Olyckor händer

Alltså jag blir så himla trött. Jag hde gjort iordning allt och jag och Emma skulle precis ta upp hästarna så att vi kunde rida. Vi tog Amber först då.. Emma ville att jag skulle hänga med och hämta Amber först eftersom han kan vara hur pigg som helst. Då menar jag pigg, han kan hoppa lite åt alla möjliga håll. Så jag gick med. Jag gick på Ambers högra sida och Emma höll Amber på vänstersidan. Han tryckte sig mer och mer mot mig och tillslut så tryckte jag till, inte putta, utan nästan bara nudda honom på bogen för att han skulle akta sig och inte springa på mig! När jag gjorde det så vänder han sig snabbt och och kickar mig rätt på låret.
 
I början gjorde det inte ont , det blev som bedövat av smällen som en dov smärta typ.. Jag gick in och satte mig  i soffan i fikarummet. Sen kom smärtan. Shiiit, jag kunde inte röra benet. Och jag brukar inte gråta när jag slår mig. Herrejäääävlar vad ont jag fick! Som att jag typ tappade andan så ont fick jag.. Sen så såg jag typ svarta fläckar när jag försökte ställa mig upp. 
 
Jag ringde mamma i typ panik och sa att hon var tvungen och hämta mig! Så inget ridpass idag, och nu sitter jag död i sängen och snackar skype med Elin.. Jag kan inte röra benet heller så jag kommer ingen vart heller.. 
 
Nu är jag förjävligt irriterad. Hejdå
 
 
 

Postat av: Camilla

Krya på dig, hoppas det läker fort :)!

2013-02-10 - 17:21:13
Blogg/hemsida: http://nattstad.se/camillaalindqvist
Postat av: ebba

Hoppas det gick bra cicci! Krya :)

2013-02-10 - 18:17:03
Blogg/hemsida: http://ebbahansen.blogg.se

Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo