Livet kom i mellan

Jag vet. Förlåt förlåt förlåt haha. Suger på att uppdatera nu.. i alla fall dom två seaste dagarna, Varit mycket i skolan och alla sånna ursäkter ni vet. Livet kom imellan så jag inte riktigt tänkte på bloggen i första hand. 
 
Igår så var jag ju hos Hasse på morgonen och han fick nya skor. Sedan var jag i skolan och hade förhör på en politikredovisning, som jag även fick högta betyg på (glad hehe), efter skolan så var jag med Kristine och Erik och vi var ute lite och hade allmänt roligt! 
Idag så såg dagen likadan ut nästan. Var i skolan och träffade Kristine efter skolan. Jisses, kan vara med kompisar efter skoltid nu när jag inte rider varje dag haha.. Wierd feeling. 
 
Imorgon så ska jag ha någon matteföreläsning i skolan så jag tror vi slutar tidigare.. Hoppas det i alla fall! Sedan på kvällen så har jag faktiskt tänkt att kolla på hoppträningen för Christian på stallet! Behöver prata med honom om lite ny-häst-nyheter hehe.. Han har känt *den hästen* sen långt tillbaka, så han känner hästen väl, vilket är super!
 
På torsdag så besiktigas min antagligen nya storhäst, och om det inte är några bekymmer så står det en ny häst i stallet i början av Oktober, då pappa är hemma igen! SO EXCITING! Lovar er att skriva ett inlägg om hästen så fort jag vet! 
 
Ska krypa ner i sängen nu och sova.. Supertrött! Godnatt bloggen
 
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo