Slut på denna lördagen

Har varit en lång dag som avslutades i soffan framför tvn. Bara slappna av efter att ha gått upp tidigt. Imorgon blir det sovmorgon. Äntligen! Sticker väl till stallet nån gång efter mitt på dagen. Hasse ska gå ett lösgörande pass med övningar som skänkelvikningar bland annat. För att få stretcha och sträcka på benen efter hoppningen idag. 
Åh gud, putsade även all läderutrustning. Allt fick bli ordentligt rengjort och sedan en omgång med läderfett. Blev så fint! Tyvärr hinner man inte putsa oftare , men jag ska bli bättre på det helt klart. Vill inte sitta i typ två timmar igen ta itu med världens smutsigaste läder. Nej fy.. Ska bli bättre på det. Ett tips är att göra det när man har tid över. Till exempel om du är färdigt tidigt och du väntar på att bli hämtad, ta bara fram en lädertvål och en svamp och gå igenom snabbt. Istället för att sitta en evighet och göra allt på en gång!
 
Nu ska jag gå och stoppa in resten av transportskydden i tvättmaskinen. Passade även på att ta hem all smutstvätt så jag fick det tvättat. Puss och gonatt!
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo