Rolig dag!

Trots att jag va extremt trött så har dagen rullat på och varit riktigt rolig! Vi hade idrott sista lektionen och vi hade orientering.. Jag, Agnes, Mohammed, Alex, Sebbe gick vilse i skogen.. Alltså helt lost verkligen! Gick typ i cirklar. Så vi hittade tillbaks långt efter lektionen var slut. Kort dag så vi slutade ett idag.
 
Jag och Agge tog hennes bil och körde till stallet. Allvarligt.. Vi kom dit vid två kanske(?) och vi börja mocka osv när klockan va halv fem..? Vi satt i fikarummet och sega.. Sen kom Emma (http://emmasstrand.blogg.se/) och Ebba. Dör va roligt vi hade.. Skrattade verkligen åt allt, plus att jag var svintrött. Flams.. Sen bestämde vi oss för att göra något kul så alla fyra körde iväg och köpte godis med Agges bil.. Sen spelade vi kort o massa annat.
 
Som sagt, kom ut i stallet väldigt sent haha! Som tur va så skulle Hasse vila, lille snutten. Han gillar egentligen inte att bara stå, utan vi brukar i alla fall ta en promenad på hans vilodag. Dåligt samvete haha, borstade honom inte ens idag!
 
Jag kom väl hem vid sex och jag har bara segat oså vid datan.. Ska duscha nu och lägga mig direkt efter det och SOVA. Sjukligt trött av all skola, allt plugg osv. Men det går så himla bra i skolan nu! Thank God.. Vilket det inte gjorde förut. Haha nu babblar jag bara så bäst att jag slutar skriva.. Trött tjej
 
God natt :))))
 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo