Mysig måndag

Hallå igen :)
 
Åkte till skolan och skoldagen rullade på bra. Det går bra i skolan nu och det känns som jag kan matten till imorgon, då vi har matteprov. Hatar sånt.. Usch. Bara att bita ihop, som jag alltid skriver haha!
 
Efter skolan åkte jag och Agnes till affären och köpte kladdkaka haha.. Fitness? Satt och käkade och pratade lite. Sen gick vi ner till ridhuset och hoppade upp på hästryggarna. Vi tog fram några upphöjda bommar och jobbade lite i trav över dom. Pigga hästar! Jobbade även Hasse i galoppen och kombinerade med bommarna imellan. Han kändes fin, riktigt fin! 
En ganska pinsam grej hände också.. Vi hade satt i Agnes mobil i högtalarna och satte på en spellista. Sen när det kom in två andra ryttare så börjar en värsta hårdrocks-låt spelas! Och på högsta volym! Dom kollade askonstigt på oss haha.. Varför så typiskt oss? 
Sen fixade jag lite grejer i staller och sen kom mamma och hämtade mig. Kom väl hem vid sju tiden och nu har jag suttit och pluggat sen dess.. Ganska trött på matte nu helt klart haha. Sitter och snapar med lite friends nu och dricker te. Ska ta och borsta tänderna snart och lägga mig i sängen och kolla nya avsnittet på Paradise hotell, hehe;). 
God natt :)
 
världen tråkigaste bild 
 
 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo