Hej igen!

Hello folket!
Jag har inte bloggat på en vecka, jag vet.. Men den sista veckan hos pappa så orkade jag verkligen inte springa runt och stressa efter wifi om vi inte var hos pappa. Dom sista dagarna tog vi det bara lugnt vid stranden så då kände jag att det kanske inte är jätte roligt att läsa om exakt samma sak hela tiden, så stog över bloggandet till jag kom hem. 
 
Kom förresten hem i förrgår. Var väl i sverige nio på morgonen svensk tid. Det va underbart och gå ut och andas in svensk luft som inte har så himla hög luftfuktighet som i UAE. Var även skönt att kunna gå ut i solen utan att det va 50 grader. 
 
Åkte hem till min mamma och kramde om henne och sen så fortsatte jag till stallet. Saknat Hasse så mycket! Han hade fått sig en liten gräsmage.. kul haha! Red ut honom först en sväng innan vi gick till ridhuset. Sa nån pigg? Red ner för en backe och skulle vända och han bara flyger iväg som ett skott! Skrattade ihjäl mig typ. 
Jag red honom lite i ridhuset sen. Han var jätte fin! Verkligen inte alls så stel jag trodde att han skulle vara, utan han var riktigt mjuk i både nacke och ryggen. Kändes verkligen inte alls som om han hade vilat. Red igår igen och han var ännu finare. Ska sätta igång honom noggrant, ett steg i taget. Bygga från från grunden och på onsdag om ca en och en halv vecka så hoppar jag för Christian, blir perfekt timing. Bara jag som är jätte sugen på att tävla? Ska anmäla så fort han känns 100%. 
 
Pappa flög med oss hem för att vara i sverige ett tag, så jag kommer träffa honom sen och vi ska åka på lite ärenden idag och han ska även med till stallet. Kommer uppdatera under dagen. :)
Så hörs sen!
 
Förresten fixade en ny header för jag började tröttna på den gamla.. Vad tycker ni?
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo