Fuck candy, veckoplaner

Måste bara börja detta inlägget med hur mycket jag har börjat älska frukt!! Köpte med oss (jag & mamma) ett ehöt lass med olika frukter! En melon, apelsiner, vindruvor, ananas, bananer och allt va det nu va haha ;) . Så himla gott!
Goda saker måste inte va onyttiga! Lägg det på minnet.
 
 
Hasse gick hur underbart fint som helt idag! Lillen va bara pyttepyttelite varmt runt skorpan , så han var helt OK, men jag skippar träningen för christian imorgon i alla fall.. Hasse reds inte på fyra dagar och jag vill inte anstränga benen för mycket direkt sådär :) 
 
Planer för helgen
 

Lördag: 
Imorgon så hämtar Emma och hennes mamma upp mig och så åker vi till stallet och så.. Är länge i stallet imorgon, så ska nog bli skönt! Jag ska sätta mig och göra mitt träningsschema imorgon också, annars chillkväll med frukt och Regelboken, till gröntkortkursen, i knät. Somna i tid! Ringa hovslagarn! Pappa kommer hem och hälsar på hos släkten och vänner m.m. Ska bli skitkul att träffa honom igen!
 
Söndag: G¨upp tidigt och rida. Åka in till kungälv och möta upp Cajsa eftersom vi ska se på nåt innebandy sm sakgrej..? haha , nej men det blir kul att träffa Cajsi<3
 
Btw fick med mig två byxor och en tröja hem (bilder kommer), alltid bra att få med sig lite grejer ibland! 
Sedan sprang jag in på Kicks och upptäckte världens GOASTE parfym, Lancome<33333 Så jävla god!
 
 
 
Puss ses imon :*


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo