Glad påsk

Hej!
Vill börja inlägget med ett litet förlåt.. För att jag varit frånvarande. Men jag skrev i förra inlägget att vi brukar ta de lugnt första dagarna och jag är ju faktiskt på semester. Så hoppas ni förstår :))

Vi har inte riktigt firat en riktig svensk påsk på några år.. Haha, eftersom vi befunnit oss här de senaste 3 åren. Men vi hade det mysigt idag i alla fall!

Först åkte vi ut till ett av mina favoritställen- hidden beach. Så otroligt mysigt ställe, helt tyst, bara ljudet av havet och fåglar. Finns nästan aldrig en människa där heller- varav namnet! 
Sedan körde pappa mig till Al Danat och där fick jag en liten spa-dag, med massage. 
Jag fick shiatsu(?)- massage över hela kroppen. Riktigt skönt och behövdes verkligen. Det knakade och brakade i hela kroppen haha! 
Är lite um efteråt och blev väldigt trött, men riktigt uppfriskande! Jag tyckte massören var jätteduktig.

Efteråt åkte jag, pappa och Elin till våran favvo- libanesresturang och åt våran variant av påskmiddag, som smakade drömskt! 

Riktigt mysig dag, helt klart:) imorgon åker vi hemifrån tidigt för att vi ska hinna med en färja till ön Dalma. Får se vad vi hittar på där.. Inte riktigt koll på vad vi ska göra där, hehe, men har hört att det är jättefint där!

Puss& gonatt 





Postat av: Alice

ALLTSÅ ÅH VAD DRÖM!!!

2015-04-04 - 23:38:45
Blogg/hemsida: http://classicalpony.blogg.se

Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo