Hasses skada

När jag kom till stallet häromdan så gick jag igenom hans ben snabbt (som man alltid ska göra) och fick blod på min hand! Jag kollar närmre och ser att han har fått som ett långt jack på insdian av vänster bakben.. Han har verkligen otur med sina bakben haha, redan överben på höger... Men i alla fall det var svullet och varmt. Tyvärr hade jag inte min kylgelé hemma, tror den var slut eller nåt.. Så jag bestämde mig för att bara tvätta rent det och låta han stå inne på dagen näsa dag.
Sen nästa dag så var det fortfarande lika svullet och varmt.. Jag ringde mamma och sa att vi var tvungna att åka och köpa kylgelé, så det gjorde vi. Jag gick även med han i ridhuset en stund.
Sen igår när jag kom till stallet så hade svullnaden gått ner och det hade blivit en skorpa, tack gud typ.. Så jag får se hur det är imorgon med honom, om han går och rida. För han haltade inte eller nånting sånt, så för hoppningsvis om det inte är varmt och svullet så ska jag rida, och sen även träna för christian på lördag, och Hasse står inne nu ett tag, bort från halkan!
 
En bild på när han fick sitt överben i somras
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo