Världens lyckligaste ponny

Var jätte nervös imorse. Skulle han trivas? Skulle flocken inte gilla honom? Allt det.. Var nog extra nervös efter allt som har hänt. Inget har liksom gått så bra på sistone haha. 
Men tvärtom.

Vi ut tog Hasse i hagen och jag tog av han grimman. Ville filma så skulle precis ta upp min mobil. Det ända Hasse hinner göra är att äta en tugga gräs han hitta direkt. Sedan en sekund senare så slänger han upp huvudet och kollar sig omkring. Han upptäcker flocken som är långt borta och att han är i världens största hage! Sedan tog det en millisekund för honom att sätta benen under sig och for iväg i den snabbaste galoppen han kan! Svansen va rätt upp i vädret och han slängde med huvudet. En sååå lycklig ponny! Blev alldeles varm:') sån ren lycka lyste ur honom. Han sprang fram till flocken och hälsade även på ledaren vilket gick superbra! Allt gick så himla bra!! Han sprang runt med flocken ett tag och sen kom alla till ro och käkade gräs. Har inte sett Hasse så lycklig på jätte länge! Eller känt mig.. 

Pågrund av att jag inte hann ta upp min mobil och filma när han exploderade iväg så har jag varken bilder eller videor haha! Men får ta det imorgon:)) 

-gamla bilder på en lycklig Hasse 






Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo