Min helg

.. Som inte uppdaterats typ. sorry.. 
I fredags så red jag Alicia och katten och dom gick super! På kvällen så kom Agnes till mig och vi drog senare till en typ fest. Riktigt rolig fredagskväll med Goa människor!


Kom hem sent på fredagen, eller aa kom hem på lördag morgon. Somnade 06.30 på morgonen och vaknade 14.30 på dagen (!!) Oooupps..
Jag åkte i alla fall till stallet och red tillsammans med Agnes och några andra tjejer från stallet! Jag satt barbacka på Alicia för första gången haha! hon skulle bara skrittas, men ändå hihi.. Kommer ihåg hur mycket jag red barbacka på Hasse. Roligt i alla fall var det! Typ så såg hela min lördag ut.. Inte jättekul om man sover bort dagen hehe.. 

Idag har jag varit i stallet i stort sett hela dagen! Var där i hela sex timmar! Jag gjorde massa jobb, som man inte hinner på vardagarna. Mockade hagen, fixade nya stolpar till hagen, mockade, gjorde mat, red och massa mer! <-- all by myself!
Alicia gick som en klicka idag, verkligen. Var väldigt pigg i början men i slutet lyssnade hon på allt verkligen! Gick som en liten dressyrhäst! Jag ska faktiskt starta en klass i dressyr på henne! hur najs?
SKOJA. Kan knappt bärga mig till vi har kommit igång igen med hoppträningarna! Då jäklar ska vi ut på tävlingar, snart snart:) 




Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo