Nätmobbning

I mina ögon är det ett av det lågaste man kan göra. Att mobba någon på nätet. Ingen mobbning är ju okej , men nätmobbning är så fruktansväääärt fegt. Det är lågt, det är fegt, det är bara hur patetiskt som helst! För på nätet kan man nästan säga vad som helst. Du kan liksom sitta där med mobilen framför instagram och bara skriva den där elaka kommentaren eller påpekandet och inget mer med det. För på internet kan du skriva mycket utan konsekvenser eller vara anonym. Tyvärr är det så att vissa fega människor faktiskt är så fega och respektlösa att dom skriver den där elaka kommentaren. Varför? Avunsjuka? Osäkerhet? För guds skull folk, det gör dig inte till en bättre människa om du trycker ner någon annan. Känner du dig bättre då eller? Är det för att vara cool inför kompisarna eller? Tro mig, du kommer sjunka sjukt lågt i andras ögon.
 
Ni som sitter och läser detta nu, tänk efter. Var det jättesmart att lämna den kommentaren där eller var det nödvändigt att ge den lite anorlunda tjejen den där blicken? Tänk. Om jag får säga det sjäv så tycker jag att det är mycket modigare att sticka ut och våga vara anorlunda, i jämnfört med "mobbarna" som gör såna där grejer för att bevisa att dom också kan vara "coola" inför sina kompisar. Eller vad det än handlar om!?  Ingen ska behandlas sämre än någon annan. Nobody. 
Skjärp er, hur kan ni kalla er själva mogna om ni beter er som man gjorde på dagis?
Även om ni inte riktigt tänker till när ni skriver den elaka kommentaren så kan det såra en jävligt mycket. Jag vet. Minsta lilla onödiga kommentar kan skada en jävligt illa.
 
 
Åh det där med nätmobbning.. Hade ens hälften vågat säga den kommentaren face 2 face? 
Pfft, patetiskt. Det är fan dags att sätta ner foten!
 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo