2013

Då har det nya året slagit in! Inte i sverige än. Åhhh super verkligen, tycker jag! Börja om på ett nytt år. Glömma gamla bekymmer. Jag ska ta vara på varenda dag år 2013. Lovar. 
 
Det är verkligen vackert här nu asså! Strålkastare, smällare och raketer, lysande skyskrapor, musik och jubel. Allt är perfekt! Supermysigt! Bästa nyåret på länge faktiskt! :)
 
 
 

Olika tidszoner...

 
Ja eftersom jag är på andra sidan jorden ifrån hemma så kommer jag inleda det nya året åtta timmar före än svennarna hemma i sverige haha! Nu är klockan redan halv tolv , så om en halvtimma är det 2013. Har lite på G tidsinställt om mitt 2012. Det kommer!
 
Det har även gått förbi "körer" och massa parader på gatorna och kvarteren. Trummor hörs högt, ändå upp till 16onde våningen och strålkastare lyser på alla skyskrapor. Hur mysigt?
 
Nu ska jag fixa mig lite mer för tolvslaget och inför bilder som klickas varje nyår haha..
 
Om en halvtimma är det 2013. Nya mål, nya roliga minnen att förbereda sig för. Start over. Nya chanser.
 
Gott nytt år! :)
 
 
 
 

Skål!!

Äter en underbar nyårsmiddag med bästa familjen! Underbart!
 

Nya älsklingar

Var och köpte ett par Uggs nu. Fick ett par av bästa pappan i världen! Är jättenöjd och dom är så jäkla bekväma att man svimar typ hehe. Jag kommer flyga i dom när vi åker hem haha, chill ;-)
 
Tack pappa<3
 
Vad tycker ni om dom? :D
 
 
 

UGGs

 
 Uggs alltså. Nu ska dra med mig min pappa till en prima stort shoppingcenter igen. Big like! Kanske inte för honom. Jag tror inte att hans favoritaffär är Victorias Secret ... Kanske berodde på mitt besök där. Hehe ;-) .
 
Jo Uggs ... Har länge tänkt på att såna. Goa och mjuka typ haha. Men är man i stallet eller på hästryggen 24/7 så hinner man inte direkt att shoppa varje dag.. Tyvärr är det så. Men i alla fall. Jag vill inte ha såna där vanliga bruna standard typ.. Dom är absolut jättesnygga helt klart! Men jag skulle vilja ha något extra med dom.. Nån glitterdetalj eller liknande. Unika typ. Jag äälskar unika grejer , att sticka ut från mängden lite. Jag menar... Det var himla vågat att köpa svarta Jeffery Campbell med silvriga stjärnor över allt.. Hehe.. Men i alla fall så har jag kollat lite på nätet efter lite insperation.
 
Fattar ni vad jag menar? Yummi
 
 

Dagen

 
Precis vart i gymmet med pappa igen! Gick super. Sprang på bandet och sen styrketräning. Nu ska jag nog gå och hjälpa mig lilla far med maten eftersom vi ska äta middag nu. Varit och handlat inför vår första koreanska nyårsafton i sydkorea. Spännande ;)
 
Jag vet .. värsta vitlök.. men det är vinter!?
 
 
 
 
 
 

10 Sanningar

Natt inlägg hehe ;-)
 
Är man åtta timmar före än i sverige så blir det såna här inlägg haha!
 
1: Jag föddes nästan med svart hår :o , sen när jag var liten så hade jag blondt hår och sen brunt.. dafaq?
2: Jag är en sucker för skor :p
3: Jag är mig själv, alltid!
4: Skämmer ofta ut mig hahah.. men vafan man får ju bjuda på sig själv och inte skämmas haha ja........
5: Jag hatar kaffe!
6: Jag blir fett sur på morgonen om jag är trött.. inte så ofta men aa
7: Man kan inte bli trött av att shoppa, enligt mig (a)
8: Ska bli bättre i skola....., mycket bättre!
9: Saknar min lilla Hasse nu så att jag håller på att ruttna..
10: Har världens bästa Nyårsläfte! Efter nyår ska jag ha godisförbjud! Om jag klarar mig utan godis och får bättre omdömme i skolan till Påsk langar pappa en iPhone 5 och slutar snusa (hahaha), visst bra ändå? :D
 
Hej då godis :'(
 

Victorias Secret

 
Here I come. Bloggar senare! puss
 
Denna bilden asså.. Så ful e han hahaha, dock var han på den bilden på Victorias Secret fashion show (a)
 
 
 

Rensar tankar och pustar ut

Typ så. Idag har la dagen inte varit som planerad direkt.. Inte alls. Men i alla fall, allt är inte perfekt! Hur som helst åker jag, pappa och min syster iväg och shoppar imorgon. Jag ska dra med pappsen till Victorias Secret och sedan dra till nåt annat ställe och checka efter Uggs antagligen. Elin skulle få nån himla Michel Kors klocka, eller nåt, som hon gärna vill låna ut till mig hehe ;)
 
Nu ska jag bara rensa tankarna och krypa ner i den gosiga sängen och gå upp i lagom tid inför imorgon.
 
See you guys
 
 
Kolla vaa fräcka Uggs, samt dom tröjorna från VS , nomnom

Känslor, ilska och besvikelse

Har själv varit i New York city och sett detta. Inte hur dom lever utan hur dom såg ut. Beniga, tvingade att jobba i olika grader, från frysande minus grader till höga plusgrader. Dom såg väldigt väldigt trötta ut. Tyvärr finns det sånna människor som inte fattar att dom faktiskt vanvårdar dom. Ja det är djurplågeri.
Lea Michelle från glee-
 
 
 
Här kommer en ännu värre video.  Har aldrig gillat trav eller galopptävlingar. Aldrig. Kolla på videon och se vilka mörka baksidor den skiten har. Dom som sitter och kollar på detta, spelar om pengar på detta vet inte att det faktiskt begår hur hemska saker som helst rakt under deras näsor. Dags att vakna upp nu tycker jag.
 
känsliga läsare behöver inte titta.. Men jag rekomenderar att ni i alla fall lyssnar och kanske håller för ögonen om det blir för mycket. Just sayin
 
 
 
Hur tänker människan där? Hästen är inte bara en tävlingsmaskin som du sen kan kasta i soptunnan när du lekt färdigt. Det är levande djur. Precis som oss. Dom som gör så här. Dom gör detta för pengar. Spelar på någon annans liv. Man kan säga det. Dom som gör såhär är själviska. Man kan inte göra vad som helst. Om jag nu var en racinghäst, skulle jag vilja, efter ett redan hemskt liv på galopptävlingar, där ryttaren sitter och piskar och rappar med spöt som en idiot, så skulle jag vilja gå i pension. Som dom förtjänar. Leva sina sista år i en gräshage fullt med smaskigt gräs och goa hästpolare. Detta är fel. Dom som behandlar hästar såhär är fel. Really. Man serriöst skäms över att tillhöra samma ras som dom.

Spödiskution

Klickade in på ponnysanning.se och såg deras inlägg om "spödebatten". Tänkte bara skriva vad jag tyckte om det , här. Särkilt debatter i ämnet ridsport är ganska intressant. Alla tycker verkligen OLIKA. Egna åsikter liksom. Det ska man acceptera.
 
Vad jag tycker? Jag rider aldrig med spö. Har gjort det nån gång. Faktiskt på en hopplektion för ett tag sen. Hästen SOV. Jag "använde" det inte på honom utan hade det där, bara vilandes på låret. Då inser han att han inte kan lata sig, haha. Jag använder det typ aldrig längre, funkar jättebra utan! Jag har haft spöt i handen på nån träning eller tävling men använder det inte. Jag glömmer av att jag håller i det. Jag koncentrerar mig på själva jobbet.
 
Sen kan man ju "peta", men aldrig slå eller piska. Usch och fy. Hur blir reletionen mellan häst och ryttare då? Att man slår hästen till att den gör vad man själv vill? Hur är sammarbetsviljan då? Hästen kan få fel uppfattning och kan känna sig tvingad till grejer.. Är inte själva ridningens syfte att sammarbeta med hästen? Att ha så kul som möjligt? Att lära sig nya grejer och känna sig stolt över det, att man inte satt där och slog med spöt. Det tycker jag. Man känner sig mer proffsigare om man klarade det utan det "där lilla extra hjälpmedlet". Det gör jag.
 
Sen finns det undantag. Alla tycker ju olika. Alla. Vad tycker ni om i detta område?
 
Däremot sporrar. Finns det något mer motbjudande? NEJ. uääk ;s
 
 
 
Man kan göra vad som helst utan, till exempel spö. Bara att kämpa och sätta nya mål. Tydligen kan man hoppa med bara grimma också, Lätt som en plätt. :)
 
- Badass utan hjälm.. men yolo hihi

Snöbus med Hasse , del 2

Det var ett tag sen, detta. Men känner att jag ändå vill hålla blogen aktiv, även om jag är på andra sidan gjorden ifrån hemma, haha.
 
Åh blir nästan tårögd när jag kollar på bilderna.. Är med den finaste ponnyn varje dag. Sen får man inte se honom på två veckor.. :( Det första jag ska göra när jag kommer hem är att gå till stallet och bara pussa på hans mjuka mule. Finaste hästen <3
 
 
- HAHA, kolla Hasses blick på första bilden, så söööt

Bara för att jag saknar min älskling

Åh finaste

 

Promise

 
Som rubriken , lovar att bli bättre ¨på att uppdatera.. men idag har har jag verkligen inte hunnit. Kom igen, jag är på semester ;)
Jaja.. outfit o lite shopping kommer ut imorgon, det kan jag lova. Blev inget Victorias Secret idag utan blir nog imorgon. Gonatt, nu ska jag sova och knö ut min sovande syster som tar över hela sängen haha @@
 
 
Lite mål, kanske inför 2013?
 
 
 
 

Svar på kommentar

 
Fick några kommentarer där ni undra om min pappa jobbade här och vad han jobbade med.
 
Alltså inte för för att det är en jätteviktig grej att skriva här.. men svarar ändå :)
Jo min pappa jobbar för ett företag som finns i nästan hela världen, många länder. (känner att det inte är jätterelevant att skriva företagets namn här). Just nu så bor han i Sydkorea och jobbar på ett projekt nu en period. Han har även jobbat i Abu Dhabi en period för ett tag sen. Han skall bo i Abu Dhabi till våren igen.
Hoppas ni fick svar på vad ni undrade :)
 
 
 

Smart är jag!

Fastnade vid datorn i sängen.. så nu sitter jag här jättepigg klockan två på natten. Bra cicci, som ska upp tidigt imorgon. Super.. Jaja , snackat med lite gött folk i alla fall nu. Klockan är ju bara 6 i sverige..
 
Men nu ska jag sova. Godnatt! :*
 
- random

Godnatt ifrån Korea

Öhm ja.. ska snart gå och lägga mig eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Fullt schema. Ska till ett jättestort kvarter med bara skor och sedan till Victorias Secret. det behöver man tid till hehe ;)
 
Ses imorgon , puss :*
 
 
.- Där är även en del av Juicy Couture tröjan, men kommer bättre bild på den imorgon, ciao!

Thumbs up! Koreanskt shampo

Koreankt schampo, balsam och inpackning. Herregud, bästa produkterna ever. Så lent hår!! Glänser gör det också!
 
Jajaja jag vet egopic... men jag skulle ju ta kort på håret!
 
 
 

Lång dag, långt inlägg, ,mycket bilder

Herregud. Igår var den intensivaste dagen på länge. Jisses asså. 
Det började med att vi mötte pappas kolega på deras jobb och sen gick vi ut och satte oss i en bil med en chafför som skulle köra oss hela dagen, Mr. Sung , pappas kollega hade hyrt chaffören och allt vi skulle göra hela dagen. Lyx ändå.
 
Första stoppet var gamla staden. Skitfint var det verkligen. Gamla hus som bevarats. Jätefint, tycker jag.
 
där är även bilen vi åkte i haha..
 
 
Sedan hoppade vi in i bilen igen och vi åkte vidare ett av dom gamla kungapalatsen. Supergammalt. Det första byggdes liksom 1395 (!!) , nu är det renoverat och så såklart, så det är jättefint. Verkligen imponerad. På taken, husen, byggnadena, skulpturerna , allt hade mönster, små, små detaljer som människorna gjorde för hand! Jäklar asså! Man fattar att det bodde kungligheter där. Vi fick en guidad rundtur.
 
 
 
Visst fräckt?
 
Ja, vad gjorde vi sedan? Jo vi åkte BIG BIG linbana upp till Seouls högsta "punkt" Namsun Seoul Tower. Herregud. Om min mamma hade varit där hade hon dött av svindel haha.. Skämt åsido fast sant. Hur himla högt som helst. Hur coolt som helst! Där åt vi på en resturang, med den utsikten!! Högsta resturangen jag har varit på. Man såg nästan hela Seoul. Men eftersom det är så mycket smogg (avgaser och utsläpp som ligger som ett "täcke över staden) så såg man inte hela staden. Den är så fruktansvärt stor. Ungefär 20 Göteborg hade fått plats på ytan. I staden så bor det 12 miljoner invånare.. bara i staden. Mer än i hela sverige faktiskt. 
 
 
Tänk er att alla dom husen där är höghus.. då är det jävligt högt :o
.
Vi åt på en resurang där som sagt. Högst uppe i tornet. Fett nice. Smaka på mycket koreansk mat. Blandannat deras nationalrätt. 
Sen till en lite anorlunda grej... som kanske inte är jätte intreassant men gick in på en badrum/toalett/restroom och det var helfönster även där haha. Riktigt coolt.. Det var nog den högst liggande toalett jag har vrit på. Haha.
 
 
dock inte nån bild på nationalmaten.
Ganska coolt va? ;-)
 
 
Sedan var det en ganska cool grej till. Nedanför byggdaden, på berget då, fanns det ett staket fullproppat med hänglås. Man sätter ett lås där med typ något hjärta på eller nåt och massa folk både turister och koreaner sätter dom där för "evig kärlek".. Alltså att dom "låser fast kärleken" . Ganska gulligt. Fullproppat var det!!
 
 
närbild. Folk skriver även texter om sin kärleks också ibland. 
 
Sedan åkte vi över floden till den södra sidan. Till Gangnam. Oppa gangnam style hähä. Till Big köpcenter. Herregud va mycket folk. Fanns hur mycket märken som helst! Men hann bara in i en Juicy Couture shop och köpte en go tröja. Yummi. 
 
Men nu ska jag käka M&M hihi :*
 
Hejdå så länge!
 
 

Dagen

Dagen har varit hur rolig som helst. Precis mys lite med familjen och så.. Ska lägga mig nu, så sjukt trött!!
 
Men imorgon är det Christmas!! Tagga julklappar typ hehe. Lovar att jag bloggar mer imorgon!
 
Klagar inte
 

Ögonfransar

 
"lekte" runt lite i affärer förut och det finns så enormt mycket smink, småplock och tjejgrejer , hur många affärer som helst! Exprimentera med lösögonfransar också haha..
 

Svar på komentar

Vad gör du i Sydkorea? Vem får för sig att åka dit? Haha, men kul ändå :)
 
 
 

Framme i sydkorea

 
Klockan är tjugo i ett här på dagen och klockan är tjugo i fem på morgonen hemma i sverige så är lite halvtrött, men annars inte jätte jetlegad :D

Det är verkligen sjukt fint här! Kommer lite bilder senare för jag, pappa och min syster ska lämna lägenheten och gå och handla lite, så ska bara fixa mig, men vi ses sen! <3

 
 
 

Nattdamp

Så går det när man snackar med elin :s
 

Mys med familjen

Sitter mamma och Elin , min big sis nu och myser, julpynt och julplock typ.. Delar ut lite julklappar också eftersom jag och elin är i korea på julafton.
Men ses!
 
 
Eminem is that you?
 

Cajsi <33

Sitter hos myse nu, lille caj<33
Ville bara säga att jag lever ;)


Ville inte va med på bild så mycket kände vi ..

Vaknat

 
precis käkat, sitter just nu och bara chillar på't!
Ska åka hem snart och fixa stallet pussa på hästen och sen packa.. hehe.. har inte börjat och jag ska packa för typ två veckor woupps
 
men ses sen!
 
elin o cajsa får stå för bilden, dom kommer döda mig
 
 
 
 

Hemmaa

 
hemma från vinterscen och hade la sådär kul.. men är i alla fall helt slut, tagga att dö då om en timma då
Pussa extra på hästen eftersom jorden går under snart hehe
 
 
 
Vill också bara säga att en player är elika med skit i mina ögon :)
 
standard bild, men sjuk sann
 
 

Drar nu!

ska fixa stallet och allt de, ingen ridning. Bloggar sen ciao!
 
 
 
Åhh finaste!!

sämst!

sämst update! Både idag och igår.. men har serriöst inte hunnit.. :/ varit fullt upp.. men nu är det LOV! woppaa typ
 
men i alla fall, ska träffa elin o cajsa ikväll och ha fett skoj, ska gå på vinterscen? sen sover vi hos cajsi och badar jaccuzi yammi
 
men i alla fall kommer jag blogga regelbundet igen, för på lördag flyger jag och min syster ner till pappsi!
 
bloggar snart, puss hej <3
 
 
hHAHA fulingarna på en gympalektion för ett tag sen <3

Östra sjukhuset..

är jag tvungen till att åka idag. För ett tag sen bröt jag mitt finger och det har växt ihop snett, så vi ska kolla vad dom kan göra. Jag vill operera det rakt!
 
fin bild hahahah
 

Fina Hasse ♥

Detta var nån gång i slutet av november, åh va fin han är! Jag tycker att det går bättre och bättre för oss!
 
Gonatt 
 
 
 

Homemade

Fixa naglarna lite.. ganska ovanligt för att va hästtjej haha
 

Precis vart hos hesten

 
hur snygg?
 
 

Sanningar

Namn- Emma Cecilia Emanuelsson
Födelsedag- 19 augusti
Hemstad- göteborg, stenungsund, kungälv
Ögonfärg- grön, bruna
Hårfärg- brunt
Stjärntecken - lejon
Skostorlek- 37
Är dina föräldrar skila?- ja
Favorit skor ?- Ingen jävla aning haha, men gillar många :)

Mål för året-  Har jättemånga mål inför 2013

Det första du tänker på när du vaknar - nån sång

Tatueringar- har inga



Namn på barn- cicci den II hahaha
Vad vill du bli när du blir gammal? pensionär haha..
Dröm jobbet-  musiker
Favorit mat- tacos
Sport- ridning, träning
Glass-  choklad o kola
Godis- choklad eller nåt..
Låt- massa!
Helgdag-  lördag

Senast du...
Skrattade? nu
Grät? skitlängesen
Kollade på film? igår
Drog ett skämt? - förut

Just nu..
Vad ser man utanför ditt fönster? ett träd haha
Lyssnar du på musik nu? nej
Vad har du på dig? svarta jeans och en rosa tjocktröja
Vad är de på din musmatta? har bärbar data, så har ingen

Har du under den senaste månaden..
Rökt?
- nej, FYFAN
Shoppat? jepp
Motionerat?- jaaa
Solat?- ne

Vem..

Kan du lita på?- dom närmaste vänerna
Vet allt om dig?- ingen
Längtar du efter? - semester och min hest

God natt

Ligger i min onepiece nu och bara lever. Ska sova nu, kanske sätta på nån film? Om jag inte somnar xd
 
ASSÅ PALLA MITT BEBISHÅR IDAG :( orka  
 
 
fulaste hahahah.....

Precis tränat

Som rubriken. Är helt mör.. längtar till duschen! Har börjar bry mig mer och mer om min kropp och hälsa. Träning varje dag, äta rätt kost och drick mycket mycket vatten! 
 
Många, och då menar jag många lägger upp insperationsbilder där det är någon annan som är vältränad och skriver typ " åh så vill jag se ut, åh det är min drömkropp" . Asså va? Man kommer ingenstans i livet om man jämnför sig med andra. Punkt slut. Om du vill komma nånstans utan press över hur andra ser ut, var din egen insperation! Sätt egna krav på dig! Egna mål, vad du vill uppnå. Låt dig aldrig känna dig "anorlunda" eller något.. bara för att du jämnför dig med nån annan! Jag lovar, om du sätter dina egna krav, egna mål och håller dig på din "egna väg" så kommer du komma mycket längre! 
Nu säger jag inte att det är fel på insperationsbilder, såklart! Utan att alla borde göra vad dom själva känner för och inte känna nån press över hur dom på bilderna ser ut :)
 

Top 5 tips på tjejparfymer

Älskar ju bara parfymer så tänkte att jag kunde tipsa dom bästa!
 
5a: Beyoncé Heat 
Hur go är inte den på en skala då? Superfräsh efter en härligt dusch! Det finns två varianter. Har den!
 
4a: Juicy Couture - Viva la Juicy
Så tjejigt <3
 
 
3a: Justin Bieber - Someday
Hallelujah obeskrivlig ;) Köpte min i New York
 
 
2a: Victorias Secret - Body splash!
 
Herregus va goa, finns då många också! Jag har fem stycken! :) (dålig bild)
 
 
 
1a!! : Lancome- al vie est belle 
Guds under verkligen.. Den luktar obeskrivligt gott! Bäst hittills alltså! Ganska så ny fortfarande, men ska nog ( måste!!!!) köpa den i korea.. Helt serriöst! ( Pappa om du läser detta: hehe du vet att jag kommer få A+++ resten av högstadiet om jag får parfymen ;););)
 

Tomtehoppet Kongahälla Ridsällskap 2012

 

Potatisbullar a lá Cicci

Det blev en nolla!

Duktiga Hasse! Gick ganska fort (hehe) men han var superfin idag! Min bäbbä. Blir en super avslutning på året innan hans vila nu då, perfekt! Nu ska jag rida ca. varannan dag denna vecka och sen så vilar han i två veckor nu när jag är på semester. Sen när jag kommer hem så flyttar han till grymme stall rogstorp, perfekt avslutning på året och perfekt start på året!!

Rise N shine

Nu fodrar jag morgonen och alla hästar ska ut, utan Hasse. Stackarn haha, han ser ledsen ut :')
 
Bloggish sen!
 
Åh orka bilden, men det är ju hästfrukost hehe
 

Inspo

Ligger i sängen och kunde bara inte somna... så gör ett litet inspoinlägg med kläder. 
Pappa förbered dig på shoppning när jag kommer till dig!! 
Håll i plånboken xd
 
 

Fett go kväll!

ska precis gå och fixa mig för natten, ta på pyjamasen och bara krypa ner i sängen för att ladda energi inför imorgon, taggatagga! 
Blir nog en enkel outfit .. typ regular. Som jag har när jag rider "vanligt". 
 
Hasse: "fluffbenskydd" fram bruna, bakbensskydd bak bruna.
            Whitaker schabrak blått.. Haha har inte orkat byta och har haft det ett tag nu xd
            Glen Gordon ländtäcke och svart läder, mums
 
Jag: Blåa whitaker (eller nåt) och min kingslandväst.. den blåröda och jajaja får se imorgon, är ju inte direkt sm jag ska på ;)
 
Ska sova ny , puss ! :*
 
- nåt i denna stilen blir det.. fast inte med täcke då haha!
 
 
 

Livet leker

Som rubriken! Sitter och myser med la familia och käkar goa grejer :) 
Jag och min bigsister tänker ta oss en promenix till lille ponnyn och se så att han inte har ätit upp julpyntet.. Lol, skämt åsido, men vi tänker i alla fall gå dit en stund :)
 
ses seeeeen
 

Julpynt

Pyntade Hasses box med fint krimskrams, älskar julen!
 

Vädret levererar

Hur mycket snö som helst nu! Snöstorm verkligen! Idag ska Hasse skrittas på ängen, kanske lite trav.. får se. Sen ska jag nog ta och putsa min utrustning tills imorgon. Min och Hasses sista start innan vi båda åker på semester , hehe! Jag ska även PACKA idag. Längtar tills den 7 efter jag har varit i korea , då flyttar bästi ponni till bästi stalli! Rogstorp! Blir perfect!! 
 
Fick även reda på att där pappa bor nu har dom pool och gym, så kommer inte bli otränad nu på semestern med julmat och allmänt chill, utan håller igång då på gymmet! BIG like!
 
Ses sen!!
 Nu ska jag ge hästarna lunchen!
 
serriöst kolla anläggningen! Alla fina ängar, det biga ridhuset allt perfekt, thumbs up!
 

Dålig humor

hahah jag orkar inte
 

Home sweet home

Äntligen hemma! Puh.. Ska göra lite mat till mig och sen gå till stallet, ingen ridning idag. Blev ju vaccinerad igår. 
Får se vad som händer ikväll, kanske är med nån kompis, skypar med nån eller bara mys med mamma<3
 
Nu ska jag i alla fall göra klart min mat, ciao!
 
-bild från i somras
 

älskar livet idag...

Vaknar helt pigg och nu har min träningsverk hunnit ikapp mig.. kul! Och med världens mensvärk!  Hurraaaaaa.. Har så jävla ont :'( Det är la bara att bita ihop, eftersom vi spelar match sen på språkvalet.. Tagga, typ :(
 

Alldeles för tidigt..

Gick upp alldeles för tidigt idag, så nu sitter jag här och bara... ser efterbliven ut typ.. O.o Haha, nej men jag funderar på att sätta på gårdagens avsnitt av julkalendern , som jag missa hehe! Jag kommer vara mycket aktivare på bloggen idag, eftersom jag inte ska rida idag, efter vaccinationen igår.. känns skönt med en chillkväll för en gång skull!
 
Puss hej!
 
 
- Bild från igår när han fick sina tänder raspade.. uäk va slemmigt det va haha!

snöbus , 12/13 DEL 1

Sneak Peak- snöbus , 12/13

Doing nothing..

Är supertrött.. Satt till tolv igåt och snacka skype med Elin och Viktor. Haha Elin däcka helt i skype tillslut! I webcamen, haha jag dog :D
 
Men nu är jag ensam hemma och har ingenting att göra! Verkligen.. Funderar på att göra lite chokladbollar och sätta på nån film kanske? Får se!
 
Lovar att det ska bli mer update.. har varit sämst nu jue!
 
Ses <3
 
bilden säger ju allt.. mobba inte
bjuder
 

Anmäld

Så känner jag mig nu haha! Jag har precis anmält mig till den lilla clear rounden på 70 cm... Var tyvärr den högsta klassen :/ Jag och min lilla farfar körde även och köpte lite vitaminer till Hasse också , men syns sen!! :**

Rolig bild haha...

Känslor

"Tomtehoppningen" 2012

Har beslutat att avsluta "ridåret" med en liten clearround på min gamla ridklbubb Krs, innan Hasse vilar i två veckor när jag är i Sydkorea. Superskoj! Startar nog två klasser på 80 och 90.. får se..  Men man vill ta ganska så lätta klasser, man får ju rosett om man är felfri hehe  ;-)
 
HAHAH min första tomtehoppning för sisådär tre år sedan? :s döööör
Satsar nog inte på tomteförklädningsstilen i år i alla fall ....
 
stilrent jao
 
 
aw söta Twiggy! Hon står ännu på krs :)

Nyårs outfit

Oherre tycker denna outfiten är sjuuktsnygg! Kolla bara klänningen, typ yammie?! Får se om jag köper skorna.. va kanske inte jättebilliga hehe.. men sjuuuukt snygga dom med!
nyårsoutfit yep.
 
 
 
 

Kvällsplugg

Åh har så himla tråkigt så att jag tror jag ska börja ruttna snart asså.. fem grejer tills imorgon så jaa.. fatta stressen :s

men puss, ses sen! nu är det bara jag, böckerna och chokladen ;-)

 

 

Back on track

Förlåt förlåt förlåt! Har inte haft internet hemma på hela helgen!! Men nu är jag back on track!!


Random bilder i klassrummet ;-)

5 sanningar

Visste ni att?..
- att jag just nu äter godis? Och jag älskar det!
 
- om det regnar eller är skitkallt, så tänker jag alltid  på om hästen har på sig varmt.. 
 
- varje gång jag städar rummet tänker jag alltid " nu ska det förbli städat och fint!" Ehmm.. ja man ser ju hur det gick.. 
 
- jag är fett avunsjuk på min pappa som fick resa till Abu Dhabi från Sydkorea på nån affärsresa.. och så sitter man här själv i filten helt djupfryst. Skoj alltså
 
- Det kan inte gå en dag utan att jag sjuner minst en låt haha
 

Gamla tider

Åh saknar så mycket! Linette heter hon. Ett underbart litet shettissto.. Hon var nästan som min första häst. Lilla stumpan, hon är nog närmare 20 år nu.
 
Bästa!
 
Ser verkligen lite för stor ut på den första bilden.. Men vägde ingenting typ hahah
 
 
 
 
"Varför ska man växa och bli vuxen?"
 

Lurat döden

Serriöst.. trodde inte att jag skulle överleva denna dagen.. puh! Men det gjorde jag och det känns sjukt gött att komma hem och en heeeel hälg väntar.. <3
 
haha sorry för webcambild .. ;)
 

Ny dag, nya tag

mådde inte så bra.. sorry

Jag har nästan inte bloggat ett skit idag.. Men det är bara för skolan. Jag skojar inte. Så sjuukt mycket i skolan nu :( Blir trött, grinig och får jätte dåligt samvete för Hasse. Jo visst, jag rider.. Men det känns som jag bara "hoppar på hästen , motionerar honom och sen hoppar av". No feeling, eller vad man ska säga :/
 
Hoppas jag mår bättre imorgon, puss
 
bjuder på sommarbilder!!
 
åh, lycklig tid... 
 

Hej alla goingaar!

Precis vart hos hästen och nu väntar plugg för tre prov imorgon.. Taggaa
 
 
 

Torsdag

snart slut på veckan.. puh, skolvackan då ;-)
 
oserriös haha
orkar inte med mig själv ibland haha

Lite sanningar innan läggdags

1: Älskar musik..allvarligt vad hade man gjort utan det? Varje dag när jag vaknar nynnar jag på låtar innan jag ens pratar haha ;-)
 
2: Har FETT myket i skolan just nu :/
 
3: Tröttnar rätt fort på grejer.. som kläder osv. Som mina Jeffrey Campbell.. Nån som vill köpa haha?
 
4: Hasse var den första ponnyn jag provred 
 
5: Jag hatar folk som bara vill ha status , ew
 
Puss och gonatt, mamma tjatar!
 
 

Ändrade planer

Det blev tyvärr ingen träning idag.. Fick rida hemma lite istället lite snabbt, men han gick sjukt bra till slut! Galet pigg i början,men sen gick han prima! 
Därför jag red hemma var att jag måste plugga... :( skolan går först.. tyvärr . Jaja, nu väntar biologiboken!
 
brb
 

Blev bloggrapead

Ja du... Alexandra Lidström! Nu kommer hämnden för attdu bloggrapea mig!
Puss hej och du kommer nog lära dig en läxa :*
moahaha
 

Träning för Christian Bengtsson

Ska bara äta och sen så sticker jag till stallet och fixar mockningen och sånt.. sen så blir det träning för Christian Bengtssonigen! Goaste morsan joinar! <3
 
taggaaa
 

En grej jag saknar sjukt.. New York

Åh saknar New York sjukt mycket! Vi var där i påskas. Älskar staden. Så trevligt folk! Bara känslan av att titta ut från vårat hotellrum. Så fint!!
Saker jag saknar mest är folket.. tror jag och staden. Staden som sldrig sover, mig grej ;-) Vi bodde EXAKT där "the twintowers" stog, och vi kunde se minnesfontänerna från terassen.. rip. 
Bjuder på en bildbomb :) , lägg märke till alla rondoms skor jag hitta haaha
 

Gympa

Biffarna

God morgon goingar

Alltså.. det där med att gå upp tidigare för att mocka.. så att jag slipper göra det när jag kommer hem så sent... ehm ja. Det sket sig. lol. Bättre att sova när man väl har "sovmorgon" innan skolan börjar. Gick upp halv åtta- åtta istället. Skitgött ju att sova. Jag kan känna att jag behöver det med låånga skoldagar, stall, ridning och sen en massa plugg. Puh! 
Nu ska jag bara ta på mig jackan och sticka till bussen.
Ciao!
 

Morgondagens planer

SItter just nu i mjukisbyxor och gosi tröja, goa tofflor med handduksturbanen på huvudet (haha) . Mår sååååhääär bra just nu. Enda som fattas är en godi kille, var är du? ;-)
 
Imorgon ser det ungefär ut såhär. 
* Gå upp i tid. Gå till stallet och mocka osv innan skolan
* Skolan, slutar tjugo i fyra... fuck life typ :s
* Rida
* Engelska, tjohooo typ dagens höjdpunkt , att plugga ;') not. 
 
Har fixat tidsinställda bara för er! Det får inte bli så dålig bloggning som det var idag!
Puss och hej, nu blire sängen 
 
bild från i somras, tror jag
 

Bilder från i fredags

Innan snön kom, men det va ändå FETT kallt .. 
 
Min goa fotograf Emma då ;)
 

Behind the scenes av perfekta bilder

 
Haha, ibland får man bjuda på sig själv. 
Men alla ni som tänker att vissa är perfekta.. Tänk om, det finns inga perfekta. Tror ni inte toppbloggare också har sånna här bilder? ;-)
 
Både min och Hasses extremt heta sidor.. hahah
 
 
 
 

Tjena mittbena

Sorrö för sämst bloggning idag.. tummen ner. Men jag lovar att blogga en massa när jag kommer tillbaks.
För sticker till stallet nu, puss                                                                                                                                                                             
 
jag dör va gammal bild hahaha... afro?
 
 
 
 
 

Mys

Sitter nu med Mamma och Elin och äter lite och myser. Småpratar och myser bara. Ponnyn har fått nya skor och fasta och bra broddar. Känns tryggt. Nu ska jag städa mitt rum lite och sen krypa ner i sängen och titta på julkalendern (är ju bara ett måste haha) innan jag somnar. 
 
Puss hej bästa läsare! 
 

Bloggrape :)

Hej tänkte blogga åt cicci eftersom hon va inloggad på blogg.se appen på min motbild :D men tänkte att jag kunde berätta om hur jag o cicci träffades. Det började iaf med att vi skulle börja på munkegärde båda två (samma klass då) haha trodde typ alla tjejer i klassen verkade va as bitchiga/töntiga när vi började (förutom dom som kom ifrån tunge skola som jag då). Men iaf så när skolan gick igång oså så hade vi olika grupper i klassen i vissa ämnen o då va jag den enda som hamnade själv eller aa kände inte dom andra. Men eftersom jag blev typ själv så började jag typ va med dom andra tjejerna i den gruppen då. Så jag och cicci började va med varandra på rasterna oså o nån gång hemma med. Sen så blev d typ bråk av olika orsaker oså men aa allt löste sig efter ett tag. Men nu så är faktiskt bästisar igen som jag e sjuuuukt glad över för cicci är verkligen en sån person som jag vill ha i mitt liv. Jag älskar dig bästiiis <3

Haha nu vet ni d ;) ha d gött alla ciccis läsare :)

Jakob goes hårstylist

Så jädra snyggt!! En blivande frisör såklart :D

Ruttnar i skolan

Sitter med Elin nu och har biologi. Väldigt trök.
Men i alla fall, jag kanske inte trimmar Hasse i paddocken idag.. Han har fått nya dojor i morse och så.. Så han får nog tyvärr stå idag.
Jag snacka med Elin och jag hänger nog med henne på en pay n jump i helgen. Tror jag startar två klasser , 80, 90. Hehe jag tar lätta klasser så att vi får större chans att vara felfria. Då får man ju en julklapp , eftersom det kallas julklappshoppet ;)

alexandra in the hoooouse (Y)

haha tjoooooo
oseriös med den där rubriken men ja ibland får man bjuda på sig själv...
sitter just nu och pluggar på samsen, är så hiiiimla blöt, vi var med i ett snöbollskrig..
jag och cicci bombades totalt..
 
Elin hängde med ! 
 

 
Alle ville inte fastna på bild... :( / cicci
 

Åsiktsinlägg, vänner

Alltså har gått med denna tanken hela dan.. just det, vänner. Även om du är snygg, "ful" (alla är fina på sitt sätt, såklart!) , opopulär, populär, tjock, smal, osv osv.. alla förtjänar en vän. Nån som alltid står vid ens sida. Nån som man kan vara sig själv med, bjuda på sig själv. Nån som man känner sig viktig och trygg med. Du ska aldrig  känna dig som "plan b". En riktig vän är riktig vara. 
Sen finns det "såna" som bara vill vara med en, till ex om man är populär. Bryr personen ens om dig då , eller om statusen? Eller såna som tror att dom kommer få mer uppmärksamhet och byter gäng.. men hamnar fel på vägen. Vissa glömmer bort sin personlighet i jakten på att söka uppmärksamheten. vilket leder till att dom förlorar vänner på vägen. vänner som sett dig för den du är, och inte för den du vill framstå att vara.
Man kan tappa vänner, man kan glida isär, träffa nya vänner. Men jag väljer mina vänner med omsorj. Tro mig, jag vet när jag stöter på en skitvän och när jag har riktiga vänner. Jag älskar mina vänner! Jag har inte längre  nåra skitvänner. Kasta ut dom ur mitt liv. Mår så bra nu! 
Kom ihåg, dåligt umgänge mår man dåligt av. 
 
En fråga till er. Hur beskriver ni en BRA vän?
Komentera!
 

älskade vänner
 
hahaha-... bjuder rejält nu då.. vissa bilder är vääääldigt gamla ;-)
 
 
näst sista bilden.. den biffarmen ;)
 

Önskelista

en del av den i alla fall ;)
 
Mamma och pappa läs min blogg ;)
 
 
Serriöst är heeeelt förälskad i Victorias Secret :O

Hej hej massa hej hej

Nu är jag uppe , har ätit och gjort mig i ordning. Satt en stund igår på och gjorde tidsinställda inlägg. Så förbered er på tre feta inlägg senare idag. 
Idag blir det .
 
Skolan. Slutar vid 3. 
Stallet, trimm i paddocken. 
Städa rummet och dunka musik.
Plugga.....
 
Puss hej, jag hör snart av mig !
 
 
- Ett tag sen.
Asså den bilden... ser inte ut som mig :o
 

Biotime!

 
 
Sticker ner med en kompis och hennes goa familj och ser "skyfall", den nya bond filmen. Jag har i alla fall hört låten, som Adele sjunger ;-)
ses !
 
 

Markarbete och Hassedamp

Detta filmklippet är från den 18 november. Lite galoppombyten över bommar och ett skutt.. Lite ostadig, men klart på en bra väg! Jobba, jobba, jobba så sitter det. Biffen :)
 
Hahaha, jag dör åt hans lilla damp i slutet... så fult haha!
 
 
 

Hahahaha

 
 
 

Liten Cicci

haha liten Cicci... 
Jag svär, mina bästa år för ridoutfits.
Serriöst svarta skor, rutiga strumpor, rutiga byxor, svart väst, grå hjälm och sen slänga in en knallgul tröja på det! Mums, typ ge mig! O.O
 
 

Nattinlägg

Kom precis hem från Cajsa. Skitgo kväll med mycket snack och flams, haha, älskar er <3 .  Jag ligger i min varma gosiga säng. Äntligen, efter en lång kall dag. -10 grader! Sjukt. 
Lugnat mig nu och slutat denna stressiga dag. Nu kan man pusta ut och man vet att hästen har det bra i sina gosiga varma täcken, familjen sover gott och en go sovmorgon väntar på en. 
Imorgon är en lugn dag, sovmorgon , men ändå gå upp i en rimlig tid så att man hinner med allt i god tid. Hasse ska skrittas ut i en timma , så att han får sträcka på benen rejält efter dagens träningspass. Sen väntar en biokväll med en kompis i götet. 
Sen blir det städning och lite plugg och lägga sig tidigt!
 
även om detta var ett lite sent inlägg.. så är det ju fortfarande något ;-)
 
see you tomorrow
 
 
haha jag dör åt mitt "bebishår" på denna bilden.....
 

Träning 1/12 för Christian Bengtsson, Bilder

Klaga inte på mig haha.. klockan var nio på morgonen.. sov precis typ ... ;-)
 
DEL 1 
 
 
el biffo
 

Sneak Peak

Träning för Christian - check (✔) 
Det gick super bra! Han är verkligen så bra som alla säger att han är! Tummen upp för honom!
 
Träningen då.. Hmm , först så gick det segt och han hittade inte balansen i galoppen vid landningen  och när han ska "återfå rätt galopp" efter språnget. Men sen sa Christian att jag ska "sätta plattan i mattan", då får han även styrkan att hitta galoppen efter och så får han bättre språng. Shit vilken skillnad! Så mycket bättre och det är skitkul när det går bra! 
 
Goa Emma ställde upp och foto klockan 9 på morgonen. Det är en vän som ställer upp det!
Kommer lite mer bilder sedan och så ska jag fixa videoklipp sen!
 
Grymme tränare, grymme fotograf och grymme ponny!
 
 

Hoppträning

Har precis gjort iordning mig och käkat.. och jag undrar vad fan  jag håller på med! Det är 8,4 minusgrader ute!! Usch! Jaja om man vill bli bättre och träna så man ju göra det i alla fall, även om det är värsta antarktis här :) sverige alltså...
 
go sommarbild! åh sommar <3