Jag <3 lediga dagar

Hello darlings 
Idag har jag hunnit med ungefär 100 grejer mer än vad man brukar hinna på måndagar, tack vare ledigheten! Hade ridit och gjort stallet redan innan klockan ett. 
Idag red jag ett lite mer tuffare pass på Alicia, då hon ändå fått gå nu några dagar. Idag var verkligen ett sånt där perfekt ridpass, såna man upplever ibland. Hon lyssnade verkligen på alla hjälper och vi verkligen hittade detdär bandet. Berömde henne mycket, och hon frustade och t ex höjde ryggen ännu mer, haha ni vet. Är så galet kär i denna hästen. Med vissa hästar klickar det, sådär perfekt! Mer än nöjd. 


- äldre bild 

Efter stallet åkte jag till Kristine, igeeen haha. Vi har tagit det lugnt hela kvällen och ätit en god middag med hennes familj. Vi smidde även lite planer och bokade biljetter till en grej..! Ett inlägg kommer om det! Så roligt verkligen. 

Ska upp till stallet en sista gång ikväll, för att tvätta Alicias ben blandannat.  Sedan ska jag jag sätta mig med lite läxor, innan jag ska sova. Kom på att det är skola imorgon och vekligheten kom ikapp mig.. Skola och läxor, just det, oops. 





Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo