Älskade lördag

Tack för att lördagar finns. Tänkte egentligen sätta mig ner vid datan igår och blogga.. Men var hur trött som helst! Efter skolan så åkte jag med Elin hem till henne och så åt vi och sedan gjorde iordning allt för att hon skulle på dressyrträning på Vena DressyrCenter. Jag och hennes mamma satt som frusna fiskpinnar på i en "soffa" och kolla de på under träningen. Så fina har dom blivit, Elin och Caramis! 
Hur som helst så fick vi underskrift på ett papper av en tränare där.. Åh kan inte vänta tills jag skriver om denna Bigga grejen på bloggen. Det kommer imon! Så håll koll!!
 
Ska precis sätta mig och käka lite havregrynsgröt till frukost. Nyttigt ska det va! Sen ska jag nog vänta en stund till jag har smällt maten så att jag inte får håll.. För jag ska nämligen ta och sätta på mig springskorna och springa till stallet idag! Förutom mina dagliga styrkeövningar ska det bli skönt att komma igång igen även konditionen ;-) . 
 
Longerade även Hasse igår. Herrejäklar va snygg han har blivit. Även i ridningen. Asså mumma!! Biff har han också blivit. Slimmad och smal och biff, underbart! Vi är helt klart på rätt väg nu alltså!
 
Hörs senare!
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo