Hästarna idag

Alicia och jag var ju på hoppkurs idag för Malin, som sagt. Det gick jättebra! Hon var såklart såklart pigg, men lydig. Vi hoppade serier, linjer och bågar. Exakt sånt vi övat på hemma, sjukt mycket. Det satt numera som berget och fick jättemycket beröm av Malin för det. Hon sg direkt att vi hade tränat på det. Så kul med skillnad! 
Jag öste beröm över Alicia, som bara frustade, så himla underbar va! Hon vet exakt när hon gör rätt och då tycker hon att hon själv är världbäst. Vinklar fram öronen, frustar och tar i lite extra! Älskar den tjejen.
Efter träningen kände jag bara " Det här är så jävla roligt!!", tror jag berättade det för farfar 100 gånger i bilen också, hehe. Glad Cicci!
 Film kommer..


 
Katten, Agnes D-ponny red jag också idag, som en liten tjänst. Han lekte lite cirkus med mig idag haha.. Varför stå på fyra ben när man kan stå på två, hallå? 
Han vilade tydligen igår och var därför en aningen stel och pigg. Han är en sån jäkla smart ponny va.. Om det blir jobbigt så springer han bara iväg från arbetet, om inte det går slingrar han sig runt och trycken rumpan in eller ut, om inte det går.. Ja, då ställer han sig på två ben. Mycket hjärna på hästen och envishet- irländare haha! 
Efter några tuffa matcher insåg han att det var i stort sett lönlöst och bara ännu mer jobbigare att hålla på. Så i slitet gick han som en klocka. Visst, det var inte världens mest samlade galopp, men han lyssnade super och var lösgjord. Ett steg i taget! Är i alla fall nöjd med den lille svarta! Han kan om han vill.
 
 






Namn:

E-postadress: (Obligatorisk & osynlig)


Blogg/hemsida:


Kommentar:

Ladda ner en egen bloggdesign gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo