Home

Kom hem för en stund sen. Har varit en asgo dag. Även om jag försov mig lite, så fortsatte dagen riktigt bra! 
Tog på mig löparskorna och powerwalka hela vägen till stallet. Asgött väder och strålande sol. Nr jag kom fram fixa jag stallet snabbt och sen tog inte Mr. Hasse och borsta länge på honom sen så tog både jag och han en promenad för att röra på fläsket. Blev en väldigt snabb powerwalk där med, eftersom han tyckte det var väldigt roligt att hetsa upp sig för lite vind. Jo, visst det var jätteskönt väder, med det blåste en hel del! Så den rundan som brukar ta 45 min - en timma tog istället en halvtimma, haha! Men riktigt gött att komma ut!
 
Nu ska jag ta och plocka fram min älskade mattebok och göra dom talen vi ska göra tills imon. Sedan ska väl jag hjälpa mamsen med middagen eller nåt och sedan göra lite styrkeövningar innan jag sticker in i duschen. 
 
Chillsöndag men ändå mycket gjort. Skönt! Skulle verkligen inte klara av att bara sitta hemma som en slappis. Att man alltid har en häst att ridas och stall att fixas så har man alltid och göra. Det gör att man kommer ut och rör på sig också ;-) 
 

Vill ha sommar! Min biffiga ponnyplutt
 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo