Låt mig presentera..

Min nya storhäst.. Alicia B!
Hon är 10 år och är efter Akribori!
 Gått samtliga 4,5 och 6 års championat med goda resultat.. 
 
Har provridit henne nu vid två tillfällen hos Malin Trollnäs och redan efter två gånger så känns det verkligen som handen i hansken! Alicia stog hos Malin för försäljning. Hennes förra ägare Anja har tävlat och fått placeringar upp till 1,30 , än så länge.
Jag har sett henne innan på träningar på mitt stall och redan då fått upp ögonen för henne. Jisses vilken häst! Hon och Anja flyger över 1.50 hinder som ingenting. Alicia har en otrolig hoppteknik och en enorm vilja och glädje.. Tror det var därför jag fastna för henne mest, just den viljan. Hon är otroligt välriden och kunnig. När jag provred första gången hade jag inte suttit i en sadel på riktigt på typ 3 månader. Eh ja träningsvärk dagen efter haha! I alla fall så blev jag sjukt impad. Malin bara: "om du vill komma fram i galopp så tänk galopp, om du vill komma fram i trav, tänk trav!* Gissa vad. Som att hästen läste ens tankar. Så himla känslig och välriden och hon kan verkligen minsta lilla hjälp. Min pappa, syster och jag tappade hakan haha.. Personligen tyckte jag att att vi var som gjorda för varandra. Inte bara jag dessutom, Malin sa det gång på gång och många andra i stallet där sa det också! Så roligt att höra! Ska även försöka fixa provridningsfilmerna pappa tog. Återkommer med det!
 
Jag tror verkligen på detta och jag tror att vi kan komma långt  med bra träning! Är så himla taggad inför detta. Fått igång min ridsportsgnista på nytt igen! Världens underbaraste känsla! 
 
Kan inte klaga på hennes utseende heller, kolla vilken skönhet! Kan verkligen inte fatta att hon nu står i en box i mitt stall och är min.. Sjukt! Efter alla nedförsbackar i mitt liv med Hasse och allt så är det svårt att förstå..  
 HON ÄR SÅ VÄLKOMMEN! 
 
-bild tagen från google. Alicia och Robin Ingvarsson på något unghäst championat! Kolla bara.. Dreggel!
 
 
 
 
 
 
Även två videos från när Anja tävlade henne! Superfina!
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo