Julklappar av pappa, 2012

 
Är supernöjd med årets julklappar av pappa! Först och främst så fick ju jag och min syster åka ner till Sydkorea och hälsa på gammle (pappa kommer påstå att han är ung) pappa. Hur snällt är inte det? Sen fick jag flytta till ett jättebra stall, som jag viljat länge.. Kommer bli jättebra med träningar, ridhus och massa kompisar att rida ut med. Kanoners!
 
Sen fick jag :
 
- UGGs , jag är supernöjd med dom. Speciella och unika. Hur goa som helst. Och ja, man kommer sticka ut med dom.. haha :)
 
 
- Juicy Couture tröja, också supernöjd med den. Superskönt och snygg!!
Jättesämst bild... men skulle visa den snygga baksidan :)
 
 
 
 
 
 
 
- En tröja. "flufffluff" haha. Nej men den är jättego och den är från nåt koreanskt märke.. så vet inte vart den kommer ifrån såå.. Men den är jättego och lätt att matcha andra kläder till. Passar även till mina Uggs. Jag valde för att den så såååå skön ut och det var den!
 
 
 
 
 
- Converse. Ett par unika converse, kan man säga. Som ni vet är jag en suckeer för skor.. Dom är äkta och dom kostar halva priset i korea också, så varför inte göra ett kap tänkte pappa och köpte ett par till mig och Elin ... lite oplanerat hehe.. Är supernöjd med dom!
 
 
 
 
- Springskor. Mina andra var för små så pappa sa att vi var "tvungna" att köpa nya.. Men gillar dom! Supersköna att springa i! (Dom är inte röda , utan rosa. Blev jättekonstigt ljus!)
 
 
 
 
 
 
Sen fick jag lite "cosmetic things". Älska koreanska produkter. namnam
 
 
Och sist men inte minst! Haha, skämta.. Vi var ju på en Victorias Secret store också. Där gick jag loss haha! Köpte kanske lite julklappar till nåra speciella personer... Hmmm ;-) men även till mig själv! Älska VS!
Tyvärr så har jag inte fått grejerna än, utan jag får dom på flyplatsen för att köpcentret var "duty free". Det innebär att dom som hälsar på i landet måsta visa pass och blabla i affären och senare får dom på nån securitygrejsimojs på flygplatsen.. Lite synd. Fast kunde ju ändå inte plåta det eftersom det kanske händelsevis kunde vart julklappar.. kanske kanske ;-)
Detta var nog allt jag kommer på.. Tror jag :s
 
 
Tack för allting pappa<3
 
 
 
 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo