"Just det.. Jag driver ju en blogg"

Hej folket! Ehm.. Ja, jag kan ju säga att jag njutit och lagt allt åt sidan så jag har i stort sett glömt av bloggen.. Och andra sociala medier. Det kallas koppla av och bara njuta av stunden. Det behövs verkligen ibland!
 
Här nere i värmen är det jättebra! Vi har shoppat lite, ätit god mat på favvo-resturangerna, solat & badat, åkt på lite äventyr. Ni förstår varför jag haft annat på hjärnan;-) 
 



Igår var vi på en spännande grej. Vi åkte en sväng till Dubai och åkte upp i världens högsta skyskrapa, Burj Khalifa.  Av alla gånger jag varit här (7 gånger) så har vi aldrig åkt upp i byggnaden. Så vi tänkte varför inte? Man kan ju inte ha bott här i flera år utan att ha gjort det!! Inte ens pappa hade gjort det, han som bor här. 
Hela 828 meter högt är det.. Helt galet! Vi åkte till våning 154 och JA galet högt var det. Upp till våningarna åkte vi hiss, som faktiskt var världens snabbaste hiss! Riktigt fort gick det. Och jag som redan har lätt för att få lock för öronen + förkylning.. japp ni kan ju gissa hur döv jag blev haha! Detta var i alla fall en fräck grej att göra. Kostade skjortan.. Men det är trots allt världens högsta byggnad. Bara Mount Everest kvar nu;-)
 
Kolla pp bilden nedanför.. Man ser knappt trafiken!
 




 
 
Idag har vi legat på stranden hela dagen, tog även flera härliga dopp i både havet och poolen. Åt gjorde vi också på stranden, semesterkänsla! När vi kom hem knödde sig hela familjen ner sig i soffan och kollade film, mys. 
Vad har ni hittat på på lovet?
 


 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo