Sammanfattning, dagen

Jag är sjukt trött nu för tiden alltså haha! Kom hem med en jetleg som va gegantisk och sedan flytta en häst som tog hela dagen plus att jag ska krubba boxen ren på det gamla stallet innan nästa helg. Stendöd. 
 
Hur som helst är det det jag har gjort idag, flyttat Hasse! Är supernöjd med det nya stallet och Hasse verkar redan trivas. Förhoppningsvis ligger han ner i boxen inatt och visar att han trivs och känner sig trygg! Träffa jättemycket nytt trevligt folk i stallet och det var väldigt många hästar där ijämnfört med det gamla stallet haha!
 
Ser fram emot imorgon, eftersom jag ska rida Hasse på första gången sen jag åkte utomlands och han gick på julvila. Oh jag kan säga , så pigg som han var idag, mycket nytt, nya hästar, hur enerigiskt som helst efter vilan, allt, fick honom att bli helknäpp. Överdriver inte! Såhär dampig (!) har han inte varit på hela tiden jag har haft honom! Men är nog hundra på att han är lugnare imorgon då han känner sig mer "hemma".
 
Längtar sjukt mycket till at rida imorgon!! Då kan han lägga energin på det och 
 bli lugnare. Han ska nu sättas igång i en till två veckor efter sin semester, så det kommer bli kul att äntligen ha ridhus och jättefin paddock btw att rida en ordentlig igång sättning! Ska jobba med lite skritt och trav imorgon, kanske över bommar?
 
Imorgon ska jag och Emma (kihl andersson) mötas vid stallet klockan åtta. Morgonpigga osånt ;) . Jag ska rida på morgonen och sen fixa stallet. Sen kommer Emma (strand) och Agnes och rider Amber och Katten som ska hoppas. Så jag och Emma stannar och fotar dom lite. Go dag!
 
Nu ska jag sova, pusshäj! Bilder och videos kommer imorgon från det första ridpasset på länge!
 
 
Hahahahahaha, fuling i transporten idag ;);)
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo