Min helg

Hejhallå igen.. Jag lever, lovar. Blir lite såhär uppehåll på helgerna ibland. :-/
 
Denna helgen har varit super och gått såååå fort! Liksom det var ju fredag precis? Den har bara sprungit iväg! I
I fredags så var jag faktiskt bara hemma (för första gången på väldigt jäkla länge) och kollade lite film och tog det lugnt. 
På lördagen gick jag upp supertidigt och satt på första hästen kl 08.30. Blev helt klar innan 12, vilket var så skönt! Efter det så hade vi en liten "semledag" i stallet, där vi gjorde våra egna semlor, fikade och pratade. Jättemysigt. Framförallt var det skönt med lite sammanhållning i stallet nu.. Efter att det varit kaos ett tag. Avskyr fortfarande vissa människor.




På lördagskvällen åkte jag hem till Olivia, där jag, Amanda och Olivia lagade en trerättersmiddag och åt middag tillsammans. Var jättemysigt! Åt tills vi sprack, haha.
Sedan gjorde vi iordning oss och mötte upp Cornelia. Sedan gick vi iväg till en fest, som var riktigt kul med massor av härligt folk. 








 
Idag har jag för det mesta tagit det lugnt.. Sov ut, verkligen. Åt middag med familjen och spelade även lite kort efteråt, mys. På kvällskvisten senare åkte jag och red Alicia (Katten vilade idag), som var såååå fin! Jisses, galet fin var hon. Finner inte ord, haha. Älskar såna pass, där exakt allt klickar emellan oss. Min drömtjej<3
 
Nu ska jag sova.. Har sovmorgon imorgon, men ska rida en häst innan skolan, så måste ändå upp tidigt! 
Puss&gonatt
 


Världens bästa
 


Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo