En tisdagsmorgon

Vill börja inlägget med att säga att jag vet att jag har varit sjuukt dålig på att uppdatera! Men för det första så har jag varit hos en kompis på Tjörn i två dagar och kände att jag mest ville spendera tiden med henne, eftersom vi inte hade träffats på sjuuuukt länge! För det andra så har blogg.se dampat sönder.. Bara för mig det var så?
 
Sitter just nu på morgonkvisten och käkar lite frulle. Funderar lite.. Händer mycket idag. Först nu tidigt ska vi plocka upp Carolina (min syssling som bor 200 m ifrån mig, haha), sen raka vägen till stallet för att hoppa lite i paddocken faktiskt. Mamma kommer vid tolv och då åker vi till Tre Hästar och jag ska ta och se vad man kan fynda där hehe. Sedan så ska jag ta och åka upp till mitt gamla stall (remember?) och städa Hasses gamla box.. Kunde ju inte göra det innan eftersom det var så himla kallt! Men det ska bli skönt att få det gjort!
 
Igår så gick det sååååå bra när jag red Hasse. Sjukt asså.. Red ensam i ridhuset, för att det var ett par andra i paddocken och jag kände bara inte för att vara där idag igen. Shit, va fin är va! Jobbade mycket volter, serpentiner, snett igenom, bara för att få honom mjuk och arbetsbar. Skitfin blev han! Rumpan var som stark som en båtmotor och ryggen var hög och fin! Kunde verkligen inte bli bättre.. Han fick massa klappar och morötter efter, så han vet allt att han gjorde rätt, hehe ;-) 
 
Uppdaterar under dagen, och jag kommer göra ett "new in"- inlägg efter Tre hästar, puss!
 
Gammal bild från i höstas (höger)
 
       


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo