Hoppträning för Christian 8/10

1000 år senare kommer inlägget då jag haft nada tid att fixa det.. Bättre sent än aldrig i guess.. 
 
Under uppvärmningen var hon superfin! Hon var glad och pigg. Gud vad jobbigt det var.. Christians uppvärningar är det jobbigaste på hela passet. Jag kämpade som ett as där uppe på hästryggen och jag helt slut (redan då haha) Ju mer jag släpper efter ju mer länger hon på på galppen, då den ska hållas ihop för att ha kvar spänsten och powern i den. Christian bara: "Galoppera Cicci, galoppera!" "Jag galopperar!" Kämpade på mitt bästa och hon gick super!
 
Sedan hoppade vi studs/ bågliknande bana. Hon var fin och viljan på top som vanligt. Om man kollar på klippen nedan för, när vi hoppar den lila oxern näst sista gången, så blir det ett "rättuppsprång". Det är verkligen uppenbart varför det blev som det blev där.. På långsidan släppte jag efter galoppen ( pga att jag var ganska trött haha) och då längde hon direkt och därmed kom vi lite fel på hindret. Helt mitt fel.. Hon ställer upp i alla lägen så såklart hoppade hon ändå och fortsatte framåt hihi. Insåg vad jag gjorde för fel och kom igen. Kämpade på långsidan och fick till en perfekt galopp, en ihopphållen galopp, fast med kraften i den kvar. Anridningen ur svängen och språnget blev perfekt, åven bågen efter. Sjukt nöjd med den sista rundan! 
Sedan när jag blir lite mer tränad när jag kommit igång, då jäklar, då ska hela rudan se ut så. Så alla ni som säger att ridningen inte är jobbigt.. Släng er i väggen haha! 
 
Ha på ljud, så hör ni att Christian säger exakt som skrivit.. "Hon ska galoppera hos dig!"
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo