östra sjukhuset

Hej! Som ni vet så blev det inte riktigt som planerat, om man säger så hehe.. såhär är läget.
 
När jag red fram inför lb klassen så kändes han väldigt pigg. Sen jag jag började hoppa fram så kicka han med bakbenen några gånger och typ dampa.. sen var han även lite stressadö för att det var en fyrrhjuling som harvade banan (framhoppning och banan var i samma byggnad.) Förutom det kändes han jättefräsh och hade jätte fina språng.  
Sen inne på banan så hoppade vi ettan och tvåan utan problem med fina språng. Men efter tvåan så får han typ flipp och brallar loss ordentligt.  Jag kastas av och landar på nacken/huvudet. Tror inte jag tuppade av men jag reste mig direkt och gick och hämtade hasse (hästfan haha). 
Till slut tog jag beslutet att stryka mig i la klassen. Även om han kanske hade blivit "lugnare" så insåg jag att det inte var värt det. Om jag nu hade hjärnskakning så hade det inte direkt varit perfa och jag svimmade eller spydde på hästen, lol. Nej men mådde verkligen illa och hade jätte ont. Jag är även den som inte klagar i första hand. Påväg hem hade jag typ ångest att jag strök mig men tror det va bäst så.. 
Ibland måste man misslyckas tio gånger för att lyckas en gång :) även dåliga förlorare och vinnarskallar måste inse detta..
Dagen i bilder typ
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo