Presentation , Hasse

Hej igen!
Här kommer en presentation om Hasse!
 
Hasse är en 10årig  Dponnyvalack, fux. Importerad från Holland. Hopponny och världens snällaste häst! Jag lovar! Han är den snällaste häst jag har träffat. Hans personlighet är helt underbar och vårat band är stark. Han skulle aldrig göra något som skadar någon, med mening. 
Ett hjärta av guld! <3
 
Ehm.. ja.. när min familj beslöt sig för att jag kunde skaffa häst så mailade jag några annonser på hastnet.se. Då såg jag en annons där det stod "Välutbildad Dponny till både hoppning och dressyr" . Då tänkte jag att han var en helt vanlig go häst.. ni vet.. inget speciellt. Vi bestämde provridning och jag hade helt fel. Jag hade aldrig ridit en sån ponny. Man kan ju inte påstå att jag var den bästa ryttarn i sverige då *host* , men han förstod vad jag ville och han gjorde det. Han ställde upp. Även om jag bara satt där som en pajas och trodde jag gjorde rätt.. han gjorde det. Han liksom förstod mig. Då beslöt jag mig för att jag ville provrida igen. Det gjorde jag, nån vecka efter. Då tog vi fram nåt litet hinder och han flög. Från "nybörjarponnyerna" på ridskolan, till en ponny som verkligen ville. Han struntade i om jag gjorde "fel" och han gjorde så att mitt självförtroende växte. När jag red honom så kände jag mig som världens bästa ryttare! Den känslan! Jag bestämde mig helt klart, 100%. Det var den ponnyn som jag letade efter. Drömponnyn <3
 
Åh.. blir nästan rörd. Kommer ihåg första gången jag såg honom. Han stog i rasthagen med ett rutigt täcke på sig. När han hörde oss komma så tittade han på mig med sina chokladbruna ögon :'-) 
 
Jag blir lika glad varje gång jag ser honom, Hasse 
Älskar honom
 
 
11 februari 2012 kom du till mig 
Lycklig tjej på bilden hihi
 
 
-Bilder från annonsen
 
 
Du och jag älskling 
 
 
       


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo