Frisk och färsk

Var hemma igår med. Mamma trodde att magknipet och migränen berodde på stress, så jag blev helt enkelt tvingad till att stanna hemma och röttna en dag till.. Hatar att bara ligga i sängen eller soffan och bara ligga där som en död sill. Håller hellre igång och gör något!

Idag är jag ledig! Alla mina lärare är på någon kurs så har inga lektioner alls! Har seriöst gått i skolan en dag denna veckan haha.. I måndags hade vi kompledigt, var i skolan i tisdags, sjuk ons-Tors och ledig fredag! Minilov eller ...? 
Blir mycket stall idag, ingen stress eller ligga hemma. Bara vara där jag älskar att vara. Ska rida Alicia med lite bomövningar och sedan ska jag även rida Agnes ponny Katten. Han är skitball, tycker jag! Bara roligt att rida ponny ibland! 
Ikväll så drar jag och Agnes till några kompisar, och det är ungefär så min fredagskväll kommer se ut! Härlig fredag över huvudtaget! 
See u darlings


En bild på katten, eller aa Attrory Black Cat som han egentligen heter. En liten kändisponny, som hoppat sm och Falsterbo och sånt, den ni ;-) 

Och en bild på min egna lilla sessa i action med Robin Ingvarsson  *_*




Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo