Sleep tight

Vart sämst på att blogga idag , jag vet. Men det har inte hänt så mycket intressant idag. Jag satt hemma till typ fem tiden då jag åkte till stallet. Sen har jag varit på sämst humör för att mitt ben har gjort så fruktansvärt ont. Jag brukar inte klaga sådär i första taget, men detta är fan förjävligt! Ursäkta språket men jag kan knappt stå utan att få en såndär krampsmärta så att jag håller på att svimma känns det som ibland.. Hur har det kunnat bli värre idag? Låg jag kanske på benet inatt eller vad? Åh, alltså så sur blir jag.
 
Lovar er massa roliga inlägg imorgon, svär med handen på hjärtat. På tal om hjärtan, ni som sitter hemma med boyfriend/girlfriend, pussa extra på dom och berätta hur mycket dom betyder för er.
Själv gav jag Hasse massa extra pussar idag, det förtjänar han. Lätt. Myst med min underbara familj ikväll och kan bara säga att den är bäst! 
 
Puss och gonatt, bästa bloggläsare som fortfarande stannar fast jag suger på att uppdatera, puss 
 
Åh, verkligen dagens låt. Hur bra är den inte liksom? Har lyssnat på den 098123047 gånger idag. Så mycket känslor i låten asså. Kär i låten.
 
Stay - Rihanna ft. Mikky Ekko
 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo