Svar på kommentarer

Gomorran alla, sovit gott? 
 
Tänkte bara uppdatera lite och svara på några frågor som ni har ställt mig :)
 
Vissa är lite äldre och vissa lite nyare, men jag kommer i princip svara på allt ni frågar (ska försöka göra alla). Kom ihåg att ni kan fråga mig lite då och då även om jag inte har tex. frågestund :)
 
 
- Alltså, nja. Eller det skulle jag egentligen kunna göra men aa.. Inget jätteintressant. Just nu är hela mitt lår gult, förut lila, förut blått , svart osv. Det är dock inte lika svullet som en basketboll längre. Hoppas min förklaring fick att förstå hur det ser ut lite i alla fall!
 
 
 
- På Gfrk måste man såklart inte vara medlem. I alla fall inte den här gången haha :) . Alltså det är en vanlig Pay n jump som du anmäler dig på tex. Tdb. Det är en pay n jump, alltså behöver du inte grönt kort.
 
 
- Yes, jag flög med min Big sis :)
 
 
Alltså jag känner Ronja och jag fick betala nån hundring tror jag? Vet tyvärr inte vad hon tar annars, men antagligen samma! 
 
 
- Hasse är min, ja. Ja , åh han är världens finaste!
 
 
Åh tack så mycket! Blir så glad av sånna här kommentarer! 
Jo jag kanske kan ta kort på mitt rum nån gång. När det är städat ;-)
 
 
- Allstå jag tyckte det var jättefint och ja jag saknar det lite, men är man en svennebanan så trivs man bäst hemma i sverige hos häst, familj och vänner. Tycker dock det är lite roligare att åka till ett varmt land! Abu Dhabi , Dubai , bästa!!
 
 
- Bild från i påskas, när vi var i New York!


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo