebba ska käka lite middag tillsammans och sedan sova där. Mys. Jättekul att ha alla hästtjejer samlade! 

Igår kväll var jättekul! Träffade folk jag inte igen träffat på ett bra tag och det var jättegod mat, som Emma bjöd på.  Vi firade Emma som fyllt 17 bast nu, så grattis bästa!


Bild på fina tjejen idag!

Bilder från igår







Fredag

Godmorgon! Andra och sista skoldagen denna veckan, hur skönt? Slutar två och åker och skrittar ut Alicia en sväng. Sedan ikväll så ska jag till Emma på tjejmiddag. Ska bli kul att träffa alla tjejerna samlade. Vissa har man inte träffat sedan nian.. Vilket är tråkigt. Det ska i alla fall bli jättekul! 

Det blir nog en riktig bra fredag, hoppas nu också får det! 


-bild från nyår

En bra första skoldag

Dagen har rullat på bra och kvällen avslutades perfekt med ett bra ridpass. Jobbade mycket med lösgörande och i slutet var hon som spagetti, hur underbart? Imorgon ska hon gå sträcka på benen rejält efter ett tufft pass idag. Om vädret tillåter blir det nog en härlig uteritt!

Gjorde även lite övningar hemma med.. Jobbade en del mage, armar och ben. Kommer kännas gött imorgon, känner jag på mig. 
Vi hörs imorgon igen puss gonatt

Mitt sällskap inatt<333


Sverigeväder

Hejhopp
Kom hem för en stund sen och har suttit och ätit och läst en bok, som vi ska läsa i engelskan. Ändå lite mysigt att läsa, invirad i en varm filt och höra detta regnet utanför. Riktigt Sverige väder nu, sådär rått.. Usch, längtar redan tillbaka till värmen. 

Åker till stallet om en stund och ska trimma Alicia, bygga upp mer och mer för varje dag. Kan inte säga att hon blivit otränad på en vecka, men däremot har jag tappat en del, ha-ha. Lägger ner all fokus på henne just nu. Den 17-18 är det hoppkurs för Malin och då ska vi he allt och lära mig allt Malin säger. 

På tal om att jag blivit en aningens otränad efter semestern, så skrev jag ju att jag skulle till gymmet. Jag skippar fanatisk det idag, då jag kommer komma hem senare från stallet. Men dock så tänkte jag göra lite övningar hemma, i alla fall! Alltid något, hehe.

Dröm!



8 januari

Japp, tillbaka i skolan. Ganska så segt, men ändå kul att träffa alla igen:)

Slutar vid två idag och åker direkt till stallet och rider Alicia. Efter det åker jag till gymmet och tränar med en kompis. Annars är det inte mycket mer ikväll.. 

Detta blev nog historiens kortaste inlägg, men tänkte bara kika in och visa att jag inte glömt av er.. 




Videoinlägg- Inköp och julklappar 2014

Gjorde ett videoinlägg för en gångs skull, vilket är jätteroligt tycker jag! Jag visar lite inköp och julklappar... Glömde dock två tröjor. Fick även tre jeans av pappa, som jag redan gjort ett inlägg om. 
 
 

ATM

Sitter på bussen nu in till stan, med Olivia. Ska handla lite smink, blandannat. Jättemysigt när julbelysningen fortfarande sitter uppe i Göteborg. 

Alicia var jättefin idag, men galet pigg. Jag fick jobba rejält med min egna kropp, det blir jättejobbigt att hålla ihop henne när hon är så pigg.. Så kommer nog ha en aningens träningsvärk i magen imorgon. Att jag inte ridit på två veckor gör det inte bättre, haha!

Hörs senare guys 



Sista lovdagen

That's right, sista lovdagen. Känner tårarna trycka bakom ögonen, haha.. 
Back to reality och vardagen. 
Idag står rida Alicia på schemat, åka in till stan en snabbis och träna ikväll. Även fixa lite grejer inför skolan imon..

Håll även koll på bloggen då det kommer ut en videoblogg idag! Visar lite vad jag köpt och fått under lovet. Så håll koll!


Myste med lilltjejn igår.. Sötaste nånsin

Till frissan

Alicia gick som en klocka idag, galet pigg, men fin. Körde lite lösgörande och rullade lite galopp. 

Jag åkte sedan hem en snabbis och sedan åkte jag äntligen till frisören. Tog topparna, som faktiskt inte var jätteslitna.. Skulle egentligen färgat också, men vi bestämde oss för att ta det senare till våren!

Nu sitter jag hemma hos min syster och hälsar på henne lite, lite tända ljud och en Wallander- film, mys! 





Sheikh Zayed Grand Mosque

Dagen innan vi skulle åka hem, så bestämde vi oss gör att åka till Sheik Zayed Grand Mosque, när vi ändå var i området. Det är världens näst största moské, dem största ligger i Mecka.. 
Hjälp vad fin den var! Och enorm. Jag, Elin och Kristine fick ta på oss Abaya, en sorts klänning med luva.. Och alla fick ta av sig skorna och tvätta fötterna. 

Moskén bestod av guld, marmor och massor av sånt! Hur fin som helst! Man märker att landet är stenrikt..







Planering- Alicia

Nu är tanken att sätta igång Alicia lite smått.. Hon har ju inte direkt vilat, utan mest tagit det lite lugnare en vecka. Så vi kör på några dagars lättare arbete och sedan sätter vi igång som vanligt igen! Tanken är att hoppa henne för Christian nästa vecka på onsdag. På lördag och söndag nästa vecka ska jag och Alicia åka på en hopp-kurs för Malin, ska vi jättekul! Tänkte som sagt hoppa henne lite hemma först.

Sedan ska vi så smått börja komma ut på tävlingar. Satsar på att första starten blir i februari, kanske innan, beror på vilka tävlingarna.. 
Så sjukt motiverad och allt jag har i huvudet är "Nu jävlar kör vi!"





Klarvaken 07.30

Just nu ligger jag i sängen hos Olivia, helt klarvaken. Vaknade lite efter sju, pågrund av att min kropp fortfarande är inställd efter UAE's tid, hallå jetlag. 
Bara att vänta på att Olivia vaknar haha.. 

Igår så var vi mest hemma hos Olivia och tog det lugnt och bakade. Vi tog oss även en promenad till maxi. Jiiiises vad kallt det var! Inte riktigt vant mig än..

Åker till stallet i eftermiddag och rider sessan, ska även putsa, suck.. Men behövs! Ska försöka hinna träna ikväll också. En semester på två veckor har satt sina spår, ha-ha. 



Tillbaka till vardagen

Idag här det varit en riktig häst-dag! Först var vi öppen i Munkedal och hämtade hem sessan, saknat henne sååå, sötan.
Sedan grejade jag lite i stallet och fixade i ordning grejerna som åkte med Alicia upp till Malin. 
Sedan jag red jag Alicia. Så kul att vara uppe i sadeln igen! Malin red Alicia första veckan jag var borta, men andra veckan fick Alicia ta det lite piano med jogging och vila. Lite semester för henne med. Så idag så joggade jag henne endast lite, men gud va kul det va! Hon var pigg som bara den också, haha!

Nu ska jag till Olivia och sova där, hörs imon:-)



Hemma i Sverige

Hej allihop!
Kom hem till Sverige igår mitt på dagen någon gång, underbart att vara hemma igen! Sovit över tolv timmar, så trött som jag var haha!  Trots chocken jag fick imorse när jag kollade hur kallt det var ute.. Holy sh*t, Från 25-30 grader, till fem minus! Kommer frysa lite ett tag, tror jag. 
 
Idag åker jag och farfar iväg för att hämta hem Alicia igen, då hon har stått hon min tränare Malin när jag varit borta. Saknat min sessa otroligt och Hasse också såklart! Ska även upp i sadeln idag igen, efter två veckor..  Kommer jag kunna gå imorgon är frågan? Haha!
 
För övrigt kommer jag uppdatera som vanligt igen. Blir alltid lite seg update på semestern.. Det kommer även en ny design snart! 
 
 

Fast i Amsterdam

Nu ett dygn försenat sitter vi och väntar på planet från Amsterdam, där vi mellanlandade till Sverige. 
Vi skulle egentligen vara hemma i Sverige vid fem på eftermiddagen igår. Pågrund av en dimma som orsakade kaos i Abu Dhabi så blev planet försenat. Kl 18 lyfte planet. Satt på flygplatsen nästan tolv timmar. Segt as hell. Nästa plan ifrån Amsterdam gick inte fören idag på morgonen så vi sov på ett hotell i Amsterdam. Flygbolaget stog såklart för allt, vilket var bra. 

Dödstrött är bara förnamnet, men tycker ändå inte det var några bekymmer att sova i Amsterdam en natt. Lite roligt faktiskt haha! 
Nu när jag kommer hem ska jag packa upp och sova, sova, sova! Fick tag på Malin och vi hämtar hem Alicia imorgon istället för idag. Saknar både henne och Hasse! 

Vi hörs när vi är hemma i Sverige igen:-))





I luften

Hej hopp

Sitter på planet nu påväg hem till Sverige, efter två veckor i paradiset. Måste be om ursäkt för lite halvt seg uppdatering det sista, men ja, var på semester och ville inte ägna tiden åt elektronikskärmar hela tiden, hehe. Så sry guys! 

Denna resan har varit lika underbar som alltid. Favoritdelen av resan är såklart att träffa min pappa, men vi har även hunnit  med en hel del roliga grejer! Vi var på FerrariWorld, Abu Dhabi Water Park, firat jul med vänner och familj, varit på en promenad i Liwaöknen, solat lite och badat, shoppat en hel del, varit på världens näst största moské- Sheikh Zayed Grand Mosque. Ni fattar, en del grejer på två veckor! Älskar detta stället, men det kommer bli sååå skönt att komma hem, till vardagen och verkligheten. Är helt lagom utvilad och redo att köra järnet i skolan och med ridningen. Motiveringen är på top! 

Saknar mina två pållar, mamma och mina vänner som väntar på mig hemma i Sverige. 


Ses snart sverigeee