Segare än segast

Hej igen.. Förlåt för att jag inte bloggat så mycket idag. Har haft världens jä*la mensvärk hela dagen. SÅ himla tyiskt! Åkte till stallet mitt på dagen och fixade allt, i världens segaste fart haha.. Hade fortfarande sjukt ont fast jag hade tagit två alvedon.
Jag red inte idag.. Dock så var Alicia tvungen att röra på sig, så jag longerade henne. Inte så stor ansträngning för mig heller.. Ibland är det bra med annat arbete än när jag sitter på hästen. Annorlunda träning och väldigt bra för kontakten mellan oss. Det är jättebra att träna horsemanshipet! Hon lyssnade jättebra på mig och skötte sig super! Något bussprång sådär nån gång, men bara av ren gläjde, haha sötis! Efter longeringen i paddocken så gick på en liten promenad också. Lite miljöträning skadar inte heller. 
 
Efter stallet åkte jag hem och suttit hemma sen dess. Skulle egentligen åkt ut och hälsat på Hasse.. Men hade verkligen ingen ork i kroppen efter denna jäkla konstanta smärtan! Dock så lovade mamma mig att vi åker ut till Hasse imorgon tillsammans, då vi tar bilen, istället för att jag tar bussen. 
 
Under denna långa hemmavistelsen i soffan idag så hittade jag en ny serie som jag började titta på. "The 100", heter den. Den är superbra! Ett tips, verkligen!
 
Min kvväll kommer fortsätta se ut såhär.. Så vi hörs imorgon, godnatt! 
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo