God morgon!

Att vakna och höra bönerna sjungas ut ur moskéerna är så underbart.. Så himla vackert tycker jag och fridfullt. 
 
Om en stund åker vi in till staden Abu Dhabi, det tar väl tre timmar ungefär så det är rätt långt, men vi brukar alltid prata på som vanligt eller sjunga allsång på gamla låtar som pappa spelade för mig och Elin när vi va små haha! Härliga stunder ändå! Känns mer som en halvtimma än tre timmar. 
 
Vaknade med en extrem träningsvärk i ryggen, armarna, rumpan.. Nej hela kroppen verkligen! Kul att promenara jätte länge i köpcenter idag då haha.. Men klar man inte säger nej till de köpcentren!
 
Kommer inte kunna uppdatera lika mycket här som jag kan i Sverige. Det finns inte alltid internet osv.. Så ni förstår nog. Men uppdaterar så mycket kan jag, pusshej
 
 
 
 

På fötterna igen

Hej igen! 
Var ett himla tag sen jag bloggade här nu.. Det blev en sån där helt plötslig bloggpaus för olika anledningar. Nu är i alla fall skolan över och ingen stress. Just nu sitter jag nere hos pappa i Abu Dhabi och bara slappnar av och njuter av lovet. Kom i rättans tid kan man säga. Var även mycket ups and down nu en period men allt är super nu och jag är sjukt lycklig! Nu är jag på fötterna igen i bloggvärlden och står stabilare än sist.
 
Vi firade jul igår hos en familj som vi står nära som och jobbar och går i skola här nere. Vi åt sjukt god mat och hade julklappslekar och massa roligt! Även om det är 23 grader, ingen snö ingen julstämning som det är där hemma så var det ändå jätte mysigt! Fick mycket fina grejer också.
 
Idag så åt vi Jul-brunch nere på en sjukt fin resturang med min familj och den andra familjen vi var hos igår. Sjukt god mat! Kände att jag behövde röra på mig efter all Julmat och godis så jag om min syster gymmade lite och sen sprang vi en sväng ute  också.. Träningvärk imorgon? Ohja.. 
 
Imorgon så går vi upp tidigt och tar bilen in mot massa köpcenter.. Bland annat Damla Mall och Abu Dhabi Mall , tror jag. Behöver verkligen sova nu för att roka upp imorgon haha.. Varit en jätte bra Jul. 
 
Vi hörs imorgon! :)
 
 
 
 
 
 

Kall morgon

Gud va kallt det var när jag gick utanför ytterdörren! Hallå svenska vintern haha..

Börjar vid nio och slutar fyra idag.. Åh hatar måndagar. Hoppas dagen flyter på bra ändå. 

Efter skolan ska jag till stallet och rida ett dressyrpass på åsnan(haha). 
Bara plugg ikväll och sen lite mer träning på våran nya crosstrainern. Asgo känsla efter ett träningspass!
Gommorron förresten:)



Påväg hem

Sitter i bilen nu påväg hem efter en fin middag hos farmor och farfar. Sjukt god mat och supergod paj efteråt. 
Varit lite kass bloggning idag, i know.. 

Imorgon börjar jag skolan vid nio , så det är chill. Efter det åker jag till stallet och rider Hasse. Ett dressyrpass med mycket lösgörande och mjuka rörelser. 

Nu ska jag duscha oså och somna i tid idag och vara helt utvilad denna veckan . Gonatt :)
Farmor, farfar & pappsen. Modeller?haha




Gladare ponny får man leta efter

Hallå hallå
Vaknade vid nio och åkte till stallet nästan direkt efter jag var klar. Red ut Hasse idag i det fina solljuset! Piggare ponny får man leta efter, haha! Så himla glad var han. Öronen framåt och svansen på topp. Ville springa i 110km/h typ haha. 
Sen var det stallmöte i konferans rummet och vi diskuterade lite grejer om stallet och fikade lite. Nu sitter jag hos världens goaste farmor och farfar på middag, hur mys?




Bloggar snart