Glad är bara förnamnet!

Kom precis hem från stallet, med ett glatt humör! Vi var med Alicia igår hos veterinären och fick med oss bakteriedödande schampoo till muggen och även hippotrim (antibiotika). Igår hos veterinären fick hon även än spruta som skulle få ner svullnaden. 
Jisses vilken skillnad det var idag! Svullnaden hade nästan gått ner helt och hon var inte varm och irriterad. Gick med henne i 30 minuter i paddocken och det var en superskillnad på hennes humör. Hon var skitglad och pigg! Hon traskade på och ömmade inte det mista på benet. Det märktes verkligen att hon inte hade ont längre, som hon haft nu i en vecka. Man blir så varm i hjärtat av att se en så mycket gladare häst hihi:-) 

Har tvättat hennes ben med schampot och gett henne pastan. Hon får fortfarande stå med nattlindorna några dar till.. Det säkra före det osäkra. 

Imorgon promeneras hon nog igen och om hon är helt ren igen, så slänger vi på sadeln på fredag igen och förhoppningsvis kan jag rida lite! 

Måste även be om ursäkt för sämst uppdatering.. Har lagt all tid på den här förj**liga muggen(!!). Gått med henne två gånger om dagen, smörjt och lindat i timtal, sammanlagt. Har nog aldrig suttit på huk så mycket som jag gjort denna veckan haha! Allt slit är ju helt klart värt!






Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo