Skype med mongo

Ni behöver inte kommentera att vi är snygga, vi vet redan det!
 

Checkar ut!

Gick ändå ganska bra på träningen! Så nöjd! Tyvärr hände det en mindre rolig grej för Agnes.. Hon hade tydligen åkt på hjärnskakning? Tycker verkligen ni ska titta in på hennes blogg och kommentera en gullig kommentar.. <3
 
Imorgon slutar jag tidigt och Hasse ska bara jogga lite i righuset, för att få bort eventuell träningsverk från idag, kanske tar och avslutar med en liten tur ute också.. :)
Nu ska jag duscha och sedan sova.. Jädrar va trött jag är!
 
Bjuder på en liten C

Hopptränig a lá Christian

Ska bara käka färdigt, sen kör mamma mig till stallet och jag fixar stallet.. Sen vid kvart över 6 så så rider jag nog fram, för hoppträningen börjar vid halv sju! Mamma kommer lite innan och hjälper till med banbyggningen!
 
Sen fyller Christian även år idag! Hurra hurra! Får väl vara extra snäll idag och jag tror att Agnes fixa tårta, så det blir nog bra! See you later!
 

Nu släpper jag det!

Kommer ni ihåg att jag nämde en grej som jag och Elin var i fredags? Jo, vi var på Venas Dressyr Center. Elin tränar ofta där och hon känner lite folk där med, så då har hennes tränare fixat så vi får praktisera där! Tvärfräckt! 
 
Såhär är det! 
Vecka 12 kommer jag och Elin praktisera, alltså blandannat rida rikitga dressyrhästar, så det blir ascoolt! Kanske blir jag en dressyrryttare efter praoen? ;-) Fast nä! Hoppning är mer min grej! Vi kommer övernatta, alltså bo där i en hel vecka. Jag och Elin ensamma i en lägenhet där vi kommer bo. Tajt schema där vi jobbar från 08.00- 17.00, med en timme rast! Tufft.. Så är vuxenlivet tydligen!
Om det finns plats så kommer vi även stalla upp våra egna hästar där i en vecka! Så att vi slipper åka till stallet och rida, efter en långarbets dag och sen tillbaka igen.. Så vi håller tummarna! 
 
Jag tycker att Vena är jättefint, och det är det verkligen! Skitlyx, klassigt, fina hästar med kapasitet osv..osv.. Så roligt kommer det bli!
 
Hur fint är det inte då? :o Allt är nybyggt!
 
 

17 Dagar kvar!!

Jag, Alice, Ida och Agnes sticker dit. Fett najs jao
 

Veckoplaner

Blir ändå en helgo vecka. Pappa kommer hem och han har lovat mig en runda på hööks blandannat haha! Saknat papi<3. Träning och lite annat smått o gott.. Blir  ganska intensiva pass för både mig och Hasspass denna vackan.
Väntra gör såhär istället -->
 
Måndag- Skola, rida hårt markarbetespass- jobba lite på volterna i låg form och ha koll på galoppen. Träna, plugga..
 
Tisdag- Skola , slutar assent... lösgörande övningar med Hasse, få honom mjuk. Träna, plugga
 
Onsdag: Skola, slutar vid fyra idag idag igen.. Ta med skolböcker till stallet och plugga. Sen hoppträning för                
              Christian 18.30! Hem och träna ( om jag hinner) kolla pll !!
 
Torsdag- Slutar tidigt. Hasse jobbas i ridhuset, låta honom sträcka på benen så att eventuell träningsverk går bort. Hem och plugga inför spanska prov. 
 
Fredag- Skolan, slutar tidigt. Dressyrpass på Hasse.. Kanske träffa kompis!
 
Lördag - Hasse skrittas ut. Pappa kommer hem!! Åka till hööks, blandannat!
 
Söndag- Hasse vilar. Putsa läder.. Kanske träffa kompis!
 

Today´s

Outfit- 
Tröja- Juicy Couture
Jeans- Gina tricot (?)
Skor- Bruna boots
 
Smycken-
Bara basic.. Lite armband, som jag har fått!
 
Makeup- 
Mascara- Telescope (stav?)
Foundation- Fit me
Ögonbrynspenna- Isadora
Parfym- Victorias Secret , Love spell (bodysplash)
 
Håret kör jag bara halvt plattat.. Basic måndag!
 
 
Mitt ena ögonbryn är helt fuck´t up den den bilden... -.-
 

End of week

Varit en topen helg. I fredags var jag med Elin på hennes träning på grymma Venas dressyrcenter och sedan hem och longerade en FIN ponny. Jädrans fin va han! Sedan igår så red jag och Emma ut i solen, underbart! Sedan tillbringade jag kvällen hos Carolina, jäklar va kul vi hade! Gick hem vid halv två tror jag? xd
Idag har jag hunnit med mycket också, powerwalkat med ponnybus och gjort massa annat. 
 
Ska in i duschen nu och sedan lägga mig i sängen och kolla om det finns nåt bra på teven.
 
Gonatt bästa läsare!
 
Lite mongobilder från igår!
 
 

Home

Kom hem för en stund sen. Har varit en asgo dag. Även om jag försov mig lite, så fortsatte dagen riktigt bra! 
Tog på mig löparskorna och powerwalka hela vägen till stallet. Asgött väder och strålande sol. Nr jag kom fram fixa jag stallet snabbt och sen tog inte Mr. Hasse och borsta länge på honom sen så tog både jag och han en promenad för att röra på fläsket. Blev en väldigt snabb powerwalk där med, eftersom han tyckte det var väldigt roligt att hetsa upp sig för lite vind. Jo, visst det var jätteskönt väder, med det blåste en hel del! Så den rundan som brukar ta 45 min - en timma tog istället en halvtimma, haha! Men riktigt gött att komma ut!
 
Nu ska jag ta och plocka fram min älskade mattebok och göra dom talen vi ska göra tills imon. Sedan ska väl jag hjälpa mamsen med middagen eller nåt och sedan göra lite styrkeövningar innan jag sticker in i duschen. 
 
Chillsöndag men ändå mycket gjort. Skönt! Skulle verkligen inte klara av att bara sitta hemma som en slappis. Att man alltid har en häst att ridas och stall att fixas så har man alltid och göra. Det gör att man kommer ut och rör på sig också ;-) 
 

Vill ha sommar! Min biffiga ponnyplutt
 
 
 

Fett sur

åh, blir så jävla irriterad.Jo, hade planerat dagen asbra typ och så sover man självklart till klockan 12. Fan. Får ta på mig löparskorna och powerwalka till stallet idag, efter jag har ätit frukost... lunch* . 
Åh, va jag bir sur på mig själv!
 
Fin fokus på bilden oså..

Äta-vad-jag-vill-dagen

Tar och sticker till Carolina nu. Bebis syssling<3 . Asgo lördagskväll, så vi höres! ;-)
 

Equestrian Moments

Vissa bilder kan riva upp känslor och en bild kan säga mer än tusen ord.
Submitted by http://imperfectrabbithole.tumblr.com
Photo by http://haleybreen.tumblr.com
Used with permission :)
 
 
 
 
 
 
 
Submitted by Anon
Photo by http://hannah-h-photography.tumblr.com/
Used with permission :)Submitted by http://serenitynorth.tumblr.com
Photo by http://hannah-h-photography.tumblr.com
Used with permission :)Submitted by http://taking-it-at-a-jump.tumblr.com/
Photo by http://hannah-h-photography.tumblr.com
Used with permission :)Submitted by http://eventingdreams-photography.tumblr.com
Photography by http://eventingdreams-photography.tumblr.com
Used with permission :) Submitted by http://serenitynorth.tumblr.com
Photography by http://haleybreen.tumblr.com
Used with permission :) Submitted by http://keepcalm-and-jumpon.tumblr.com/
Her picture. It&#8217;s darn cute.Submitted by Anonymous
Photography by http://haleybreen.tumblr.com
Used with permission
 

Kom till mamma

To die for! Serriöst, när jag åker till stockholm i april så ska jag gå loss i Hollister affären!!
 
Hollister Hamnviken Jacka I MarinHollister Kvinnor Zoe I KungsblåHollister Pacific Köpmän T-tröjor VitHollister Grymma Rumpa Shorts I BlåttHollister Förarens Cove Tröjor I RosaHollister Pullover Tröjor I Fuchsia Abercrombie FörsäljningHollister Förarens Cove Tröjor I VittHollister Grymma Butt Raka Byxor I Vinrött Abercrombie Försäljning

Sanningar om mig

 - Tycker det är fruktansvärt lågt av någon som sprider vidare saker som man har sagt till den personen. Om man berättar något som man vínte vill att alla ska veta, är det så jävla oäkta att sprida vidare "hemlisen". Man har liksom gett den personen sitt förtroende, men den sumpar det totalt. Såna falska och oäkta människor kan bara försvinna..
 
 - Börjar seriöst tappa förtroende för killar. Seriöst... Skärp er. Players som vissa av er sårar jävligt många.
 
- Vill ha sommar nu! Åh herregud va jag längtar, tävlingssäsong, sol och bad, allt är bara perfa!
 
- Inget plugg! Ska hinna med såå mycket! Ingen skola att bry sig om. Ingen stress, bara chilla. Har sååååhäär många planer med kompisar i sommar. wopwop
 
- Mår hur bra som helst nu! Går skitbra i skolan och skitbra med ridningen. Sen har man ju världens bästa kompisar också! Och <3...
 
- Träningen börjer verkligen ge resultat! Jippi
 
Well hallo old picture
 
 

Älskade lördag

Tack för att lördagar finns. Tänkte egentligen sätta mig ner vid datan igår och blogga.. Men var hur trött som helst! Efter skolan så åkte jag med Elin hem till henne och så åt vi och sedan gjorde iordning allt för att hon skulle på dressyrträning på Vena DressyrCenter. Jag och hennes mamma satt som frusna fiskpinnar på i en "soffa" och kolla de på under träningen. Så fina har dom blivit, Elin och Caramis! 
Hur som helst så fick vi underskrift på ett papper av en tränare där.. Åh kan inte vänta tills jag skriver om denna Bigga grejen på bloggen. Det kommer imon! Så håll koll!!
 
Ska precis sätta mig och käka lite havregrynsgröt till frukost. Nyttigt ska det va! Sen ska jag nog vänta en stund till jag har smällt maten så att jag inte får håll.. För jag ska nämligen ta och sätta på mig springskorna och springa till stallet idag! Förutom mina dagliga styrkeövningar ska det bli skönt att komma igång igen även konditionen ;-) . 
 
Longerade även Hasse igår. Herrejäklar va snygg han har blivit. Även i ridningen. Asså mumma!! Biff har han också blivit. Slimmad och smal och biff, underbart! Vi är helt klart på rätt väg nu alltså!
 
Hörs senare!
 

Idrott

Sitter just nu i omklädningsrummet med Elin. Eftersom min jävla lårkaka så kan jag inte vara med på idrotten :( Elin har glömt kläder så hon joinar mig här.
Vi har suttit och snackat asmycket, oh både jag och Elin behövde verkligen snacka .. Skönt att få prata av sig.
Asså är så himla skönt att ha sånt folk som Elin runt sig. Är alltid där för en.

Nu ska jag ta och vara social mot bestifesti igen <3

Tillbaks på banan

Mår mycket bättre , trots allt. Men allt flyter på nu. Hade ingen ork förut att blogga, men nu är jag tillbaks på banan! 
Red Hasse idag och han var hur fin som helst! Snyggve<3 . 
Nu ska jag ta och träna lite snabbt, sen äta och ta och kolla på PLL , omg nya avsnittet har kommit ut !! Omgomg! Hehe ;) Men bästa serien!
 
 

Tårar

 
 
 

MUMMA

Förlåt alla bloggläsare för usel uppdatering idag. Alltså inte okej! Kommer blogga mer imorgon , promise 
 
Alltså den här bilden!! Nu jäklar kommer jag sova gott inatt *.*
 

Nolla

Sitter i bilen påväg hem. Det gick faktiskt bra! Kanske lite seg i kombinationen men annars gick det bra. Seriöst den hästen hoppar i alla lägen haha. Pluttisnutti<3

Ska hem och fixa stallet och sen kommer mamma och hämtar mig. Sen är det hem och råplugga fysik.. Askul.

See u

Uppe med tuppen

Sitter nu och försäker trycka i mig lite mat. Alltså vissa dagar är man fasen inte hungrig på morgonen.. Men jag måste ju äta, annars kommer jag inte orka dagen och bli skittrött och grinig. Not fun.
 
Upptäckte än jäkla säck med morötter i kylen och tvättade och skar en hel påse för Hasse. Kommer ge honom lite muta och fjäska lite för honom innan.. Hehe knep ;-) Funkar alltid (y)
 
Hoppar bara en klass idag. En LC, alltså 90 cm. Platsen är Gfrk, hur många ska dit?
 
Uppdaterar under dagen, ciao
 

Familljemys

Åh har varit en underbar kväll. Suttit med mammi och big sis och bara umgåtts. Spela lite kort först, och jag vann båda omgångarna (peace). Sedan satte vi oss och kolla lite mello.. Ehm no comment till det.  
Nu ska jag ta och städa mitt rum lite och sedan lägga mig tidigt så att jag inte somnar på pay n jumpen imorgon, hihi.
 
Poss haj!
 

Häng kvar!

Kommer uppdatera om en kort stund lovar! 
 

Hämtat på posten

Satte mig vid datan häromdan och beställde dessa grejer. Kanske inte mest behövda grejerna, men man kan inte ha för mycket av sånna här saker hehe..Har inte personligt tagit en bild på grejerna, men jag hittade bilder på dom på hook.se, där dom är ifrån. 
Tummen upp för hööks faktiskt. Bra priser och bra kvallité!
 
 
Äppelgröna benlindor- Showmaster                               Äppelgrön "mjuk"grimma
                      
 
 
Ett luddsett av pilé, bra att ha ifall hästen får skav!            Ny nummerlapp, för årets tävlingar 
 
 
                 
 
 
 

Då vare helg igen

.. Eller alltså på lov känns ju dagarna som en extra lång helg, eller? 
 
Idag gick jag upp tidigt och tog mig en dusch efter morgonsstyrkeövningarna. Åh, bästa känslan med mjölksyra hihi. I alla fall ska jag få mycker gjort idag och inte bara sitta hemma som en soffpotatis.. ( O.o) 
Idag sticker jag tidigt till stallet. Rider nog lite och känner igenom honom, kanske plockar fram nån sockerbit och bara känner på honom inför pay n jumpen imorgon. På gfrk blir det, ska ni dit?
 
Sen senare fixar jag allt för imorgon. Packa, putsa lite, lägga strö i transporten osv. Tycker att en tävlingsdag blir så mycket bättre och lugnare om man har planerat bra och inte stressar igenom grejer. Börjar dagen dåligt och man har glömt nåt eller är försenad så kommer nog inte rundan gå lika fint som den kunde ha gjort. A good tip (y) . 
 
C ya!
 
Att sitta just på din rygg, är som att fortsätta drömma fast man är vaken. 
 

Five things

Som ni kanske inte visste om mig!
 
- Jag har en ingift portugisisk släkt, alltså är min kusiner på pappas sida halvportugiser!
 
- Jag smälter för killar som kan vara sig själva i alla situationer och som kan bjuda ordentligt på sig själva!
 
- Blir nog inget ridläger för mig och Hasse iår. Vill helst bara komma ut och tävla och nå våra mål för i år. 
 
- Jag tränar morgon och kväll med olika övningar varje dag. Sen rider jag i princip varje dag också. Sen när snön försvinner så ska jag försöka komma ut och springa också såklart! Inför sommar 2013 ;-)
 
 - Jag hade inte kunnar leva utan musik, serriöst
 
. Igår eller? Hahaha..

Bilder man blir taggad av

Ska ta och träna lite innan mamma kör mig till stallet. 
Vill ha snyggare kropp innan sommarn kommer. 
 

Ridsport Event 2013

Förra året var det Linn Olsson som anordnade ett event. För oss ryttare. Ett ryttarevent med andra ord. 
I år är det Henrik Barry som fixar det. 
Jag kommer lätt, och jag ska dra med mig Elin. Skiter i om hon har nån tävling eller nåt, hon ska med! 
 
För er som inte visste detta (blandannat jag förut):
 
Vägbeskrivning.
 
 
 
Sprid detta nu! Blir roligare med ju mer som kommer! Askul kommer det bli!

Today

Idag blir det trimm i ridhuset. Ska ha lite bättre koll på galoppen innan söndag, puss 

Svar på kommentarer

Gomorran alla, sovit gott? 
 
Tänkte bara uppdatera lite och svara på några frågor som ni har ställt mig :)
 
Vissa är lite äldre och vissa lite nyare, men jag kommer i princip svara på allt ni frågar (ska försöka göra alla). Kom ihåg att ni kan fråga mig lite då och då även om jag inte har tex. frågestund :)
 
 
- Alltså, nja. Eller det skulle jag egentligen kunna göra men aa.. Inget jätteintressant. Just nu är hela mitt lår gult, förut lila, förut blått , svart osv. Det är dock inte lika svullet som en basketboll längre. Hoppas min förklaring fick att förstå hur det ser ut lite i alla fall!
 
 
 
- På Gfrk måste man såklart inte vara medlem. I alla fall inte den här gången haha :) . Alltså det är en vanlig Pay n jump som du anmäler dig på tex. Tdb. Det är en pay n jump, alltså behöver du inte grönt kort.
 
 
- Yes, jag flög med min Big sis :)
 
 
Alltså jag känner Ronja och jag fick betala nån hundring tror jag? Vet tyvärr inte vad hon tar annars, men antagligen samma! 
 
 
- Hasse är min, ja. Ja , åh han är världens finaste!
 
 
Åh tack så mycket! Blir så glad av sånna här kommentarer! 
Jo jag kanske kan ta kort på mitt rum nån gång. När det är städat ;-)
 
 
- Allstå jag tyckte det var jättefint och ja jag saknar det lite, men är man en svennebanan så trivs man bäst hemma i sverige hos häst, familj och vänner. Tycker dock det är lite roligare att åka till ett varmt land! Abu Dhabi , Dubai , bästa!!
 
 
- Bild från i påskas, när vi var i New York!

Sleep tight

Vart sämst på att blogga idag , jag vet. Men det har inte hänt så mycket intressant idag. Jag satt hemma till typ fem tiden då jag åkte till stallet. Sen har jag varit på sämst humör för att mitt ben har gjort så fruktansvärt ont. Jag brukar inte klaga sådär i första taget, men detta är fan förjävligt! Ursäkta språket men jag kan knappt stå utan att få en såndär krampsmärta så att jag håller på att svimma känns det som ibland.. Hur har det kunnat bli värre idag? Låg jag kanske på benet inatt eller vad? Åh, alltså så sur blir jag.
 
Lovar er massa roliga inlägg imorgon, svär med handen på hjärtat. På tal om hjärtan, ni som sitter hemma med boyfriend/girlfriend, pussa extra på dom och berätta hur mycket dom betyder för er.
Själv gav jag Hasse massa extra pussar idag, det förtjänar han. Lätt. Myst med min underbara familj ikväll och kan bara säga att den är bäst! 
 
Puss och gonatt, bästa bloggläsare som fortfarande stannar fast jag suger på att uppdatera, puss 
 
Åh, verkligen dagens låt. Hur bra är den inte liksom? Har lyssnat på den 098123047 gånger idag. Så mycket känslor i låten asså. Kär i låten.
 
Stay - Rihanna ft. Mikky Ekko
 
 
 

Ut och röra på fläsket!

Har suttit hemma ganska länge idag och typ pluggat och suttit vid datorn.. Hade skiiiiiiiitont i benet idag när jag vakna så det va ju inte skitkul. Men jag har tagit smärtstillande nu och så ska mamma köra mig till stallet om en stund när det inte gör lika ont längre. 
Idag så rider jag ut Hasse i sådär 45 minuter kanske, så att han får sträcka på benen efter hoppträningen igår. Som tur är, är det inte lika halt ute längre och så har han broddar (såklart). 
Ett jättebra tips faktiskt, att rida ut dagen efter hoppträningar, dom får sträcka på benen och ta bort eventuell träningsverk, liksom bara att skritta på långa tyglar hjälper. Sen är det ganska skönt att komma ut också. Både för hästen och ryttaren. Blir så himla mycket ridhus på vintern!
 
Bloggar senare, puss hej!
 
HAHAHA jag dör åt min hoppsits på den bilden..... Vad gör jag? :)
 

Glad Alla Hjärtans Dag

Gomorron alla glada! Idag är det bland annat Alla hjärtans dag och jag kommer spendera dagen med Mr. ponnybus och familjen, förutom pappa då.. Alltså med dom jag älskar! Ska ni göra nåt speciellt idag då? 
 
 
HAHA orkar inte :(

Hoppträningen

Den gick faktiskt ganska bra! Han bjöd mycket mer idag och va piggare så det va roligare! Matilda (http://www.nattstad.se/mmatildaemmy) fotade lite och Alice ( http://classicalpony.blogg.se/ ) filmade lite! Skitsnällt ! 
 
Inte jättebra kvallité på bilder men det funkar.. Man får skylla på ljuset inne i ridhuset! 
 
Kommer mer bilder imorgon antagligen! :)
 
 
 
 

Frulle

Nu ska jag och Elin käka frukost mu eftersom vi va dötrötta och sov till halv ett, men det gör ju inget om man inte har nån tid att passa på att sova, plus att jag behövde sova eftersom jag snacka med oliver hela natten igår hehe..

Egm jag vet inte riktigt vad Elin gör nu men typ 20 köttbullar och fem kg pomfrits? Help me .....

Ikväll blir det hoppträning hemma ich Elin tar sin ena ponny Caramis med, så det blir najs!

Ses later on :))

Hasse 12 februari

 

Påväg hem

Sitter i bilen nu påväg hem från Lidköping eftersom vi var och lämnade tillbaka Elins ponny myran.. Jättetråkigt eftersom han va så fin och det va lätt en ponny med kapacitet, helt klart.

Sen måste jag be om ursäkt att jag inte har bloggat idag. Men jag och Elin har verkligen haft fullt upp. Först åkte vi till Hasse på morgonen och fixa stallet och sedan red jag. Det va inga bekymmer med mitt ben så det va skönt, men är fortfarande lite öm. Det kommer en film om en stund från när jag red Hasse idag.

Sedan åkte vi hem till Elin igen och red hennes ponnysar på ängen och jävlar vilken damp dom hade, så himla pigga haha! Tror Caramis ställde sig tre gånger på bakbenen när jag red hahaha..

Nu jag va social mot Elin och fixa så att videon kommer upp, pusshäjjj

11/2 2012- Ett datum jag kommer minnas ♥

För exakt ett år sedan kom Hasse till mig. Alltså har jag ägd honom i exakt ett år idag! 
Plus att min älskade ponnybus fyller 11 idag!
Åh vi har så fina minnen ihop och vi upplever nya roliga minnen varje dag!
Hasse är en otroliggt enastående ponny, så fin, speciell, snällaste ponny jag vet, bara helt underbar! 
 
Älskar dig finaste ponny 
 

Uppdateeee

Den rubriken asså.. Hur som helst har jag varit i stallet länge idag, det är en speciell dag och jag kommer skriva ett inlägg om det sen!
Kryckorna hängde med idag till stallet haha.. Emma red Hasse för mig och det va jättebra så att han fick röra på sig och inte stå en dag till, som tur va!
 
Nu ska jag till Elin och sova där inatt, saknat bästiii<333 Det kommer bli chill (y)
 
Update kommer!
 
HAHAHAH OMG, asgammal bild på mig och elin...dööööör 
 

Dagens vill ha!

Säger bara en sak.. Mumma!
 
Blå PonnyBrun FullVit Full

Feeling better

Åh gud vart ska jag börja? Kom hem från akuten halv tre igår.. host idag*. 
Det var ingen fraktur i alla fall! I värsta fall en pyttepytteliten spricka, men det trodde inte doktorn. Men jag fick en ordentlig lårkaka och en blödning i låret.. Och en halv blåröd hästsko tatuerad på låret haha. 
Men det känns mycket bättre idag! Så som jag kände igår, den smärtan var hemskt.. Mamma fick köra mig i rullstol in hahaha.. och jag fick med mig ett par kryckor hem, för säkerhetensskull! Men jag mår mycket bättre idag! Så skönt! Kanske kanske kan jag till och med rida imorgon, och vi kommer inte att avanmäla pay n jumpen på söndag, som tur är! Hästtjejer biter ihop!
 

Akuten nu

Inte riktigt än.. Men är mama kommer hem så ska vi ta och åka in till sjukhuset för att kolla mitt ben. Jag skojar inte när jag säger att det är svullet som en basketboll... Man ser exakt vart han träffa. Är som en blå/röd hästsko på mitt lår. Det värsta av allt var att han hade broddar på sig. Aootch. 
Har fått ondare nu på kvällen och jag kan knappt gå. Tog ju liksom fem minuter att ta sig från mitt rum till köket..
Skiiiiiiit också, nu vill jag gå och dö typ, fan va deprimerad man blir!
 
 
Hittade lite bilder som är typiskt min humor.. Måste ju ha lite kul nu när det är som det är! Njut av min dåliga humor. 
 
 




 
 
 
HAHA bästaa
 
 
 
 

Cicci tipsar- underlag i boxen

Tro mig , jag har testat det mesta när det gäller underlag i box! 
 
Halm- Serriöst finns det något hemskare? ;-) Typ "tog bara ut tre skotkärror idag!" Kan kännas jättemysigt när man har lagt på nytt och det är fluffigt och skönt, men annars bara minus! Tar hundra år att bli klar och är ännu värre med den äckliga bädden.. Plus att det är jättetungt att mocka i. Sen rensningen av bädden... Nightmare.. ;-)
 
Torv- Det är ganska lätt att mocka i. Men jag tycker det ser ganska orent ut. Alltså för det första ser det ut som jord och för det andra så om hästen trampar i sin skit så syns det ju inte eftersom torven är i samma färg som skiten.. Då blir det inte riktigt rent! Plus att jag tycker att det dammar som i h****** mycket! Astma nästa typ.. :/ Annars är torv ganska lätt att mocka i, inte tungt eller så. 
 
Spån- Helt ok. Men det tar hundra år i att mocka.. Helt serriöst. Om man har en grishäst som Hasse så är spån inte ett bra tips. Plus att när man har det i grepen tar det 32094 år innan allt rent åker igenom och det gör att man slösar mycket. Både pengar och man får lägga på spånbal jätteofta! 
 
Pellets- Ett ord för det. Bäst. Helt klart. Alltså spånpellets är det bästa jag provat! Tar max 10 minuter att mocka! Det bara rinner igenom grepen hur lätt som helst. Bädden blir jätte bra också! Det lägger sig som "kakor" och är lätt att "skala av". Det är enkelt och lätt. Och jag har en skitgris till häst i boxen! Men nu när jag har bytt underlag så han han börjat göra sina behov mer i högar och på kanten, han gillar verkligen det nya underlaget. Det ser rent och fräsht ut också. Finns inga minus med detta och det finns och köpa lite överallt, prisvärt. Bästa tipset!
 
 
(Ovan) - spån, när jag hade spån förut tog det ungefär 45 min - en timme att mocka. 
Nu tar det 5-10 minuter att mocka (i pellets) Det blir jätterent och behagligt för hästen! 
 

Olyckor händer

Alltså jag blir så himla trött. Jag hde gjort iordning allt och jag och Emma skulle precis ta upp hästarna så att vi kunde rida. Vi tog Amber först då.. Emma ville att jag skulle hänga med och hämta Amber först eftersom han kan vara hur pigg som helst. Då menar jag pigg, han kan hoppa lite åt alla möjliga håll. Så jag gick med. Jag gick på Ambers högra sida och Emma höll Amber på vänstersidan. Han tryckte sig mer och mer mot mig och tillslut så tryckte jag till, inte putta, utan nästan bara nudda honom på bogen för att han skulle akta sig och inte springa på mig! När jag gjorde det så vänder han sig snabbt och och kickar mig rätt på låret.
 
I början gjorde det inte ont , det blev som bedövat av smällen som en dov smärta typ.. Jag gick in och satte mig  i soffan i fikarummet. Sen kom smärtan. Shiiit, jag kunde inte röra benet. Och jag brukar inte gråta när jag slår mig. Herrejäääävlar vad ont jag fick! Som att jag typ tappade andan så ont fick jag.. Sen så såg jag typ svarta fläckar när jag försökte ställa mig upp. 
 
Jag ringde mamma i typ panik och sa att hon var tvungen och hämta mig! Så inget ridpass idag, och nu sitter jag död i sängen och snackar skype med Elin.. Jag kan inte röra benet heller så jag kommer ingen vart heller.. 
 
Nu är jag förjävligt irriterad. Hejdå
 
 
 

Sanningar

-Jag kan viftapå öronen, wohoo typ.
-Jag har tappat all respekt för killar för tillfället. Serriöst, vad är kärlek för skit?
-Jag föddes en månad för tidigt. 
-Jag har stora mål för mig och Hasse, med massa träningar !
-Jag har slutat äta godis. Man får superbra hy av det! Tips till er som inte vill ha finnar och liknande skit..
-Jag kommer antagligen åka ner till pappa när han har flyttat till Abu Dhabi. På semester. På påsklovet.
-Det går strålande för mig i skolan nu! Glad tjej!
-Läser typ 8498748920 bloggar just nu haha :)
 
 
 

Pay and Jump , 17 februari

Yes, och det blir på Göteborgsfältrittklubb, startar en 90 klass som uppvärmning iår. 
Ska ni dit? :)
Hur bygger ni upp planer för årets tävlingssäsong? 

Ny dag

God morgon alla! Jag har sovit underbart.. Haha :) Idag blir det stallet typ vid halv två tiden, för har massa saker att göra hemma innan. Blandannat en väldigt spännande grej på G , kanske!
 
Ska testa rida Hasse på Hackamore idag, för att testa nåt nytt. Får se hur det går! Om ni är riktigt snälla kommer det kanske video på det, puss sålänge!
 
Before I Die

Slut på denna lördagen

Har varit en lång dag som avslutades i soffan framför tvn. Bara slappna av efter att ha gått upp tidigt. Imorgon blir det sovmorgon. Äntligen! Sticker väl till stallet nån gång efter mitt på dagen. Hasse ska gå ett lösgörande pass med övningar som skänkelvikningar bland annat. För att få stretcha och sträcka på benen efter hoppningen idag. 
Åh gud, putsade även all läderutrustning. Allt fick bli ordentligt rengjort och sedan en omgång med läderfett. Blev så fint! Tyvärr hinner man inte putsa oftare , men jag ska bli bättre på det helt klart. Vill inte sitta i typ två timmar igen ta itu med världens smutsigaste läder. Nej fy.. Ska bli bättre på det. Ett tips är att göra det när man har tid över. Till exempel om du är färdigt tidigt och du väntar på att bli hämtad, ta bara fram en lädertvål och en svamp och gå igenom snabbt. Istället för att sitta en evighet och göra allt på en gång!
 
Nu ska jag gå och stoppa in resten av transportskydden i tvättmaskinen. Passade även på att ta hem all smutstvätt så jag fick det tvättat. Puss och gonatt!
 

Dagens vill ha!

Scapa Sports schabrak! Hur snygga är inte dom? Jag kommer verkligen gå loss på mässan på Ghs i år!
Sen hittade jag världens fräckaste kavaj. Från Kingsland! Jätteunik och fräck! Ljusblå haha! Tänk den med ett ljusblått Scapaschabrak, mumma. 
Hej pappa ;)
 

Hemma

Har varit i stallet hela dagen. Puh ibland måste man det. Dagen börja dock med att jag försov mig när Emma och hennes mamma skulle plocka upp mig.. Åh blir så sur när starten på dagen blir såhär! Som tur va hann jag till hoppträningen i alla fall! Gick ganska bra idag. Höll på att frysa ihjäl om tärna och näsan haha.. Annars gick det bra. Kommer video senare! 

Puss & hej
 
 
 
 
Smoke weed every day ;);)

Back on track

Just det läs rubriken. Har varken haft ork eller vilja att blogga nu. Har varit hur mycket läxor som helst och så har jag varit sjuk i typ en hel vecka. Men nu kör vi igång igen!
Har en hel schemalagd vecka och det ska bli underbart med lov!  Ska bli hur skönt som helst
 
Träning nu för Christian, evuentuella bilder och videor kommer senare!
 
Finaste älsklingen<3

Gangnam Style

Cover by Jayesslee
 

Har sett denna lite överallt nu och kollade till slut på den. Sjukt bra! Så otroligt söta tjejer och jätteduktiga verkligen! Mycket bättre än originalet,eller vad säger ni? ;-)
 
 

Vårens färger

Vårens färger kommer lätt vara grön på Hasse. Äppelgrön, så fräckt och går även att matcha med basicfärger , som svart, brunt och vitt ! 
 
En del av detta är påväg hem till mig, men ska beställa igen! Hur snyggt är inte detta på en skala? Mumma
 
Allt är ifrån Hööks
 
 
Klicka även hem detta-->
 
 
Samma gröna färg på grimma, hehe.
 
 
 
Gosigt luddset till lädergrimma, varför inte?
 
 
 
Klicka också hem ny nummerlapp inför årets tävlingar!
 
Hiss/diss till den översta outfiten? Hur snygg liksom.

Getting better

Mår bra idag. Helt. Men eftersom jag hade lite smått feber igår kväll så stannade jag hemma idag. Och sov tolv timmar haha. Somna tolv och vakna tolv. Rätt gött. Ska till stallet nu igen och rida som jag har gjort nu dom senaste dagarna.. Var ju tvungen. 
 
Kommer även blogga regelbundet igen!
 
 
 

HAHAHAHA

Bästa och snyggaste Jeffery Campbell skorna hittills, eller?? ;-)
 
storfot delux
 

Jag lever !

Vill bara kika in och säga att jag lever och inte har glömt bort bloggen! Men känner inte att det finns så mycket att skriva om när man mår såhär dåligt.. Puss heeeeeeeeeej
 

Livet leker... Segar*

Asså komigen! Okej om man är lite krasslig på nån vardag, men på en helg?(!) Enda tiden man kan ta det lugnt i stallet och inte känna att man är tvungen att stressa efter och innan skolan. Suck. Pappa fixa stallet idag åt mig, bästa<3 Haha kommer hem me typ youghurt och glass, nu när jag låg i soffan och dog av värmeutslag, haha :-) Det är en pappa som alltid ställer upp!
 
Nu ska jag ta en sista panodil innan jag somnar.. och hoppas jag mår bättre imorgon, puss hej!
 
 
I want summer!!
 
 
Haha.. blek.. det va ibörjan av sommarn!
 

40 graders feber

Jo runriken talar. Så jävla seegt! Har aldrig svettats och frusit så mycker på samma gång som i natt. Skojigt. Pappa fixar stallet idag och Hasse får stå... Skit. Har bara suttit inne och kollat på film, lyssnat på musik och sovit idag. Kul liv just nu. Varför ska man slösa bort tid av livet på att vara sjuk? fml
 
 
Random pics